2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Evet canim kan sulandirici kullaniyordum ilk testi verirken,sonrasinda verdigimde balik yagi da kullaniyordum.Bilemiyorum artik 1 mayisi beklicem.Sezeryan gunum.Bolca dua edin benim icin.InsaAllah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza
Bu mubarek günler yüzü suyu hürmetine bebisinizi saglıklı sıhhatli kucagıniza alin insallah hepimiz bebislerimizi saglicakla.alalim lucagimiza

Bu mubarek günler yüzü suyu hürmetine bebisinizi saglıklı sıhhatli kucagıniza alin insallah hepimiz bebislerimizi saglicakla.alalim lucagimiza
Amin canim benim,amin insaAllahhhh.13 yil sonrasi gebe kaldim tup bebekle.Ama hep ilk basdan leke,kanama,fetal dna sonuc alinamamasi,bobrekde genislenme hic sevinemedim.InsaAllah bebeklerimizi saglikli gordukten sonra seviniriz hepimiz

Sarılık birden fazla nedene bağlı olarak gelişebilir. Hangi neden olduğuna hastayı takip eden doktor karar verir. Doktorunuz beslenmeye bağlı dediyse tabii mama verilebilir. Şahsen bende veririm. Süt geç gelmesi diye bir şeyde var, hormonlara bağlı hiç gelmemesi de her anne tabiki emzirmek ister ama olmayabilir. Bebek sağlıklı olsun yeter gerekirse sadece mama da verilir Bencede.

Bu bebis bugün hareketleri acayip sert oldu her hareketinden sonrada karnimda birsertelme ce nefes alamama.sorunu oluyo yeri daraldigi icinmi oluyo acaba
1-2 gündür benim de öyle hatta bugün videoya çektim bildiğin karnım M harfi oluyodu hareket ettikçe poposu başı fırlıycak gibiydi, karnım da sürekli sertleşiyor zaten. Günlerimiz aynı, yaşadıklarımız da aynı olduğuna göre normal bence

Öncelikle siz benim üslubumu değerlendirecek biri değilsiniz. Annenin yeterli sıvı almaması, yetersiz beslenme, doğum korkusu gibi nedenler anne sütünün az gelmesine veya kesilmesine neden olabiliyor. Aldığınız eğitimlerde bahsedilmiş olmalı. Ben kimseyi yanlış yönlendirmedim. Ben sadece başıma gelen ve bu işin uzmanı olan bir doktorun benim doğumum da izlediği yolu anlattım. Süt arttırıcı bitkisel yöntemler yıllardır kullanılıyor. Bunu ilk söyleyen de benim doktorum değildir. Günde 10 defa emzir derken her emzirdiğini say demek istemiyor. Sık sık emzir ki gögüslerini uyar diyor. Bunda anlaşılmayacak bir şey yok galiba.

Olaki 35. Haftanım içimde.dogan bebis küveze girermiki yada nekadar.dururki.beni bi korku aldı bugünki agrilardan dolayi
Benim duyduklarıma göre sanırım bu bebekten bebeğe değişiyor 37 haftalık küvöze alınan bebekte duydum 32 haftalık doğup hiç küvöze girmeyende tamamen bebeğin sağlığıyla ilgili gönlünüzü ferah tutun siz inşallah Allah bi aksilik çıkarmadan kucağınıza nasip etsin

Haklısınız ikinci kızım 39. Haftada doğmasına rağmen ufak bi nefes problemi olduğunu söyleyip apar topar küvöze almışlardı 10dk yanımda durmuştu kendime gelip kucağıma bile alamadan geri götürmüşlerdi 4 gün küvözde kalmıştı 4 günün 2 gününü haftasonuna denk geldi diye kalmıştı sağlıkları yerinde olsunda insan beklemeye bile razı geliyo şuanda zaten en büyük korkum yine bi sebepten küvöze almaları kızlarıma babası ile dedesi bakacak daha hiç bensiz babaneleri olmadan kalmadılar onlar içinde zor olacak hastane 1 saat uzaklıkta bebeğimi bırakıp 2. Gün o hastaneden eli boş çıkmakta zor gelicek çok şimdiden ikiye bölünmüş durumdayım Rabbim hayırlısıyla sağlıklısıyla doğum yapıp çıkmayı nasip etsin hepimize

Bu bebis bugün hareketleri acayip sert oldu her hareketinden sonrada karnimda birsertelme ce nefes alamama.sorunu oluyo yeri daraldigi icinmi oluyo acaba
Aynıyımm kaburgamı ittiriyo ayağıyla arada da aniden tekme koyuyo ohh maşallah öldüm acıdan ya kıtırdayan kemik sesi duydum bi ara o derece canımı yakıyo

Korse bedenini nasıl tercih etmek gerekiyor peki malum aldık kiloları
Benim aldığımda 90 kiloya kadar L yazıyordu bende doğuma 100 gitmiştim o yüzden L aldım ama M almam lazımmış owli korsesi geniş bence baya ama diğer markalarda nasıl onu bilemiyorum tabi

Son adeti temmuz olanlar nasılsınız acaba gerçek sancı hisseden doğum yapan var mı 38 39 haftalıklar ?

Canım benim doktorumda hemen korseye girme demisti sorduğumda onun yerine bol.bol emzir kalori harcarsin eski kilona dönersin dedi ama kilo değil sadece olay işte aynı kiloyada dönsen de göbek sarkık gibi kalabiliyor;( annem doğumdan sonra fazla sıkmadan şal ile sararız eskiden kadınlar öyle sararmış dedi zamanlarda daha sıkı sararız sonra korseye geçersin dedi. Daha önce korse kullanms birilerine ulaşırsan bizimle de paylasirmisn.benim bı arkadaşım 3 4 ay sonrası resmen taş gibiydi toplam 17kilo almıştı. Saat başı bebeği emzirdim dedi bide pilates hareketlerini yaptım dedi ama normal doğumdu onun.sezeryan olursa zaten korse işi de egzersizde daha sonraya ötelenir.Bende sorup soruşturcam biraz daha bazıları gerçekten doğumdan sonra manken gibi devam ediyorlar hayatına benim ailemde bir çok kisi göbek kilo selülit sarkıkla kaldı valla;(

Bende de oldu yogada başladı.hatta bende dedim yanlış esnedim heralde fln ama yok kasıkların tam altlısmındaki kemikler ile bikini bölgesinin ortasındaki kemik çatı diye geçiyor hepsi eklemler var oralarda onlar yumuşuyormuş normalmiş.sancı olayı farklı zaten arada sancı da girince anlıyorsun farklı birbirinden.bnde gittikçe arttı ayağa kalkıp hemen yürüyemiyorım.ayağımı basarken kemik bana batıyor gibi oluyor cuma günü 34. Haftaya giriyorum bakalım erken doğum yapmazmış sordum baya ebeme falan her ili ebe de erken doğum olmaz dedi.ama bana sorsan olur gibi geliyor bilmiyorım

Benim midem artık uyutmuyor gaviscon da işe yaramıyor maden suyuda. Sürekli midem ağzımda yanıyor acı sular geliyor.bu bebeğin hala yukarda olduğu anlamına mı gelir acaba. Çünkü bebek aşağı inince mide rahatlıyor diyorlar .bana herkes karnın asagi inmiş ,yüzüne lohusalık çökmüş ,doğumun yakındır tipinden artık belli oluyor diyorlar ama midem çok çok fena özellikle geceleri heralde bebek aşağıda degil yukardadir bu durumda da doğuma vardır daha heralde diyorum
Evet canim kan sulandirici kullaniyordum ilk testi verirken,sonrasinda verdigimde balik yagi da kullaniyordum.Bilemiyorum artik 1 mayisi beklicem.Sezeryan gunum.Bolca dua edin benim icin.InsaAllah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza
Uyarmadilar mi sizi kan sulandırıcı kullanırken çıkmayabiliyor sonuçlar beni öncesinde bunun için uyardılar hatta balık yağı kullanıyorsan onuda bırak hatta kadın bana test vercegniz gün limonlu su da icmezseniz iyi olur demişti. Bende balık yağını 3 4 gün öncesinde kesmiştim. Allah su mübarek günde yüzünü güldürsün inşallah sağlıcakla alicaz kucagimiza bebeklerimizi . Sona doğru yaklaşırken aklıma neler yaşadığım geliyor beyin kisti çok üzmüştü beni Allah var doktorum risk görmüyorum korkma çok kişide görüyor dedi ama çevremde okadar insan var bir Allahin kulunda çıkmamış onu birakin duymamislar bile ilk kanamam olduğunda uzman doktor geldi yüzümüze bakıp rahim boyunuz çok kısalmış kanamada devam ediyor herşeye hazirlik olun dediğinde ki çaresizlik geliyor aklıma kizima aldığım patiklere sarılıp ağladım tmm dedim Allah sana anneliği nasip etmicek belli işte doktor var doktor var aynı gece apar topar serkaj yapmaya kendi doçent doktorum geldi rahim boyun gayet kurtarır iğne fitil devam edicez dedi. O gece iki farklı doktor taban tabana iki farklı yorumla evime döndüm şunu öğrendim ciddi durumlarda asla bir doktor görüşü ile karar almamam gerektiğini ikincisi de Allah yaşatacaksa sağlıkla süreci devam ettirmeyi yazdıysa ultrasonda biseyler mi görünmüş kanamami olmuş hepsi gelip geçiyormuş Omenlove de gördük serkaja 2hafta zor tutar dediler
ilk dogurcak oydu maşallah bin kere bu zamana geldi bebeklerimiz Allah'a emanet inşallah sağlıkla kucaklicaz

Olur canim haber veririm sen de haber ver olur mu su korse konusunda bir bilgi edinirsen

Olur canim haber veririm sen de haber ver olur mu su korse konusunda bir bilgi edinirsen
Hem çevreme sorup soruşturcam hemde 24unde kontrolüm var doktorla konusucam yazarım mutlaka .bu arada pilateste squat calistiysaniz bacaklarda açma germe yaptıysanız o ağrılar olabilir tabi öncesinde sürekli egzersiz yapıyorsaniz hamlama olurmu bilmiyorum ama epeydir yüruyus dışında bişey yapmadiysaniz ve pilateste ilk gununuzse normaldir diye düşündüm.ben ilk aletli pilatese gittiğimde hamlamamam için beni çok basic seviyeden baslatmisti hoca ve kısa tutmustu ona rağmen çok değişik bölgelerde ağrım olmustu tabi hamile değildim ozaman. Bu arada hamileliğin son ayında pilates egzersizleri yoga normal doğuma çok güzel destek veriyormuş bende egzersizler için 37yi görmeyi bekliyorum

Cok sevinirim haberdar edersen beni korse konusunda normalde pilates gecmisim var ama hamilelikte hicbir sey yapmadim. Sadece sasirdigim sey iki gun oncenin hareketleri simdi daha hamlatti. Bir de cok asiri agrim oldu. Hamlamanin ne oldugunu biliyorum yoksa ama iste bu baska bir seydi

Yok erken doguma sebep olmaz aksine bence dogum vakti geldiginde acilmayo dogumi va kolaylastirir. Benim azaldi agrilarim ama gercekten korkuttu bugun dogum basliyor heralde dedim cok fena bir agriydi. Ama demek ki hamlamisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…