- 26 Temmuz 2022
- 805
- 896
- 23
- Konu Sahibi NurseCelline
- #14.161
Bence bebek için ve senin içinde önemli. Preeklemsi anne içinde çok zararlı bir durum doktorunuza güvenin ikinizin de Sağlığı önemli.Selam kızlar, bugün tam 34+0 oldum. Dün kontrolüm vardi. Bayramdan sonra haftaya sezeryan yapicam dedi doktorum. 35 haftamda olucam yani. Pazartesi gel dedi planlamayi yapicam dedi kan sulandiricilari kesicekmiş. Riske girmek istemiyorum daha fazla dedi. Aslinda bebege giden kan akimi iyi. İdrarda protein +1 o da artmamis. Tansiyonum arada yükselsede yarim saate duzelmis oluyor. Acele mi ediyor almak icin anlamadim. Ben mi nankorluk yapiyorum acaba diyorum 23 haftamda doğum oluyordu 11 hafta getirdik bu zamanlara. Cok duygusalim. Hiç değil 36 haftaya beklese diyorum. Küvözde büyür diyor. Ben benimle büyüsün istiyorum![]()
Bende 32+0 çalışabilir raporum var ama 32ve 37 arasında normal doktor hastalık raporu, yıllık izin alındığında doğum iznimden düşüyormuş hem insan kaynakları dedi hem yönetmelikte vardı. Benim mecbur erken ayrılmam gerekiyor 34+0 çalışamaz alacağımSanmıyorum çalışabilir raporum var zaten 37. haftadan sonra çalışamaz raporu alacağım, şirketin insan kaynakları bilmesi gerekir. Biraz zorunlu kıldılar gibi oldu yıllık izni..