Allah yardımcımız olsun bende sürekli acile gidip gitmemekle cebelleşiyorum çoğu zaman mide ağrısından yanmasından fenalaştım dün artık eşime söyledim maden suyu alması için oda yanlış anlamış sancım var sanmış aradı telaşla geleyim mi noldu bebek mi doğacak diye korkuyla soruyo artık ikimizde tetikte bekliyoruz ha bişey oldu ha bişey olcak mı diye en büyük korkumuz bayramüstü denk gelmesişu 3 günlük bayramı atlatırsam sonrası kolay Allah'ın izniyle
Benim midem artık uyutmuyor gaviscon da işe yaramıyor maden suyuda. Sürekli midem ağzımda yanıyor acı sular geliyor.bu bebeğin hala yukarda olduğu anlamına mı gelir acaba. Çünkü bebek aşağı inince mide rahatlıyor diyorlar .bana herkes karnın asagi inmiş ,yüzüne lohusalık çökmüş ,doğumun yakındır tipinden artık belli oluyor diyorlar

ama midem çok çok fena özellikle geceleri heralde bebek aşağıda degil yukardadir bu durumda da doğuma vardır daha heralde diyorum

Uyarmadilar mi sizi

kan sulandırıcı kullanırken çıkmayabiliyor sonuçlar beni öncesinde bunun için uyardılar hatta balık yağı kullanıyorsan onuda bırak hatta kadın bana test vercegniz gün limonlu su da icmezseniz iyi olur demişti. Bende balık yağını 3 4 gün öncesinde kesmiştim. Allah su mübarek günde yüzünü güldürsün inşallah sağlıcakla alicaz kucagimiza bebeklerimizi . Sona doğru yaklaşırken aklıma neler yaşadığım geliyor

beyin kisti çok üzmüştü beni Allah var doktorum risk görmüyorum korkma çok kişide görüyor dedi ama çevremde okadar insan var bir Allahin kulunda çıkmamış onu birakin duymamislar bile

ilk kanamam olduğunda uzman doktor geldi yüzümüze bakıp rahim boyunuz çok kısalmış kanamada devam ediyor herşeye hazirlik olun dediğinde ki çaresizlik geliyor aklıma kizima aldığım patiklere sarılıp ağladım tmm dedim Allah sana anneliği nasip etmicek belli

işte doktor var doktor var aynı gece apar topar serkaj yapmaya kendi doçent doktorum geldi rahim boyun gayet kurtarır iğne fitil devam edicez dedi. O gece iki farklı doktor taban tabana iki farklı yorumla evime döndüm

şunu öğrendim ciddi durumlarda asla bir doktor görüşü ile karar almamam gerektiğini ikincisi de Allah yaşatacaksa sağlıkla süreci devam ettirmeyi yazdıysa ultrasonda biseyler mi görünmüş kanamami olmuş hepsi gelip geçiyormuş
Omenlove
de gördük serkaja 2hafta zor tutar dediler
ilk dogurcak oydu maşallah bin kere bu zamana geldi

bebeklerimiz Allah'a emanet inşallah sağlıkla kucaklicaz