- 6 Temmuz 2022
- 2.274
- 1.596
- 63
- Konu Sahibi NurseCelline
- #2.461
Hee iste sizdeki gercekten sudan tiksinme olmus. Benimki oyle bir sey degil. Benim mideme iyi gelmiyor su. Heralde mide asidini arttiriyor mu nedir tam bilmiyorum ama.Ben bir cok markanin suyunu aldim mesela erikli de direk cikti damla falan felaket bir tek jawsu bide cam sularda bi marka .benim bir tanidigima pet sise kokuyormus 9 ay cam suda icmis bende deneye deneye buldum yoksa gerçekten bazi sularda cikardim direk;( akintiya gelince benim hamile kalmadan once akintim olmazdi hatta yaslaniyorum galiba akinti yok noluyor diyordum ama suan oyle degil islaklik rahatsz ediyor camasir degistiriyorum 2 kere test verdim icimde rahat doktor da normal dedi .sık sık camasirini degistir dedi.ama beyaz renk disinda giymiyorum renk farki olursa akintida goreyim diye
Aynen ben de beyaz veya acik renkli giyiyorum cok zorda kalirsam gunluk pet de kullaniyorum ama mecbur yoksa camasir yetistiremiyorum sizin de oyledir kesin. İcimi rahatlattiniz valla akinti konusunda gercekten tereddutteydim. Kokusu olmadigi icin sadece yoktur heralde diyordum. Demek ki yokmus insallah