• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben bir cok markanin suyunu aldim mesela erikli de direk cikti damla falan felaket bir tek jawsu bide cam sularda bi marka .benim bir tanidigima pet sise kokuyormus 9 ay cam suda icmis bende deneye deneye buldum yoksa gerçekten bazi sularda cikardim direk;( akintiya gelince benim hamile kalmadan once akintim olmazdi hatta yaslaniyorum galiba akinti yok noluyor diyordum😅 ama suan oyle degil islaklik rahatsz ediyor camasir degistiriyorum 2 kere test verdim icimde rahat doktor da normal dedi .sık sık camasirini degistir dedi.ama beyaz renk disinda giymiyorum renk farki olursa akintida goreyim diye
Hee iste sizdeki gercekten sudan tiksinme olmus. Benimki oyle bir sey degil. Benim mideme iyi gelmiyor su. Heralde mide asidini arttiriyor mu nedir tam bilmiyorum ama.
Aynen ben de beyaz veya acik renkli giyiyorum cok zorda kalirsam gunluk pet de kullaniyorum ama mecbur yoksa camasir yetistiremiyorum sizin de oyledir kesin. İcimi rahatlattiniz valla akinti konusunda gercekten tereddutteydim. Kokusu olmadigi icin sadece yoktur heralde diyordum. Demek ki yokmus insallah🥰

Haklisiniz doktorumda uyardı cok icli disli olma dedi ama ben nasil olmayayim tmm opmuyorum artik ama sarilmadan gune baslayamam ki🤗 toksplazma testi de yaptrdilar zaten negatif cikinca sasirdik cunku ben sokaktaki kedileri tutup eve tasiyan sonra sahiplendiren biriydim ve dogru duzgun esimle evde yemeyiz bi sekilde hep disarda yiyoruz salata et demek bu kadar korkutulcak bisey degilmis dedim son kontrolde doktor disarda salata yeme dedi;( ama ben daha cikar cikmaz restoranda yemek yanina salata soyledim yedikten sonra doktoorun uyarısı aklima geldi👏👏 evde sirkeli suda bekletirim eti de cok piskin yerim bu olaydada beni korkutan arkadaslarim sagolsun ne diyim🤣🤣 en son eve temizlige gelen kadin hamileyken bunun yuzune cok bakmayin dedi kulagini cekip tahtaya vurdu yuzunde ne var kuzumun anlamadim 🙄🙄🙄 hamileyken hayvana cok bakilmaz batilindan kaynakli olsa gerek
Ayyy ne alakası var ya ben 1 saat yapamiyorum onlarsiz yüzüne bakma ne saçma sapan batillar siz hic kimseyi aldırmayın oyle cok sey soyluyolar ki neler neler ben öpüyorum kokluyorum sadece kumu eşim yada annem geliyor o değişiyor onun disinda 10 tane bahcemde kedi var mama yemege geliyor hepsini mincikliyordum simdi daha uzak duruyorum ama yinede onları da seviyorum elimi agzima yüzüme goturmuyorum hemen yikiyorum 🥳 bisey den cok sakinirsan olurmus rahat ol korkma sunun yüzüne nasıl bakılmaz ayrica ne kadar güzel ne kadar masum masallah o da bi evlat bebegimden hic bir farkları yok inanin 🥰♥️

Bu kadar olur gercekten. Ne kadar ayni yasadiklarimiz. Ama benim koyu sari degil beyaza yakin sadece asiri yogun fazla. Ben de aynen kan mi geldi diyorum ayiptir soylemesi oyle bir islaklik hissediyorum camasirda. Hayatimda ilk defa boyle bir sey goruyorum. O zaman insallah bebistendir cunku kokusu yok gercekten. Suyu benim burnumu kapatarak icmemle yine alakasi yok ama. Mideme indiginde oynuyor midem cunku. Yoksa agzimdayken aksine susamis oldugum icin iyi oluyor icerken ama mideye indigu anda mahvoluyorum.
Bunu ben de yasiyorum bulantiya cozum olarak.annem yudum yudum su ic hep dedi ben de anne su asıl midemi bulandiran şey diyince inanmadi sanki şaşırdı. Ama cidden hem kana kana su icmek istiyorum hem de Bi yudum içince bile2 midem daha cok bulaniyor

Kizlar bu sabah bende mide bulantisiyla uyandim ekmekle bastirdim birinci hamileligimde daha geç başlamıştı bulantılar bunda daha erken başlad,siz neler yapıyorsunuz bulantı için?

Bunu ben de yasiyorum bulantiya cozum olarak.annem yudum yudum su ic hep dedi ben de anne su asıl midemi bulandiran şey diyince inanmadi sanki şaşırdı. Ama cidden hem kana kana su icmek istiyorum hem de Bi yudum içince bile2 midem daha cok bulaniyor
Kaçinci haftaniz bende ilk 6-7 haftada sudan midem bulaniyordu tiksinmistim her içtiğim su kokuyodu 9. haftadan sonra azalmaya başlad suan en azından 1 litre olmasada 4-5 bardak su icebiliyorum günde 🥰

Kaçinci haftaniz bende ilk 6-7 haftada sudan midem bulaniyordu tiksinmistim her içtiğim su kokuyodu 9. haftadan sonra azalmaya başlad suan en azından 1 litre olmasada 4-5 bardak su icebiliyorum günde 🥰
11. Haftada mısınız? 2 li teste falan gittiniz mi?

Hee iste sizdeki gercekten sudan tiksinme olmus. Benimki oyle bir sey degil. Benim mideme iyi gelmiyor su. Heralde mide asidini arttiriyor mu nedir tam bilmiyorum ama.
Aynen ben de beyaz veya acik renkli giyiyorum cok zorda kalirsam gunluk pet de kullaniyorum ama mecbur yoksa camasir yetistiremiyorum sizin de oyledir kesin. İcimi rahatlattiniz valla akinti konusunda gercekten tereddutteydim. Kokusu olmadigi icin sadece yoktur heralde diyordum. Demek ki yokmus insallah🥰
Siz bi şekilde suya limon koyun icine salata koyun midemize iyi gelmedigini saniyoruz ama aslinda ne koysak mideye ayni oluyor hamilelik doneminde hatta ben su reflumu azdiriyor dedim doktor guldu🙄 iciniz rahat etsin isterseniz ptsi hemen saglik ocaginda idrar testi verin ama inanin bende sizin gibiydim;)

Aynen canim suya hasret kaldim gercekten. Normalde bu susamayla yarim litreyi dikip icebilirdim ama su anda mumkun degil. 😂

11. Haftada mısınız? 2 li teste falan gittiniz mi?
10+3 henüz gitmedim daha cok erken 12. haftada çagırdı doktorum ama 2 li 3 lü 4 lü test yerine fetal dna testi yaptiracagim biraz masraflı ama benim 1 kimyasal gebeligim var bundan önce ondan doktorum fetal dna önerdi

10+3 henüz gitmedim daha cok erken 12. haftada çagırdı doktorum ama 2 li 3 lü 4 lü test yerine fetal dna testi yaptiracagim biraz masraflı ama benim 1 kimyasal gebeligim var bundan önce ondan doktorum fetal dna önerdi
Ben de iki hafta sonra nifty yaptircam da siz fiyat aldiniz mi? Benim hastane 6800 dedi bize.

Ben de iki hafta sonra nifty yaptircam da siz fiyat aldiniz mi? Benim hastane 6800 dedi bize.
İstanbuldayim ben 2 yerden fiyat aldim bitanesi 6200 amerikaya gönderiyor bitanesi 5800 turkiye de yapıyor biyer daha vardı ama daha önceden esim sormuştu ismini ögrenir yazarım o da 4200 dedi cinsiyeti yasal olmadigi icin soylemiyoruz demisti o da turkiye de lab da yapiliyor

İstanbuldayim ben 2 yerden fiyat aldim bitanesi 6200 amerikaya gönderiyor bitanesi 5800 turkiye de yapıyor biyer daha vardı ama daha önceden esim sormuştu ismini ögrenir yazarım o da 4200 dedi cinsiyeti yasal olmadigi icin soylemiyoruz demisti o da turkiye de lab da yapiliyor
Ben İskenderunda yasiorm burda fiyatlar baya artmış. Cinsiyeti rapora yazmiorlar evet ama arkadaşım mesaj yoluyla öğrenmişti

Anladım beninimde oldu kimyasal bakalım önerecek mi

Back