• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Sizi o kadar iyi aiyorum ki kaybetme korkusu bende de var ama yenemiyorum sanirim daha önce kaybi olanlar da ekstra fazla oluyor bu durum.Bugun uyandim Allahim isyan etmek istemiyorum ama ne olur beni evlatla ve onun sagligi sınama ve anne olabileyim bende nolur diye dua ettim yola cikcaktim yemek yapamıyorum dogru duzgun annemi almaya gidicektim riske atmamaya karar verdim evet doktorlarimiza danisiyoruz tabiki ama buradaki tecrubeler o kadar iyi geliyor ki bana.Allah herkesden razi olsun mayis anneleri olarak hep iyi haberler yazilsin insallah buraya
Aynısı bende de var hem kimyasal gebelik hem uzun süre sonra gebe kalmak ve nasipse ilk çocuk olacak olması … hep bi kaybedecek korkusu… Allah sağlıkla doğmalarını büyümelerini nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 yavrularımıza sarılıp çok şükür diyelim artık biz de inşaallah 🥲🥲🥲

Arkadaşlar son birkaç gündür ben de gerçekten bitik durumdayım. Yataktan kalkamıyorum. Kalktığım anda midem dönüyor sanki. Yemek işinde ne yapabiliyorum ne yiyebiliyorum. Kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim. Psikolojim de müthiş derecede etkilendi artık. O kadar hastalıklar geçirdim, hiç böyle kötü olduğum bir zaman olmamıştı. Umuyorum hepimizinki bir an önce geçer.
Bende iki haftadir ayni moddayim canim oglene kadar yat kalk iki saat dolan geri yat yemek yiyebiliorum şükür ama yapması zulüm gelio ev Allah'a emanet benimde ilk cocuk surekli mide ezikligi çıkarma olmasada aksama kadar modu düşürmeye yetio tek ben degilmisim insAllah çabuk geçer bu durum

Bende iki haftadir ayni moddayim canim oglene kadar yat kalk iki saat dolan geri yat yemek yiyebiliorum şükür ama yapması zulüm gelio ev Allah'a emanet benimde ilk cocuk surekli mide ezikligi çıkarma olmasada aksama kadar modu düşürmeye yetio tek ben degilmisim insAllah çabuk geçer bu durum
Ben an itibarıyla acildeyim, daha fazla direnemedim.😪 Serum yiyorum şimdi.

Aynısı bende de var hem kimyasal gebelik hem uzun süre sonra gebe kalmak ve nasipse ilk çocuk olacak olması … hep bi kaybedecek korkusu… Allah sağlıkla doğmalarını büyümelerini nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 yavrularımıza sarılıp çok şükür diyelim artık biz de inşaallah 🥲🥲🥲
Benimde insallah ilk cocugum olcak bide yas 34 e geldi😑 o yuzden sabrin yerini anksiyete alıyor;) oysa biz naparsak yapalim Allah ruhunu üflediyse dunyada yiyecegi varsa dunyaya gelir ama hormonlarda iyice hassaslastiriyor sanirim;) Allah büyük

Benimde insallah ilk cocugum olcak bide yas 34 e geldi😑 o yuzden sabrin yerini anksiyete alıyor:KK66: oysa biz naparsak yapalim Allah ruhunu üflediyse dunyada yiyecegi varsa dunyaya gelir ama hormonlarda iyice hassaslastiriyor sanirim:KK66: Allah büyük
Aynen öyle Allah yardımcımız olsunnn 💫🤲🏻♥️

Arkadaşlar bulantılar için kullandığınız, iyi geliyor diye deneyimlediğiniz şeyler var mı? Ne önerirsiniz? Oh ne iyi belirtisiz ilerliyorum diyordum ki iki gündür başlayan bulantılarım resmen hayat kalitemi düşürdü 🥲 Çalışıyorum, bugün işe de gidemedim. Her gün böyle olursa nasıl yapacağım bilmiyorum.
Ben naneli sakızda buldum çareyi😁 başucuma koydum sabah kalkar kalkmaz alıyorum gün boyu engelliyor mide bulatımı.Ağzımın tadınıza yerine getiriyor. Tek kötü yanı sakız çiğnerken yanağımı ısırıyorum hep 😅😂

Arkadaslarr nasilsinizz? Benim kasiklarimda o taraflarda bir hareketlilik var hala bir iki haftadir devam ediyor. Bugun biraz hareketli gecti belim su an mahvolmus durumda cokk agriyor. Bunun yaninda asiri bir akinti var hayatimda ilk defa bu kadar cok yasadim. Bu dediklerimin hepsi bir iki haftadir var. Normal mi acaba? Bugun 10.haftaya girdik cok sukurr

Arkadaşlar 8 9 haftalikken yola cikan oldu mu 4 saatlik bir yol annemi almaya gitmeyi düşünüyorum ama ilk 12 hafta genelde dinlenmeye calisin diyorlar ya icime kurt dustu. Yolun sarsintisi mi zarar verebilcegi dusunuluyor yoksa hareketsiz oturmak mi onu tam anlayamiyorum yolda bi sekilde sarsinti oluyor ama evde is yaparkende hareketli degilmiyiz bilemedim;(
canim o son aylarda diye biliyorum. Ben 11 haftalik hamileyim, 7 saat arabayla yol geldim 15 gun once. Hic sikayetim olmadi

Arkadaslarr nasilsinizz? Benim kasiklarimda o taraflarda bir hareketlilik var hala bir iki haftadir devam ediyor. Bugun biraz hareketli gecti belim su an mahvolmus durumda cokk agriyor. Bunun yaninda asiri bir akinti var hayatimda ilk defa bu kadar cok yasadim. Bu dediklerimin hepsi bir iki haftadir var. Normal mi acaba? Bugun 10.haftaya girdik cok sukurr
Aşırı akıntı çok normaldir canim benim de öyle. Aşırı dikkat ediorm enfeksiyon olmasin die gunde iki üç iç çamaşırı değiştiriyorum. Bebek kendini korumaya almak için salgilari arttırıyor

Aşırı akıntı çok normaldir canim benim de öyle. Aşırı dikkat ediorm enfeksiyon olmasin die gunde iki üç iç çamaşırı değiştiriyorum. Bebek kendini korumaya almak için salgilari arttırıyor
Oyy kiyamam ben onaa 😍 o yuzden miymis. Evet canim ben de dikkat ediyorum su zamana kadar hic yasamadim ama hamilelikte cok oluyormus diye dikkat ediyorum daha cok pet kullanmamaya calisiyorum pamuklu ic camasiri kullaniyorum. Zaten akintida koku falan da yok. Ama dedigim gibi asiri fazla. Bazen korkuyorum kan mi geldi noldu bir hisle bakiyorum allah a sukur oyle bir sey olmuyor. Kasik agrilari vajinada ara ara gelen sizilar bobrek agrilari falan bunlar da normal mi acaba?

Doktor bana akıntı artisini gordunmu hemen suyu arttircaksin dedi suyu ne kadar icersem o kadar akintini rengi aciliyor ve azaliyor

Oyy kiyamam ben onaa 😍 o yuzden miymis. Evet canim ben de dikkat ediyorum su zamana kadar hic yasamadim ama hamilelikte cok oluyormus diye dikkat ediyorum daha cok pet kullanmamaya calisiyorum pamuklu ic camasiri kullaniyorum. Zaten akintida koku falan da yok. Ama dedigim gibi asiri fazla. Bazen korkuyorum kan mi geldi noldu bir hisle bakiyorum allah a sukur oyle bir sey olmuyor. Kasik agrilari vajinada ara ara gelen sizilar bobrek agrilari falan bunlar da normal mi acaba?
Kasik agrilari vajinaya sanci bendede oluyor benim akintim cok yogun ve sariydi doktir test yaptırmadan enfeksiyon icin recete yazdi ama ben kullanmadim sonuc cikti temiz.kullanmama gerek kalmadi bir hafta sonra tekrar idrar testi verdik tekrar temiz.bu sefer doktor su ic dedi .ve gercekten ictikce faydasini gordum ki su midemi bulandiriyor bana kalsa 1 bardak bile içmem ama zorla 1.5 2litreyi buluyorum

Kasik agrilari vajinaya sanci bendede oluyor benim akintim cok yogun ve sariydi doktir test yaptırmadan enfeksiyon icin recete yazdi ama ben kullanmadim sonuc cikti temiz.kullanmama gerek kalmadi bir hafta sonra tekrar idrar testi verdik tekrar temiz.bu sefer doktor su ic dedi .ve gercekten ictikce faydasini gordum ki su midemi bulandiriyor bana kalsa 1 bardak bile içmem ama zorla 1.5 2litreyi buluyorum
Sizinle ayniyiz ya neredeyse. Benim de midemi asiri bulandiriyor ve fark ettim ki su icmeyince istifra etmiyorum. O yuzden asiri susamama ragmen icmek istemiyorum ki ben normalde gunde 2 litre en az icerdim. Belki su da cok azaldi ondan mi acaba belirtilerimiz artti boyle. Akinti, agrilar, sizilar falan.. enfeksiyon olsa koku da olurdu dimi bu arada?

Sizinle ayniyiz ya neredeyse. Benim de midemi asiri bulandiriyor ve fark ettim ki su icmeyince istifra etmiyorum. O yuzden asiri susamama ragmen icmek istemiyorum ki ben normalde gunde 2 litre en az icerdim. Belki su da cok azaldi ondan mi acaba belirtilerimiz artti boyle. Akinti, agrilar, sizilar falan.. enfeksiyon olsa koku da olurdu dimi bu arada?
Bende hic koku yoktu ama sari renk belirgin bir sariydi koyu sariydi gibi dokttor idrar testi ver ama kesin enfeksiyondur simdiden al su ilaci ic dedi.ben sonucu bekledum aksama dogru cikti tertemiz .sonra doktor bir hafta sonra yine yaptırdı yine temiz. Eger koku yoksa korkmayin bence ben camasir degsitiyordum surekli bazen adet mi oldum diyordum oyle bir islaklik geliyordu ama enfeksyon cikmadi su yu igrene igrene burnumu tikiyarak ictim resmen akntim beyaza dondu ve azaldı ama hala devam ediyor azda olsa

Bende hic koku yoktu ama sari renk belirgin bir sariydi koyu sariydi gibi dokttor idrar testi ver ama kesin enfeksiyondur simdiden al su ilaci ic dedi.ben sonucu bekledum aksama dogru cikti tertemiz .sonra doktor bir hafta sonra yine yaptırdı yine temiz. Eger koku yoksa korkmayin bence ben camasir degsitiyordum surekli bazen adet mi oldum diyordum oyle bir islaklik geliyordu ama enfeksyon cikmadi su yu igrene igrene burnumu tikiyarak ictim resmen akntim beyaza dondu ve azaldı ama hala devam ediyor azda olsa
Bu kadar olur gercekten. Ne kadar ayni yasadiklarimiz. Ama benim koyu sari degil beyaza yakin sadece asiri yogun fazla. Ben de aynen kan mi geldi diyorum ayiptir soylemesi oyle bir islaklik hissediyorum camasirda. Hayatimda ilk defa boyle bir sey goruyorum. O zaman insallah bebistendir cunku kokusu yok gercekten. Suyu benim burnumu kapatarak icmemle yine alakasi yok ama. Mideme indiginde oynuyor midem cunku. Yoksa agzimdayken aksine susamis oldugum icin iyi oluyor icerken ama mideye indigu anda mahvoluyorum.

Evde kedi besleyen hamiş var mi??? Allahim yarabbim herkes bisey diyor simdide kafama toksoplazma soktular kedimin aşıları tam ve cig et yedirmiyorum ama tehlikeli diyenler var
Selam benimde evimde 3 tane kedi 1 köpek var korkma sokak kedileriyle temasta bulunma evdeki kedinin kumunuda mümkünse degistirme, degistirmek zorunda kalirsan da eline eldiven tak ve agzina maske o kokuyu soluma zaten kedin cig et yemiyorsa sokaktaki herhangi bi kediyle temasta bulunmuyorsa bir sorun olmuyor ayrica sadece kediden degil cig eti dogradigin bicakta tahtada ya da sirkesiz yikadigin sebze meyvelerden de bulasabiliyor bu toksoplazma korkutmaktan baska bisey yapmiyorlar insani rahat ol ayrica olsa dahi tedavisi var antibiyotikle konuyu bilmeyen bi kac kisinin abartması sadece olaylar

Bu kadar olur gercekten. Ne kadar ayni yasadiklarimiz. Ama benim koyu sari degil beyaza yakin sadece asiri yogun fazla. Ben de aynen kan mi geldi diyorum ayiptir soylemesi oyle bir islaklik hissediyorum camasirda. Hayatimda ilk defa boyle bir sey goruyorum. O zaman insallah bebistendir cunku kokusu yok gercekten. Suyu benim burnumu kapatarak icmemle yine alakasi yok ama. Mideme indiginde oynuyor midem cunku. Yoksa agzimdayken aksine susamis oldugum icin iyi oluyor icerken ama mideye indigu anda mahvoluyorum.
Ben bir cok markanin suyunu aldim mesela erikli de direk cikti damla falan felaket bir tek jawsu bide cam sularda bi marka .benim bir tanidigima pet sise kokuyormus 9 ay cam suda icmis bende deneye deneye buldum yoksa gerçekten bazi sularda cikardim direk;( akintiya gelince benim hamile kalmadan once akintim olmazdi hatta yaslaniyorum galiba akinti yok noluyor diyordum😅 ama suan oyle degil islaklik rahatsz ediyor camasir degistiriyorum 2 kere test verdim icimde rahat doktor da normal dedi .sık sık camasirini degistir dedi.ama beyaz renk disinda giymiyorum renk farki olursa akintida goreyim diye

Selam benimde evimde 3 tane kedi 1 köpek var korkma sokak kedileriyle temasta bulunma evdeki kedinin kumunuda mümkünse degistirme, degistirmek zorunda kalirsan da eline eldiven tak ve agzina maske o kokuyu soluma zaten kedin cig et yemiyorsa sokaktaki herhangi bi kediyle temasta bulunmuyorsa bir sorun olmuyor ayrica sadece kediden degil cig eti dogradigin bicakta tahtada ya da sirkesiz yikadigin sebze meyvelerden de bulasabiliyor bu toksoplazma korkutmaktan baska bisey yapmiyorlar insani rahat ol ayrica olsa dahi tedavisi var antibiyotikle konuyu bilmeyen bi kac kisinin abartması sadece olaylar
Haklisiniz doktorumda uyardı cok icli disli olma dedi ama ben nasil olmayayim tmm opmuyorum artik ama sarilmadan gune baslayamam ki🤗 toksplazma testi de yaptrdilar zaten negatif cikinca sasirdik cunku ben sokaktaki kedileri tutup eve tasiyan sonra sahiplendiren biriydim ve dogru duzgun esimle evde yemeyiz bi sekilde hep disarda yiyoruz salata et demek bu kadar korkutulcak bisey degilmis dedim son kontrolde doktor disarda salata yeme dedi;( ama ben daha cikar cikmaz restoranda yemek yanina salata soyledim yedikten sonra doktoorun uyarısı aklima geldi👏👏 evde sirkeli suda bekletirim eti de cok piskin yerim bu olaydada beni korkutan arkadaslarim sagolsun ne diyim🤣🤣 en son eve temizlige gelen kadin hamileyken bunun yuzune cok bakmayin dedi kulagini cekip tahtaya vurdu yuzunde ne var kuzumun anlamadim 🙄🙄🙄 hamileyken hayvana cok bakilmaz batilindan kaynakli olsa gerek

Eklentiler

• Screenshot_20221008-005310_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20221008-005310_WhatsApp.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 45
Back