- Konu Sahibi NurseCelline
- #2.361
Hayırlısı olsun inşallahKarından kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun inşallahKarından kuzum
Hoşgeldinnn ekliyorum hemenBeni de ekler misiniz
26 yasindayim, sat 6 ağustos, tokatta yaşıyorum 68 kiloyum ilk bebeğim
Tabi kii hoşgeldin ekliyorumMerhaba beni de ekleyebilir misiniz
Yaş 34
Son adet 11 Ağustos
Şehir Karaman
Kilo :63
2.çocuk
Merhaba hemen ekliyorumMerhabalar bende mayıs annesiyim inşallah .
Yaş 25
Sat 31 temmmuz
Ankara
82 kg
Ilk çocuk
Bende yok böbrek ağrısı gibi bi ağrı canım kasıklarımla oluyoda bide bel ve kalça bölgemde oluyoEvet benim de 6.haftada basladi. Su anda boyle kasik agrisi bobrek agrisi gibi de bir agrim var. Sizde var mi su anda bobrek agrisi gibi
canımm ne güzel, hayırlısı ile kucağımıza alalım hepimiz inşallah :) Bizde gördük, bebeği kalp atışlarını. çok güzel bir duygu.. Bizim de normalde 6+6 olması gerekirken 6+2 çıktı ama dr hiç önemli bir şey değil, büyüdükçe kapanır fark dedi.Merhaba kızlar bende dün minik bebeğimi gördüm :) Normalde 6+5 olması gerekirken 5+6 çıktı kalp atışını duyduk süpriz yaptı bize çok şükür, bebişimde 3 mm :)
Benimde sat ile ultrason arasinda tam 10 gun fark var doktor gec dollenme dedi,)Ya benimki bekledigimden daha kotu geciyor hergun kusacagimi hic dusunmemistim ;( yasam kalitem dustu cidden. Onun disinda eeh iste bebeginle aran nasilll kontroller nasil gidiyor. Benim sat ile ultrason arasinda 10 guun fark varmis
Çok güzel bir duygu rabbim herkese tattırsın inşallah sağlıkla ilerler daha güçlü atar minik kalpleri :) burda kese şeklinden cinsiyet tahmininde bulunanları gördüm yuvarlaksa kız fasulye muz gibiyse erkekmiş. Senin nasıl kese :)canımm ne güzel, hayırlısı ile kucağımıza alalım hepimiz inşallah :) Bizde gördük, bebeği kalp atışlarını. çok güzel bir duygu.. Bizim de normalde 6+6 olması gerekirken 6+2 çıktı ama dr hiç önemli bir şey değil, büyüdükçe kapanır fark dedi.
valla canım biz doğuma kadar cinsiyet öğrenmeyi düşünmüyoruz, sürpriz olsun :)) kese de yuvarlak değil, oval gibi. Senin nasıl keseÇok güzel bir duygu rabbim herkese tattırsın inşallah sağlıkla ilerler daha güçlü atar minik kalpleri :) burda kese şeklinden cinsiyet tahmininde bulunanları gördüm yuvarlaksa kız fasulye muz gibiyse erkekmiş. Senin nasıl kese :)
Evet canım gece koyuyorum sabah akıyor hatta gün içinde gelebiliyor. Doktor normal dedi o emeceğini emiyordur dedi.Progestarani fitil olarak kullanan arkadaslar daha sonra beyaz krem sekilde akinti geliyormu dün aka ben fitil olarak kullanfim ilk defa simdi biraz beyaz kremsi bir akinti gibi gelmis
öğrenmeyi düşünmüyoruz, sürpriz olsun :)) kese de yuvarlak değil, oval gibi. Senin nasıl
Normal canım keseden bir hafta sonra kalp atımını görmüştüm ben daha sonradan bile görebilirsin.Bende bugün 5+5 im keseyi gördük kalp atışı vs yok daha. Şuan normal değil mi
Bnde geçen hafta gittim beş buçuk haftalık dedi ve sadece kese gördük. Bir hafta on gün sonra gel görürüz bebeği dedi. Cumartesi gideceğim işteBende bugün 5+5 im keseyi gördük kalp atışı vs yok daha. Şuan normal değil mi
İnsallah haftalarini yakalar. Ben ovulasyon testi ile hamile kaldim ne zaman yumurtaladigimi biliyorum. 10 gunluk fark mumkun degil. Sadece buyumemis pek benm bebetoBenimde sat ile ultrason arasinda tam 10 gun fark var doktor gec dollenme dedi,)
Cok normal icini ferah tutBende bugün 5+5 im keseyi gördük kalp atışı vs yok daha. Şuan normal değil mi