• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Evet benim de 6.haftada basladi. Su anda boyle kasik agrisi bobrek agrisi gibi de bir agrim var. Sizde var mi su anda bobrek agrisi gibi
Bende yok böbrek ağrısı gibi bi ağrı canım kasıklarımla oluyoda bide bel ve kalça bölgemde oluyo

Merhaba kızlar bende kontrolden geldim doktor senin bebeğin beni hep korkutuyo uğraştırıyo dedi kalp atışını zor buldu yine ama duyduk şükür güzel atıyodu maşallah bide satımdan 3hafta geriden geldiğimiz için doktor her seferinde 3hafta büyük bi bebek arıyorum dedi 🤦🏻‍♀️😂 bol bol su içmen lazım 3litre en az dedi gözlerinin feri gitmiş dedi herşey yolunda şükür yine adam akıllı bi ultrason kağıdı vermedi parlamadan bebeği göremiyorum mübarek nur ışığı gibi 🤦🏻‍♀️😂😂

Merhaba kızlar bende dün minik bebeğimi gördüm :) Normalde 6+5 olması gerekirken 5+6 çıktı kalp atışını duyduk süpriz yaptı bize çok şükür, bebişimde 3 mm :)
canımm ne güzel, hayırlısı ile kucağımıza alalım hepimiz inşallah :) Bizde gördük, bebeği kalp atışlarını. çok güzel bir duygu.. Bizim de normalde 6+6 olması gerekirken 6+2 çıktı ama dr hiç önemli bir şey değil, büyüdükçe kapanır fark dedi.

Ya benimki bekledigimden daha kotu geciyor hergun kusacagimi hic dusunmemistim ;( yasam kalitem dustu cidden. Onun disinda eeh iste 😀 bebeginle aran nasilll kontroller nasil gidiyor. Benim sat ile ultrason arasinda 10 guun fark varmis 🤔
Benimde sat ile ultrason arasinda tam 10 gun fark var doktor gec dollenme dedi,)

canımm ne güzel, hayırlısı ile kucağımıza alalım hepimiz inşallah :) Bizde gördük, bebeği kalp atışlarını. çok güzel bir duygu.. Bizim de normalde 6+6 olması gerekirken 6+2 çıktı ama dr hiç önemli bir şey değil, büyüdükçe kapanır fark dedi.
Çok güzel bir duygu rabbim herkese tattırsın inşallah sağlıkla ilerler daha güçlü atar minik kalpleri :) burda kese şeklinden cinsiyet tahmininde bulunanları gördüm :KK70: yuvarlaksa kız fasulye muz gibiyse erkekmiş. Senin nasıl kese :)

Çok güzel bir duygu rabbim herkese tattırsın inşallah sağlıkla ilerler daha güçlü atar minik kalpleri :) burda kese şeklinden cinsiyet tahmininde bulunanları gördüm :KK70: yuvarlaksa kız fasulye muz gibiyse erkekmiş. Senin nasıl kese :)
valla canım biz doğuma kadar cinsiyet öğrenmeyi düşünmüyoruz, sürpriz olsun :)) kese de yuvarlak değil, oval gibi. Senin nasıl kese

Progestarani fitil olarak kullanan arkadaslar daha sonra beyaz krem sekilde akinti geliyormu dün aka ben fitil olarak kullanfim ilk defa simdi biraz beyaz kremsi bir akinti gibi gelmis
Evet canım gece koyuyorum sabah akıyor hatta gün içinde gelebiliyor. Doktor normal dedi o emeceğini emiyordur dedi.

Simdi bu kese karından ulturasknla bakıldi yuvarlakmi ovalmi cinsiyet onemli degil saglikli olsun benim icin yeterli bi tahmin alabilirim sadece merak

Eklentiler

• 20221003_171359.jpg
    20221003_171359.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 60
Arkadaşlar bulantılar için kullandığınız, iyi geliyor diye deneyimlediğiniz şeyler var mı? Ne önerirsiniz? Oh ne iyi belirtisiz ilerliyorum diyordum ki iki gündür başlayan bulantılarım resmen hayat kalitemi düşürdü 🥲 Çalışıyorum, bugün işe de gidemedim. Her gün böyle olursa nasıl yapacağım bilmiyorum.

Back