• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
İnsallah haftalarini yakalar. Ben ovulasyon testi ile hamile kaldim ne zaman yumurtaladigimi biliyorum. 10 gunluk fark mumkun degil. Sadece buyumemis pek benm bebeto😄
Valla bende dedim az cok biliyorum ne zaman hamile kaldigimi cunku benimde takvimim var herseyi not ediyorum ama doktor ısrarla gec dollenme dedi.ki adet olmam gereken gunde aslinda testim silikde olsa pozitif çıkmıştı oyle olsa negatif cikardi sonra kan verdim 47 mi ne cikti 2 gunde bir de hizlica artti.ama doktor israrla gec dollenme diyor saglikli olsunda hayirla gelsinde baska bisey istemiyirum

Valla bende dedim az cok biliyorum ne zaman hamile kaldigimi cunku benimde takvimim var herseyi not ediyorum ama doktor ısrarla gec dollenme dedi.ki adet olmam gereken gunde aslinda testim silikde olsa pozitif çıkmıştı oyle olsa negatif cikardi sonra kan verdim 47 mi ne cikti 2 gunde bir de hizlica artti.ama doktor israrla gec dollenme diyor saglikli olsunda hayirla gelsinde baska bisey istemiyirum
Bende aynı şekil not ediyordum ovulasyonumu takip ediyordum korunmasız ilişkileri not alıyordum ne olur ne olmaz diye zaten ovulasyonum geç kalıyodu adetimin 24. Günü hamile kalmışım ultrason ve kandaki haftayla tam uyuyo bu kadar emin olmamdaki sebeb sadece 2 ilişki olması yoksa 3 hafta geriden geldiği için panikler korkardım gerçekten zor bir süreç Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bugün normalde 8+5 olması gerekiyodu ultrasonda 8+4 çıktı hemen panikledim ama sonradan karından ultrasonda 3 gün eksik yada fazla yanılma payı olduğunu hatırladım sakinleştirdim kendimi

Aynen oyle gec dollenme olsaydi bende adetten 3 gun once ogrenmezdim hamile oldugumu. İdrarda cikti. Sadece bebisler olmasi gerekenden daha kucuk bence.

Bende aynı şekil not ediyordum ovulasyonumu takip ediyordum korunmasız ilişkileri not alıyordum ne olur ne olmaz diye zaten ovulasyonum geç kalıyodu adetimin 24. Günü hamile kalmışım ultrason ve kandaki haftayla tam uyuyo bu kadar emin olmamdaki sebeb sadece 2 ilişki olması yoksa 3 hafta geriden geldiği için panikler korkardım gerçekten zor bir süreç Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bugün normalde 8+5 olması gerekiyodu ultrasonda 8+4 çıktı hemen panikledim ama sonradan karından ultrasonda 3 gün eksik yada fazla yanılma payı olduğunu hatırladım sakinleştirdim kendimi
2 3 gun bu surecteki yanilma payi normalmis onu bende duydum ama işte 10 gun olunca bir de cevremde bunu yasayan hic bir insan olmamis biraz tedirgin oldum ama sanirim 2 haftaya kadar erken gec dollenme durumlari olabiliyor .1 ay dolmadanda doktora gitmek istemiyorum 3 hafta kaldı gitmeme bakalim onceki ultrasona gore uyumlu cikicakmi .bir de ayni ultrason cihazida olmasi onemli ben artik doguma kadar devam edecegim hocaya geçicem zaten onun gelmesini bekliyordum bakalim nasil olcak gerci bunu dusunmeninde hic bir faydasi olmuyor herkesin o kadar farkli ilerlemis ki birine haftasina gore önde demiş erken dogumdan korkmus kadin tam zamaninda dogurmus.birine hersey iyi gidiyor derken bi bakmislar kordon dolanma riskine karsi hizlica doguma almislar kader kismet Alllah emanet umarim saglikla ve hayirla olur herşey. Sadece bir yerde okudum balik ceviz gibi omega turevleri bebegin gelisimine fayda sagliyormus baya haftada bir balik hergun 3 tane ceviz yemegi dusunuyorum 🙏😍

2 3 gun bu surecteki yanilma payi normalmis onu bende duydum ama işte 10 gun olunca bir de cevremde bunu yasayan hic bir insan olmamis biraz tedirgin oldum ama sanirim 2 haftaya kadar erken gec dollenme durumlari olabiliyor .1 ay dolmadanda doktora gitmek istemiyorum 3 hafta kaldı gitmeme bakalim onceki ultrasona gore uyumlu cikicakmi .bir de ayni ultrason cihazida olmasi onemli ben artik doguma kadar devam edecegim hocaya geçicem zaten onun gelmesini bekliyordum bakalim nasil olcak gerci bunu dusunmeninde hic bir faydasi olmuyor herkesin o kadar farkli ilerlemis ki birine haftasina gore önde demiş erken dogumdan korkmus kadin tam zamaninda dogurmus.birine hersey iyi gidiyor derken bi bakmislar kordon dolanma riskine karsi hizlica doguma almislar kader kismet Alllah emanet umarim saglikla ve hayirla olur herşey. Sadece bir yerde okudum balik ceviz gibi omega turevleri bebegin gelisimine fayda sagliyormus baya haftada bir balik hergun 3 tane ceviz yemegi dusunuyorum 🙏😍
Bende ceviz alacağım evet çok faydalı her iki kızıma hamileykende tüketmiştim ama şuanki kullandığım folikasitin içinde balık yağı da dahil gerekli bi çok vitamin mineral mevcut aslında bi sonraki kontrolüm 20 ekimde 2haftada bir çağırıyo doktorum bende bu doktorla devam edeceğim ultrason cihazı yeni gelmiş bu cihaz yeni alınmış belki onunla alakalıdır diyede düşündüm kalp atışını bulamayınca adamda panik oldu ultrason kağıdındaki pozda hiçbişey göremiyorum o yüzden 😂

bende de var öyle bir ağrı geçen ayda taş düşürdüm çok benziyor onun daha hafifi gibi
Geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz ben doktoruma söyledim normal böyle hamilelikte ağrılar hisler kaşıntı kötü kokulu akıntı idrar yaparken yanma olursa muhakkak söyle ama dedi

Kızlar biz de kontrolden geldik çok şükür satla uyumlu herşey yolunda olusmusuz biraz sanki pek birşeye benzemese de benim boncuk🤣 cinsiyet tahmini yapılıyormuş belki bize de bir yorum yaparsiniz.

Eklentiler

• IMG-20221006-WA0001.jpeg
    IMG-20221006-WA0001.jpeg
    70,8 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar merhaba nasılsınız 🌷
Birkaç şey sormak istiyorum, benim topuklarım sabah uyandığımda üstüne basarken ağrıyor ama topuğuma elimle bastırınca ağrı yok. Ve el parmaklarım yine sabahları çok uyuşmuş bir şekilde uyanıyorum, o kadar uyuşuyor ki çok fena ağrı yapıyor. Sizlerde de oldumu?

Kızlar bir şey sormak istiyorum 6+3 deyim çok şükür bugün kalp atışını duydum ama bana biraz yavaş gibi geldi internette izlediklerim de daha güçlüydü doktora o an heyecanla sormayı unuttum aynısını yaşayan var mı ? Daha önce bir boş gebeliğim var biraz tedirginim görüntüsü de bu şekilde
09B7F5C9-1649-4C23-90EB-8BC0409E5434.jpeg

Kızlar bir şey sormak istiyorum 6+3 deyim çok şükür bugün kalp atışını duydum ama bana biraz yavaş gibi geldi internette izlediklerim de daha güçlüydü doktora o an heyecanla sormayı unuttum aynısını yaşayan var mı ? Daha önce bir boş gebeliğim var biraz tedirginim görüntüsü de bu şekildeEki Görüntüle 3141482
6. Haftada normalde kalp atışı çok duyulmaz daha çok ufak bence şanslısın duyduğun için☺️

Kızlar bir şey sormak istiyorum 6+3 deyim çok şükür bugün kalp atışını duydum ama bana biraz yavaş gibi geldi internette izlediklerim de daha güçlüydü doktora o an heyecanla sormayı unuttum aynısını yaşayan var mı ? Daha önce bir boş gebeliğim var biraz tedirginim görüntüsü de bu şekildeEki Görüntüle 3141482
Bence gayet normal daha 6 haftalik rahat ol bende 6+0 da duydum internette 6 haftalik bebek videosuna baktim ben ayniydi

Benim bebisimde bugun 6+3 aynı gidoyoruz😊

Back