• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Merhaba hanımlar bulantılarınız kaçıncı hafta başladı ben 6. Haftamdayım ama henüz bulantım yok. Sadece midede rahatsızlık hissi oluyor yemekten 1 saat sonra filan başlıyor umarım bu bulantı başlangıcı filan değildir.

Evde eşimle kızlarımın alay konusu oldum gerçekten gülmekten bayılıyorlar bende ağrılarım geçiyo rahatlıyorum diye seviniyorum şişkinlik gaz olduğu zamanlarda çok zorlanıyorum çünkü ağrı şişkinlik nefes almada zorluk çekiyorum kasıklarımda şiş gibi oluyo hareket edince batma oluyo bide benim 2 sezeryanım var o yüzdende zor oluyo daha çok
Cok afedersiniz ben 2 gun sonra lavaboya ciktim agri sizi azaldi bi anda.Tabi dun cok yoruldum onun etkisi var ama sindirim sıkıntım da tetiklemis demek.ne yesem şişim burada bir arkadaş gluteni azaltin bi de oyle bakin demis gluteni azalticam bakalim nasil olcak yarim kilo daha vermisim 56 ya dustum ama esim gobegimi seviyor masallah nasilda hamilelik oturdu diyor vallahi saka gibi kocaman sis gobek ne yedini diye sorun iki lokma..

Merhaba hanımlar bulantılarınız kaçıncı hafta başladı ben 6. Haftamdayım ama henüz bulantım yok. Sadece midede rahatsızlık hissi oluyor yemekten 1 saat sonra filan başlıyor umarım bu bulantı başlangıcı filan değildir.
Annemin hic olmamış bulantisi sadece yemis icmis yatmis ve agir yagli yemeklerden tutun aklinza gelcek herseyi yemiş benim 5 haftalikken basladi ama kusma yok daha cok bulanti tiksinti ve istahim kapali

Ben de 9. Haftamdayim ama 2 gundur kasik agrim cok artti. Bir doktor kesen asagida demisti ilk kontrollerde acaba o yuzden mi yoksa rahim buyudugu icin mi tedirgin oluyorum siddeti arttigi icin. Sizler ne durumdasiniz?
Benim 1 gece agridi sabahda vardi bol bol su ictim artik agrilar kuytuk sokumu hatta bacagima kadar vuruyordu .sonra afedersiniz lavaboya ciktim ondan sonra yavas yavas azaldi agrilarim suan sadece mide bulantim devam ediyor

Benim birde bu sabah yatarken sag kasigimda sanki ufak bir balon patlamis gibi pıt diye atti onuda ilk defa yasadim neden oldugunu bilemedim🙈

Cok afedersiniz ben 2 gun sonra lavaboya ciktim agri sizi azaldi bi anda.Tabi dun cok yoruldum onun etkisi var ama sindirim sıkıntım da tetiklemis demek.ne yesem şişim burada bir arkadaş gluteni azaltin bi de oyle bakin demis gluteni azalticam bakalim nasil olcak yarim kilo daha vermisim 56 ya dustum ama esim gobegimi seviyor masallah nasilda hamilelik oturdu diyor vallahi saka gibi kocaman sis gobek ne yedini diye sorun iki lokma..
Aynı benimde öyle canım tuvalete çıkabilmek rahatlatıyo insanı ama bi kaç gün sonra gene aynı şişlik hazımsızlık falan oluyo gluten azaltiyimda zaten yediğim 3lokma işin garibi çok açım ölücem açlıktan 3lokma yiyip kalkıyorum bi iki saat geçmeden yine çok açım ölcem gibi aksinede hep ekmek yiyesim geliyo önceden hiç sevmezdim yemezdim 🤦🏻‍♀️

Aynı benimde öyle canım tuvalete çıkabilmek rahatlatıyo insanı ama bi kaç gün sonra gene aynı şişlik hazımsızlık falan oluyo gluten azaltiyimda zaten yediğim 3lokma işin garibi çok açım ölücem açlıktan 3lokma yiyip kalkıyorum bi iki saat geçmeden yine çok açım ölcem gibi aksinede hep ekmek yiyesim geliyo önceden hiç sevmezdim yemezdim 🤦🏻‍♀️
O kadar ayni seyleri yasiyoruz ki belki 1 senedir beyaz ekmek eve girmiyordur gluten seker cok sınırlıydı şimdi 🙄🙄🙄 ekmek yemeyince midem bulaniyor siyez tam bugday cavdar hepsini denedim anam babam usulu beyaz ekmek kraker disinda midemi bastiran bisey yok kraker mi ekmek mi deyip kuru ekmek yedigimi biliyorum bildigininz tabaga kuru ekmek koyup tost gibi ana ogun gibi onu yedim😅😅🤣

Hanımlar yemek yesem midem bulanıyor o yüzden çok yiyemiyorum yemek yemesem de bulanıyor ve bol mideyle istifra ederken karnım ve bebeğin olduğu yeri çok sıkıyorum bunun zararı olur mu?
Olmaz canım onlar okadar güvenli bi yerdeki zarar gelmez merak etme

Benimde dünden beri öyle bende doktora yarın söylücem bi tahlilde baktırıcam idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendim bende biyandan yanma yok belki değildir demiyim diyorum ama bilemedim
Canim ikimiz de 9.hafta icindeyiz. Belki bu haftalarda oluyordur. Cunku bende de yanma falan yok. İdrar yolu enfeksiyonu sanmamin sebebi o kisimda bir baski hissetmem ve ayiptir soylemesi idrarin rengi 😞

Benimde adet tarihim ve dün başladı o zaman onunlada alakali olabilir hepimiz yakin gebelik haftasindayiz cogumuzda boyle sancilar varsa heralde normaldir;(
Evet ayni haftalardayiz hemen hemen. Ben su an 9.hafta icindeyim. Demek ki normal. Sizde mide bulantisi var mi su anda?

Birde kasık ağrısı meselesini sordum benımde çok ağrım oluyordu normal dedi rahşm büyüyor değişiyor hatta ara ara hep böyle ağrılar olabilirmiş endişelenme dedi 🤗

O kadar ayni seyleri yasiyoruz ki belki 1 senedir beyaz ekmek eve girmiyordur gluten seker cok sınırlıydı şimdi 🙄🙄🙄 ekmek yemeyince midem bulaniyor siyez tam bugday cavdar hepsini denedim anam babam usulu beyaz ekmek kraker disinda midemi bastiran bisey yok kraker mi ekmek mi deyip kuru ekmek yedigimi biliyorum bildigininz tabaga kuru ekmek koyup tost gibi ana ogun gibi onu yedim😅😅🤣
Aynen arkadaslar ya ben de gluteni birakmistim. Ama uc haftadir falan beyaz ekmek disinda mide bulantima iyi gelen bir sey yok. Gluten daha dogrusu. Makarna falan da cok iyi geliyor. Cubuk krakerden ya tiksindim bilmiyorum nedendir cok tuketiyorum ama o iyi gelmiyor bana.

Birde kasık ağrısı meselesini sordum benımde çok ağrım oluyordu normal dedi rahşm büyüyor değişiyor hatta ara ara hep böyle ağrılar olabilirmiş endişelenme dedi 🤗
Acaba adet tarihlerinde daha mi cok siddetleniyor bu agrilar? Benim oyle oldu. Gecen ilk adet vaktimde cok siddetli seyler oluyordu. Sonra bitti. 2.adet vaktimdeydim yine basladi. Ama su anda adetin bitmesi gerekiyordu. Agrilar sizilar rahatsizliklar hala devam ediyor😃

Acaba adet tarihlerinde daha mi cok siddetleniyor bu agrilar? Benim oyle oldu. Gecen ilk adet vaktimde cok siddetli seyler oluyordu. Sonra bitti. 2.adet vaktimdeydim yine basladi. Ama su anda adetin bitmesi gerekiyordu. Agrilar sizilar rahatsizliklar hala devam ediyor😃
Okadar ayrıntılı sormadım ama adet dönemlerinde benımde bir tık artmıştı

Benim 1 gece agridi sabahda vardi bol bol su ictim artik agrilar kuytuk sokumu hatta bacagima kadar vuruyordu .sonra afedersiniz lavaboya ciktim ondan sonra yavas yavas azaldi agrilarim suan sadece mide bulantim devam ediyor
Benim de lavabo duzenim bozuldu. O da etki ediyor olabilir haklisiniz. Cok su icince de midem bulaniyor zar zor 2 litreyi bulmaya calisiyorum

Canim ikimiz de 9.hafta icindeyiz. Belki bu haftalarda oluyordur. Cunku bende de yanma falan yok. İdrar yolu enfeksiyonu sanmamin sebebi o kisimda bir baski hissetmem ve ayiptir soylemesi idrarin rengi 😞
Benimde öyle bende diyorum yanma olmadığı için bi sorun yoktur diye düşünüyorum çünkü arada bir oluyo o baskı sık idrara çıkmayada hala alışamadım
Bugun kontrolümüz vardı kalp atışlarımızı dinledik ilk gittiğimde bir hafta gerideydi şimdi toparlamış 9 haftalık olmuşuz ahh gözyaşım pıt 🥰🥲
Gözün aydın canım çok sevindim çok şükür bende yarın gidicem kontrole bakalım nasıl çıkıcak kızlarımda acaba bebişimiz napıyo iyimidir diye ultrason kağıdı bekliyolar sabırsızlanıyolar görmek için bişey anlamasalarda 😂

Back