En başından beri bilinçli ilerlemenin faydasını gördüm canım beni hala kürtaja almıyorlardı reglime göre 9 haftalıktıktım ama ovülasyonla takip edip öyle ilişkim olduğu için yumurtlama günümde hemen tutmuş yani 7 haftalıktı ama hiçbir belirtim yok 2 kere özele 2 kere araştırmaya gittim ikiside boş gebeliğe benziyor kesen çok düzgün çok güzel yere yerleşmiş ama embriyo oluşumuyor dedi bunun üzerine araştırma gittim bana randevu veriyorlardı ve benim kürtaj olmam gerekiyordu yoksa kese her geçen gün büyüyordu ve bu benim için çok tehlikeliydi neyse doktorum detaylı utrason verdi ve 10 gün beklememi söyledi bekledim bana acil kontrol imzalı bir kağıt verdi dediği gün gittim ama ameliyattaydı bu kağıtla Hangi doktora gidersen git bakarlar dedi ama bakmasınlar acilden giriş yapayım dedim kağıdı gösterdim ama sıra vermediler aynı tüm yalan söylemek zorunda kaldım çünküü tehlikedeyim ve bu kimsenin umrunda değildi karnım çok ağrıyor durumum bu dediğim zaman giriş yaptılar ve o gün hemen kürtaja aldılar başından beri bilinçli gitmenin korkunun daha çok zarar verebileceğini bilmen gerekiyor her şeyden önemli olan senin sağlığın korkma ve git içini rahat tut inşallah güzel haberlerle geleceksin