• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
En başından beri bilinçli ilerlemenin faydasını gördüm canım beni hala kürtaja almıyorlardı reglime göre 9 haftalıktıktım ama ovülasyonla takip edip öyle ilişkim olduğu için yumurtlama günümde hemen tutmuş yani 7 haftalıktı ama hiçbir belirtim yok 2 kere özele 2 kere araştırmaya gittim ikiside boş gebeliğe benziyor kesen çok düzgün çok güzel yere yerleşmiş ama embriyo oluşumuyor dedi bunun üzerine araştırma gittim bana randevu veriyorlardı ve benim kürtaj olmam gerekiyordu yoksa kese her geçen gün büyüyordu ve bu benim için çok tehlikeliydi neyse doktorum detaylı utrason verdi ve 10 gün beklememi söyledi bekledim bana acil kontrol imzalı bir kağıt verdi dediği gün gittim ama ameliyattaydı bu kağıtla Hangi doktora gidersen git bakarlar dedi ama bakmasınlar acilden giriş yapayım dedim kağıdı gösterdim ama sıra vermediler aynı tüm yalan söylemek zorunda kaldım çünküü tehlikedeyim ve bu kimsenin umrunda değildi karnım çok ağrıyor durumum bu dediğim zaman giriş yaptılar ve o gün hemen kürtaja aldılar başından beri bilinçli gitmenin korkunun daha çok zarar verebileceğini bilmen gerekiyor her şeyden önemli olan senin sağlığın korkma ve git içini rahat tut inşallah güzel haberlerle geleceks

En başından beri bilinçli ilerlemenin faydasını gördüm canım beni hala kürtaja almıyorlardı reglime göre 9 haftalıktıktım ama ovülasyonla takip edip öyle ilişkim olduğu için yumurtlama günümde hemen tutmuş yani 7 haftalıktı ama hiçbir belirtim yok 2 kere özele 2 kere araştırmaya gittim ikiside boş gebeliğe benziyor kesen çok düzgün çok güzel yere yerleşmiş ama embriyo oluşumuyor dedi bunun üzerine araştırma gittim bana randevu veriyorlardı ve benim kürtaj olmam gerekiyordu yoksa kese her geçen gün büyüyordu ve bu benim için çok tehlikeliydi neyse doktorum detaylı utrason verdi ve 10 gün beklememi söyledi bekledim bana acil kontrol imzalı bir kağıt verdi dediği gün gittim ama ameliyattaydı bu kağıtla Hangi doktora gidersen git bakarlar dedi ama bakmasınlar acilden giriş yapayım dedim kağıdı gösterdim ama sıra vermediler aynı tüm yalan söylemek zorunda kaldım çünküü tehlikedeyim ve bu kimsenin umrunda değildi karnım çok ağrıyor durumum bu dediğim zaman giriş yaptılar ve o gün hemen kürtaja aldılar başından beri bilinçli gitmenin korkunun daha çok zarar verebileceğini bilmen gerekiyor her şeyden önemli olan senin sağlığın korkma ve git içini rahat tut inşallah güzel haberlerle geleceksin
Çok geçmiş olsun sanada çok zor şeyler Allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu bugün gidicem artık doktora daha fazla uzatamam insallah hayırlısı neyse o olur canım 🙏

Ben de mayıs gebelik gözüküyorum sağlıkla inşallah haftam 7 gözüküyor ama bebek 6 haftalık pkos olduğum için geç döllenme olabilir okuduğum kadarıyla sıkıntısı yok ama her gün ufak ufak ağrıyan karnım kasigim iki gün önce fena ağrıdı simdi hiçbir ağrı kramp yok o günden beri doktora gitmeli miyim hanımlar normal mi :/
Bende 7 haftalığım adet olcakmışım gbi belim ve böbreklerim ağrıyor canım insallah hersey yolundadır

Kızlar merhaba. Bugün tam 6 haftalık olduk nasipse. Fakat benim ilk zamanlardan beri bel, bacak ve kasık ağrılarım azalmadi. Bel ve bacak ağrısı neyse de kasık ağrısından korkuyorm. Sizce bu haftalar İçin ağrı olmasi normal mi ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum bilenler yardımcı olursa sevinirim çok korkuyorum 😢bu arada poliklinik randevum geç biraz o yüzden doktor muayenesine henüz gidemedim 7.haftamda gidicem

Canım kızlar bilgileri listede olmayan varsa yazıp beni etiketleyebilir yavaş yavaş düzenleriz listemizi
-kaçıncı çocuk
Selamlar bende varım benm tüp bebek aslında ama o konu baslıgı bulamadıgm icin buraya yazdım 20 agustos sat istanbul-74-1.cocuk eklerseniz sevinirim

Benim ki silince geliyor bazen de yok aklım ermedi tek duam salı randevum var bebegimi görüp kalp atışını duymak inşallah hiçbir sıkıntı yaşayamayız canım rabbm sağlıkla nasip eder inşallah.bir arkadaş yazmisti gerçekten böyle yaşayan çok varmıs. Ya birde inan ne belirti var bende ne mide bulantısı bi tek göğsüm hassas bazen bel ve sırt ağrısı var başka da bişey yok
Benimde öyle endişelenme, herkeste olacak diye bir şey yok. Benim ablamda da hiç belirti olmadı tek belirti 4 .aydan sonra bebeğin hareketiydi. İnşallah böyle geçer hep :)

Ay ben hiçbir şey yiyemiyorum kızlar ya demistim fazla kiloluyum aslında güzel bir şey ama acaba sıkıntı olur mu ilk uc ayda da bu durum

Selam kızlar bugün 5+4 deyim saat 16.00 da randevum zaman durdu resmen asla geçmiyor hayatımın en zor sınavı nisan ayında düzensiz kese yüzünden bebeğimi kaybettim onun etkisi sanırım çok korkuyorum lütfen bana dua edin güzel habere o kadar ihtiyacım var ki pcos umda zoru başarıp gebe kaldım olumsuz bir şey duyacam diye ödüm kopuyor hayat durdu resmen benim için

Ay ben hiçbir şey yiyemiyorum kızlar ya demistim fazla kiloluyum aslında güzel bir şey ama acaba sıkıntı olur mu ilk uc ayda da bu durum
Doktorum ilk üç ay bebek depodan beslenir yediklerinizin etkisi yok demişti ama yine de bağışıklığınız düşmeyecek şekilde sağlıklı şeyler yemeye çalışabilirsiniz

günaydın canım :) bende 6+3 üm. Çarşamba kalp atışı ve bebek görmeye gideceğiz, inşallah duyarız. Sen ne zman gideceksin dr a
ben bugün daha 6+0 canım. perşembe gideceğim doktora.. o zaman 6+4 oluyorum. daha önce hiç gitmedim. Acaba diyorum bir sonraki hafta mı gitsem...

Back