2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ay bizimki de öyle biliyo musun. Doktor zor görüntü yakalıyor. Bi dursana evladım diyordu en son Bakalım doğduktan sonra nasıl olacaklar
Belli olmaz ama bakarsın uslu olurlar gerçi ister istemez çocuklar yaşına gelene kadar çok huzursuz mızmız olacaklar yaşından sonra uslu olsunlar yeter bana da :)))

Amin inşallah teşekkür ederim canım , olmadı gecmezse bende doktora gitmeyi planlıyorum
Merhabalar hoşgeldiniz, benim oncesinde 8 haftalık bir düşüğüm var , korkmayınız benımde ilk hamileliğim bende az az hissediyorum bazen yogun bazen hiç olmuyor cogumuz aynı durumdayız benımde 2 gundur diğer gunlere nazaran tek tük az hissediyorum , agrılar cogumuzda mevcut rahim genişlemesi nedeniyle oluyor cogunlukla , benımde bazen adet agrısına benzer karın agrım oluyor , bazende vajina içine batma tarzı agrı , bazen kasıklarda kesik gibi sızı tarzı bir agrı bunlar normal ve olagan korkmayınız , saglıkla kucagınıza alın inşallah

Merhaba benımde arada vajina içine doğru batma gibi agrım oluyor bir kaç gündür yok ama öncesinde vardı , onun dışında bugun sabah sol bacak agrısı ve karın agrısıyla uyandım yavas yavas gecti 1 kaç saatte , bazen sol kasıgımda sızı gibi bir agrıda olabılıyor doktora söylediğimde hamilelikte bu tarz ağırlarla dost olmamız gerektiğini soyledi ilk gebeliklerdede cok daha yogun olabılıyormus rahim ilk defa genişlediği için umarım gecer en kısa zamanda

Gözünaydın canım sevindim bi sıkıntı görmediyse sorun yoktur benim de hiç bi ultrason bulgum yoktu sadece 3lü sıkıntılı çıktı boşuna beni yıprattılar bir ay o düşünceyle.
Ya evet basima hic boyle birsey gelmemisti cok dagildim ne dusuncegimi bilemedim rabbimin zoruna gidicek seyler dusunmemeye calistim.suan ne durumdasin sen kaç haftaliksin 4 lü test yaptirdin mi

C
Çok sukur cok sevindim insan yabancida olsa cok üzülüyor boyle saglikli devam etsin saglikli saglikli ömur boyu yasasin butun kuzucuklar.

Kızlar selam böyle bisey gördüm, benim bu ara bel ağrılarım cok arttı, normalde de sıkıntım vardı. Belki duruş bozukluğunun da etkisi vardır bilgi olsun diye gönderiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20221020_114748.jpg
    99,5 KB · Görüntüleme: 61
Darısı bana ins ben 24.haftadayım umarım bebeğim daha gelişir. Kacinci haftanda tansiyonun cikmaya başlamışti
Yirminci haftada cikmaya basladi,doguma kadar devam etti.Tansiyonu olup bebeginde gelisim geriligi olmayan cok kisi var,hatta ben istisnayim,doktorum tansiyondan ziyade plasentamla alakali oldugunu soylemisti,ablamda da hep tansiyon problemi oluyor,uc gebelik gecirdi,uc cocugu da uc kilo civari dogdular.

Kızlar selam böyle bisey gördüm, benim bu ara bel ağrılarım cok arttı, normalde de sıkıntım vardı. Belki duruş bozukluğunun da etkisi vardır bilgi olsun diye gönderiyorum
keşke böyle dik durabilsek sürekli, ben de bütün gün saçma sapan oturduğum için gece sırt ağrısından uyuyamıyorum

Rabbim evlatlarımızı saglikla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Benim yaşadığım yerde buna çok düşüyorlar o yüzden beni de gerdiler. Bu hafta yatirdilar ve bebek olana kadar çıkarmayacaklar. En düşük ilaçla basladik elh suan dusuk tansiyonum artsada ilacı artırma durumu var ama prosedür gereği arada gelip bebegi erken alma durumunu anlatınca artık benimde cinlerim geliyor Su prosedür işinden bu hafta nefret ettim resmen

Cok tesekkur ederim

keşke böyle dik durabilsek sürekli, ben de bütün gün saçma sapan oturduğum için gece sırt ağrısından uyuyamıyorum
Beni de sanki yatak dövmüş gibi kalkıyorum nasıl belim ağrıyor kalkarken anlatamam. Gun icinde kendimizi yakaladikca düzeltelim, daha ortalardayiz sonlara doğru daha da agrilar artmasın

Beni de sanki yatak dövmüş gibi kalkıyorum nasıl belim ağrıyor kalkarken anlatamam. Gun icinde kendimizi yakaladikca düzeltelim, daha ortalardayiz sonlara doğru daha da agrilar artmasın
ben de öyleyim hele sağa sola dönmek işkence gibi neneler gibi ah uh yapıyorum bütün gece ki yatağım da çok güzel bi yatak. bütün gün bilgisayar karşısında oturunca mahvoluyor sırt bel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…