Belli olmaz ama bakarsın uslu olurlar gerçi ister istemez çocuklar yaşına gelene kadar çok huzursuz mızmız olacaklar yaşından sonra uslu olsunlar yeter bana da :)))Ay bizimki de öyle biliyo musun. Doktor zor görüntü yakalıyor. Bi dursana evladım diyordu en sonBakalım doğduktan sonra nasıl olacaklar
Amin inşallah teşekkür ederim canım , olmadı gecmezse bende doktora gitmeyi planlıyorumÇok geçmiş olsun canım. Benimde 3.ay sonunda kabızlıktan çatlaklar oldu hastanelik olmuştum lavman bile fayda etmemişti. Yatıyordum çünkü bulantılardan dolayı yemek yiyemiyordum sıvı tüketemiyordum. Bu yüzden çok sıkıntı yaşadım. Önce müshil ilacı verdi doktorum bağırsaklarımı temizletti komple sonrasında da duphalac kullanmaya başladım hergün alıyorum 1 ölçek eski şikayetlerim kalmadı birde aıvı da tüketmeye başlayınca biraz daha düzene girdim. Sende sağlıkla düsene girersin inşallah canım.
Merhabalar hoşgeldiniz, benim oncesinde 8 haftalık bir düşüğüm var , korkmayınız benımde ilk hamileliğim bende az az hissediyorum bazen yogun bazen hiç olmuyor cogumuz aynı durumdayız benımde 2 gundur diğer gunlere nazaran tek tük az hissediyorum , agrılar cogumuzda mevcut rahim genişlemesi nedeniyle oluyor cogunlukla , benımde bazen adet agrısına benzer karın agrım oluyor , bazende vajina içine batma tarzı agrı , bazen kasıklarda kesik gibi sızı tarzı bir agrı bunlar normal ve olagan korkmayınız , saglıkla kucagınıza alın inşallahKızlar günaydın herkese merhabalar,
Allah sağlıkla nasip etsin ben de inşallah 2023 Mart annesi olacağım. Daha önceden burada yazmıştım sonra düşüğüm olduğu için tekrar böyle gruplara yazmak fobi oldu bende. Aylardır her gün girerek burada yazılanları takip ediyorum ama hem gruba katılayım istedim hem de size soru sormak istiyorum .
SAT a göre 18+1 im ama ultrasona göre 18+4 çıktım. Ankara'dan katılıyorum, İlk gebeliğim, 63 kilo ile hamile kaldım, bebeğim erkek. Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip ederse Demir ismini vermek istiyoruz.Rheaa
Sormak istediğim soru şu. Ben pazar günü bebeğimin hareketlerini seğirme ve kalp atışı şeklinde hissettim. Pazartesi de pazara göre daha az şekilde hissettim. Salı ara ara hissettimse de dün hiç hissetmedim bugün de hiç hissetmedim. Kontrolüm kasımın ilk haftasında. Çok korkuyorum bir şey olmamıştır değil mi?
Bir de kasıklarımda bulunan kemik ağrım oluyor. Daha çok eğilip doğrulurken, oturup kalkarken vs. sizlerde olanlar da var mıdır?
Merhaba benımde arada vajina içine doğru batma gibi agrım oluyor bir kaç gündür yok ama öncesinde vardı , onun dışında bugun sabah sol bacak agrısı ve karın agrısıyla uyandım yavas yavas gecti 1 kaç saatte , bazen sol kasıgımda sızı gibi bir agrıda olabılıyor doktora söylediğimde hamilelikte bu tarz ağırlarla dost olmamız gerektiğini soyledi ilk gebeliklerdede cok daha yogun olabılıyormus rahim ilk defa genişlediği için umarım gecer en kısa zamandaAkşamları ortaya çıkan baş ağrım devamdoktor 4. Aydan sonra geçer dedi umutla bekliyorum.
Birde batmalar kasık sızlamaları başladı 2-3 gündür. Bi kaç kişide daha vardı sanırım normaldir diye düşündüm
Ya evet basima hic boyle birsey gelmemisti cok dagildim ne dusuncegimi bilemedim rabbimin zoruna gidicek seyler dusunmemeye calistim.suan ne durumdasin sen kaç haftaliksin 4 lü test yaptirdin miGözünaydın canım sevindim bi sıkıntı görmediyse sorun yoktur benim de hiç bi ultrason bulgum yoktu sadece 3lü sıkıntılı çıktı boşuna beni yıprattılar bir ay o düşünceyle.
Çok sukur cok sevindim insan yabancida olsa cok üzülüyor boyle saglikli devam etsin saglikli saglikli ömur boyu yasasin butun kuzucuklar.Arkadaşlar çok şükür kesin sonucum NORMAL çıktı.Nasıl rahatladım,üstümden yük kalktı anlatamam.Bebeğim için hiçbişey bakamıyordum hep ağlama modundaydım.haftaya da detaylı ultrason um var ondan sonra başlıcam inşallah alışveriş einşallah sonuç bekleyen arkadaşlarımı da böyle güzel sonuçlarla sevindirsin Rabbim
Yirminci haftada cikmaya basladi,doguma kadar devam etti.Tansiyonu olup bebeginde gelisim geriligi olmayan cok kisi var,hatta ben istisnayim,doktorum tansiyondan ziyade plasentamla alakali oldugunu soylemisti,ablamda da hep tansiyon problemi oluyor,uc gebelik gecirdi,uc cocugu da uc kilo civari dogdular.Darısı bana insben 24.haftadayım umarım bebeğim daha gelişir. Kacinci haftanda tansiyonun cikmaya başlamışti
canım naptın çıktın mı detaylıdan ?Ayy inşallah canım bekliyorum şuan hastanedeyimkarnım ağrıyor heyecandan
Aa çıktım canım yazmayı unuttum çok şükür bebiş iyi herşeyi iyi herşey yolunda Allah a şükürler olsun yaacanım naptın çıktın mı detaylıdan ?
keşke böyle dik durabilsek sürekli, ben de bütün gün saçma sapan oturduğum için gece sırt ağrısından uyuyamıyorumKızlar selam böyle bisey gördüm, benim bu ara bel ağrılarım cok arttı, normalde de sıkıntım vardı. Belki duruş bozukluğunun da etkisi vardır bilgi olsun diye gönderiyorum
Ne ayıpAa çıktım canım yazmayı unuttum çok şükür bebiş iyi herşeyi iyi herşey yolunda Allah a şükürler olsun yaa
Cok tesekkur ederimgözünüz aydın canım sonunda cinsiyetini öğrendin sağlıkla gelsin minik kuzucuk
güzel haberlerini bekliyoruz canım benim haber ver bize de
Rabbim evlatlarımızı saglikla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahYirminci haftada cikmaya basladi,doguma kadar devam etti.Tansiyonu olup bebeginde gelisim geriligi olmayan cok kisi var,hatta ben istisnayim,doktorum tansiyondan ziyade plasentamla alakali oldugunu soylemisti,ablamda da hep tansiyon problemi oluyor,uc gebelik gecirdi,uc cocugu da uc kilo civari dogdular.
Cok tesekkur ederimYani aslında çok sürprizli bir süreç insan herşeyi bekliyorama bu konuda doktorlara güvenmek en mantıklısı zaten hiç olmayacak birşeyse doktorun sana söyler bu tarz işlemleri yapacak olan kişileri de uyarır diye düşünüyorum arkadaşımdaki süreç biraz farklıydı bu anlamda o zaten doğum korkusu nedeniyle isteğe bağlı sezeryan yaptı ve doktorun haberi yokmuş hemoroidden ama yine de hemşireye bile söylemek lazım lavman yaparken
Benim bir kızım var ama ben hep bir kızım daha olsun istemiştim tek kalmasın diyeama sansa üçüz bebeklere gebeyim ve bebislerin 1i kız ikisi de erkek Allah hayırlı evlatlar versin hepimize bence kız harika bir sey erkek de umarım o kadar iyidir çünkü benim kardeşim yok ve çok az erkek bebek gördüm ondan korkuyorum biraz ama umarım hayırlısıyla geçiririm bu süreci
Ben 21+1 oldum ve içeride bazen kavga bile çıkıyor ama bazen 3 gün hiç hareket olmuyor korkmamak lazım herhalde bugün yine doktordaydim şimdi çıktım sorun yok diyorlartek sıkıntım habire doktora gidiyor olmak
Ben de pozisyonu ve yönü var diye biliyorum bazı arkadaşlarımın doktorları anlatmıştı komik gelmişti hatta HIMYM dizisini seyreden varsa benzer bir inanisla marshal ve lilly de yok kuzeye dogru yaparsak su olur guneye dogru yaparsak bu olur modundaydi
Doğrudur yabancı ülkelerde uygulamalar farklı hepama onlar bu tarz durumları sıkıntılı görüyor olabilir dediğin gibi ki benim yazdığım örnekteki gibi dikkatli olmazlarsa sorun da çıkabiliyor demek ki
Ben kızımda kayma hissi yaşamıştım bu sefer baya kavga var içeride kalabalık oldukları için herhalde
Öyle deme dünya tatlısı obenim kızımın vardı bir tane ayrintilidan gözleri ayrik çıkmıştı
Bir erkeğin bu kadar göstermediğine ilk defa şahit oluyorum benim kızım da tam 20 hafta asla onunu dönmemiştiutangaç bir oğlun olacak sanırım yerim yaa çok tatlı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ve bunu yapanlar kadın genellikleben birtanesine dedim sen şimdi ailenin soyunu devam ettirmiyor musun bitti mi aileniz sen kız doğdun diye erkek kardeşin varsa o ne yapıyor aileyi devam ettirmek için saçma sapan asılsız şeyler
Sorry YaaNe ayıpnasıl bebişin yüzünü gözünü görebildin mi
Anladım kuzum olsun görmüşsün yaSorry YaaAy herşeyini gördük ama renkli ultrason vermedi ya şehir hastanesine geldim detaylı için bura vermiyor galiba
Beni de sanki yatak dövmüş gibi kalkıyorum nasıl belim ağrıyor kalkarken anlatamam. Gun icinde kendimizi yakaladikca düzeltelim, daha ortalardayiz sonlara doğru daha da agrilar artmasınkeşke böyle dik durabilsek sürekli, ben de bütün gün saçma sapan oturduğum için gece sırt ağrısından uyuyamıyorum
Aynen canım içim rahatladı çok şükür bunuda atlattıkAnladım kuzum olsun görmüşsün ya
ben de öyleyim hele sağa sola dönmek işkence gibi neneler gibi ah uh yapıyorum bütün geceBeni de sanki yatak dövmüş gibi kalkıyorum nasıl belim ağrıyor kalkarken anlatamam. Gun icinde kendimizi yakaladikca düzeltelim, daha ortalardayiz sonlara doğru daha da agrilar artmasın