2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kabiz olmayin siv dahai yapsaniz çatlayabiliyormus. Bu da hormonlardan kaynakliymis. Doktorum.soylemisti

Çok geçmiş olsun canım kacinci haftada sezeryan a alındın?

Ayy inşallah canım bekliyorum şuan hastanedeyim karnım ağrıyor heyecandan

Kızlar günaydın herkese merhabalar,
Allah sağlıkla nasip etsin ben de inşallah 2023 Mart annesi olacağım. Daha önceden burada yazmıştım sonra düşüğüm olduğu için tekrar böyle gruplara yazmak fobi oldu bende. Aylardır her gün girerek burada yazılanları takip ediyorum ama hem gruba katılayım istedim hem de size soru sormak istiyorum .
SAT a göre 18+1 im ama ultrasona göre 18+4 çıktım. Ankara'dan katılıyorum, İlk gebeliğim, 63 kilo ile hamile kaldım, bebeğim erkek. Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip ederse Demir ismini vermek istiyoruz. Rheaa
Sormak istediğim soru şu. Ben pazar günü bebeğimin hareketlerini seğirme ve kalp atışı şeklinde hissettim. Pazartesi de pazara göre daha az şekilde hissettim. Salı ara ara hissettimse de dün hiç hissetmedim bugün de hiç hissetmedim. Kontrolüm kasımın ilk haftasında. Çok korkuyorum bir şey olmamıştır değil mi?
Bir de kasıklarımda bulunan kemik ağrım oluyor. Daha çok eğilip doğrulurken, oturup kalkarken vs. sizlerde olanlar da var mıdır?

Son düzenleme:
Günaydın hoşgeldin

Benzer korkuları hepimiz yaşıyoruz canım Yeni hissetmeye başladığımda benim de öyleydi haftada 2 3 defa falan anlıyordum. Hemen düzenli şekilde hissedilmiyor. Ben uzun süredir hissediyorum ama 20. Haftamı doldurmama rağmen pazartesi salı nerdeyse hiç hissetmedim dün gece kıpır kıpırdı. Bugün de uygulamada aynen şöyle yazıyordu, "bebeğinizi bir gün hissedip iki gün hissetmeyebilirsiniz korkmayın bu çok normal henüz her hareketini hissedeceğiniz kadar büyümedi"

Endişelenme inşallah bir kaç haftaya çok daha net hissetmeye başlayacaksın. İnsan ister istemez evham yapıyor ama içimizi ferah tutalım. Bir çok arkadaşımız da yaşıyor bunu şuan korkma.

Yani aslında çok sürprizli bir süreç insan herşeyi bekliyor ama bu konuda doktorlara güvenmek en mantıklısı zaten hiç olmayacak birşeyse doktorun sana söyler bu tarz işlemleri yapacak olan kişileri de uyarır diye düşünüyorum arkadaşımdaki süreç biraz farklıydı bu anlamda o zaten doğum korkusu nedeniyle isteğe bağlı sezeryan yaptı ve doktorun haberi yokmuş hemoroidden ama yine de hemşireye bile söylemek lazım lavman yaparken

12+4 de erkek demişti özeldeki doktorum. Devletteki kıza benziyor demişti pek önemsemedim benziyor dediği için ama şimdi kız olduğu kesin gibi heralde 20. Haftada ayrıntılıda ne derseler ona inanıcam

Benim bir kızım var ama ben hep bir kızım daha olsun istemiştim tek kalmasın diye ama sansa üçüz bebeklere gebeyim ve bebislerin 1i kız ikisi de erkek Allah hayırlı evlatlar versin hepimize bence kız harika bir sey erkek de umarım o kadar iyidir çünkü benim kardeşim yok ve çok az erkek bebek gördüm ondan korkuyorum biraz ama umarım hayırlısıyla geçiririm bu süreci

aramızda 1 gün var bizim de yarın 20 olacak :) hareket durumu nasıl canım ? 2 gündür çok net hissedemiyorum ben

Ben 21+1 oldum ve içeride bazen kavga bile çıkıyor ama bazen 3 gün hiç hareket olmuyor korkmamak lazım herhalde bugün yine doktordaydim şimdi çıktım sorun yok diyorlar tek sıkıntım habire doktora gidiyor olmak

Ben de pozisyonu ve yönü var diye biliyorum bazı arkadaşlarımın doktorları anlatmıştı komik gelmişti hatta HIMYM dizisini seyreden varsa benzer bir inanisla marshal ve lilly de yok kuzeye dogru yaparsak su olur guneye dogru yaparsak bu olur modundaydi

Doğrudur yabancı ülkelerde uygulamalar farklı hep ama onlar bu tarz durumları sıkıntılı görüyor olabilir dediğin gibi ki benim yazdığım örnekteki gibi dikkatli olmazlarsa sorun da çıkabiliyor demek ki

Kızlar bebeğin hareketleri karnın içinde böyle gıdıklanma gibi mi oluyor? Ben böyle bir şey hissediyorum bir iki gündür ama emin de olamıyorum

Ben kızımda kayma hissi yaşamıştım bu sefer baya kavga var içeride kalabalık oldukları için herhalde

Kızlar bebişim gayet sağlıklı hiçbir sıkıntısı yokkk haftasına uyumlu ama fotomuz uzaylı gibi asla poz yakalayamadıkEki Görüntüle 3147752

Öyle deme dünya tatlısı o benim kızımın vardı bir tane ayrintilidan gözleri ayrik çıkmıştı

Kizlarrrr helloo veeee acikliyorum

Oncelikle masallah saglikli. Sukur Rabbime. Ruyamda gordugum gibi bir erkek bebek

Bir erkeğin bu kadar göstermediğine ilk defa şahit oluyorum benim kızım da tam 20 hafta asla onunu dönmemişti utangaç bir oğlun olacak sanırım yerim yaa çok tatlı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

bi kesim de var ki kıza burun kıvırıyor soy devam ettirme mevzusundan. böyle insanların hepsi aynı çöp. allahın işine burun sokmaya bayılıyorlar.

Ve bunu yapanlar kadın genellikle ben birtanesine dedim sen şimdi ailenin soyunu devam ettirmiyor musun bitti mi aileniz sen kız doğdun diye erkek kardeşin varsa o ne yapıyor aileyi devam ettirmek için saçma sapan asılsız şeyler

Aynen canım öyle cidden ama insan ister istemez evham yapıyor senin sürecin daha yorucu sürekli git gel allah yardımcın olsun sağlıkla kurtarsın inşallah

Sizin çok çok guzel olmus iste 2 kiz 2 erkek. Ne kiz tek kalacak ne erkek.Sizin aile de falan var miydi çogul gebelik genel de aile de olunca oluyor diye biliyorum.

Çok teşekkür ederim arkadaşım. Valla çok korkuyorum Öncesinde de bir hayal kırıklığı yaşadığım için. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Benimde akşam saatlerinde başlıyor 8 den sonra yerinde durmuyor doktorda her defasında çok hareketli diyor ayvayı yedik diyorum gerçekten de :))) seni de miniğin hazırlıyor uykusuz gecelerine canım

Çok teşekkür ederim arkadaşım. Valla çok korkuyorum Öncesinde de bir hayal kırıklığı yaşadığım için. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Aynı şeyi ben de yaşadım anlıyorum seni ama içini ferah tut canım. Bu haftaya kadar gelmişsin bak inşallah sonrası çok daha güzel ilerleyecek Soluna uzanmak, tatlı bişeyler yemek genelde bebeği hareketlendiriyor bunları deneyebilirsin telaş yaptığında. Ama dediğim gibi henüz erken her gün hissetmezsen de korkma 20-21 li haftalardan sonra daha farklı olacak.

Benimde akşam saatlerinde başlıyor 8 den sonra yerinde durmuyor doktorda her defasında çok hareketli diyor ayvayı yedik diyorum gerçekten de :))) seni de miniğin hazırlıyor uykusuz gecelerine canım
Ay bizimki de öyle biliyo musun. Doktor zor görüntü yakalıyor. Bi dursana evladım diyordu en son Bakalım doğduktan sonra nasıl olacaklar

İnşallah arkadaşım, çok teşekkür ederim :) biraz olsun içim rahatladı :)

Oyle sanırım kabızlık problemim olmadı cunku hiç elhamdulillah, bakalım hayırlısı inşallah ,gecmezse bugunde olursa yarın doktora gidecegım
Çok geçmiş olsun canım. Benimde 3.ay sonunda kabızlıktan çatlaklar oldu hastanelik olmuştum lavman bile fayda etmemişti. Yatıyordum çünkü bulantılardan dolayı yemek yiyemiyordum sıvı tüketemiyordum. Bu yüzden çok sıkıntı yaşadım. Önce müshil ilacı verdi doktorum bağırsaklarımı temizletti komple sonrasında da duphalac kullanmaya başladım hergün alıyorum 1 ölçek eski şikayetlerim kalmadı birde aıvı da tüketmeye başlayınca biraz daha düzene girdim. Sende sağlıkla düsene girersin inşallah canım.

hoşgeldin canım sağlıkla gelsin miniğin malesef kötü tecrübeleri birçok insan yaşıyor bende 2 kez düşük yaptım insanın stres olması çok normal ama bu haftalarda hareketleri sürekli hissedemeyebilirsin stres yapma hemen hepimiz aynı durumdayız çünkü

Hoşgeldin canım aramıza o haftalarda ben de seğirme gibi hissederken bazen 2/3 günde bir hissediyordum 20 den sonra hergün hissetmeye başladım. Panik yapma bence ama için rahat etsin istiyorsan randevu gününü beklemeden doktoruna gir ya da farklı bir doktora da gözükebilirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…