Bu bilgiler iste cok iyi oluyor en azindan onlem alinabilir neyle karsilasabilecegimizi biliriz. Ben doguma kadar dindirmeye calisacagim dr umu da bilgilendiririm. Bebegime zarari olmasin hemoroidle dogum yapmak zoruma gitmez bi care bulunur elbet. Bilgi icin de sagol canim sbenim Allah hepimize saglikli kolay su gibi dogumlar nasip etsin
Yani aslında çok sürprizli bir süreç insan herşeyi bekliyor
ama bu konuda doktorlara güvenmek en mantıklısı
zaten hiç olmayacak birşeyse doktorun sana söyler bu tarz işlemleri yapacak olan kişileri de uyarır diye düşünüyorum arkadaşımdaki süreç biraz farklıydı bu anlamda
o zaten doğum korkusu nedeniyle isteğe bağlı sezeryan yaptı ve doktorun haberi yokmuş hemoroidden ama yine de hemşireye bile söylemek lazım lavman yaparken
12+4 de erkek demişti özeldeki doktorum. Devletteki kıza benziyor demişti pek önemsemedim benziyor dediği için ama şimdi kız olduğu kesin gibi heralde
20. Haftada ayrıntılıda ne derseler ona inanıcam
Katılıyorum size o konuda sıkıntı yok ben kız evlat çok başka oluyor anne için ilerde fikrim ne olur bilmiyorum belki bende 3. Çocuğu düşünebilirim bi 5 sene sonra falan :) çocuk evin neşesi kız erkek farketmez ama dediğiniz gibi insan değişik olsun istiyor içinde bi yerde :)
Benim bir kızım var ama ben hep bir kızım daha olsun istemiştim tek kalmasın diye
ama sansa üçüz bebeklere gebeyim ve bebislerin 1i kız ikisi de erkek
Allah hayırlı evlatlar versin hepimize bence kız harika bir sey erkek de umarım o kadar iyidir çünkü benim kardeşim yok ve çok az erkek bebek gördüm ondan korkuyorum biraz ama umarım hayırlısıyla geçiririm bu süreci
aramızda 1 gün var bizim de yarın 20 olacak :) hareket durumu nasıl canım ? 2 gündür çok net hissedemiyorum ben
Ben 21+1 oldum ve içeride bazen kavga bile çıkıyor ama bazen 3 gün hiç hareket olmuyor korkmamak lazım herhalde bugün yine doktordaydim şimdi çıktım sorun yok diyorlar
tek sıkıntım habire doktora gidiyor olmak
Ha ayrica ablama ben de soyledim ya o da erkek.olursa diyo ki kiz doktora gidersin o ayarlar
Nasil guldum nasil
Sacma.oyle sey mi olur diyorum oluyor gidiyorlar diyor.Demek adetine gore.mi artik bu ay dene hamile kalirsan kiz.olur tahminleri mi yapiyorlar artik
Ben aslinda Ocakta hamilelik planliyordum.2 Ablamin eylul.dogumlu.oldu sonra yigenlerim arkadasim Ocakta hamile kaldilar Eylulde dogum hepsi de kiz planim.oyleydi kendiliginden habersiz olunca planlar boyle bozulurmus dedi
Ben de pozisyonu ve yönü var diye biliyorum bazı arkadaşlarımın doktorları anlatmıştı komik gelmişti hatta HIMYM dizisini seyreden varsa benzer bir inanisla marshal ve lilly de yok kuzeye dogru yaparsak su olur guneye dogru yaparsak bu olur modundaydi
canım ben yurt dışında ( Amerika ) doğum yapmıştım, orada hiç lavman falan yapılmadı sözü bile edilmedi...burada yapıldığını da bilmiyordum sanırım bazıları yapıyor bazıları yapmıyor, belki de böyle riskler varsa bazı ülkeler yapmamayı tercih ediyordur lavman falan...ben acil de gitmedim bir de planlı idi doğumum 40+1 suni sancı ile normal doğuma aldılar ve normal doğdu oğlum.
Doğrudur yabancı ülkelerde uygulamalar farklı hep
ama onlar bu tarz durumları sıkıntılı görüyor olabilir dediğin gibi ki benim yazdığım örnekteki gibi dikkatli olmazlarsa sorun da çıkabiliyor demek ki
Kızlar bebeğin hareketleri karnın içinde böyle gıdıklanma gibi mi oluyor? Ben böyle bir şey hissediyorum bir iki gündür ama emin de olamıyorum
Ben kızımda kayma hissi yaşamıştım bu sefer baya kavga var içeride kalabalık oldukları için herhalde
Kızlar bebişim gayet sağlıklı hiçbir sıkıntısı yokkk haftasına uyumlu ama fotomuz uzaylı gibi asla poz yakalayamadık
Eki Görüntüle 3147752
Öyle deme dünya tatlısı o
benim kızımın vardı bir tane ayrintilidan gözleri ayrik çıkmıştı
Bir erkeğin bu kadar göstermediğine ilk defa şahit oluyorum benim kızım da tam 20 hafta asla onunu dönmemişti
utangaç bir oğlun olacak sanırım yerim yaa çok tatlı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bi kesim de var ki kıza burun kıvırıyor soy devam ettirme mevzusundan. böyle insanların hepsi aynı çöp.
allahın işine burun sokmaya bayılıyorlar.
Ve bunu yapanlar kadın genellikle
ben birtanesine dedim sen şimdi ailenin soyunu devam ettirmiyor musun bitti mi aileniz sen kız doğdun diye
erkek kardeşin varsa o ne yapıyor aileyi devam ettirmek için
saçma sapan asılsız şeyler