2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Akşamları ortaya çıkan baş ağrım devam doktor 4. Aydan sonra geçer dedi umutla bekliyorum.
Birde batmalar kasık sızlamaları başladı 2-3 gündür. Bi kaç kişide daha vardı sanırım normaldir diye düşündüm

Doktorun anlatmadığı gibi anlattın onlara he deyip geçiyorum napıyım 7/24 gebe kalmıyoruz insan der ki yumurtlama zamanından sayılıyor gebelikmi diye ben de hafta hesabına göre hep reglimden önce gebe kaldım diyorum ağzına sağlık canım valla şimdi oldu. Erken döllenmede de kız bebek oluyor diyorlar demekki bunu da tasdikledim

ben de cuma gidicem tetanoz için, kan tahlillerimi 2 hafta önce yaptırmıştım artık kasımda tekrarlarım. Kalp atışlarına nasıl bakıyorlar cihazla mı ?
Bende 25 inde gidicem tetanoz için. Kanı 1 hafta önce vermiştim bende canım. Evet canım cihazla bakıyor ebe

Kızlar tuvalete girdiğimde büyük abdestimi yapacagım zaman makatımdan içeri bıcak saplanması cam kesiği gibi bir agrı oluyor 2 gundur çooook acı verici oluyor , halbuki hiç kabızlık sorunu yasayan biri değilim şuandada kabız değilim , annem ile konuştum onunda olmus hamileliğinde makatta çatlak (anal fissur) demiş doktor gecmezse 1 kaç güne doktora gitmeyi düşünüyorum, hamilelik için her gün yeni bir şeye uyanmak der annem gercekten oyle sanırımbirde el parmaklarımda şişiyor son gunlerde hamilelikte normal diyolar ama bu kadar erken oluyor mu acaba

Ay olduysa valla senden daha cok sevindim olduguna Daha öncede yazmıştım ama gozunden kacmis demekki canim . Benim kizimda hep 1 hafta öndeydi, su anki oğlan da önden devam ediyor. Yani erken döllenme her zaman Kız bebek anlamına gelmiyor. Bu bir yarış iyi olan kazanıyor hatta bir yerde okumuştum ve çok dikkatimi çekmişti reglden sonra hemen iliski yaşayıp hamile kalanlar genelde Erkek bebek ihtimali daha yüksekmiş. Ne kadar doğru bilemem tabi ama en önemlisi gelen hoş gelsin sağlıkla gelsin...

Ben de tam tersini duymuştum kız olarak. Aman sağlıkla gelsinler de. Bulantılarım olduğu zamanlarda pek okuyamıyordum belki o zamanlar yazdın farketmedim şimdi elimden geldiğince oluyorum hepsini… demekki o kız olur erkek olur muhabbeti de yalan. Bi karma astroloji uzmanı arkadaşım var mesaj atmış ben de hamile olduğumu söyledim haftasını söylerim… daha cinsiyetini söylemeden aaa bu da kız olacak o zaman dedi. :))) nasıl anlıyor bunlar şaşırıyorum

Çok geçmiş olsun cnim yiksek ihtimal fissür vardır icerde ondan çok ağrı hissediyorsundur. Gerçekten çok zor bir durum genel cerraha gidip anlatıp krem isteyebrisin ki zaten hamilelik olduğu için anlık çözümler üretiyorlar... tavsiyem kabız olmamaya çalışın, lifli beslenin, kızarma, baharat acı eksi şeylerden uzak durun acısı bir nebze de olsa azaltıyor.
Evet canım ödem erkenden başlayabilir kiminde benim kziimda 19 lu haftalar şişmeye baslamistim resmen odemin tek çaresi bol yürüyüş, bol su ve tuz tüketimini azaltmak

Yatak istirahatindeyim allahın izniyle haftaya doktorum son verecek gibi duruyor istirahate ama yinede fiziksel aktiviteyi kısıtlayacagını dusunuyorum daha once cok sık hergun yuruyen ve koşan bir insandım hamileliğimde bunu yapamayacagım gibi duruyor maalesef bol su tuketiyorum beslenmeme dikkat ediyorum gecer inşallah,tesekkur ederim

Gynoferon bana da kabızlık yapmadı çok şükür, ki ben kendimi bildim bileli kronik kabızlık çekerim
Bende 25 inde gidicem tetanoz için. Kanı 1 hafta önce vermiştim bende canım. Evet canım cihazla bakıyor ebe
Benim de aşı yarın detaylı ctsi
Çok geçmiş olsun canım ya. Bence mutlaka doktora git bi ilaç krem kullan çok zor olur o El parmaklarım benim de geceleri şişiyor sanırım yatarken kan akışı yavaşladığı için. Düzenli yürüyüşe başlayıp evde hamile pilatesi yapmaya çalışacağım ben de.
Kızlar yarın detaylı ultrasona gireceğim çok heyecanlıyım inşallah güzel geçer
Ayy güzel haberlerle güzel fotolarla gel Rheaa senin de bugündü di mi? Kaçta gideceksiniz?

Gözünüz aydın, çok sevindim sizin adınıza

Kizlarrrr helloo veeee acikliyorum

Oncelikle masallah saglikli. Sukur Rabbime. Ruyamda gordugum gibi bir erkek bebek
gözünüz aydın canım sonunda cinsiyetini öğrendin sağlıkla gelsin minik kuzucuk
Kızlar yarın detaylı ultrasona gireceğim çok heyecanlıyım inşallah güzel geçer
güzel haberlerini bekliyoruz canım benim haber ver bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…