Aynen canım öyle cidden ama insan ister istemez evham yapıyor senin sürecin daha yorucu sürekli git gel allah yardımcın olsun sağlıkla kurtarsın inşallah
Evet hani takmayayım diyorum hareket etmezlerse baya takip gidip gelip bir şeyler yiyorum hareket etsinler diye sonra neden kilo alıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun bebislerimizi de saglikla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Sizin çok çok guzel olmus iste 2 kiz 2 erkek. Ne kiz tek kalacak ne erkek.Sizin aile de falan var miydi çogul gebelik genel de aile de olunca oluyor diye biliyorum.
Evet tam gönlümüzde göre oldu çok şükür Allah hayırlı evlatlar nasip etsin gerisi önemli değil elbette ama insan eğer olabiliyorsa iki türlüsünü de deneyimlemek istiyor benim anneannemin annesi hep çoğul doğum yapmış ama tarlada bağda bahcede doğum yaptığı için çoğul doğumları hep ölmüş tekil gebeliklerinden doğan 4 çocuğu var sağ ama ikiz üçüz hatta son doğumunda dorduz bile varmis ve doğuramamış zaten onları ölmüş kendisi de doğumda herhalde bende ona çektim ama eski zamanlarda imkan olmayinca yasatamamislar bebekleri Allah rahmet eylesin hepsine
Kızlar selam böyle bisey gördüm, benim bu ara bel ağrılarım cok arttı, normalde de sıkıntım vardı. Belki duruş bozukluğunun da etkisi vardır bilgi olsun diye gönderiyorum
Ayy bende de durumlar fena ben dikkat edicem artık belki de bu duruş bozuklugundandir tamam üçüz gebelik ama daha 400 gramlar toplamda 1200 gram eder. 3530 gram çocuk doğurdum ben bu kadar bel ağrısı çekmedim
Cok tesekkur ederim
Sorry Yaa Ay herşeyini gördük ama renkli ultrason vermedi ya şehir hastanesine geldim detaylı için bura vermiyor galiba
Ahh bu devlet hastaneleri ben kaç tane detaylı ultrason yaptırdım hiç resim alamadım insan heves ediyor ama yok