2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Astrolojiye inanlarrr bakınnnn!!
takip ettiğim astroloğun tiviti
Eki Görüntüle 3147637
Mükemmel
Ben bırakınca düzeldim, başladım gene aynı oldu
Kız lavman yapılmamış mı arkadaşına, ben de normal doğum yaptım ama düşüncesi bile çok kötü

bende de kabızlık yapmadı ki ben kronik kabızımdır Rheaa da demişti ilacın emildiği organa göre değişiyor canım

Kesinlikle katılıyorum sana, insanı pişman ediyorlar. Çocuk benim sana ne demi. Bide kızın olsa iyiydi lafı duymaktan sıkıldım. Sağlıklı olması önemli benim için diyip gecistiriyorum

Kesinlikle katılıyorum sana, insanı pişman ediyorlar. Çocuk benim sana ne demi. Bide kızın olsa iyiydi lafı duymaktan sıkıldım. Sağlıklı olması önemli benim için diyip gecistiriyorum
bi kesim de var ki kıza burun kıvırıyor soy devam ettirme mevzusundan. böyle insanların hepsi aynı çöp. allahın işine burun sokmaya bayılıyorlar.

ay kesinlikle bazı insanlar cok patavatsız. "Bide kızın olsa iyiydi" bunu bana da soyluyorlar. kızın olsa oğlun olsaydı derler. hamile kadına moral vermek, güzel dileklerde bulunmak cok mu zor anlamıyorum ki

Mükemmel

Ben bırakınca düzeldim, başladım gene aynı oldu

Kız lavman yapılmamış mı arkadaşına, ben de normal doğum yaptım ama düşüncesi bile çok kötü
Demek yapilmamisBen o zaman bekardim pek analamazdim da o işlerden o nasil bir seymis diye şasirmistim baya

ben demiştim ama rüyana doktordan daha çok güveniyorum diye Göklerden gelen bir karar vardır!
Canim ya... Harikasiniz!

Benim ruyalarim genelde cikar. Ben de bu defa manevi bir ruya nasil cikmaz diye ruyalarima olan guvenim sarsilmisti esime dedim taa 8 haftalikken adi ile duyruldu. Muhammad Celaleddin olmali dedim ama gene sessizdi. Inşallah kabul eder

aramızda 1 gün var bizim de yarın 20 olacak :) hareket durumu nasıl canım ? 2 gündür çok net hissedemiyorum ben
Doğruu ya bizim seninle sat aynıydı Hatta detaylı da aynıydı değil mi cumartesi ? Dün dr dan cıktım inanılmaz tekmeler hissettim kaç gündür size yazdığımın aksine çok hareketliydi akşam da devam etti hatta. Bugün de kahvaltıdan sonra hissettim biraz sonrası yok yine Muhtemelen senin uyuduğun zaman o uyanık sen uyanıkken de o uyuyordur Bugün yarın denk gelirsiniz ferah tut içini annesi
Evet ya yarısı bitti çok şükür hala inanamıyorum desem Haklısın öyle düşününce de tabi ama birden görünce şok olmadım değil Bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak

Çok şükür canım çok sevindim. Ya kendim dışında sizlerden de iyi haberler almak gün içinde düşünmek o kadar iyi geliyor ki anlatamam Akıntı bende de var onu sabah yazmayı unuttum vajinal kültür aldı doktor dün mantar olabilir sık olan bir durum dedi bakalım üç gün sonra çıkacak sonuç bekliyoruz.
Kızlar bebeğin hareketleri karnın içinde böyle gıdıklanma gibi mi oluyor? Ben böyle bir şey hissediyorum bir iki gündür ama emin de olamıyorum
Ben iki gündür tekme şeklinde hissediyorum bir baskılanma oluyor sertleşiyor baya bence dönüyor dışa doğru sonra da tık tık elimin altında kalp gibi atıyor
Benimde şimdiye kadar hep bir hafta önde görünüyordu bu sefer günüyle uyumlu dedi yani şimdi artık sat ile aynı mı ultrason kağıdında bir sürü haftalar var ama anlamlarına bakmak lazım o kısaltmaların. Bir de sen Lale hanıma mı gidiyordun canım öyle hatırlıyorum sanki?

evet canım aynıyız :) benim de sabahları çok hareketsiz bu saatlerde başlıyor biraz biraz az önce 2-3 hareket hissettim ben de ama öyle kuvvetli değildi cumartesi görsem de rahatlasam

Hayırlı olsun canım Garip olmuştur ama alışırsın nasılsa.. Hayırlı evlat olsunlar sağlıkla gelsinler inşallah hepsi
Bu arada o iş erkekte de kız da da aynı. 2 oğlu olan bir arkadaşım da hatta ondan muzdaripti geçen gün konuştuk. Sanki herkesin kız çocuğu olmalı erkek olunca vah vah neyse artık falan diyorlar dedi. 2.si de erkek olunca millet hay Allah neyse hayırlısı inşallah 3.ye kız olur falan demiş hep.. Erken çocuk, çocuk değil mi ya diye sinirlenmişti. Hep farklı olsun isteği var ya insanlarda. Hep bir burnunu sokma var o yüzden :) Sıkma canını..
Maşallah canım hadi gözün Aydın sağlıkla gelsin kuzucuk
İnşallah canım saol
Kuduz nereden çıktı yahu tövbe tövbe :))) uyuz salgını varmış canım. Bakalım herşeyinw dikkat ediyorum inşallah bir sıkıntı yaşanmaz
:) Ay o da kötü aman dikkat edin. Olmaz inşallah canım..
Kızlar bebeğin hareketleri karnın içinde böyle gıdıklanma gibi mi oluyor? Ben böyle bir şey hissediyorum bir iki gündür ama emin de olamıyorum
Maşallah canım ne güzel, başlamışsın Gıdıklanma da olur, pıt pıt da olur... :)
Kızlar bebişim gayet sağlıklı hiçbir sıkıntısı yokkk haftasına uyumlu ama fotomuz uzaylı gibi asla poz yakalayamadıkEki Görüntüle 3147752
Oy maşallah Ağzı burnu çenesi.. Gayet de güzel
Saol canım Genetik teste güvendim biraz. Bir de işte hep bakıyor kalbine falan organlarına. O da kendine güveniyor ki demek gerek görmedi dedim. Bakalım. İçim rahat etmezse başkasına giderim olmazsa.
Oo maşallah bugün çok iyi gitmiş canım :) Hadi bakalım devamı da gelsin inşallah. Bazı günler cozutma da olabniliyor doğrusu. Önemli olan sağlıklı rutini yakalamak. Çok da stres olmamak lazım aman yedim de ne olacak diye.. Arada abarttığım oluyor yani :)
Benim arkadaşa da öyle demişler bu arada. Bu arada kızlardan çok 2. 3. de erkek olanlara daha çok ah vah ediyorlar. İnsanlarda bir de kız çocuğu anaya bakar düşüncesi var ya.. En sevmediğim. İşte anneye yarım eder falan.. Sanki kendine bakıcı, yardımcı doğuruyor insanlar.. Allah elden ayaktan düşürmesin de herkes kendi işini gücünü yapsın.. Her şeyden önce sağlık ve hayırlı evlat versin Allah.. Sevginin hayrın ya da tam tersinin.. kızı erkeği yok..
Kizlarrrr helloo veeee acikliyorum

Oncelikle masallah saglikli. Sukur Rabbime. Ruyamda gordugum gibi bir erkek bebek
Hahahahha Hadi gazamız mübarek olsun Maşallah canım Size baya naz yaptı yavrucak :) Sağlıkla gelsin inşallah

Canımm gerçekten öyle çok güzel bir duygu

kaç kilo ile başlamıştın canım, kiloya ben de yaktım biraz...ilk 3 ay 1 kg almıştım ama son ay bir anda 5 kg alınca biraz şoktayım

Ben şuan hamileliğe başladığım kilodan daha düşük kilodayım, ama çok bilinçsiz yiyorum ve kilo alma potansiyelim de var zaten. Ve İnan yoğunluktan kendime sağlıklı şeyler hazırlamak da zorlanıyorum. Ekmek olmadan doymuyor gibiyim ama neyseki siyez ekmeği yiyorum. İşten geldim ve açsam ne bulursam yiyorum. Çikolata filan yemiyorum Allah’tan. Benim doktorum yeşil mercimek börülce salatasını çok önerir. Ama işte vakitsizlik yoğunluk, bu tarz sebze salata türünden biraz uzak kalıyorum. Ama protein iyi aldığımı düşünüyorum. 66 ile hamile kaldım, şuan 65 im. 62’ye kadar düşmüştüm ilk 4 ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…