Evet şiddeti çok yüksek ise normal doğumu etkiliyor ama genelde etkilemiyor. Hamilelik sürecinde varsa eğer normal doğumda çok arttığını çok arkadaşımdan duydum ama.
Evet Lale hanım canım doktorumDoğruu ya bizim seninle sat aynıydıHatta detaylı da aynıydı değil mi cumartesi ? Dün dr dan cıktım inanılmaz tekmeler hissettim kaç gündür size yazdığımın aksine çok hareketliydi akşam da devam etti hatta. Bugün de kahvaltıdan sonra hissettim biraz sonrası yok yine Muhtemelen senin uyuduğun zaman o uyanık sen uyanıkken de o uyuyordur Bugün yarın denk gelirsiniz ferah tut içini annesi
Evet ya yarısı bitti çok şükür hala inanamıyorum desemHaklısın öyle düşününce de tabi ama birden görünce şok olmadım değil Bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak
Çok şükür canım çok sevindim. Ya kendim dışında sizlerden de iyi haberler almak gün içinde düşünmek o kadar iyi geliyor ki anlatamamAkıntı bende de var onu sabah yazmayı unuttum vajinal kültür aldı doktor dün mantar olabilir sık olan bir durum dedi bakalım üç gün sonra çıkacak sonuç bekliyoruz.
Ben iki gündür tekme şeklinde hissediyorum bir baskılanma oluyor sertleşiyor baya bence dönüyor dışa doğru sonra da tık tık elimin altında kalp gibi atıyor
Benimde şimdiye kadar hep bir hafta önde görünüyordu bu sefer günüyle uyumlu dedi yani şimdi artık sat ile aynı mıultrason kağıdında bir sürü haftalar var ama anlamlarına bakmak lazım o kısaltmaların. Bir de sen Lale hanıma mı gidiyordun canım öyle hatırlıyorum sanki?
Oyle olduHayırlı olsun canımGarip olmuştur ama alışırsın nasılsa.. Hayırlı evlat olsunlar sağlıkla gelsinler inşallah hepsi
Bu arada o iş erkekte de kız da da aynı. 2 oğlu olan bir arkadaşım da hatta ondan muzdaripti geçen gün konuştuk. Sanki herkesin kız çocuğu olmalı erkek olunca vah vah neyse artık falan diyorlar dedi. 2.si de erkek olunca millet hay Allah neyse hayırlısı inşallah 3.ye kız olur falan demiş hep.. Erken çocuk, çocuk değil mi ya diye sinirlenmişti. Hep farklı olsun isteği var ya insanlarda. Hep bir burnunu sokma var o yüzden :) Sıkma canını..
İnşallah canım saol
:) Ay o da kötü aman dikkat edin. Olmaz inşallah canım..
Maşallah canım ne güzel, başlamışsınGıdıklanma da olur, pıt pıt da olur... :)
Oy maşallahAğzı burnu çenesi.. Gayet de güzel
Saol canımGenetik teste güvendim biraz. Bir de işte hep bakıyor kalbine falan organlarına. O da kendine güveniyor ki demek gerek görmedi dedim. Bakalım. İçim rahat etmezse başkasına giderim olmazsa.
Oo maşallah bugün çok iyi gitmiş canım :) Hadi bakalım devamı da gelsin inşallah. Bazı günler cozutma da olabniliyor doğrusu. Önemli olan sağlıklı rutini yakalamak. Çok da stres olmamak lazım aman yedim de ne olacak diye.. Arada abarttığım oluyor yani :)
Benim arkadaşa da öyle demişler bu arada. Bu arada kızlardan çok 2. 3. de erkek olanlara daha çok ah vah ediyorlar. İnsanlarda bir de kız çocuğu anaya bakar düşüncesi var ya.. En sevmediğim. İşte anneye yarım eder falan.. Sanki kendine bakıcı, yardımcı doğuruyor insanlar.. Allah elden ayaktan düşürmesin de herkes kendi işini gücünü yapsın.. Her şeyden önce sağlık ve hayırlı evlat versin Allah.. Sevginin hayrın ya da tam tersinin.. kızı erkeği yok..
HahahahhaHadi gazamız mübarek olsun Maşallah canım Size baya naz yaptı yavrucak :) Sağlıkla gelsin inşallah
Hayırlı olsun canım saglıkla kucagına alırsın inşallahKizlarrrr helloo veeee acikliyorum
Oncelikle masallah saglikli. Sukur Rabbime. Ruyamda gordugum gibi bir erkek bebek
Hayırlı olsun canım saglıkla kucagına alırsın inşallah
İlacınız gynoferon mu? Ben onu kullanıyorum ve bende de çok şükür hiç kabızlık yapmadı.Ya bu kan ilaçları herkes de kabızlık yapmış ama ben 2 haftaya yakın kullanıyorum ve kullandığımdan beri günde 2 bazen de 3 kez tuvalete çıkıyorum. Ben de ki de anormal bi durum mu acaba kafama takıldı. İlaca başlamadan önce de hep kabızdımilaca başladığım gibi kabızlık problemim tamamen bitti
Yumurtadan ne çıksa kabulumuz ama aklımız yine de hep çıkmayanda kalıyorerkek doğurmak şartbış gibi düşünmeyin bence.onlarda kötü niyetle söylemiyodur eminim.benim de 1 oğlum var 2.si de erkek.ben de isterdim 1 tane de kızım olsun.ben bile kendi kendime diyorum. bi tane daha yaparım belki kız olur diye.evlat tabi ayırt edilmez kesinlikle ama insan yine de farklı olsun istemiyo da değil yani
Benimki de gynoferon pembe hap. Ama bende kabızlık yaptı canımİlacınız gynoferon mu? Ben onu kullanıyorum ve bende de çok şükür hiç kabızlık yapmadı.
Acaba markasına göre mi daha rahat ettiriyor bazısı yoksa tamamen kişiyle mi ilgili onu çözmeye çalışıyorum
Evet pembe hap. Hmmm demek ki bünye meselesi o zaman. Ben de ilacın özelliği sanmıştım başta. Şimdi anladım.Benimki de gynoferon pembe hap. Ama bende kabızlık yaptı canım
Canım o temmuzdur Haziran olsa duramazsınCanım son regli tarihim 30 mayıstı. 22 hazlranda beta yaptırdım 234 çıktı 3 haziranda doktora gittim 4+5 ile uyumlu dedi
Sonu futbol takımı kurmaya kadar gitmesin dekızı bulmak isterken ya 3.cü de erkek olursakayınvalidem çok kız cocuk istemiş onlar da 3 kızkardeş oldugu icin muhtemelen ama 3 oğlu olmuş. kısmet, Allah ne veriyorsa bir bildiği vardır, bizim de 2.erkek çok şükür sağlıklılar ya gerisi hiç önemli değil :)
İlacın cinsine göreYa bu kan ilaçları herkes de kabızlık yapmış ama ben 2 haftaya yakın kullanıyorum ve kullandığımdan beri günde 2 bazen de 3 kez tuvalete çıkıyorum. Ben de ki de anormal bi durum mu acaba kafama takıldı. İlaca başlamadan önce de hep kabızdımilaca başladığım gibi kabızlık problemim tamamen bitti
Bugün detaylı ultrasona girdim hicbir anomali ye rastlamadigi icin sivi alimini onermedi yani bize birakti ama ben gerek gormuyorum hersey yolunda haftasi uyumu falan yani teste bi sıkıntı olmus olabilir dedi 2 li ve 4 lu testler daha guvenilir dedi.tarama testi sonucu nihayetinde endişelenmeyin, inşallah detaylı ultrasonda sonuc güzel çıkar, bizi de haberdar edin
Cok geçmiş olsun ozaman, detaylı ultrasonda normal görünüyorsa inşallah bir sorun yokturBugün detaylı ultrasona girdim hicbir anomali ye rastlamadigi icin sivi alimini onermedi yani bize birakti ama ben gerek gormuyorum hersey yolunda haftasi uyumu falan yani teste bi sıkıntı olmus olabilir dedi 2 li ve 4 lu testler daha guvenilir dedi.
Benim dr um illaki kabız yapacak diye bişey yok, ishal de yapabilir demişti.Ya bu kan ilaçları herkes de kabızlık yapmış ama ben 2 haftaya yakın kullanıyorum ve kullandığımdan beri günde 2 bazen de 3 kez tuvalete çıkıyorum. Ben de ki de anormal bi durum mu acaba kafama takıldı. İlaca başlamadan önce de hep kabızdımilaca başladığım gibi kabızlık problemim tamamen bitti
Gözünaydın canım sevindim bi sıkıntı görmediyse sorun yoktur benim de hiç bi ultrason bulgum yoktu sadece 3lü sıkıntılı çıktı boşuna beni yıprattılar bir ay o düşünceyle.Bugün detaylı ultrasona girdim hicbir anomali ye rastlamadigi icin sivi alimini onermedi yani bize birakti ama ben gerek gormuyorum hersey yolunda haftasi uyumu falan yani teste bi sıkıntı olmus olabilir dedi 2 li ve 4 lu testler daha guvenilir dedi.
Kız 17.haftada 5 ay olmuyorBenim ideal kg 53, zaten 4kg fazla iken gebe kaldim. 6.aya girene kadar 60i gecmek istemiyorum. Bugun 5.ayimin ilk gunu (17+1). Yani bir ay sonra 60 olayim
Bana ishal yaptı 2 gündür ishaldim. Doktorum demir ilacı yapabilir dedi ilk defa oluyor reflor verdi çok şükür iyiyimBenim dr um illaki kabız yapacak diye bişey yok, ishal de yapabilir demişti.