Hayırlı olsun canım
Garip olmuştur ama alışırsın nasılsa.. Hayırlı evlat olsunlar sağlıkla gelsinler inşallah hepsi
Bu arada o iş erkekte de kız da da aynı. 2 oğlu olan bir arkadaşım da hatta ondan muzdaripti geçen gün konuştuk. Sanki herkesin kız çocuğu olmalı erkek olunca vah vah neyse artık falan diyorlar dedi. 2.si de erkek olunca millet hay Allah neyse hayırlısı inşallah 3.ye kız olur falan demiş hep.. Erken çocuk, çocuk değil mi ya diye sinirlenmişti. Hep farklı olsun isteği var ya insanlarda. Hep bir burnunu sokma var o yüzden :) Sıkma canını..
İnşallah canım saol
:) Ay o da kötü aman dikkat edin. Olmaz inşallah canım..
Maşallah canım ne güzel, başlamışsın
Gıdıklanma da olur, pıt pıt da olur... :)
Oy maşallah
Ağzı burnu çenesi.. Gayet de güzel
Saol canım
Genetik teste güvendim biraz. Bir de işte hep bakıyor kalbine falan organlarına. O da kendine güveniyor ki demek gerek görmedi dedim. Bakalım. İçim rahat etmezse başkasına giderim olmazsa.
Oo maşallah bugün çok iyi gitmiş canım :) Hadi bakalım devamı da gelsin inşallah. Bazı günler cozutma da olabniliyor doğrusu. Önemli olan sağlıklı rutini yakalamak. Çok da stres olmamak lazım aman yedim de ne olacak diye.. Arada abarttığım oluyor yani :)
Benim arkadaşa da öyle demişler bu arada. Bu arada kızlardan çok 2. 3. de erkek olanlara daha çok ah vah ediyorlar. İnsanlarda bir de kız çocuğu anaya bakar düşüncesi var ya.. En sevmediğim. İşte anneye yarım eder falan.. Sanki kendine bakıcı, yardımcı doğuruyor insanlar.. Allah elden ayaktan düşürmesin de herkes kendi işini gücünü yapsın.. Her şeyden önce sağlık ve hayırlı evlat versin Allah.. Sevginin hayrın ya da tam tersinin.. kızı erkeği yok..
Hahahahha
Hadi gazamız mübarek olsun
Maşallah canım
Size baya naz yaptı yavrucak :) Sağlıkla gelsin inşallah