Merhaba kızlar öncelikle inşallah hepimiz iyisinizdir bugün
Geçen gün ağrılarla ilgili bir mesaj atmıştım idrar yolu iltihabı olabilir mi acaba diye bu bilgi gebelerin işine yaradıysa çok mutlu olurum
@lavenderbrown ve
@feslegenhanim test vermişler sanirim idrar yolu enfeksiyonu ise çözüm basit olur en azından
bende habire tekrar etti gerçi ama çoğul gebeliklerde kendiliğinden bile oluştuğu durumlar yaygınmış öyle söyledi doktorum ondan su ile atlatabildiğim durumları su ile atlatıyorum eğer ise yaramazsa doktora gidip tek şase antibiyotigimi alıp rahatlıyorum neyse ki hamileliğin yarısını bitirdik artık
Bugunun konusu olan doğum ve hemoroidle ilgili de şunu söyleyebilirim
bende yok hemoroid dogum zamani da olmadi ama hastaneye gider gitmez lavman yapıyorlar ya sezeryan da olsan normal doğum da olsa (acil gidenlere yapilmiyormus sanırım) işte o lavman işlemi sırasında arkadaşımın kanaması olmuştu hamilelikte hafif beliren bir hemoroid olmuş onda da hemşire de dikkat etmedi galiba bilmiyorum nasıl olduysa kız bebeği 1 aylıkken ameliyat olmak zorunda kaldı çok kötü olmuş ki normal doğum denemedi bile planlı sezeryan yaptı kendisi
birazcık bu tarz olaylar kötü talihten de insanın başına gelebiliyor
inşallah bizler böyle olaylarla karşılaşmadan yaparız doğumlarımızı
ben bunu anlatırken şunu demek istiyorum yani hemoroid var diye normal doğumu tercih etmesen de başına gelebiliyor inşallah kimse karşılaşmasın böyle olaylarla
bu arada ben de saatlerce sancı çekip sezeryana donmus biri olarak soyluyorum bence
entropii 'nin de soyledigi gibi cok bagirip ikinmak anneyi zamanindan once yoran bir eylem onun yerine pilates hareketleri ve nefes egzersizleri yapmak daha mantıklı
bende korkudan sürekli bağırıp ıkınmasaydım belki doğururdum ama ebem de bir sey demedi bana doktorum geldiğinde yanıma anlattı ondan sonra biraz yaptım ama çocuk tehlikeye girince bekleyemediler açılmayı
Bu arada bugün randevusu olan arkadaşlar iyi haberlerle dönerler inşallah