2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar o kadar şişkinliğim var ki şuan karnım taş gibi oldu. Az önce tuvalete çıktım ama beni şuan acil rahatlatacak bişeylere ihtiyacım var. Maden suyu da yok evde, limonlu soda var içsem mi? Ya da başka öneriniz var mı?

Canım bildigim madem suyu soda gibi şeyler asitli olduğu için mideyi daha da şişiriyor.
Ben genelde Türk kahvesi içiyorum üstüne valla çok güzel geliyor yada 1 tane elma yediğimde midem rahatlıyor.

O kıtlıkta gittim 4 tane ayvaya 150 TL verdim şimdi istemiyor canım
Sorma yaa al benden de o kadar
Kaç kiloyla başladın canım. Ben 54 le başladım şuan 61,5 kg olduğumu öğrendim bugün :) 21+1 deyim son 2 haftan da hızla almaya başladığının farkındayım da

O kadar kusmaya rağmen ben de aldım kilo ona şaşıyorum ama daha bikaç haftaya kadar yediğim sadece tost ve hamur işiydi yeni yeni sulu yemek yiyorum

Ben de maden suyu içerim genelde ama kayısı kurusu falan da bağırsaklarını çalıştırıp rahatlatır belki canım

Kızlar benim ara sıra karnımın içi acıyor böyle bi durum yaşayan var mı?ağrı değil ama acıyor resmen

Kızlar benim ara sıra karnımın içi acıyor böyle bi durum yaşayan var mı?ağrı değil ama acıyor resmen
Sezeryan dogumun var mı canım? Benimde arada sırada karın içinde yanma gibi acı oluyor. Sezeryandan sonra kaslar iyileştirkenki acıya benziyor ve genelde ya dikiş yeri yada dikiş yerine çok yakın alanlarda oluyor.

Canım bildigim madem suyu soda gibi şeyler asitli olduğu için mideyi daha da şişiriyor.
Ben genelde Türk kahvesi içiyorum üstüne valla çok güzel geliyor yada 1 tane elma yediğimde midem rahatlıyor.
Elma yedim bi de limonlu su içtim hangisi işe yaradı bilmiyorum ama daha iyiyim şuan teşekkür ederim canım önerin için

Kızlar kaç haftadır oğlum olacak diye biliyordum ama dün öğrendim ki kızım olacakmış :) benim minik karar değiştirdi. Üzülmedim önce sağlık tabi ama içimde bişeyler eksik kaldı gibi oldu. Bi oğlumu 4 aylık düşürmüştüm bunu da 4 aya kadar erkek bildim derken içimde değişik şeyler oldu valla :) ama en güzel yanı da sağlıklı olması tabi iki kız annesi olacağım :)))

Sizi en iyi ben anladim... Kizimda 5.ay degisti, 4 degisti, 3te simdi de sormadik o duygular yuzunden... Doktor sormadan erkek dedi, kiz dedi, sonra sondaki gelisinde netlestirelim gorunmuyor dedi ve ben saglikli Olsun gercekten onemli değil debhayalimizde bag kuruyoruz sonra zor oluyor bakalim bugun ne diyecek ve ben acaba inanacak miyim

Strece sarıp küçük plastik bi kabın içinde difrize attım canım kullacağımda parti parti çıkarıp kullanacağım o şekilde, 3 4 çekirdeği jelleştirmek yeterli bence

Son düzenleme:
Evet canım 2.doğumum sezaryen oldu ama dikiş yerinin daha üst kısımlarında demekki onun etkisi

Kaç kiloyla başladın canım. Ben 54 le başladım şuan 61,5 kg olduğumu öğrendim bugün :) 21+1 deyim son 2 haftan da hızla almaya başladığının farkındayım da

Günaydın, 66 kiloyla başladım aslında. 4 kilo kadar verince sonra, çok zayıflamışsın diye yorumlar gelmeye başladı (62 çok düşük bir kilo değil ama bana çok yakışmıyor galiba. Benim için ideali 65)
Neyse sonra bende kilo alayım diye zorla yedim biraz iştahım yokken bile. Ama şimdi iştahım var ve haftada 1 kilo gibi gidiyor

Sorma yaa al benden de o kadar

O kadar kusmaya rağmen ben de aldım kilo ona şaşıyorum ama daha bikaç haftaya kadar yediğim sadece tost ve hamur işiydi yeni yeni sulu yemek yiyorum
O günlerime döneceğime varsın 40 kg alayım napıyım. Elbet vereceğim :) yeterli bulantılarım olmasın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…