- 26 Mart 2016
- 628
- 1.128
- 38
Kızım olacak inş@skt587 @Beril M T @incebellibardak @Betus1905 @Pembegokyuzu @meinfika @nivenn @mavi8888 @olmadibe @Uykucupandaa @ifedupyou @ZzHHrR @sagittarius55 @Kalpim @kubrasvas @askk3 @Dark Morningstar @Papatyalar ve Huzur @kadinca1234 @anatomim @Merve1410 @Azelya21 @Nazliim @Ergino @Rabbi Hebli Mines Salihin @Blue21 @Meryemsura @tsgmze @mavi-hayal @burcubur @fatmameltem @Nason @Oznur caglar @bulraz @gogog @lavenderbrown @bezelyemm @alptkn1 @paaapatyamm @Zeyno2734 @Susamm34 @Paramedik16zeynep hatice @Caffeamericano @Wesre @Diyetmidedibiri @Manoly34 @sumeyye2309 @Nrglhsyn @ecemozn @eceyyae @Sitaremay @Cerkezpsase @reyreycan
Kızlar cinsiyetler belli oldu mu?
Ayva çekirdeklerini toplayıp saklamayı unutmuyoruz....Ayva ve nar çıkmış kızlar canı çekenler saldırsın
Ay benimde yarın detaylı varYarın 1 de detaylı us randevum var cmtydi erkene çektik heyecan dorukta
Ay benimde yarın detaylı varYarın 1 de detaylı us randevum var cmtydi erkene çektik heyecan dorukta
Canım bildigim madem suyu soda gibi şeyler asitli olduğu için mideyi daha da şişiriyor.Kızlar o kadar şişkinliğim var ki şuan karnım taş gibi oldu. Az önce tuvalete çıktım ama beni şuan acil rahatlatacak bişeylere ihtiyacım var. Maden suyu da yok evde, limonlu soda var içsem mi? Ya da başka öneriniz var mı?
Sorma yaa al benden de o kadarO kıtlıkta gittim 4 tane ayvaya 150 TL verdim şimdi istemiyor canım
Kaç kiloyla başladın canım. Ben 54 le başladım şuan 61,5 kg olduğumu öğrendim bugün :) 21+1 deyim son 2 haftan da hızla almaya başladığının farkındayım da
O kadar kusmaya rağmen ben de aldım kilo ona şaşıyorum ama daha bikaç haftaya kadar yediğim sadece tost ve hamur işiydi yeni yeni sulu yemek yiyorumBen bulantılardan ilk aylar hiç
Yemeyip serumla beslendiğim için iyi oldupu da her şeyi giyeceğim dedim kendime ve şuan canım ne istediyse onu yiyorum sağlıklı sağlıksız bakmıyorum hiç herşyi de yiyorum kıtlıktan çıkmış gibi en çokta kahvaltı yapmaya bayılıyorum herhalde kahvaltıda 1 ekmeğe yakın yiyorumdur
Ben de maden suyu içerim genelde ama kayısı kurusu falan da bağırsaklarını çalıştırıp rahatlatır belki canımKızlar o kadar şişkinliğim var ki şuan karnım taş gibi oldu. Az önce tuvalete çıktım ama beni şuan acil rahatlatacak bişeylere ihtiyacım var. Maden suyu da yok evde, limonlu soda var içsem mi? Ya da başka öneriniz var mı?
Sezeryan dogumun var mı canım? Benimde arada sırada karın içinde yanma gibi acı oluyor. Sezeryandan sonra kaslar iyileştirkenki acıya benziyor ve genelde ya dikiş yeri yada dikiş yerine çok yakın alanlarda oluyor.Kızlar benim ara sıra karnımın içi acıyor böyle bi durum yaşayan var mı?ağrı değil ama acıyor resmen
Elma yedim bi de limonlu su içtim hangisi işe yaradı bilmiyorum ama daha iyiyim şuanCanım bildigim madem suyu soda gibi şeyler asitli olduğu için mideyi daha da şişiriyor.
Ben genelde Türk kahvesi içiyorum üstünevalla çok güzel geliyor yada 1 tane elma yediğimde midem rahatlıyor.
GunaydinYarın milyonlar tek yürek senden haber bekliyo olucaz
Sizi en iyi ben anladim... Kizimda 5.ay degisti, 4 degisti, 3teKızlar kaç haftadır oğlum olacak diye biliyordum ama dün öğrendim ki kızım olacakmış :) benim minik karar değiştirdi. Üzülmedim önce sağlık tabi ama içimde bişeyler eksik kaldı gibi oldu. Bi oğlumu 4 aylık düşürmüştüm bunu da 4 aya kadar erkek bildim derken içimde değişik şeyler oldu valla :) ama en güzel yanı da sağlıklı olması tabi iki kız annesi olacağım :)))
Strece sarıp küçük plastik bi kabın içinde difrize attım canım kullacağımda parti parti çıkarıp kullanacağım o şekilde, 3 4 çekirdeği jelleştirmek yeterli benceSırf o yüzden ayva almak zorunda kalacağım herkes iyi geliyor diyor göğüs uçlarına şimdiden alsam saklasam kurumaz mı bilemedim ki birde ne kadar saklayacağız ne bir severde kaçtane çekirdeğinden kullanacağız. Çok çektim kızımda bunda daha temkinli olmak istiyorum artık
Evet canım 2.doğumum sezaryen oldu ama dikiş yerinin daha üst kısımlarında demekki onun etkisiSezeryan dogumun var mı canım? Benimde arada sırada karın içinde yanma gibi acı oluyor. Sezeryandan sonra kaslar iyileştirkenki acıya benziyor ve genelde ya dikiş yeri yada dikiş yerine çok yakın alanlarda oluyor.
Benim ara ara göbek deliğimin altı acıyor canım, o da bebek kordonu falan asılınca oluyormuşEvet canım 2.doğumum sezaryen oldu ama dikiş yerinin daha üst kısımlarında demekki onun etkisi
Kaç kiloyla başladın canım. Ben 54 le başladım şuan 61,5 kg olduğumu öğrendim bugün :) 21+1 deyim son 2 haftan da hızla almaya başladığının farkındayım da
O günlerime döneceğime varsın 40 kg alayım napıyım. Elbet vereceğim :) yeterli bulantılarım olmasın :)))Sorma yaa al benden de o kadar
O kadar kusmaya rağmen ben de aldım kilo ona şaşıyorum ama daha bikaç haftaya kadar yediğim sadece tost ve hamur işiydi yeni yeni sulu yemek yiyorum