Maalesef benim plasenta alt kısımda buda doğumda risk demek doktorum uyardı cok dikkatli olmam konusunda sebep bu diye düşünüyorum normali ya yan tarafta yada yukarıda olması gerekliymis plasenta ninBenim bu genital bolgemdeki agri o kadar artti ki ne garip bi sey! Anlamiyorum gercekten. Allah a sukur lekelenme falan yok. Ama insan korkmuyor değil! Sanki rahmim disariya cikiyormus gibi bi his! Bebek cok asagida muhtemel ondan. Yukariya ciktiginda olmuyor. Bugun gene cok asagidacarsamba gene de soracagim doktora...
O da olabilir doğru deneyeceğim canım teşekkür ederimmCanım öyle hissettiğin anlarda bi tansiyonunu ölçer misin, bahsettiğin şeyi ben tansiyonum düştüğünde senelerdir yaşıyorum çünkü nefes alamama bayılma hissi geliyor gibi oluyor
Evet ilk çocuk 18+5 im tatlı falan yiyince birşeyler oluyor ama o mu bağırsaklarımmı anlayamıyorumBoyutu nedir canım cok aşırı mı
Yürürken bir de yemek yerken konusursam nefes alamıyorum
Bence de ipin ucu kaçarsa toplamak cok zor olacak. Ben kendime plan yapiyorum. Mesela pazartesi oğlanın dolabını toplarım, salı balkonları silerim, Çarşamba mutfak dolap kapaklarını yüzeysel silerim vs diye
Benim hamilelik başından beri öyle. Gebelik riniti diye geçiyordu sanırım.
Ben de ayakta çok durunca oluyor canım
İlk çocuk mu canım senin.
Seninle aramızda 1 gün var , ben de 18+3 üm. Hissetmeye başladım ama benim 2. Çocuk ona bağlı olabilir.
20 22 haftaya kadar hissedilmemesi normal demisti doktorum
Inşallah bende deneyeyim şansımı, sağ olunBen bu hafta gittiğimde konustum. Yeniyilda ücret yenilecek dedi beklediğim gibi. Ben de yeniyil zammından etkilenmeden bana özel ucret sabitlemesi yapar mısınız dedim. Görüştüğüm görevli hastane yönetimiyle görüşeceğini söyledi. 2 hafta sonra tekrar gidicem detaylı için, ozaman sorucam. Siz de mutlaka konuşun, biseyler yaparlar
Digerlerinde kacinci haftada hissettiniz? Ben de dun yazmistim ama cevap veren olmadiHayır 3
Kilodan kaynaklı olabilir canim. Ben ilk gebeligimde daha kilolu hamile kalmıştım ve ustune hızlı kilo almistim ve 19 haftalikken hissetmiştim. Simdi normal bir kiloda hamile kaldım ve daha erken hissetmeye başladım. Daha erken kafana takma 24 e kadar düzenli hissetmemek cok normalDigerlerinde kacinci haftada hissettiniz? Ben de dun yazmistim ama cevap veren olmadiilk kizimda 17+2 de cok net hissettim,bu ikinci gebeligim 17+1 olmama ragmen hissedemedim.İlk gebeligime gore 7-8 kilo fazlam var bilemiyorum kilodan mi kaynakli
Geçmiş olsun Canım bende griptim çok şükür 2 gündür iyiyim. Ama gripken burnum tıkalıydı zor nefes alıyordum ve korkuyordum bebeğe bişey olur diye. Böyle bazen tıkanıp derin nefes alıyordum zar zor. Çok şükür geçti inşallah seninde geçer canım.Kızlar sinüzit olmuşum burun tıkanıklığı baş ağrısı vs uğraştım. Ama sanki alakasız bi şekilde nefesim çıkmıyor burundan değil de ciğerden gibi hatta geçen gece nefes darlığından panik atak geçirdim çok korktum nefes darlığı yaşayan var mı
Benim de bazen fazla ağrı oluyor, plasenta asagida olduğu için ona yoruyorum. Dinlenmekten başka önerebileceğim birsey yok maalesef, umarım zamanla bebek ağırlaştikca daha da artmazBenim bu genital bolgemdeki agri o kadar artti ki ne garip bi sey! Anlamiyorum gercekten. Allah a sukur lekelenme falan yok. Ama insan korkmuyor değil! Sanki rahmim disariya cikiyormus gibi bi his! Bebek cok asagida muhtemel ondan. Yukariya ciktiginda olmuyor. Bugun gene cok asagidacarsamba gene de soracagim doktora...
Merhaba trisomy18 1:127 çıkmıştı amniyosentez yapıldı ön sonuç temiz çıktı kesin sonucu bekliyorumCok yorum var arada bulamadim sureciniz nedir trisomy bölümün de kaç cikti siizn
ayyy maşallah canım benim çok sevindim ne güzel sonuçlar almışsın darısı bize olsun inşallahKızlar nasılsınız akşama kadar giremedim işlerimiz vardı. Bugün Detaylı usg çekildi çok şükür sıkıntı çıkmadı her şey normal sonuçlar harika dedi doktor. Birde renkli fotolarını verdi çirkin kızımın :))) yolluyorum size de teyzeleri. Bakın kuzuma tam 40 dakika sürdü başından hariç ayak serçe parmaklarına kadar iç organları da dahil kontrol etti.
stres yapma canım stres tansiyonu etkiler çünkü bende evde omron kullanıyorum memnunum evde ölçtüğümle hastanede ölçülen aynı çıkıyor hiç sıkıntısız atlatırsın inşallah bu süreciÇok da yorulmadım aslında ama birden kafamda bir uyuşukluk hissettim eczaneye gittim 14-8 cıktı şimdi acildeyim burda da 14-8 cıktı idrar alındı sonucu bekliyorum ama tam olarak bu tansiyon problemine ne yapıcam bilmiyorum iki hafta önce 12-8 cıkmıstı doktor skıntı yok demişti bakalım şimdi nasil bir yol izlicez dua edin arkadaşlar umarım her şey yolundadır
canım bende devlet memuruyum geçen hamileliğimden kalan beli lastikli pantolonlar ve kanvas hamilelik pantolonum vardı birde lcw dan aldım kanvas siyah hamile pantolonu çok rahat üzerine şimdilik birşey almadım oversize kazaklarımı giyiyorum. 1. hamileliğimde son aylar yaza geldiği için üstler malesef hep yazlık ince oluyor üşütüyor artıkArkadaşlar kıyafet konusunu ne yaptınız? Bulabiliyor musunuz bir şeyler. Kot dışında pantolon bulan var mı güzel? Havalar da soğudu, işe giderken kat kat giyinme dönemleri geldi
canım 3'lü tarama testinin içinde bakılan bir değer diye biliyorum.Kızlar aranızda afp mom (bel acıklıgı) testi yaptıran var mı?bu testi ilk defa duydum, Dr um da rutin testlerden diyince bişey diyemedim.. Sonuclar 1 hafta sonra cıkıyormus
ben ikisinide aldımKızlar anne yanı alan var mı? Bi de elektrikli ana kucağı
Anne yanı olarak anne yanı olabilen park yatak tercih ettim canım yoyko park yataklardan. (en az 2 yıl kullanacağım çünkü)Kızlar anne yanı alan var mı? Bi de elektrikli ana kucağı
19 dan sonra daha net hissedilmeye başlanıyor panik yapmayın bi 10 güne düzene girer :)Digerlerinde kacinci haftada hissettiniz? Ben de dun yazmistim ama cevap veren olmadiilk kizimda 17+2 de cok net hissettim,bu ikinci gebeligim 17+1 olmama ragmen hissedemedim.İlk gebeligime gore 7-8 kilo fazlam var bilemiyorum kilodan mi kaynakli
valla canım kızımda son aylarda hissettiğim kuyruk sokumu ağrısı bacağa vuran bunda 3. aydan bu yana hissediyorum özellikle de ayakta kaldıktan sonra oturup yada yatarsam kalkarken felaket bir ağrı oluyorKızlar biraz ayakta kalınca hafiften iş yapınca yürüyünce ya da sabit oturunca beli ağrıyan oluyor mu çok kötü oluyorum ağrıdan sırt üstü uzamamıyorum. Bugün kadın geldi eve p temizlerken ben de ufak tefek işlerde yardımcı oldun yoruldum uzandım kalktığımda ağrıdan topalladım. Sanki belim koptu kopacak. Her iki ayağıma da vuruyor ağrısı. Daha bu ayda böyleysem son 2 ayda ne olacağım bilmiyorum. Sizde de oluyor mu böyle merak ediyorum.