2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım bende sırt ağrısı oluyor dinlenince geçiyor ama cidden ben de anlamadım çok erken gibi geliyor
Evet bana da erken gibi ama kızımda hiç yaşamadım bel ağrısını ne başlarken ne de doğuma kadar. Son ayları merak ediyorum artık.

Boyayı bana da dediler ama ojeyş söylemediler ben zaten boyatmıyorum saçlarımı ama önceden vazgeçemem:)) bir de İpek kirpik yaptırmıştım 4/5 defa tam 2,5 saat sürüyor hatta 3 hepsini tel tek köklere yapıştırıyor o da uzun sürüyor ve dikkat istiyor bakalım bel ağrılarım çok olmaZsa yaptırırm evde diye düşünüyorum

Sağol canımAynen canım sebebinide bilmiyorum bel fıtıgım var ama o tetikler mi onuda bilmiyorum bu aralar azaldı ama sorunlar bitmiyor tetenoz aşısı oldum hala kolum agrıyor bugun 3 gün oldu ve sancım var normal mi bil iyorum biri geçti derken öteki başlıyor bilmiyorum 9 aya kadar nolucak

Canım aynıyım bende ve sancım da var benim bel fıtıgım var biraz ondan kaynaklanıyırdur büyük ihtimal

Evde imkan varsa cok iyi dinlene dinlene yapılır

Babybjorn tarzı istiyosaniz buna bakabilirsiniz. Bı iki gün önce indirimdeydi 650 ya düşmüştü, şimdi artmış yine
Ay evet görmüştüm bunu mamma markasının tipi hosuma gitti onun indirimlisi olursa onu alirim diye almamistim bekleye bekleye fiyat artiyo hrp boyle kararsizlikla bisey alamadim bebeme ya

Çok teşekkürler fiyatlar Antalya 'da daha yüksek anladığım kadarıyla şimdiden 14-15 binlerden bahsediyorlar oda süsleme de fiyata dahil değil

Çok yorulunca oluyor canım ya aynen cok yuruyunce de oluyor

Kızlar sinüzit olmuşum burun tıkanıklığı baş ağrısı vs uğraştım. Ama sanki alakasız bi şekilde nefesim çıkmıyor burundan değil de ciğerden gibi hatta geçen gece nefes darlığından panik atak geçirdim çok korktum nefes darlığı yaşayan var mı

Çok teşekkürler fiyatlar Antalya 'da daha yüksek anladığım kadarıyla şimdiden 14-15 binlerden bahsediyorlar oda süsleme de fiyata dahil değil
Cidden cok pahali. Dogum paketleri mantikli ama iste hamilelik kesin olur mu bilinmedigi icin biz yapamamisti. Sıkıntısı olmayanlar icin sigorta sart bu devirde

Ay bndr suan oyleyim kac gündür bogaz agrisi cektim 2 gundur burun akintisi falan hele tikanfi mi oyle zor nefes aliyorum ki cigerin zorluyorum resmen. Hamilrlikte daha zormuş grip. Bende az once nefes alamayinca kisa sureli bi panik yasadim. Bebege bisey olur mu diye.

Evet bizimki erkek

Çok geçmiş olsun canım çok dikkatli ol üşüttüm demekki tetikledi bir şekilde.

Kızlar özel hastanelerde doğum ücretini en yakın ne zaman öğrenebiliriz?
Bizim bebisler martta gelecek, 2023 zammı da kapıda haliyle Bu işin usulü nedir ,duyan ,bilen bu konuda fikir sahibi kimse var mı?
Ben bu hafta gittiğimde konustum. Yeniyilda ücret yenilecek dedi beklediğim gibi. Ben de yeniyil zammından etkilenmeden bana özel ucret sabitlemesi yapar mısınız dedim. Görüştüğüm görevli hastane yönetimiyle görüşeceğini söyledi. 2 hafta sonra tekrar gidicem detaylı için, ozaman sorucam. Siz de mutlaka konuşun, biseyler yaparlar

Ben de karar veremedim ana kucagina bekliyorum öyle
Sunrseee joie dreamer aldım ben. Kendi kendini sallayabiliyor bebek, titreşim, doğa sesleri var, katlanınca incecik oluyor. Sabitleme aparatı ile sabit kalabiliyor. 3 kademesi var benim için en önemlisi buydu. Babyjörn tarzı olanlarda kademe olayı yok bebek hep aynı pozisyonda kalıyor ve omurga sağlığı için önerilmiyor. Kademelilerde en azından bebek içinde uyuduğunda vs en alt kademede düz şekilde yatırılabilir bebek içinde dik bi şekilde durmaz. Kılıfı çıkarılıp yıkanabiliyor ve baya kaliteli bir kumaş bir de dönence tarzı sallanan oyuncağı da var tepesinde araştırmalarımda en çok içime sinen buydu benim, ara ara güzel indirimlere giriyor takip edilerek alınabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…