Evet bana da erken gibi ama kızımda hiç yaşamadım bel ağrısını ne başlarken ne de doğuma kadar. Son ayları merak ediyorum artık.Canım bende sırt ağrısı oluyor dinlenince geçiyor ama cidden ben de anlamadım çok erken gibi geliyor
Boyayı bana da dediler ama ojeyş söylemediler ben zaten boyatmıyorum saçlarımı ama önceden vazgeçemem:)) bir de İpek kirpik yaptırmıştım 4/5 defa tam 2,5 saat sürüyor hatta 3 hepsini tel tek köklere yapıştırıyor o da uzun sürüyor ve dikkat istiyor bakalım bel ağrılarım çok olmaZsa yaptırırm evde diye düşünüyorumBende tam tersi ojeyle kendimi niyeyse pis hissediyorumama cok da severim ojeli elleri simdi hic sürmüyorum. Bence ipek kirpik ama o kadar sürüyor muymuş ya bende düşünmüştüm. Saclarima ombre tarzi istiyorum ama boyatma diyolar zararli olurmuş kendimize bakmayalim mi ama ya
Sağol canımAhahahE iyiymiş. 38 sonra, 39'dan önceye yetiş Tabi ki fark etmez Mert Nisan.. Sağlıkla gelsin de.. Zaten burcu da değişmiyor
Nasil sevindim anlatamamGözlerim doldu canım.. Şükürler olsun Sağlıkla bereketle gelsin Bu son uzulmeniz olsun.. Sonrası mutluluk.. ️
Geçmiş olsun canım. Bak bakalım bugün ağrıyacak mi..? Ertesi gün başlayan da oluyormuş. İnşallah böylece geçmiş olsun..
Ay ben de kaçırıyorum hep öyle A101, ŞOK vs ürünlerini. Haberim olsa bile iş çıkışı bitmiş oluyor. Akşam bakayım ama umudum yok..
MasallahSağlıkla gelsinler Oo 3 erkek hee.. Bir de eş.. Prenses olmanız lazım artık o evde
Ben multivitamin harici D vitamini almıyorum. Almak mı gerekiyor ki..? Ölçüm de yapılmadı bana.
Gecmis olsun canım, bugün nasılsın? İnşallah böylece ağrısız bitmiş olsun.
Benim basen kismim cok ağrıyor da, öyle bir şey mi dedim. Hele fazla ayakta durmuşam dayanılmaz oluyor. Bursit diye bir hastalık var, muhtemelen o benimki. Kilo da alınca arttı. Soğuk kompres yapıyorum uzatıyorum ayaklarımı. Biraz daha iyi geliyor. Ayakta ise sen de ılık suya falan soksan akşamları..? Hala tuzlu su mu diyorlardı, araştırmak lazım.. Sebebini bilmek lazım ya böyle olmaz ki.. Çok geçmiş olsuunn
Öyle düşünme canım. Dikkat edince son aylarda da çok kilo alınmıyor. Bebek büyüyor sadece düşünsene. Yani 3 kilo olsa, suyu vs de artacak de ki 5 kilo.. E ödem falan da oluyor. Plasenta şu bu.. Önemli olan onlardan fazla almamak :) Dikkat edebilsek almayız.
Yürümek ve spor konusunda ben de aynıyım. Akşama hal sıfırama biraz biraz enerjim geliyor gibi.. Az da olsa başlayacağım canım bir yerden. Sonra artar yavaş yavaş. Hadi sen de bir gayret
Canım aynıyım bende ve sancım da var benim bel fıtıgım var biraz ondan kaynaklanıyırdur büyük ihtimalKızlar biraz ayakta kalınca hafiften iş yapınca yürüyünce ya da sabit oturunca beli ağrıyan oluyor mu çok kötü oluyorum ağrıdan sırt üstü uzamamıyorum. Bugün kadın geldi eve p temizlerken ben de ufak tefek işlerde yardımcı oldun yoruldum uzandım kalktığımda ağrıdan topalladım. Sanki belim koptu kopacak. Her iki ayağıma da vuruyor ağrısı. Daha bu ayda böyleysem son 2 ayda ne olacağım bilmiyorum. Sizde de oluyor mu böyle merak ediyorum.
Evde imkan varsa cok iyi dinlene dinlene yapılırBoyayı bana da dediler ama ojeyş söylemediler ben zaten boyatmıyorum saçlarımı ama önceden vazgeçemem:)) bir de İpek kirpik yaptırmıştım 4/5 defa tam 2,5 saat sürüyor hatta 3 hepsini tel tek köklere yapıştırıyor o da uzun sürüyor ve dikkat istiyor bakalım bel ağrılarım çok olmaZsa yaptırırm evde diye düşünüyorum
Ay evet görmüştüm bunu mamma markasının tipi hosuma gitti onun indirimlisi olursa onu alirim diye almamistim bekleye bekleye fiyat artiyo hrp boyle kararsizlikla bisey alamadim bebeme yaBabybjorn tarzı istiyosaniz buna bakabilirsiniz. Bı iki gün önce indirimdeydi 650 ya düşmüştü, şimdi artmış yine
Çok teşekkürler fiyatlar Antalya 'da daha yüksek anladığım kadarıylaVallahi biz daha agustos ta sormuştuk en fazla 7 bin di eylulde zam gelecek dediler 10 bin oldu yeni yilda zam olur mu dedik buyuk ihtimal olmaz dediler ama guvenim yok kesin zamlanir. Eylulde olan zammin sebebi hastanenin el degistirmesi bu arada . Biz oncesinden alinabilir mi dedik ama yok doguma en fazla 2 ay kala alinabilir dediler. Foto c3kimi oda suslemesi lohusa serbeti falan da vardi sanirim. Bi kac hastaneye daha sordum onlari da not aldim hepsi pendik.
Şifa
Takipli normal 3000
Takipsiz normal 6000
Takipsiz zorunlu sezaryan 7500
Bölge
Normal 5250
Zorunlu sezeryan 6000
Istege bagli 8000
Fotograf oda susleme bebek işitme testi paket içeriği
Yuzyil
N.dogum 5300
Sezeryan 5800
5 bebek fotosu kapisusu puset süsü
2022 eylul 15
Ben de karar veremedim ana kucagina bekliyorum öyleAy evet görmüştüm bunu mamma markasının tipi hosuma gitti onun indirimlisi olursa onu alirim diye almamistim bekleye bekleye fiyat artiyo hrp boyle kararsizlikla bisey alamadim bebeme ya
Belli değil daha en son 14. Haftada gittim pazartesi inş@skt587 @Beril M T @incebellibardak @Betus1905 @Pembegokyuzu @meinfika @nivenn @mavi8888 @olmadibe @Uykucupandaa @ifedupyou @ZzHHrR @sagittarius55 @Kalpim @kubrasvas @askk3 @Dark Morningstar @Papatyalar ve Huzur @kadinca1234 @anatomim @Merve1410 @Azelya21 @Nazliim @ErginoRabbi Hebli Mines Salihin @Blue21 @Meryemsura @tsgmze @mavi-hayal @burcubur @fatmameltem @Nason @Oznur caglar @bulraz @gogog @lavenderbrown @bezelyemm @alptkn1 @paaapatyamm @Zeyno2734 @Susamm34 @Paramedik16 @zeynep hatice @Caffeamericano @Wesre @Diyetmidedibiri @Manoly34 @sumeyye2309 @Nrglhsyn @ecemozn @eceyyae @Sitaremay @Cerkezpsase @reyreycan
Kızlar cinsiyetler belli oldu mu?
Çok yorulunca oluyor canım ya aynen cok yuruyunce de oluyorKızlar biraz ayakta kalınca hafiften iş yapınca yürüyünce ya da sabit oturunca beli ağrıyan oluyor mu çok kötü oluyorum ağrıdan sırt üstü uzamamıyorum. Bugün kadın geldi eve p temizlerken ben de ufak tefek işlerde yardımcı oldun yoruldum uzandım kalktığımda ağrıdan topalladım. Sanki belim koptu kopacak. Her iki ayağıma da vuruyor ağrısı. Daha bu ayda böyleysem son 2 ayda ne olacağım bilmiyorum. Sizde de oluyor mu böyle merak ediyorum.
Cidden cok pahali. Dogum paketleri mantikli ama iste hamilelik kesin olur mu bilinmedigi icin biz yapamamisti. Sıkıntısı olmayanlar icin sigorta sart bu devirdeÇok teşekkürler fiyatlar Antalya 'da daha yüksek anladığım kadarıylaşimdiden 14-15 binlerden bahsediyorlar oda süsleme de fiyata dahil değil
Ay bndr suan oyleyim kac gündür bogaz agrisi cektim 2 gundur burun akintisi falan hele tikanfi mi oyle zor nefes aliyorum ki cigerin zorluyorum resmen. Hamilrlikte daha zormuş grip. Bende az once nefes alamayinca kisa sureli bi panik yasadim. Bebege bisey olur mu diye.Kızlar sinüzit olmuşum burun tıkanıklığı baş ağrısı vs uğraştım. Ama sanki alakasız bi şekilde nefesim çıkmıyor burundan değil de ciğerden gibi hatta geçen gece nefes darlığından panik atak geçirdim çok korktum nefes darlığı yaşayan var mı
Dogurmadan aliriz insallahBen de karar veremedim ana kucagina bekliyorum öyle
Evet bizimki erkek@Tuqce_KP @xpamukprensesx @pcfl A Aysemnisa @Gizemavsar @birbaharaksami @Peluspelus @luckynine @HCA25 @muhelif @Akilvar @gebelikyolunda @Deryass
Kızlar cinsiyetler belli oldu mu?
@Limonmiski @altnkz @khilall214 @bebisligiller @ftmamstfa @Irmaxxx @oslem_ @Eylulayhan @KELEBEK_2021 @kizasigi @Merbiktt @Gulere @yelken_c @Happyhappybaby @nese03
Kızlar ilk sayfadaki listeyi doldurmak için bilgilerinizi paylaşırsanız misin? Yaş, şehir son adet tarihi başlangıcı, kaçıncı çocuk ve kilo bilgisi. Eğer belliyse cinsiyet ve bebegin ismini de ekleyelim
Ben de fıtık yok ama biraz ayakta durayım biraz sabit oturayım tutuluyor belim. Olduğum yerde kitleniyorum resmenCanım aynıyım bende ve sancım da var benim bel fıtıgım var biraz ondan kaynaklanıyırdur büyük ihtimal
Deneyeceğim tanıdık birisi yapıyor 2 gün önceden onu çağırırm gelir artık bakalım ne olacak :)Evde imkan varsa cok iyi dinlene dinlene yapılır
Çok geçmiş olsun canım çok dikkatli ol üşüttüm demekki tetikledi bir şekilde.Kızlar sinüzit olmuşum burun tıkanıklığı baş ağrısı vs uğraştım. Ama sanki alakasız bi şekilde nefesim çıkmıyor burundan değil de ciğerden gibi hatta geçen gece nefes darlığından panik atak geçirdim çok korktum nefes darlığı yaşayan var mı
Ben bu hafta gittiğimde konustum. Yeniyilda ücret yenilecek dedi beklediğim gibi. Ben de yeniyil zammından etkilenmeden bana özel ucret sabitlemesi yapar mısınız dedim. Görüştüğüm görevli hastane yönetimiyle görüşeceğini söyledi. 2 hafta sonra tekrar gidicem detaylı için, ozaman sorucam. Siz de mutlaka konuşun, biseyler yaparlarKızlar özel hastanelerde doğum ücretini en yakın ne zaman öğrenebiliriz?
Bizim bebisler martta gelecek, 2023 zammı da kapıda haliyleBu işin usulü nedir ,duyan ,bilen bu konuda fikir sahibi kimse var mı?
Ben de karar veremedim ana kucagina bekliyorum öyle