- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
Ah canım ya.. Valla çok zor. Peki hamileyken devam edilebiliyor mu? İnşallah biraz geriler.Çamaşır hariç diğerlerini her gün yapıyorum ama azaltmaya calısıyorum tedavim yarıda kaldı doktorum ayrılınca ama başlayacağım
Ben hiç aşermedim :) Olsun tadını çıkarAcaba hala aseren var mi? Ben hala aseriyorum. Esim de ilk basta olmuyor muydu o, hala niye aseriyosun dio
Çok geçmiş olsun.. İnşallah her şey yoluna girerHerkese selam kızlar, uzun zamandır yoktum, 1 aydır idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyordum, şimdi geçti şükür derken ara ara karında sertleşme, kasılma hissediyorum doktorum endol fitil verdi kasılma olunca kullanıyorum ama ilaçta bağırsaklarıma ağrı yapıyor. Açıkcası rahata eremedim daha, bu haftalarda arada kasılma sertleşme yaşayan varmı acaba? Korku hep ensemde bişey olacak diye.
Bende akıntı oluyor. Sizin çok mu fazla. Rahatsızlık seviyesinde değil bende ama günlük pek kullanıyorum genelde. İdrar yolu enfeksiyonu belirtisi olabilir ama geçti demişsiniz. Belki onunla ilgilidir.Kızlar akıntı yaşayan varmı özellikle wc de çıktık dan sonra artıyor, doktorum vajinal kültür istedi temiz çıktı şükür. Ama sürekli devam ediyor, kızımda bu kadar yaşamamıştım.
İş yerinde siyah ya da koyu renk kota izin veriyorlar. Bir arkadaşım verdi saolsun 2 tane hamile pantolonu. Biri siyah kot, onu giyiyorum. Bir de defactoda lcw'de kot olmayan siyah pantolonlar var. Aldım bir tane. Eskiden kalma da vardı 1 tane. Valla idare ediyorum mecbur. Doğrusu çok kalın değiller ama artık çorap mı giyerim içine ne yaparım bilmem. Gerçi hamileler fazla üşümez genelde. İnşallah öyle olur :)Arkadaşlar kıyafet konusunu ne yaptınız? Bulabiliyor musunuz bir şeyler. Kot dışında pantolon bulan var mı güzel? Havalar da soğudu, işe giderken kat kat giyinme dönemleri geldi
Geçmiş olsun canım Tekip et bakalım. İnşallah bir daha olmasın Yavruşuna da maşallaahhhKızlar geldim şimdi idrarda protein negatif şükür alttan ultrasonla bebeğe bakıldı bebek iyi şükürler olsun. Hastaneden çıkarken tansiyon 13-7ydi. 16 olunca kritik dedi kadın doğumcu ben şimdi iyi bir makine alıp takip etmek istiyorum bildiğiniz iyi bir marka var mi? Bir de birkaç gündür ailemin yanındaydım çok ağır beslendim tatlı falan devamli bu da tansiyona neden olur mu? Bu arada işin tek iyi kismi kizimi gördüm özlemişim 16+2 ama ultrasonda 17+4 cıktı minik tontik.