canım aç karnına ölçmeye dikkat ediyormusun? şöyle bir görsel buldum bir incele istersenKızlar geçen gün tansiyon icin acile gittiğimde doktor iki hafta takip edip doktora git demişti şimdi takip ediyorum da cok dalgalanıyor mesela akşam 13-8 sabah 9-6 öğlen 11-6 falan. Tansiyon takibi yapan arkadaşlar bu normal mi?
tarama testi sonucu nihayetinde endişelenmeyin, inşallah detaylı ultrasonda sonuc güzel çıkar, bizi de haberdar edinÇok şükür çok sevindim sizin adiniza benimki 1 50 çıktı cokta yabanciyim konuya cok aciklama yapilmadi bana carsamba günü perinatoloji ye randevu aldim iki cocugum var hic boyle birsey olmamıştı bende cok şaşkınım napcam bilmiyrm.rabbim hakkimizda hayirlisini eylesin.
Valla nasıl olsun hep koşturmaca eve hiç girmek istemiyor kızım hep gezelim istiyor. Haliyle bu da yoruyor.Evet canım bende okudum özellikle en uygun pozisyon sol tarafa doğru yatmamızmıl ben zaten sağa ya da sola dönüyorum canım. Ama gün içerisinde Tv falan izlerken sırt üstü uzanıyorum bazen öyle uzun da kalmıyorum sağa sola çok dönüyorum zaten. Ayakta kaldığım zaman ve ya sabit oturduğum zaman bel ağrılarım çok fazla artıyor. O yüzden bol bol dinlenmeye geçiyorum dinlendikçe azalıyor ağrılarım. Sen napıyosun nasıl gidiyor canım benim. Ufaklıkla durumlar nasıl :)
Canım genelde dikkat etmeye çalışıyorum ama 13-8 çıktığında dışardan gelmiştim sanırım ondan da yüksek çıkmış olabilir ekstra dikkat edeyim baricanım aç karnına ölçmeye dikkat ediyormusun? şöyle bir görsel buldum bir incele istersen
İlk hamileligimde (2020) 2 doz hamileyken, 1 doz da doğumdan birkaç ay sonra olmak üzere toplam 3 doz tetenoz vuruldum. Şimdi doktorum 26.haftada 1 doz daha olmamı istedi. 26.haftada yaptıracağımMerhaba kızlar, 2. Hamileliği olanlar ve ilk gebelikte tetanoz yaptıranlar şimdi tekrar yaptırıyor mu ? Doktora sormayı unuttum.saglık ocağı da aradı aşı diye.
Yani şimdi ne desem bilemedimmerhaba arkadaşlar. dün bi arkadaş söyledi ama doğruluk payı var mıdır bilemiyorum. bebek doğduktan 40 ı çıkana kadar üzerinde hayvan figürü olan kıyafet giydirmek iyi değilmiş diye.böyle bişey duyan var mıdır?
Çok dikkatli ol canım ev işleriyle uğraşmak yoruyor insanı. Ben pek iş yapmamama rağmen yine de belim tutuldu ayakta durmaktan. Birde senin bebeğin var. Geç olsun güç olmasın yavaş yavaş toparlanır her şey. Allah kolaylık versin canımValla nasıl olsun hep koşturmaca eve hiç girmek istemiyor kızım hep gezelim istiyor. Haliyle bu da yoruyor.
Birde bir iki gün içinde taşınma olayımız var. Perşembe günü de kızın mobilyaları gelecek. Şuan toplanma durumundayız, taşındıktan sonra da yerleşme durumları yorucu bir hafta olacak haliyle...
Canım değişir o ya sonuçta her zaman aynı kuvvetle vurmuyorlar ben de bazen kuvvetli bazen daha kuvvetsiz hissediyorum takılma bence ona zaten şuan baya uzun süre uyuyorlarmış dün uygulamada öyle yazıyordu.Kızlar hemen hemen çok az hafif işler yapıyorum dikkat ediyorum genelde uzanıyorum.hatta genele evde kalıyorum işlerim olmadığı sürece keyfi hiç çıkmıyorum evden neredeyse.
Bebeğin hareketlerini hep hissediyordum yani kuvvetli hissediyordum. Bugün bir program çekimim vardı orada hafif soluma doğru hissettim ama sanki eki gücü yok gibi çok hafifi az önce eve geldim bişeyler yedim uzandım yine hafif hafif hissettim neden böyle güçlü hissetmiyorum moralim bozuldu. Her şey demiz çıktı ama yine de insan tedirgin oluyor.programda çok uzun sürmedi 20/25 dakika kadar sürdü sabit oturdum sadece.. sürekli aklım hareketlerinde ama. Sizde de böyle oluyor mu hiç güçlü hissettikten sonra güçsüzleşti mi hiç
O arkadaşınıza bi sorsanıza sebebi neymiş kıyafetteki hayvanlar canlanıp uykusunda bebeği mi rahatsız ediyormuşmerhaba arkadaşlar. dün bi arkadaş söyledi ama doğruluk payı var mıdır bilemiyorum. bebek doğduktan 40 ı çıkana kadar üzerinde hayvan figürü olan kıyafet giydirmek iyi değilmiş diye.böyle bişey duyan var mıdır?
Geçmiş olsun canım benim de ne zaman bağışıklığım düşse aft çıkar ağız içinde. Dil altından alınan new life b12 takviyesi muhteşem iyi geliyor. B12 En hızlı toparlayan şey aft ilaçları ile hiç uğraşma. Bir de karadut özü harika mutlaka dene bunları. Karadut özünü ağzında beklet bir şey yiyip içme üstüne özellikle yatarken yaparsan çok faydası oluyor. Hemen iyileştiğini anlayacaksınkızlar selam nasılsınız ? ya yoğunluktan girip yazamıyorum düzgün takip edemiyorum umarım herşey yolundadır....ben de iyiyim ama o kadar multivitamin demir kullanıyorum ağzımın içi yine bir sürü yara oldu neden oluyor anlamıyorum, vitaminsizlik olamaz, bağışıklık düşmesi desem neden düşüyor hasta gibi falan da değilim...
Doktoruma msj yazdım o da tek doz olman yeterli olacaktır dedi. Teşekkür ederimCanim bana 20. hafta da tek doz yapacaklarini soylemislerdi. 20. hafta da yaptiracagim yani
Oluyor canım olmaz mı.Kızlar hemen hemen çok az hafif işler yapıyorum dikkat ediyorum genelde uzanıyorum.hatta genele evde kalıyorum işlerim olmadığı sürece keyfi hiç çıkmıyorum evden neredeyse.
Bebeğin hareketlerini hep hissediyordum yani kuvvetli hissediyordum. Bugün bir program çekimim vardı orada hafif soluma doğru hissettim ama sanki eki gücü yok gibi çok hafifi az önce eve geldim bişeyler yedim uzandım yine hafif hafif hissettim neden böyle güçlü hissetmiyorum moralim bozuldu. Her şey demiz çıktı ama yine de insan tedirgin oluyor.programda çok uzun sürmedi 20/25 dakika kadar sürdü sabit oturdum sadece.. sürekli aklım hareketlerinde ama. Sizde de böyle oluyor mu hiç güçlü hissettikten sonra güçsüzleşti mi hiç
Aa sebep neymiş acaba, çok merak ettimmerhaba arkadaşlar. dün bi arkadaş söyledi ama doğruluk payı var mıdır bilemiyorum. bebek doğduktan 40 ı çıkana kadar üzerinde hayvan figürü olan kıyafet giydirmek iyi değilmiş diye.böyle bişey duyan var mıdır?
Benimde haftasonu 2 gün boyunca hep vardı bugün geçti genital bölgedeki ağrı kasıklarımda biraz var bende cuma günü gidince soracağım sanırım bebek altta olduğu için oluyorBenim bu genital bolgemdeki agri o kadar artti ki ne garip bi sey! Anlamiyorum gercekten. Allah a sukur lekelenme falan yok. Ama insan korkmuyor değil! Sanki rahmim disariya cikiyormus gibi bi his! Bebek cok asagida muhtemel ondan. Yukariya ciktiginda olmuyor. Bugun gene cok asagidacarsamba gene de soracagim doktora...
Bende gidip test yaptırayım o zaman enfeksiyon olabilirKızlar tek tek etiketleyemedim çok yorgunum ama mesajlarınızda gördümgenital bölgeye baskı hissedenler olmuş ben de aynısını hissettim ve üçüz olduğu için şiddetli zannettim ama baktım yürürken bile hissediyorum ağrı otururken kalkarken hep var ağrı aradim doktorumu dedim bir terslik var galiba doktorum da git hemen idrar tahlili ver çoğul gebelerde özellikle çok sık idrar yolu enfeksiyonu olur ve o ağrıya genelde o sebep verir zaten sebebi o değilse gel bir bakalım çoğul olduğu için bekleme hiç duruma göre yat derim iş yapma derim dedi ve ben tahlil yaptırdım baya bir enfeksiyon cıktı ne idrar yanması hissettim ne bir alıntı kaşıntı koku hiçbiri yoktu sadece vajinada baskı vardı isterseniz siz de bir sorun test yaptırın ben bu illetten kurtulamadım tekrar tekrar oluyor sinir oluyorum neyse yani bebeğin aşağıda olmasıyla ilgili de olmayabilir söylemek istedim herkese iyi geceler dilerim yarın yine doktora gideceğim için erkenden yatıyorum ben kendinize iyi bakın
melekler yanına uğramazmış dedi.batıl inanç geldi bana ama bilemiyorum yine deOluyor canım olmaz mı.
Aa sebep neymiş acaba, çok merak ettim
Yanlış anlama ama arkadaşın saçmalamış hangi çağda yaşıyoruz bu ne saçma inanışmelekler yanına uğramazmış dedi.batıl inanç geldi bana ama bilemiyorum yine de
Canım tabi ki olur öyle.. Bir gün bir günü tutmayabilir. Bak ben hissetmiyorum bile, sen şükür hissediyorsun. Her şey yolunda Allah'ın izniyleKızlar hemen hemen çok az hafif işler yapıyorum dikkat ediyorum genelde uzanıyorum.hatta genele evde kalıyorum işlerim olmadığı sürece keyfi hiç çıkmıyorum evden neredeyse.
merhaba arkadaşlar. dün bi arkadaş söyledi ama doğruluk payı var mıdır bilemiyorum. bebek doğduktan 40 ı çıkana kadar üzerinde hayvan figürü olan kıyafet giydirmek iyi değilmiş diye.böyle bişey duyan var mıdır?
Tabi ki batıl inançtır. Batıl olduğunu bile bile hiç üzerinde bir saniye bile düşünmeye değmez. Zaten o yavrucaklar melek.. Bir de melekler uğramazmışmış.. Bak bak.. Böyle konuşanlardan da uzak durun ve hatta dinlemeyin, duymayın bile en iyisi..melekler yanına uğramazmış dedi.batıl inanç geldi bana ama bilemiyorum yine de
melekler kumaş deseni mi seçiyormuşmelekler yanına uğramazmış dedi.batıl inanç geldi bana ama bilemiyorum yine de