Anladım canım bende sonradan öyle düşündüm canım doğrudurAnkete bakma canim. Ankette grup listesinde olmayan kişiler de seçenek işaretlemis. Mesela daha 7.-8. Haftalardaki 10-15 kişi cinsiyet isaretlemesi yapmış herhalde sayfaya anlik girenler kendi cocuklqrini isaretledi diye dusundum cunku o haftalarda cinsiyeti belli olan kimse yoktu. Ve malesef onları değiştiremiyorum ben. O yüzden anket güvenilir değil
Rutin test canim. Yanlış hatırlamıyorsam 3'lu veya 4'lu test kapsamına giriyor. Rutin yapılıyor.Kızlar aranızda afp mom (bel acıklıgı) testi yaptıran var mı?bu testi ilk defa duydum, Dr um da rutin testlerden diyince bişey diyemedim.. Sonuclar 1 hafta sonra cıkıyormus
Kesinlikle yapmayın pembe olursa da toz pembe olsun en açığı. Ben bildiğin pembeye boyamıştım çingene odası gibi olduSanırım yok ben hep açık renk boya ve üstüne yapıstırmalar görüyorum ben de öyle yaptırıcam insallah
Daha fazla saklayacağını mı sandın yoksaKizlar kızlar artik göbeğim belli oluyorbi kac gündür is beni yordu ve hasta etti bugun dinlenmedeyim doğal yollarla halletmeye çalışıyorum. Hasta hasta size bir foti koyayim dedim
Ben de kalıcı oje yaptırmıyorum ama sürekli ojelerimi tazeliyorum. Ojesiz hiç hoşuma gitmiyor zararı olsaydı doktorum söylerdi mutlaka canım herhalde.Yok canım hala belli olmadı, şimdi yurt dışındayım burada ayrıntılı ultrasonda söylüyorlar o da kasım başı öyle bekliyorum ben de merakla.
Ben şahsen yaptırıyorum kalıcı oje, son 4 yıldır da aralıksız yaptırdığım için ojesiz kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Bir covidin ilk zamanları mecbur kalmıştım hiç hoşlanmadım. Benim türkiyedeki doktorum da kendini iyi hissettiğin şeyleri yap dediği için gayet mutlu mutlu yaptırıyorum, hatta dün yenilettim.
Eltin doğru demiş doğal yollardan korunuyorlar işteEltim gibi konuştun şuanonlarda bi tane olması bile mucizeydi 2.si gelirse Allahtan diyo. Hiç korunma derdimiz yok bu halimizden de çok memnunuz korunma işine takılmadan daha güzel oluyo diyo
Canım bende sırt ağrısı oluyor dinlenince geçiyor ama cidden ben de anlamadım çok erken gibi geliyorKızlar biraz ayakta kalınca hafiften iş yapınca yürüyünce ya da sabit oturunca beli ağrıyan oluyor mu çok kötü oluyorum ağrıdan sırt üstü uzamamıyorum. Bugün kadın geldi eve p temizlerken ben de ufak tefek işlerde yardımcı oldun yoruldum uzandım kalktığımda ağrıdan topalladım. Sanki belim koptu kopacak. Her iki ayağıma da vuruyor ağrısı. Daha bu ayda böyleysem son 2 ayda ne olacağım bilmiyorum. Sizde de oluyor mu böyle merak ediyorum.
Benim de oluyor... Dun 7 gibi uyudum. Bugun sabah 7de uyandim. Hic bir yerim agrimiyordu. Kesinlikle fazla ayakta kalmaktan oluyor. Benim de ilk gebelikte yoktu. Simdi cok erkenden agriyor her yerimKızlar biraz ayakta kalınca hafiften iş yapınca yürüyünce ya da sabit oturunca beli ağrıyan oluyor mu çok kötü oluyorum ağrıdan sırt üstü uzamamıyorum. Bugün kadın geldi eve p temizlerken ben de ufak tefek işlerde yardımcı oldun yoruldum uzandım kalktığımda ağrıdan topalladım. Sanki belim koptu kopacak. Her iki ayağıma da vuruyor ağrısı. Daha bu ayda böyleysem son 2 ayda ne olacağım bilmiyorum. Sizde de oluyor mu böyle merak ediyorum.
Sağol canim benim hepimizinki inşallahDaha fazla saklayacağını mı sandın yoksamaşallah ne de güzel yakışmış. Sağlıkla gelsin kuzucuk
Bn yoyko aldim park besik olanindan bi de babyjorn tarzi ana kucagi istiyorum ama pahali ya uyguna guzel bisey bulursam alicamKızlar anne yanı alan var mı? Bi de elektrikli ana kucağı
Bende aynı şekilde bel ağrısı yaşıyorum. Eğer biraz fazla ayakta durursan ya da yarım saat yurursem belime sancı giriyo resmenKızlar biraz ayakta kalınca hafiften iş yapınca yürüyünce ya da sabit oturunca beli ağrıyan oluyor mu çok kötü oluyorum ağrıdan sırt üstü uzamamıyorum. Bugün kadın geldi eve p temizlerken ben de ufak tefek işlerde yardımcı oldun yoruldum uzandım kalktığımda ağrıdan topalladım. Sanki belim koptu kopacak. Her iki ayağıma da vuruyor ağrısı. Daha bu ayda böyleysem son 2 ayda ne olacağım bilmiyorum. Sizde de oluyor mu böyle merak ediyorum.
Babybjorn tarzı istiyosaniz buna bakabilirsiniz. Bı iki gün önce indirimdeydi 650 ya düşmüştü, şimdi artmış yineBn yoyko aldim park besik olanindan bi de babyjorn tarzi ana kucagi istiyorum ama pahali ya uyguna guzel bisey bulursam alicam
Bn yoyko aldim park besik olanindan bi de babyjorn tarzi ana kucagi istiyorum ama pahali ya uyguna guzel bisey bulursam alicam
Elektrikli olanları onermiyorlar, bebeğin motor gelişimi için manuel olanlari öneriyorlar. Araştırabilirsiniz siz de.Kızlar anne yanı alan var mı? Bi de elektrikli ana kucağı
Bende tam tersi ojeyle kendimi niyeyse pis hissediyorumBen de kalıcı oje yaptırmıyorum ama sürekli ojelerimi tazeliyorum. Ojesiz hiç hoşuma gitmiyor zararı olsaydı doktorum söylerdi mutlaka canım herhalde.Hatta doğumumda İpek kirlik yaptırmak istiyorum da ya da takma kirpik yaptırabilirim sizce hangisi daha iyi olur İpek kirpik daha mantıklı geliyor ama 2,5/3 saat sırt üstü nasıl sabit durabileceğim bilmiyorum
Bende öyle uzun süre oturunca ve ya ayakta kalınca oluyor farkettim çok kötü vuruyor hemde topallıyorum eşimde bişi oldu sanıyor. Dayanamıyorum ki napıyım. Son aylarda şiddetleniyormuş benim de şiddetlenirse hiç yerimden kalkamam herhalde.Benim de oluyor... Dun 7 gibi uyudum. Bugun sabah 7de uyandim. Hic bir yerim agrimiyordu. Kesinlikle fazla ayakta kalmaktan oluyor. Benim de ilk gebelikte yoktu. Simdi cok erkenden agriyor her yerimplatese baslamam lazim .. kanama ile biraktim sonra yasaklandi. Simdi serbest 2 haftadir ama usengec oldum, kendimi zor tasiyor gibi hissediyorm