2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Anladım canım bende sonradan öyle düşündüm canım doğrudur

Merhaba kizlar,ilk gebeligimde kizimi 17+2 de cok net hissetmistim ,su an 17+0 ama daha hissetmedim acaba bunda ilk gebeligime gore 7-8 kilo daha fazlam olmasi sebep olabilir mi? Bir an once hissetmek istiyorum

Sanırım yok ben hep açık renk boya ve üstüne yapıstırmalar görüyorum ben de öyle yaptırıcam insallah
Kesinlikle yapmayın pembe olursa da toz pembe olsun en açığı. Ben bildiğin pembeye boyamıştım çingene odası gibi oldu hiç sevmem öyle alında şimdş boyattım toz pembe bemneyle beyaz karışımı o kadar güzel durdu ki oda ferahladı sanki. Ben pembeden çektim siz çekmeyin

Kizlar kızlar artik göbeğim belli oluyor bi kac gündür is beni yordu ve hasta etti bugun dinlenmedeyim doğal yollarla halletmeye çalışıyorum. Hasta hasta size bir foti koyayim dedim
Daha fazla saklayacağını mı sandın yoksa maşallah ne de güzel yakışmış. Sağlıkla gelsin kuzucuk

Ben de kalıcı oje yaptırmıyorum ama sürekli ojelerimi tazeliyorum. Ojesiz hiç hoşuma gitmiyor zararı olsaydı doktorum söylerdi mutlaka canım herhalde. Hatta doğumumda İpek kirlik yaptırmak istiyorum da ya da takma kirpik yaptırabilirim sizce hangisi daha iyi olur İpek kirpik daha mantıklı geliyor ama 2,5/3 saat sırt üstü nasıl sabit durabileceğim bilmiyorum

Eltim gibi konuştun şuan onlarda bi tane olması bile mucizeydi 2.si gelirse Allahtan diyo. Hiç korunma derdimiz yok bu halimizden de çok memnunuz korunma işine takılmadan daha güzel oluyo diyo
Eltin doğru demiş doğal yollardan korunuyorlar işte valla ben demedim doktor öyle demiş varikosel için çocuk düşünmüyorsanız ameliyata gerek yok demiş rahat rahat takılın relax olun demeye getirmiş adam resmen :)

Kızlar biraz ayakta kalınca hafiften iş yapınca yürüyünce ya da sabit oturunca beli ağrıyan oluyor mu çok kötü oluyorum ağrıdan sırt üstü uzamamıyorum. Bugün kadın geldi eve p temizlerken ben de ufak tefek işlerde yardımcı oldun yoruldum uzandım kalktığımda ağrıdan topalladım. Sanki belim koptu kopacak. Her iki ayağıma da vuruyor ağrısı. Daha bu ayda böyleysem son 2 ayda ne olacağım bilmiyorum. Sizde de oluyor mu böyle merak ediyorum.

Canım bende sırt ağrısı oluyor dinlenince geçiyor ama cidden ben de anlamadım çok erken gibi geliyor

Benim de oluyor... Dun 7 gibi uyudum. Bugun sabah 7de uyandim. Hic bir yerim agrimiyordu. Kesinlikle fazla ayakta kalmaktan oluyor. Benim de ilk gebelikte yoktu. Simdi cok erkenden agriyor her yerim platese baslamam lazim .. kanama ile biraktim sonra yasaklandi. Simdi serbest 2 haftadir ama usengec oldum, kendimi zor tasiyor gibi hissediyorm

Bende aynı şekilde bel ağrısı yaşıyorum. Eğer biraz fazla ayakta durursan ya da yarım saat yurursem belime sancı giriyo resmen bıçak saplanıyor gibi oluyo belime. Magnezyuma başladım inşallah faydası olur.

Bn yoyko aldim park besik olanindan bi de babyjorn tarzi ana kucagi istiyorum ama pahali ya uyguna guzel bisey bulursam alicam
Babybjorn tarzı istiyosaniz buna bakabilirsiniz. Bı iki gün önce indirimdeydi 650 ya düşmüştü, şimdi artmış yine

Bende tam tersi ojeyle kendimi niyeyse pis hissediyorum ama cok da severim ojeli elleri simdi hic sürmüyorum. Bence ipek kirpik ama o kadar sürüyor muymuş ya bende düşünmüştüm. Saclarima ombre tarzi istiyorum ama boyatma diyolar zararli olurmuş kendimize bakmayalim mi ama ya

Bende öyle uzun süre oturunca ve ya ayakta kalınca oluyor farkettim çok kötü vuruyor hemde topallıyorum eşimde bişi oldu sanıyor. Dayanamıyorum ki napıyım. Son aylarda şiddetleniyormuş benim de şiddetlenirse hiç yerimden kalkamam herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…