Ahahah
E iyiymiş. 38 sonra, 39'dan önceye yetiş
Tabi ki fark etmez Mert Nisan.. Sağlıkla gelsin de.. Zaten burcu da değişmiyor
Nasil sevindim anlatamam
Gözlerim doldu canım.. Şükürler olsun
Sağlıkla bereketle gelsin
Bu son uzulmeniz olsun.. Sonrası mutluluk..
️
Geçmiş olsun canım. Bak bakalım bugün ağrıyacak mi..? Ertesi gün başlayan da oluyormuş. İnşallah böylece geçmiş olsun..
Ay ben de kaçırıyorum hep öyle A101, ŞOK vs ürünlerini. Haberim olsa bile iş çıkışı bitmiş oluyor. Akşam bakayım ama umudum yok..
Masallah
Sağlıkla gelsinler
Oo 3 erkek hee.. Bir de eş.. Prenses olmanız lazım artık o evde
Ben multivitamin harici D vitamini almıyorum. Almak mı gerekiyor ki..? Ölçüm de yapılmadı bana.
Gecmis olsun canım, bugün nasılsın? İnşallah böylece ağrısız bitmiş olsun.
Benim basen kismim cok ağrıyor da, öyle bir şey mi dedim. Hele fazla ayakta durmuşam dayanılmaz oluyor. Bursit diye bir hastalık var, muhtemelen o benimki. Kilo da alınca arttı. Soğuk kompres yapıyorum uzatıyorum ayaklarımı. Biraz daha iyi geliyor. Ayakta ise sen de ılık suya falan soksan akşamları..? Hala tuzlu su mu diyorlardı, araştırmak lazım.. Sebebini bilmek lazım ya böyle olmaz ki.. Çok geçmiş olsuunn
Öyle düşünme canım. Dikkat edince son aylarda da çok kilo alınmıyor. Bebek büyüyor sadece düşünsene. Yani 3 kilo olsa, suyu vs de artacak de ki 5 kilo.. E ödem falan da oluyor. Plasenta şu bu.. Önemli olan onlardan fazla almamak :) Dikkat edebilsek almayız.
Yürümek ve spor konusunda ben de aynıyım. Akşama hal sıfır
ama biraz biraz enerjim geliyor gibi.. Az da olsa başlayacağım canım bir yerden. Sonra artar yavaş yavaş. Hadi sen de bir gayret