2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evet canım bende öyle düşündüm. Ya hayati olmadığını biliyorum tabi ama eksik birşey de olsun istemiyor insan bebişi düşünüyorum o yüzden tedirgin oldum Bi an

bende 80'i geçmek yok diyorum ama son aylarda daha çok kilo alınıyor :) işte hep oturuyorum eve gidince de dışarı çıkıp yürümek zor geliyor. evde Youtube'dan izleyip Leslie falan mı yapsam diyorum ama hep uykum var :)

Ya ne güzel yazmışsın, içim rahatladı, umarım özel bir analık gücü yüklenir bünyeye :)

Hayırlı olsunn Gulce Ada çok sevindim senin adına aklımdaydın kaç gündür canın sıkılmasın diye yazmak istemedim :) Allah'a Şükür İnşallah bu gruptan bir daha kimse ayrılmaz
Bende Çok sık idrara çıkıyorum kafayı yiyecem kpss ye giremedim bu yüzden
Bel ağrısı bende pik yapmış durumda çok ağırıyor dün 2 kavanoz zeytin yapayım dedim 1. kavanozun yarısında pes edip annemi aradım
Ve hala hareket hissetmiyorum ama kendimi tutup kontrol gününe kadar gitmeyeceğim doktora
Bu arada çok çok güzel şeyler aldım 1 yaş takımları bile aldım kızıma dün aldığım tulumlar geldi bütün gece bakıp bakıp kendi kendime sırıttım durdum. 3 yıl bekledim şimdi çok garip geliyor karnımda olduğunu düşününce
Birde kim kaç kilo aldı diye bi soru vardı grupta ben 2.600 gr aldım hamile kaldığımda 70 kiloydum şuan 72,60 ...

Ay zeytin zamani geldi mi Ben de yapmak istiyorum bu yil... Bana tarifini yazar misiniz

Ben de kanama olayindan bir sure sonra giderken eşimle cok endiseliydik ya kotu bir sey duyarsak diye. Sonra insan doktorun yanina girip guzel haberler alinca rahatliyor. Siz de guzel haberler alirsiniz insallah

Ay zeytin zamani geldi mi Ben de yapmak istiyorum bu yil... Bana tarifini yazar misiniz
Valla canım ben kırma işini yada çizme işini yapıyorum geri kalan kısmını annem yapıyor ama sorarım akşam nasıl yaptığını yazarım olur mu?

Valla canım ben kırma işini yada çizme işini yapıyorum geri kalan kısmını annem yapıyor ama sorarım akşam nasıl yaptığını yazarım olur mu?
Cok sevinirim. Hem yesil hem siyah :) bir de alirken neyine dikkat etmeliyim zeytinin...onu da sorar misiniz

Canım bende 49 erkek 40 kız gözüküyor erkekler önde

Ben şimdi listeden tek tek saydım 36 erkek, 34 kız hadi bakalım bence yine de dengeli bir grup sayilabiliriz

Ya ne güzel yazmışsın, içim rahatladı, umarım özel bir analık gücü yüklenir bünyeye :)

Vallahi bence öyle ben burnumdan aşırı basit bir ameliyat olunca bile 1 hafta yatmış insanım sezeryan oldum hemen ayaklandim bunlar hep analık gücü bence bir anda yükleniyor insana

Bel ağrısı için sizlere magnezyum verdiler mi bana hem d vitamini hem de magnezyum verdi doktor Bel agrım ciddi ölçüde azaldı artık dayanılır bir halde

ALLAH razı olsun canim bütün agrilar oluyor hamilelikte bebislerimiz saglikli olsun saglikla gelsin de İNSAALLAH

sorayım doktoruma bende çünkü dayanılır gibi değil. zaten masabaşı çalıştığım normalde de ara ara ağrı yaşıyordum ama hamilelikle birleşince bayağı zorladı beni teşekkür ederim

Her zaman her grupta erkekler bir tık önde oluyor :) dünyada bu şekilde, her 100 kıza 107 erkek doğuyormuş

tüm vitaminlerimi ben de venatura kullanıyorum, hep içerik temiz hem de kaliteli...fiyat performans vitaminleri tam muadilleri içerik aynı da olsa çok daha pahalı...oğluma geçen bir vitamin önerdi doktor, 600 tl idi ya, içeriğine baktım venaturada daha iyi yüksek içeriklisi 200 tl idi, sordum kullanabilirsin dedi, yoksa her ay 600 tl çok zor yani, ithal markalar uçmuş durumda...

bana d vitamini vermedi canım ya, en son iyiydi d vitaminim ama ben de hamilelik öncesi de sürekli kullanıyordum, baktım multivtimaninin içinde de yok, bir sonraki gidişimde sorsam mı ki ?

38+5 gunluk 31 Marta denk geliyorKendimi demek o tarihe nasil şartlamissam kendimi Mart anneleri sayfasinda buldum
Ahahah E iyiymiş. 38 sonra, 39'dan önceye yetiş Tabi ki fark etmez Mert Nisan.. Sağlıkla gelsin de.. Zaten burcu da değişmiyor
Nasil sevindim anlatamam Gözlerim doldu canım.. Şükürler olsun Sağlıkla bereketle gelsin Bu son uzulmeniz olsun.. Sonrası mutluluk..
Geçmiş olsun canım. Bak bakalım bugün ağrıyacak mi..? Ertesi gün başlayan da oluyormuş. İnşallah böylece geçmiş olsun..
Ay ben de kaçırıyorum hep öyle A101, ŞOK vs ürünlerini. Haberim olsa bile iş çıkışı bitmiş oluyor. Akşam bakayım ama umudum yok..
Masallah Sağlıkla gelsinler Oo 3 erkek hee.. Bir de eş.. Prenses olmanız lazım artık o evde
Ben multivitamin harici D vitamini almıyorum. Almak mı gerekiyor ki..? Ölçüm de yapılmadı bana.
Gecmis olsun canım, bugün nasılsın? İnşallah böylece ağrısız bitmiş olsun.
Benim basen kismim cok ağrıyor da, öyle bir şey mi dedim. Hele fazla ayakta durmuşam dayanılmaz oluyor. Bursit diye bir hastalık var, muhtemelen o benimki. Kilo da alınca arttı. Soğuk kompres yapıyorum uzatıyorum ayaklarımı. Biraz daha iyi geliyor. Ayakta ise sen de ılık suya falan soksan akşamları..? Hala tuzlu su mu diyorlardı, araştırmak lazım.. Sebebini bilmek lazım ya böyle olmaz ki.. Çok geçmiş olsuunn
Öyle düşünme canım. Dikkat edince son aylarda da çok kilo alınmıyor. Bebek büyüyor sadece düşünsene. Yani 3 kilo olsa, suyu vs de artacak de ki 5 kilo.. E ödem falan da oluyor. Plasenta şu bu.. Önemli olan onlardan fazla almamak :) Dikkat edebilsek almayız.
Yürümek ve spor konusunda ben de aynıyım. Akşama hal sıfır ama biraz biraz enerjim geliyor gibi.. Az da olsa başlayacağım canım bir yerden. Sonra artar yavaş yavaş. Hadi sen de bir gayret

Bende belim ağrıyor dedim d vitaminin zaten vardı iç demişti onu içiyor musun diye sordu içiyorum dedim o zaman magnezyum da verelim dedi eğer ikisini almadan cikayim evden bel ağrısından mahvoluyorum ama icip çıktığında ağrı bazen yine de oluyor ama kesinlikle önceki gibi değil sen bence de sor bir doktoruna

Her zaman her grupta erkekler bir tık önde oluyor :) dünyada bu şekilde, her 100 kıza 107 erkek doğuyormuş

Ayy erkek bebek olacağı çok duyulunca savaş çıkacak denirmiş eskiden aklıma o geldi ben üniversitedeydim nüfusla ilgili çalışmalara bakıyorduk o zaman bariz bir şekilde kız bebek daha fazlaydı demek 7 8 yıl içinde erkek bebeklerde bir artış gerçekleşmiş

çok haklısın vitaminler uçmuş durumda, venaturanın çocuk ürünlerini kullanmamıstım ama bakayım ben de.
ya şimdi gruptaki arkadasların kafasını karıştırmak istemem de D vitamini önemli, kışa girdik güneş ışığı da alamıyoruz pek. ben normalde de kullanıyorum, ilk tahlillerde 75 e yuksek bırakalım dedi hatta bana ama vucutta stoklanan bir vitamin değil oyuzden bir süre sonra tekrar kullanmaya basla dedi. istersen D vitaminine bir baktır ona göre doktorunla konusursun. sağlık ocağı bakmıyormus buarada D vit ve B12 ye, onları dısarıda yaptıracagım ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…