Evet canım bende öyle düşündüm. Ya hayati olmadığını biliyorum tabi ama eksik birşey de olsun istemiyor insan bebişi düşünüyorum o yüzden tedirgin oldum Bi anMuhtemelen kullandığınız vitaminde 600IU varsa günlük dozu alıyorsunuz diye vermemiş olabilir, kan testiniz de iyiyse ondan gerek görmemiştir belki. Doktorlar farklı dozlar veriyor fikirleri ayrılıyor sanırım. Sorarsınız gidince ama takılmasın aklınıza hayati bir şey değil destek vitamin bu. :)
Valla ben de bilmiyorumNormalde takılmazdım aslında ama.. dediğin gibi kötü haberlerden sanırım. Bir şey olsa fark eder miyim acaba mesela onu düşünüyorum arada. Kaç günde anlaşılır falan diye.. Allahim korusun yaa..
Dün müdüre söyledim.. Oğlan heyecanla bekliyor. En çok da o stres yapıyor galiba bende.
Yolundadır Allah'ın izniyle inşallah
Aslında iştahım yok benim ya. Tamamen aç gözlülük benimkiEşim de diyete başladı. Sonunda ben de motive oldum bir kaç gündür ancak.. Kararlıyım bakalım. Sıkıcam dişimi. By by karbooo Meyve ya da kuru meyve yiyorum. Onlar da sınırlı. Sabahları tam buğday ekmeği 1-2 dilim. Yeter herhalde..
Yine okulda bir şeylerini kaybetmiş. Leyla
Gecmis olsun.GözünaydınKarbonhidrat da her şeye zararlı yahuu!! Adil değil
Ay napicaz böyle bilmem..
El atıyorum ben kendime. 80i geçmek yok. Amin
Canım bende 49 erkek 40 kız gözüküyor erkekler öndeŞuan 36-33 erkekler önde gibi
Ya ne güzel yazmışsın, içim rahatladı, umarım özel bir analık gücü yüklenir bünyeye :)Günaydın tatlım❤
Ayy inşallah güzel haberlerle gelirsin hayırlısıyla bekliyoruzben hala 1 kız 1 erkek diyorum ama hadi bakalım
Kuzum gerilecek hiçbirşey yok güzel bebeklerin seni bekliyor görünce sen de mutlu olacaksın onlar da mutlu olacakama dualarım yine de seninle kuzum güzel haberlerini bekliyorum
Günaydın canım
Bel ağrısı gerçekten kötü birşey ama Allah bebekte güç kuvvet veriyor anneyeben kızımda idrar tahlili vermeye gitmiştim 38. Haftada alaturka tuvalet vardı ve çökerken belimden çıt diye bir ses geldi ondan sonra 10 11 gün iskence gibi geçti bel ağrısı yönünden her gece yürüyüşe çıkan ve 30 tura yakın bir atan ben 12. Turda ağlayarak eve çıkıyordum doktorum karnın büyük diye olmuştur geçer dedi ama gecmedi de hemen ama kizima bir sey yaparken agrim olmuyordu cok ilginc sekilde egilip tencere alirken aglayacak gibi oluyordum ama kızımı kucağıma da aldım beşiğe de yatırıp kaldırdım yani Allah onun için ayrı bir güç veriyor bence İçiniz bu konuda rahat olsun
Listeden saydınız dimiçünkü üçüz gebelikte cinsiyet yoktu ankette ben cinsiyetsiz olanı işaretledim gerçi kız bebekleri arttiramam ki ben anca erkek sayisini artırırım bence kız bebek candır
Bence benimki de kiz insallah carsamba resmilesecekŞuan 36-33 erkekler önde gibi
Ay zeytin zamani geldi miHayırlı olsunnGulce Ada çok sevindim senin adına aklımdaydın kaç gündür canın sıkılmasın diye yazmak istemedim :) Allah'a Şükür İnşallah bu gruptan bir daha kimse ayrılmaz
Bende Çok sık idrara çıkıyorum kafayı yiyecem kpss ye giremedim bu yüzden
Bel ağrısı bende pik yapmış durumda çok ağırıyor dün 2 kavanoz zeytin yapayım dedim 1. kavanozun yarısında pes edip annemi aradım
ve hala hareket hissetmiyorum ama kendimi tutup kontrol gününe kadar gitmeyeceğim doktora
Bu arada çok çok güzel şeyler aldım 1 yaş takımları bile aldım kızıma dün aldığım tulumlar geldi bütün gece bakıp bakıp kendi kendime sırıttım durdum. 3 yıl bekledim şimdi çok garip geliyor karnımda olduğunu düşününce
Ben de kanama olayindan bir sure sonra giderken eşimle cok endiseliydik ya kotu bir sey duyarsak diye. Sonra insan doktorun yanina girip guzel haberler alinca rahatliyor. Siz de guzel haberler alirsiniz insallahgünaydın herkeslere
bizim henüz belli olmadıbugün kontrolüm var inşallah güzel haberlerle gelirim Rheaa
ben de bu sefer çok gerginim dualarınızı eksik etmeyinhastane koşturmasından beri ilk kez gideceğim .
Valla canım ben kırma işini yada çizme işini yapıyorum geri kalan kısmını annem yapıyorAy zeytin zamani geldi miBen de yapmak istiyorum bu yil... Bana tarifini yazar misiniz
Cok sevinirim. Hem yesil hem siyah :) bir de alirken neyine dikkat etmeliyim zeytinin...onu da sorar misinizValla canım ben kırma işini yada çizme işini yapıyorum geri kalan kısmını annem yapıyorama sorarım akşam nasıl yaptığını yazarım olur mu?
Canım bende 49 erkek 40 kız gözüküyor erkekler önde
Ya ne güzel yazmışsın, içim rahatladı, umarım özel bir analık gücü yüklenir bünyeye :)
Hayırlı olsunnGulce Ada çok sevindim senin adına aklımdaydın kaç gündür canın sıkılmasın diye yazmak istemedim :) Allah'a Şükür İnşallah bu gruptan bir daha kimse ayrılmaz
Bel ağrısı bende pik yapmış durumda çok ağırıyor dün 2 kavanoz zeytin yapayım dedim 1. kavanozun yarısında pes edip annemi aradım
ve hala hareket hissetmiyorum ama kendimi tutup kontrol gününe kadar gitmeyeceğim doktora
Bu arada çok çok güzel şeyler aldım 1 yaş takımları bile aldım kızıma dün aldığım tulumlar geldi bütün gece bakıp bakıp kendi kendime sırıttım durdum. 3 yıl bekledim şimdi çok garip geliyor karnımda olduğunu düşününce
tamamdır canım sorup yazarım size :)Cok sevinirim. Hem yesil hem siyah :) bir de alirken neyine dikkat etmeliyim zeytinin...onu da sorar misiniz
ALLAH razı olsun canim bütün agrilar oluyor hamilelikte bebislerimiz saglikli olsun saglikla gelsin de İNSAALLAHHayırlı olsunnGulce Ada çok sevindim senin adına aklımdaydın kaç gündür canın sıkılmasın diye yazmak istemedim :) Allah'a Şükür İnşallah bu gruptan bir daha kimse ayrılmaz
Ve hala hareket hissetmiyorum ama kendimi tutup kontrol gününe kadar gitmeyeceğim doktora
Birde kim kaç kilo aldı diye bi soru vardı grupta ben 2.600 gr aldım hamile kaldığımda 70 kiloydum şuan 72,60 ...
sorayım doktoruma bende çünkü dayanılır gibi değil. zaten masabaşı çalıştığım normalde de ara ara ağrı yaşıyordum ama hamilelikle birleşince bayağı zorladı beni teşekkür ederimBen şimdi listeden tek tek saydım 36 erkek, 34 kız hadi bakalım bence yine de dengeli bir grup sayilabiliriz
Vallahi bence öyleben burnumdan aşırı basit bir ameliyat olunca bile 1 hafta yatmış insanım sezeryan oldum hemen ayaklandim bunlar hep analık gücü bence bir anda yükleniyor insana
Bel ağrısı için sizlere magnezyum verdiler mi bana hem d vitamini hem de magnezyum verdi doktorBel agrım ciddi ölçüde azaldı artık dayanılır bir halde
Her zaman her grupta erkekler bir tık önde oluyor :) dünyada bu şekilde, her 100 kıza 107 erkek doğuyormuşBen şimdi listeden tek tek saydım 36 erkek, 34 kız hadi bakalım bence yine de dengeli bir grup sayilabiliriz
Vallahi bence öyleben burnumdan aşırı basit bir ameliyat olunca bile 1 hafta yatmış insanım sezeryan oldum hemen ayaklandim bunlar hep analık gücü bence bir anda yükleniyor insana
Bel ağrısı için sizlere magnezyum verdiler mi bana hem d vitamini hem de magnezyum verdi doktorBel agrım ciddi ölçüde azaldı artık dayanılır bir halde
tüm vitaminlerimi ben de venatura kullanıyorum, hep içerik temiz hem de kaliteli...fiyat performans vitaminleri tam muadilleri içerik aynı da olsa çok daha pahalı...oğluma geçen bir vitamin önerdi doktor, 600 tl idi ya, içeriğine baktım venaturada daha iyi yüksek içeriklisi 200 tl idi, sordum kullanabilirsin dedi, yoksa her ay 600 tl çok zor yani, ithal markalar uçmuş durumda...Venatura d3k2 kullanıyorum, doktorum marka önermedi ama d3k2 formunu o da önerdiğini söyledi. hamilelik öncesi kiloma göre kullanıyordum, 58 kg ya 6 damla şeklinde, 6.haftada kan testlerimi yaptırdım D vit düzeyim 75 cıkmıstı ara verdirdi doktorum.
17.haftadan sonra tekrar kullanmaya baslamamı istedi günde 5 damla şeklinde. önümüzdeki hafta yani 20.haftamda kan testlerimi tekrarlayacagım doktorum istediği icin. D vitaminine de bakılacak.
saglıklıyasıyoruz.com u takip ediyorum, venatura da sayfanın kurucularının ürettirdigi Türk markası. orda her 10 kg basına 1000 IU öneriliyor, bilimsel araştırma sonuclarına göre en uygun doz buymus
Ahahah38+5 gunluk 31 Marta denk geliyorKendimi demek o tarihe nasil şartlamissam kendimi Mart anneleri sayfasinda buldum
Nasil sevindim anlatamamKizlar Allahima şükürler olsun hamd olsun nift sonucu aldim bugun hersey tertemiz hicbi sikinti yok ve kızım oluyor İNSAALLAH ALLAH bile sonuc bekleyen herkesin yüzünü güldürsün İNSAALLAH 2 haftadir yasadigimi bir ben bir ALLAH bilir hamd olsun LUTFU yüce olan ALLAHIMA
Geçmiş olsun canım. Bak bakalım bugün ağrıyacak mi..? Ertesi gün başlayan da oluyormuş. İnşallah böylece geçmiş olsun..Merhabalar ben bugün sağlık ocağında tetanoz aşımı oldum hafif bi kol ağrısı dışında hiçbir sorun yok çok şükürcekinen , korkan arkadaşlar varsa gönülleri rahat olsun diye yazdım
Bir de bugun a101e bebek ürünleri gelmiş alan oldu mu ben bi kac parça zor buldumbulduklarimi da kaçırmadım
MasallahSelam kızlar, saat 09:00 da geldiğim hastaneden şimdi çıkabildim. Şükürler olsun ikizlerim iyi, bir sıkıntıları yok. 15+6 dayız, yaklaşık 130 gr çıktılar. Cinsiyetleri de kesinleşti erkekRheaa Bir oğlum var, yalnız kalmayacak olmasına sevindim.
Ben multivitamin harici D vitamini almıyorum. Almak mı gerekiyor ki..? Ölçüm de yapılmadı bana.Kızlar d vitaminini günlük kaç ünite alıyorsunuz? Damla olarak yazabilirsiniz ama ilaç adı da yazar mısınız coledan mı devit 3 mü? Ben günlük 2000 IU hedefledim multivitamin içindeki d vitamini ve devit 3 damla olarak toplamı. Genelden fazla mı az mı dozum merak ettim. Tc sağlık bakanlığı 1200 IU diyor, yabancı kaynaklarda 2000IU yazan var 4000 IU yazan var, sizin doktorlarınız ne önerdi merak ettim?
Gecmis olsun canım, bugün nasılsın? İnşallah böylece ağrısız bitmiş olsun.Sagol canımbugun aşımı oldum vururken bir durum yokta vurduktan sonra kolda biraz agırlık oldu benim 5 dk geçti ebe normal dedi 27 haftaya gel son aşın var dedi kurtuluş yok valla ayakta canım yani kalçadan aşagı sabahları yok ama gece öldürüyorum agrıdan resmen kemiklerimin acısını hissediyorum
bende 80'i geçmek yok diyorum ama son aylarda daha çok kilo alınıyor :) işte hep oturuyorum eve gidince de dışarı çıkıp yürümek zor geliyor. evde Youtube'dan izleyip Leslie falan mı yapsam diyorum ama hep uykum var :)
sorayım doktoruma bende çünkü dayanılır gibi değil. zaten masabaşı çalıştığım normalde de ara ara ağrı yaşıyordum ama hamilelikle birleşince bayağı zorladı beni teşekkür ederim
Her zaman her grupta erkekler bir tık önde oluyor :) dünyada bu şekilde, her 100 kıza 107 erkek doğuyormuş
çok haklısın vitaminler uçmuş durumda, venaturanın çocuk ürünlerini kullanmamıstım ama bakayım ben de.tüm vitaminlerimi ben de venatura kullanıyorum, hep içerik temiz hem de kaliteli...fiyat performans vitaminleri tam muadilleri içerik aynı da olsa çok daha pahalı...oğluma geçen bir vitamin önerdi doktor, 600 tl idi ya, içeriğine baktım venaturada daha iyi yüksek içeriklisi 200 tl idi, sordum kullanabilirsin dedi, yoksa her ay 600 tl çok zor yani, ithal markalar uçmuş durumda...
bana d vitamini vermedi canım ya, en son iyiydi d vitaminim ama ben de hamilelik öncesi de sürekli kullanıyordum, baktım multivtimaninin içinde de yok, bir sonraki gidişimde sorsam mı ki ?
Büyük ihtimalle 1 kız 1 erkek :)@skt587 @Beril M T @incebellibardak @Betus1905 @Pembegokyuzu @meinfika @nivenn @mavi8888 @olmadibe @Uykucupandaa @ifedupyou @ZzHHrR @sagittarius55 @Kalpim @kubrasvas @askk3 @Dark Morningstar @Papatyalar ve Huzur @kadinca1234 @anatomim @Merve1410 @Azelya21 @Nazliim @Ergino @Rabbi Hebli Mines Salihin @Blue21 @Meryemsura @tsgmze @mavi-hayal @burcubur @fatmameltem @Nason @Oznur caglar @bulraz @gogog @lavenderbrown @bezelyemm @alptkn1 @paaapatyamm Z Zeyno2734 @Susamm34 @Paramedik16 @zeynep hatice @Caffeamericano @Wesre @Diyetmidedibiri @Manoly34 @sumeyye2309 @Nrglhsyn @ecemozn @eceyyae @Sitaremay @Cerkezpsase @reyreycan
Kızlar cinsiyetler belli oldu mu?