2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benim kıyafet işi bitti sayılır 😂 3-6 ay zıbın alıcam biraz daha sadece 6 7 tane o kaldı
Ben sadece 1 takım yenidogan aldım onu da ilk giydirecegim takim olarak. Kızdan unisex 10 kusur takım çıkarttım taşınma olayından sonra onları yıkayıp boylara ayıracagim ona göre eksik listesi yaparım ama pek eksik çıkacağını sanmıyorum 🤭🤭

Benim 15.haftada gittigimde önce siyah beyaz bakıp sonra renkli bakmisti ve renkli net görüntü vermişti bana 🤔 cihazdan cihaza değişiyor demekki. En güzel görüntü 20li haftalarda çıkıyor 🥰🥰🥰
Benimki de öyle yaptı işte cihazdan bi tuşa basıyor 2 ekran oluyor biri renkli biri siyah beyaz gösteriyor isterse o ekranı sadece siyaha ya da renkliye çeviriyor😂 ama önceki haftalarda benim renklide güzel çıkmadı köşeye sıkıştırdığı için kendini. Bugün ilk kez güzel poz verdi 😇

Selam kızlar bu hafta yoğun kabızlık yaşadım doktor dupalog mu ne bir ilaç verdi biraz toparladım simdi de afedersiniz vajina kısmım sanki aşağı doğru indi içerden baskı var gibi ne olduğunu anlamadım alt tarafım ağrıyor ilk defa böyle bir şey yaşıyorum bebekler yukarı baskı yapmasa aşağıdan ittiriyolar dicem sizde durumlar nasıl var ni böyle.bir durum yaşayan
Genelde o his bebek tek tarafa toplandığında oluyor. Yada sırtını yaslayıp kendini itiyordur. Kızımda çok oluyordu ama bu sefer daha başlamadı baskı hissetmelerim..

Ben sadece 1 takım yenidogan aldım onu da ilk giydirecegim takim olarak. Kızdan unisex 10 kusur takım çıkarttım taşınma olayından sonra onları yıkayıp boylara ayıracagim ona göre eksik listesi yaparım ama pek eksik çıkacağını sanmıyorum 🤭🤭
İlk bebek olanların öyle bi şansı yok her şey sıfırdan 😂 sizin kafanız daha rahat o yüzden ne güzel. Ben de büyük beden daha çok aldım küçük beden çok yok fiyatlar şişmeden aldım bizi kurtaracak kadar🙊

Kizlar ya tecrubeliler yada daha detayli ölçüp bicenler yardimci olur musunuz 🙃 yoyko park yatak aldim 2-3 yasina kadar kullanir diye ama yatagin boyu cok kisa geldi icine bi de ekstra yatak gelecek cocuk ayaga kalktiginda allah korusun dusme riski olur diye düşündüm. Bu ürünü alanlar düşünceniz nedir

İlk bebek olanların öyle bi şansı yok her şey sıfırdan 😂 sizin kafanız daha rahat o yüzden ne güzel. Ben de büyük beden daha çok aldım küçük beden çok yok fiyatlar şişmeden aldım bizi kurtaracak kadar🙊
Gunu gecirecek kadar ayarlasam yeterli gelecek gibi. Kiz yaz bu kis bebegi olunca kiyafetlerde ona gore kizin takimlari daha cok yaz olunca ince gibi bakalim bir sekilde ayarlayacagiz iste.
Valla öyle, şimdi bir kaç ay geçsin yazlik alışverişe başlayacağım bende baya indirim oluyor cunku🤭🤭🤭 sende dağıtmaz kenara koyarsın eşyaları 2.de sana da büyük kolaylık olur 🤭🤭🤭🤭 devir tasarruf devri sonuçta 😁😁😁 büyük bedenin çaresi var da küçük bedenin yok ki 😁

Kizlar ya tecrubeliler yada daha detayli ölçüp bicenler yardimci olur musunuz 🙃 yoyko park yatak aldim 2-3 yasina kadar kullanir diye ama yatagin boyu cok kisa geldi icine bi de ekstra yatak gelecek cocuk ayaga kalktiginda allah korusun dusme riski olur diye düşündüm. Bu ürünü alanlar düşünceniz nedir
Canım boy derken kaç cm olduğunu söylersen ona göre fikir yurutebilirim kaç yaşa kadar kullanabilecegiyle ilgili.
Emekleme sonrası ayağa kalkma döneminde kenarlara tutunup gece gündüz çok kalkıyorlar ve genelde düşme olayları o şekilde gerçekleşiyor. Kenar boyu için kadene yok mu? Daha aşağı getirebilirsin belki? Yada yatak ince bakabilirsin.. ürünü incelemedigim için bilemedim.

ben de bu tecrübesizlikle acaba neleri gereksiz almışım diyeceğiz sonra dönüp bakınca onu merak ediyorum 😂 ben de yenidoğanlarını aldım, 1er takım da inşallah isimleri yazılı hastane çıkışı yaptırıp yenidoğan sayfasını kapatacağım 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 cinsiyet bekliyoruz hala halay ekibinden 🧿🧿
şükür iyiyiz, dün biraz sıkıntılar devam edince dün de kaldık ama bugün sabahtan bi kontrol daha yapıldı ve çıktık. kahverengi lekelenmeye döndü kanamam 🙏🏼 ilaçlar yazıldı evde yatıyorum şimdi 😇

Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı Afp testini verdim bebiş kıpır kıpırdı yüzünü gördük 🥰 Cinsiyetimiz kesin kız bu arada bi değişiklik yok 😂 Haftasıyla uyumlu ölçümlerimiz güzel çıktı. Ben de kilo almamışım çok şükür 😂
Yaa masallah minige🥰🧿 tam kac haftaliksin canim bende haftaya gidicem bu testi yapacakti dr. Uygulamaya gore 17+4 bugün

Canım yatakta 3 kademe var bebek büyüdükçe aşağı indireceksin yatağı böylece düşme riski olmuyor

Bu arada 2 gündür bacağıma kramp giriyor uykumda çok fena, doktora söyledim magnezyum+b6 takviyesi yazdı onu içicem
Erken başlamış canım 🤧🤧 ay çok kötü bir his gerçekten benim çok çok şiddetli oluyordu 😒 kimse yaşamasın, magnezyum rahatlatıyor ama bazen tamamen krampları kesmiyor ama umarım senin tekrari olmaz 😔

Gunu gecirecek kadar ayarlasam yeterli gelecek gibi. Kiz yaz bu kis bebegi olunca kiyafetlerde ona gore kizin takimlari daha cok yaz olunca ince gibi bakalim bir sekilde ayarlayacagiz iste.
Valla öyle, şimdi bir kaç ay geçsin yazlik alışverişe başlayacağım bende baya indirim oluyor cunku🤭🤭🤭 sende dağıtmaz kenara koyarsın eşyaları 2.de sana da büyük kolaylık olur 🤭🤭🤭🤭 devir tasarruf devri sonuçta 😁😁😁 büyük bedenin çaresi var da küçük bedenin yok ki 😁
Ay inşallahhhh 🙏🙏 Evet kasımda yazlıklar baya ucuzlar sezon sonu ürünler o zaman ben de alıcam büyük bedenlerden 😅

ben de bu tecrübesizlikle acaba neleri gereksiz almışım diyeceğiz sonra dönüp bakınca onu merak ediyorum 😂 ben de yenidoğanlarını aldım, 1er takım da inşallah isimleri yazılı hastane çıkışı yaptırıp yenidoğan sayfasını kapatacağım 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 cinsiyet bekliyoruz hala halay ekibinden 🧿🧿

şükür iyiyiz, dün biraz sıkıntılar devam edince dün de kaldık ama bugün sabahtan bi kontrol daha yapıldı ve çıktık. kahverengi lekelenmeye döndü kanamam 🙏🏼 ilaçlar yazıldı evde yatıyorum şimdi 😇
Olsun canım ya illa ki kullanmadığımız şeyler olacak birine iyi gelen sana iyi gelmiyor, kiminin bebeğine yenidoğan yetmiyor kimi hemen büyük bedenlere geçiyor falan çok değişiyor bu işler deneyip tecrübe edicez🥰 iyi olmana sevindim canım inşallah bol bol dinlen o lekelerde kesilir ağır iş yapma, uzanma, süpürge yapma, çok ayakta durma 😘
Yaa masallah minige🥰🧿 tam kac haftaliksin canim bende haftaya gidicem bu testi yapacakti dr. Uygulamaya gore 17+4 bugün
17+1 canım benim de 🥰
Erken başlamış canım 🤧🤧 ay çok kötü bir his gerçekten benim çok çok şiddetli oluyordu 😒 kimse yaşamasın, magnezyum rahatlatıyor ama bazen tamamen krampları kesmiyor ama umarım senin tekrari olmaz 😔
Vallahi sorma 2 gece üst üste olunca dr a söyledim yazdığım takviyeyi iç hiç bişeyin kalmaz dedi bakalım alıp denicem inşallah iyi gelir 🙏

Back
X