2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor.. Ne güzel bir yaz havası var bugün İstanbul’da.
Bebişlerimiz nasıllar bakalım.
Artık herkes eşyaları ufaktan almaya başladı galiba. Araba için kullanışı kolay bişey istiyorum ben katlanması Kolay devasal büyüklükte değilde küçük narin ne şık duran bir bebek arabası istiyorum fikri olan var mı?
Ben joie signature aldım üstüne puset takılıyor kabin boy kapandığında çok yer kaplamiyor

Canım yatakta 3 kademe var bebek büyüdükçe aşağı indireceksin yatağı böylece düşme riski olmuyor
Hangi kademe bölümü yatagin konduğu bolum mu yoksa anne yanina yanastirdiginda acilan kisimdaki bölüm mü 🙃 bn 2 olarak gordum fermuarli bolum cikinca en alt oyun alani var

Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı Afp testini verdim bebiş kıpır kıpırdı yüzünü gördük 🥰 Cinsiyetimiz kesin kız bu arada bi değişiklik yok 😂 Haftasıyla uyumlu ölçümlerimiz güzel çıktı. Ben de kilo almamışım çok şükür 😂
Oyy oyyy nasıl güzel bir kızsın sennnn😍 maşallah ya 🧿🧿🧿

Canım boy derken kaç cm olduğunu söylersen ona göre fikir yurutebilirim kaç yaşa kadar kullanabilecegiyle ilgili.
Emekleme sonrası ayağa kalkma döneminde kenarlara tutunup gece gündüz çok kalkıyorlar ve genelde düşme olayları o şekilde gerçekleşiyor. Kenar boyu için kadene yok mu? Daha aşağı getirebilirsin belki? Yada yatak ince bakabilirsin.. ürünü incelemedigim için bilemedim.
Foto ekliyorum. 2 bölum var biri en alt digeri fermuarla ust kat en ust bolum 30 cm en alt tan 60 cm oluyo en alta cocuk yatirilir mi bu park yatakta bilemedim

Eklentiler

• 20221001_151950.webp
    20221001_151950.webp
    78,7 KB · Görüntüleme: 92
  • 20221001_152035.webp
    20221001_152035.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 76
  • 20221001_143336.webp
    20221001_143336.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 71
Biz de bugün gidicez bi bebek arabalarını deneyelim dedik. Gitmişken artık bi şeyler almak istiyorum ya hep eli boş çıkıyoruz 🤦‍♀️
Biz bakıyoruz hala bebek arabası canım geçende Bi iki model denedik karar veremedik hala 🤦‍♀️ valla aldıkça alasın geliyor hoşuna gidiyor insanın 😊☺️

Hangi kademe bölümü yatagin konduğu bolum mu yoksa anne yanina yanastirdiginda acilan kisimdaki bölüm mü 🙃 bn 2 olarak gordum fermuarli bolum cikinca en alt oyun alani var
Canım burda resimde gösteriyor kademeleri bebek büyüdükçe alt kademeye geçeceksin ayaklanınca en alt kademe, bütün park yataklarda mantık bu şekilde oluyor zaten

Eklentiler

• Screenshot_20221001_152727_com.pozitron.hepsiburada.webp
    Screenshot_20221001_152727_com.pozitron.hepsiburada.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_20221001_152716_com.pozitron.hepsiburada.webp
    Screenshot_20221001_152716_com.pozitron.hepsiburada.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 82
Canım burda resimde gösteriyor kademeleri bebek büyüdükçe alt kademeye geçeceksin ayaklanınca en alt kademe, bütün park yataklarda mantık bu şekilde oluyor zaten
Iste bu alan 30 cm 1. Kademe de bile cok kisa degil mi . Bebegin ayaklandigini düşünürsek kisa kalmaz mi . Tam emin olamadim kullanip kullanmakta snde aynisi mi vardi sn ne dusunuyosun canim

Iste bu alan 30 cm 1. Kademe de bile cok kisa degil mi . Bebegin ayaklandigini düşünürsek kisa kalmaz mi . Tam emin olamadim kullanip kullanmakta snde aynisi mi vardi sn ne dusunuyosun canim
Valla ben kurmadım daha beşiği youtubedan inceleme videolarını izledim almadan öncebana gayet makul geldi, kullananlardan da olumsuz yorum hiç duymadım çocuk düştü vs. diye 🤔 hatta çoğu kişi ahşap beşikten park yatağa geçiyor daha kullanışlı ve güvenli diye.

Ben de hamile kiyafeti sevmiyorum. Ilkinde tarzimin buyuk bedenini aldim hep. Simdi de oyle yapicam. Ben hala kiyafetlerimi giyebiliyorum ama 18 falan olunca ben de giyemem diye tahmin ediyorum. Bazi pantolanlar rahatsiz ediyor beni de.... Beli lastikli dar pacalarim hala rahat oluyor 😀
Ben kilo almadim ama bulantilarim coktu be seker ve troidden kaynakli ilac vermemek icin hem kadin dogum hem dahiliye diyet verdi. Karbonhidratli yiyecekleri zor oldu ama cikardim hayatimdan... Cok arada kacamak yapiyorum 🤭 bundan sonra alirim diye dusunuyorum cunku bulantilar sukur cok ama cok az. Iyi de yiyorum artik 😋 Kiloya takip strese girmeyin bebeginizi saglikla kucaginiza alin bu surecte mutlu olun yeter... Kilo sonra veriliyor. Ben ilkinde 20 kg aldim. 2 ayda hepsi gitmisti kilolarin :) spor yapin ama kesin hem simdi hem sonra, nacizane tavsiyem... Spor sayesinde vucut esniyor ve kilolardan beden etkilenmiyor yani sarkma catlak falan ... Bunun icin en iyi bana gore gebe platesi...😍
Maşallah valla 20 kg almışsınız,iyi de vermişsiniz iki ayda mucize gibi 🤭 ben gebelik öncesinde de spor yapan biriydim yürüyüş,mümkünse yüzme filan.şimdi de sadece yürüyüş yapıyorum hafta da 4 gün filan.hiç aşerme olayı yok henüz bende ama karbonhidrat özellikle de makarna bağımlısıyım 😂 dikkat etmeye çalışıyorum zaten çok hızlı kilo almaya müsait bir bünyem var iki hafta dikkat etmezsem hemen alırım kiloları maalesef.biraz kilo takıntım var doğrusu boy da çok uzun olmayınca yarım dünya gibi oluveriyorum hemen 😅 inşallah hayırlısı ile sağlıkla bebeklerimizi alırız kucaklarımıza hepimiz 🥰

Valla ben kurmadım daha beşiği youtubedan inceleme videolarını izledim almadan öncebana gayet makul geldi, kullananlardan da olumsuz yorum hiç duymadım çocuk düştü vs. diye 🤔 hatta çoğu kişi ahşap beşikten park yatağa geçiyor daha kullanışlı ve güvenli diye.
Ayyy nasil kurmazsin benim ki dunden beri salonda 😄 saka bi yana bence kur dene parcalara bak defolu olma ihtimalini unutma ne olur ne olmaz . Ben dikislerinden de supheliyim tullu bolumler pek saglam degil gibi cocuk bu yani yasindan sonra hoplar ziplar yirtilsin istemiyorum. Bende arastirdigimda park yatak mantikli gelmisti ama saglamlikta supheliyim bi de baya büyük kararsiz kaldim hala bakiyorum. trendyolda bi tane daha gördüm baya fonksiyonlu

Ayyy nasil kurmazsin benim ki dunden beri salonda 😄 saka bi yana bence kur dene parcalara bak defolu olma ihtimalini unutma ne olur ne olmaz . Ben dikislerinden de supheliyim tullu bolumler pek saglam degil gibi cocuk bu yani yasindan sonra hoplar ziplar yirtilsin istemiyorum. Bende arastirdigimda park yatak mantikli gelmisti ama saglamlikta supheliyim bi de baya büyük kararsiz kaldim hala bakiyorum. trendyolda bi tane daha gördüm baya fonksiyonlu
Bu aldığın yoyko en kaliteli yataklardan😂 bunu beğenmediysen diğerlerini hiç beğenmezsin bence, tülünü falan bilmem ama kumaş olarak en iyisi. Eğer içine sinmiyorsa iade edip ahşap beşik al sen bence. Çünkü alacağın tüm park yataklar birbirine benzer gelecek. Annemden alamadık daha yatağı eve getirince açabileceğim anca

Foto ekliyorum. 2 bölum var biri en alt digeri fermuarla ust kat en ust bolum 30 cm en alt tan 60 cm oluyo en alta cocuk yatirilir mi bu park yatakta bilemedim
Geçen sene bebeğime park yatak kullandık. 2 kademesi vardı biri ortada biride ayakların üstünde en alttaydi.9 aydan sonra en alta geçirdik şuan 16 aylık hala güvenli bir şekilde yatabiliyor. Ama biz yinede odasına montesorri yatak aldik oraya geçti şimdi. Park yatakta beni tek zorlayan şey en alt kademedeyken uyuyan bebeğimi yerine yatırmak oldu. Belim ağrıyordu artık , onun haricinde olumsuz bir tarafı yok

Kızlar ben uzun bir aradan sonra bugün durup dururken yine fenalaştım markette. Eşim de vardı Allahtan. Önce göz kararması sonra soğuk terleme en son istifra ettim rahatladım. (Bulantılarım yok çünkü prilama devam). Neden olmuş olabilir hazır vişne suyu içtim acaba gebelik şekeri falan mı var? Daha önce gizli şekerim olduğunu biliyorum. İnsan korkuyor olur olmadık yerde olunca 🥹

Bu aldığın yoyko en kaliteli yataklardan😂 bunu beğenmediysen diğerlerini hiç beğenmezsin bence, tülünü falan bilmem ama kumaş olarak en iyisi. Eğer içine sinmiyorsa iade edip ahşap beşik al sen bence. Çünkü alacağın tüm park yataklar birbirine benzer gelecek. Annemden alamadık daha yatağı eve getirince açabileceğim anca
Yok zaten park yatak olarak bi bunu inceleme sansim oldu magazalarda hic bakmadim. Zaten park yatak mi ahsap mi diye kararsiz kaldim. Link verdigim ahsap mesela. Kullanim bittikten sonra toplamasi cok guzel uzun bi kutuda bi koseye saklama imkani var. Kafam corba 🤯

Geçen sene bebeğime park yatak kullandık. 2 kademesi vardı biri ortada biride ayakların üstünde en alttaydi.9 aydan sonra en alta geçirdik şuan 16 aylık hala güvenli bir şekilde yatabiliyor. Ama biz yinede odasına montesorri yatak aldik oraya geçti şimdi. Park yatakta beni tek zorlayan şey en alt kademedeyken uyuyan bebeğimi yerine yatırmak oldu. Belim ağrıyordu artık , onun haricinde olumsuz bir tarafı yok
Teşekkür ederim canım yanitin icin kullanan birinin yorumu da onemli. Bende oyle yapmayi dusunuyorum yani bebkken en az 2 yasina kadar yanimda kalsin sonra oda yapip odasinda uyusun istiyorum. O yuzden ahsap saklamasi zor olan seyleri tercih etmek istemedim. Bunda da biraz tereddütüm var biraz daha dusunup fikir edineyim

Back
X