2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben aldım 3 kilo aldım 54 kg dim şuan 57 kg göbeğim çıktı benimde baya kotlar olmuyor taytlarimla.idare ediyorum inşaallah çok fazla kilo almam dikkat etmem.lazim ilk gebeligimde 7 kg almıştım bunda galiba daha fazla.olqcak 🙈
Biz ayniyiz resmen bende 54 ilr basladim 2.5 3 kilo aldım valla hic hamur isi seker veya gereksiz seyler tüketmiyorum ama gecen haftalarda kanamam oldu öyle olunca hareket edemedim ne yediyswm yaradı resmen bakalim 1 ay daha takip edicem kendimi olmazssa diyetisyene giderim belki diyorum doktorum su an icin iyi gidiyorsun bebekte cok iyi dedi zaten önemli olanda bebek o iyi olsun biz veririz kilolari 🥰

Ekledim. cinsiyet ve isim netleştiğinde onları da ekleriz canım :) tekrar aramıza hoş geldin
Merhaba beni de eklermisin 5 haz
Yazlanlara bakıyordum da kimse kilo almamış gibi,benim göbeğim baya büyüdü vücudumun genelinde alınan bir kilo yok ama göbek oldukça görünür 🥺birde hanile kıyafetleri hiç almadım henüz,mevcut kıyafetlerim pantolon şu bu asla olmuyor daha oversize kullandığım elbiseleri giyerek idare ediyorum şu an.İlk gebeliğim ama doğuma kadar da hamile kıyafetleri almayı düşünmüyorum görünce bile çok rahatsız ediyorlar beni,onun yerine esneyen kumaşlı kıyafetler alacağım.genel olarak elbiselerle filan geçiririm bu kışı sanırım 😂😂siz nasıl yapıyorsunuz ☺️
ben de cok aldım canım aynıyız 51 ile hanile kaldım ilk 2ay 49 a düstüm bulantıdan ama simdi 55 kiloyum bulantı bitince istahım arttı baya karnım 6 aylık gibi ilk kızımda seker vardı 9 kilo aldım diyetliydim yine gebelil sekerim var sanırım varmı sadece gebelikte sekeri olanlar ?

Merhaba beni de eklermisin 5 haz

ben de cok aldım canım aynıyız 51 ile hanile kaldım ilk 2ay 49 a düstüm bulantıdan ama simdi 55 kiloyum bulantı bitince istahım arttı baya karnım 6 aylık gibi ilk kızımda seker vardı 9 kilo aldım diyetliydim yine gebelil sekerim var sanırım varmı sadece gebelikte sekeri olanlar ?
Benimki sinirda idi. Doktorum diyet verdi. Yaptim, suanda normal. Ama doktor diyete devam dedi :) kizimda yoktu. Insallah bunda da cikmaz.

Gunaydin 🌻
Ben artik rahat uyuyamiyorum. Gece uyanip duruyorum. Cok donuyorum. Gobek ustu uyuyamiyorum, zaten hemen batma gibi bi his oluyor karnimda, donuyorum. Saga sola sirt ustu derken sabah oluyor ve erken uyaniyorum. Sanirim uykusuz gunlere hazirlik basladi bedenimce :D

Doktorum bir hafta sonra platese kanama olmazsa baslayabilirsin dedi. Insallah baslarim da onun inanilmaz faydasi var bedene... O kadar iyi hissettiriyor ki... :KK73:

Biz ayniyiz resmen bende 54 ilr basladim 2.5 3 kilo aldım valla hic hamur isi seker veya gereksiz seyler tüketmiyorum ama gecen haftalarda kanamam oldu öyle olunca hareket edemedim ne yediyswm yaradı resmen bakalim 1 ay daha takip edicem kendimi olmazssa diyetisyene giderim belki diyorum doktorum su an icin iyi gidiyorsun bebekte cok iyi dedi zaten önemli olanda bebek o iyi olsun biz veririz kilolari 🥰
Çok geçmiş olsun .Şuan kanamanız geçti mi . Evet bebekler iyi olsunda gerisi önemli değil .

Günaydın arkadaslarımm bugün kafamın sol tarafında sersemlik var neden olabilirrr tansiyon falan ölçtürsem mi? Bir de çarpıntım var :)

Yazlanlara bakıyordum da kimse kilo almamış gibi,benim göbeğim baya büyüdü vücudumun genelinde alınan bir kilo yok ama göbek oldukça görünür 🥺birde hanile kıyafetleri hiç almadım henüz,mevcut kıyafetlerim pantolon şu bu asla olmuyor daha oversize kullandığım elbiseleri giyerek idare ediyorum şu an.İlk gebeliğim ama doğuma kadar da hamile kıyafetleri almayı düşünmüyorum görünce bile çok rahatsız ediyorlar beni,onun yerine esneyen kumaşlı kıyafetler alacağım.genel olarak elbiselerle filan geçiririm bu kışı sanırım 😂😂siz nasıl yapıyorsunuz ☺️
Yok canım bende aldım kilo hemde 5 kilo almışım bu 4 ayda 🤦‍♀️ valla nasıl aldım bende anlamadım daha şimdiden bu kadar aldıysam sonunu düşünemiyorum 😄 45 le hamile kalmıştım şimdi 50 kiloyum şaşırdım kaldım valla 😄😄 pantolonlarım olmuyo kriz geçiriyorum ne giycem diye 😄 karnımda artık baya belli oluyor gizleyemiyorum 😂😂

Ben de hamile kiyafeti sevmiyorum. Ilkinde tarzimin buyuk bedenini aldim hep. Simdi de oyle yapicam. Ben hala kiyafetlerimi giyebiliyorum ama 18 falan olunca ben de giyemem diye tahmin ediyorum. Bazi pantolanlar rahatsiz ediyor beni de.... Beli lastikli dar pacalarim hala rahat oluyor 😀
Ben kilo almadim ama bulantilarim coktu be seker ve troidden kaynakli ilac vermemek icin hem kadin dogum hem dahiliye diyet verdi. Karbonhidratli yiyecekleri zor oldu ama cikardim hayatimdan... Cok arada kacamak yapiyorum 🤭 bundan sonra alirim diye dusunuyorum cunku bulantilar sukur cok ama cok az. Iyi de yiyorum artik 😋 Kiloya takip strese girmeyin bebeginizi saglikla kucaginiza alin bu surecte mutlu olun yeter... Kilo sonra veriliyor. Ben ilkinde 20 kg aldim. 2 ayda hepsi gitmisti kilolarin :) spor yapin ama kesin hem simdi hem sonra, nacizane tavsiyem... Spor sayesinde vucut esniyor ve kilolardan beden etkilenmiyor yani sarkma catlak falan ... Bunun icin en iyi bana gore gebe platesi...😍

Gunaydin 🌻
Ben artik rahat uyuyamiyorum. Gece uyanip duruyorum. Cok donuyorum. Gobek ustu uyuyamiyorum, zaten hemen batma gibi bi his oluyor karnimda, donuyorum. Saga sola sirt ustu derken sabah oluyor ve erken uyaniyorum. Sanirim uykusuz gunlere hazirlik basladi bedenimce :KK70:

Doktorum bir hafta sonra platese kanama olmazsa baslayabilirsin dedi. Insallah baslarim da onun inanilmaz faydasi var bedene... O kadar iyi hissettiriyor ki... :KK73:
Ben de malesef :(

Herkese yazdan kalma bi havayla musmutlu haftasonları annişler🌼
Ben de pazartesiye randevu aldım bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum umarım herşey yolundadır🥰
Benim ki iki sefer erkek ve son sefer de de kıza dönünce pazartesi yine bi sürpriz olmasından korkuyorum🤣
Artık yavaş yavaş kıyafet almak istiyorum çok zor tutuyorum kendimi🤭 umarım artık son cinsiyet tahmini olur😍
Bu arada ismimiz de erkek olursa Can Göktuğ💙
kız olursa da Esil İnci olucak inşaAllah💜🤲🏻

Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı Afp testini verdim bebiş kıpır kıpırdı yüzünü gördük 🥰 Cinsiyetimiz kesin kız bu arada bi değişiklik yok 😂 Haftasıyla uyumlu ölçümlerimiz güzel çıktı. Ben de kilo almamışım çok şükür 😂

Eklentiler

• IMG_20221001_131236.webp
    IMG_20221001_131236.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 77
Back
X