2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Gunaydin 🌻
Ben artik rahat uyuyamiyorum. Gece uyanip duruyorum. Cok donuyorum. Gobek ustu uyuyamiyorum, zaten hemen batma gibi bi his oluyor karnimda, donuyorum. Saga sola sirt ustu derken sabah oluyor ve erken uyaniyorum. Sanirim uykusuz gunlere hazirlik basladi bedenimce :KK70:

Doktorum bir hafta sonra platese kanama olmazsa baslayabilirsin dedi. Insallah baslarim da onun inanilmaz faydasi var bedene... O kadar iyi hissettiriyor ki... :KK73:
Ben de böyleyim🤦🏻‍♀️ Sol tarafa yatmak daha faydalıymış bebeğe kan akışı daha hızlı sağlanıyomuş ama ben de sol tarafıma dönünce hiç rahat edemiyorum hep sağıma yatmak istiyorum😄 bi de sırt üstü yatınca hemen idrara sıkışıyorum şu sık idrara çıkma olayı ben de hala bitmedi maalesef🤦🏻‍♀️
Biz de uyku problemleri erken başladı bakalım 5 ay nasıl geçicek😄

Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı Afp testini verdim bebiş kıpır kıpırdı yüzünü gördük 🥰 Cinsiyetimiz kesin kız bu arada bi değişiklik yok 😂 Haftasıyla uyumlu ölçümlerimiz güzel çıktı. Ben de kilo almamışım çok şükür 😂
Enemmm sankim bi fındık burun gözüktü orda😍maşaAllahhh cimcimeye sağlıcakla böyle devam etsin inşaAllah🥰 bu renkli ultrason mu oluyo canım? Benim hiç böyle ultrason resmim yok çünkü

Ben yüz üstü yatmaya o kadar alışmışım ki yan da yatsam uyanınca yüz üstü uyanmış oluyorum moralim bozuluyor 🥹🥹
Bende yüz üstü yatmaya çok alışıpım şimdş yanım çıktı göbek kısmına yumuşak yastık koyuyorum ama yüz üstü dönmüyorum iyice yan dönüyorum o da rahatlatıyor canım dene istersen

Enemmm sankim bi fındık burun gözüktü orda😍maşaAllahhh cimcimeye sağlıcakla böyle devam etsin inşaAllah🥰 bu renkli ultrason mu oluyo canım? Benim hiç böyle ultrason resmim yok çünkü
Evet kuzum doktor normal siyah beyaz ekranda poz alıp renkliye çeviriyor yan ekranda bizim de ilk kez bu kadar net çıktı bu gidişimizde 🥰

Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı Afp testini verdim bebiş kıpır kıpırdı yüzünü gördük 🥰 Cinsiyetimiz kesin kız bu arada bi değişiklik yok 😂 Haftasıyla uyumlu ölçümlerimiz güzel çıktı. Ben de kilo almamışım çok şükür 😂
Yaa allahım miniciğe bak sen nasılda narin Bi kız bu annesi  maşallah maşallah 🌸

E bebekten birkaç birşey almaya başladım kızlar insanın aldıkça alası geliyor 😊 biraz indirim vardı dayanamadık eşimle kıyafet aldık biraz 😄😌
Cinsiyeti bir belli olsa ... Size eglenceli alis verisler 😇 maalesef bizler beklemedeyiz; kiyafetler hep cinsiyet etiketi altinda ... Hic sevmiyorum bu renk bicimle yapilan toplumsal cinsiyet simgelerini! Unisex bi seyler bakiyorum onlarda hic indirime girmiyor🤷

Cinsiyeti bir belli olsa ... Size eglenceli alis verisler 😇 maalesef bizler beklemedeyiz; kiyafetler hep cinsiyet etiketi altinda ... Hic sevmiyorum bu renk bicimle yapilan toplumsal cinsiyet simgelerini! Unisex bi seyler bakiyorum onlarda hic indirime girmiyor🤷
Teşekkür ederiz canım benim 😊 olur annesi birdahaki gidişinde. Bende öyle mavi pembe dayatmasını sevmiyorum açıkçası 🤦‍♀️

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor.. Ne güzel bir yaz havası var bugün İstanbul’da.
Bebişlerimiz nasıllar bakalım.
Artık herkes eşyaları ufaktan almaya başladı galiba. Araba için kullanışı kolay bişey istiyorum ben katlanması Kolay devasal büyüklükte değilde küçük narin ne şık duran bir bebek arabası istiyorum fikri olan var mı?

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor.. Ne güzel bir yaz havası var bugün İstanbul’da.
Bebişlerimiz nasıllar bakalım.
Artık herkes eşyaları ufaktan almaya başladı galiba. Araba için kullanışı kolay bişey istiyorum ben katlanması Kolay devasal büyüklükte değilde küçük narin ne şık duran bir bebek arabası istiyorum fikri olan var mı?
Ben joie e litetrax aldım kabin boy

Size daha önce kız ihtimali olduğunu söylemiş doktor. İşte o sebeple 17.hafta olmadan tahmin duymak istemiyorum. 😑
O kadar hatalı sonuç oluyor ki. Bu da bir kanıt. Geçmiş mesajlara bakarken gördüm dikkatimi çekti. 😊

fetal yaptırmasaydınız belki de cinsiyet netleşene kadar haftalarca kız olacak gibi düşünüp kendinizi ona hazırlayacaktınız.
O yüzden doktorların tahminde bulunmamaları en iyisi tam vakti gelmeden😐
Maalesef bana da ilk %60 kız, sonraki kontrolde %80 kız, en son gittiğimde erkek denildi
Selam kızlar bu hafta yoğun kabızlık yaşadım doktor dupalog mu ne bir ilaç verdi biraz toparladım simdi de afedersiniz vajina kısmım sanki aşağı doğru indi içerden baskı var gibi ne olduğunu anlamadım alt tarafım ağrıyor ilk defa böyle bir şey yaşıyorum bebekler yukarı baskı yapmasa aşağıdan ittiriyolar dicem sizde durumlar nasıl var ni böyle.bir durum yaşayan
O bende de var, hatta bazen tek bir tarafa top gibi toplanıyor. O bölgede ve alt kısımda ağırlık hassasiyet fazla oluyor

Ayni canım ben de salı günü gittim o kadar sikinti yoktu iki gündür alt tarafımda baskı var başka da bir şey yok lekeleme falan

1.5 aydır yaşıyorum bu ağrıyı yürümekte zorlanıyorum hem ağrı hem baskı doktor bişey görmedi bende gün içinde çoğunlukla uzanıyorum yoksa dayanikcak gibi değil

Ya dii mi ben de onu yaşamaya başladım ikizler diye mi böyle bilemedim ama bir sıkıntı olmadığına inansam neyse derim dayanırım gibi geliyor kanamam falan yok şükür inşallah hersey yolundadır
Tek değilim sanırım bu normal bir durum, aslında 2. Çocuk ama unutmuşum 10 yıl geçince

Bir de kızlar bebek arabasına, anne bebek bakım çantasına karar verip alan oldu mu? Tecrübeli anneler yol gösterirse cok makbule gecer, zira bir ton marka /model var kafam çok karışık 😐
Ben bakım çantası olarak Trendyoldan aldım, kalitesi cok iyi geldi. Ekleyeyim fikir olsun Screenshot_2022-10-01-14-10-23-520_trendyol.com.webp

Ben yüz üstü yatmaya o kadar alışmışım ki yan da yatsam uyanınca yüz üstü uyanmış oluyorum moralim bozuluyor 🥹🥹
Ben Hala yüzüstü uyuyorum nasılsa bir kaç hafta sonra rahatsız olup uyuyamayacagim için son keyifli yatışları yapıyorum. Zaten bir süre sonra ne bebek ne de göbek yuzustu uyumaya izin vermeyecek. Farkına varmadan yuzustu dönseydi bir tekmeyle uyanacaksın uykudan 🤭🤭 o vakte kadar keyfini çıkartıyorum bende 😊😊

Evet kuzum doktor normal siyah beyaz ekranda poz alıp renkliye çeviriyor yan ekranda bizim de ilk kez bu kadar net çıktı bu gidişimizde 🥰
Benim 15.haftada gittigimde önce siyah beyaz bakıp sonra renkli bakmisti ve renkli net görüntü vermişti bana 🤔 cihazdan cihaza değişiyor demekki. En güzel görüntü 20li haftalarda çıkıyor 🥰🥰🥰

Günaydın arkadaslarımm bugün kafamın sol tarafında sersemlik var neden olabilirrr tansiyon falan ölçtürsem mi? Bir de çarpıntım var :)
Eczanede tansiyon baktır canım istersen
Herkese yazdan kalma bi havayla musmutlu haftasonları annişler🌼
Ben de pazartesiye randevu aldım bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum umarım herşey yolundadır🥰
Benim ki iki sefer erkek ve son sefer de de kıza dönünce pazartesi yine bi sürpriz olmasından korkuyorum🤣
Artık yavaş yavaş kıyafet almak istiyorum çok zor tutuyorum kendimi🤭 umarım artık son cinsiyet tahmini olur😍
Bu arada ismimiz de erkek olursa Can Göktuğ💙
kız olursa da Esil İnci olucak inşaAllah💜🤲🏻
Benim olay gibi, sizin de. Ben ayrıntılıya kadar emin olamam sanırım
E bebekten birkaç birşey almaya başladım kızlar insanın aldıkça alası geliyor 😊 biraz indirim vardı dayanamadık eşimle kıyafet aldık biraz 😄😌
İyi yapmışınız, indirim olunca kaçırmamak lazım 🤭

Back
X