Biz ayniyiz resmen bende 54 ilr basladim 2.5 3 kilo aldım valla hic hamur isi seker veya gereksiz seyler tüketmiyorum ama gecen haftalarda kanamam oldu öyle olunca hareket edemedim ne yediyswm yaradı resmen bakalim 1 ay daha takip edicem kendimi olmazssa diyetisyene giderim belki diyorum doktorum su an icin iyi gidiyorsun bebekte cok iyi dedi zaten önemli olanda bebek o iyi olsun biz veririz kilolariBen aldım 3 kilo aldım 54 kg dim şuan 57 kg göbeğim çıktı benimde baya kotlar olmuyor taytlarimla.idare ediyorum inşaallah çok fazla kilo almam dikkat etmem.lazim ilk gebeligimde 7 kg almıştım bunda galiba daha fazla.olqcak
Merhaba beni de eklermisin 5 haziran kız ikinci cocukEkledim. cinsiyet ve isim netleştiğinde onları da ekleriz canım :) tekrar aramıza hoş geldin
Merhaba beni de eklermisin 5 hazEkledim. cinsiyet ve isim netleştiğinde onları da ekleriz canım :) tekrar aramıza hoş geldin
ben de cok aldım canım aynıyız 51 ile hanile kaldım ilk 2ay 49 a düstüm bulantıdan ama simdi 55 kiloyum bulantı bitince istahım arttı baya karnım 6 aylık gibi ilk kızımda seker vardı 9 kilo aldım diyetliydim yine gebelil sekerim var sanırım varmı sadece gebelikte sekeri olanlar ?Yazlanlara bakıyordum da kimse kilo almamış gibi,benim göbeğim baya büyüdü vücudumun genelinde alınan bir kilo yok ama göbek oldukça görünürbirde hanile kıyafetleri hiç almadım henüz,mevcut kıyafetlerim pantolon şu bu asla olmuyor daha oversize kullandığım elbiseleri giyerek idare ediyorum şu an.İlk gebeliğim ama doğuma kadar da hamile kıyafetleri almayı düşünmüyorum görünce bile çok rahatsız ediyorlar beni,onun yerine esneyen kumaşlı kıyafetler alacağım.genel olarak elbiselerle filan geçiririm bu kışı sanırım siz nasıl yapıyorsunuz
Benimki sinirda idi. Doktorum diyet verdi. Yaptim, suanda normal. Ama doktor diyete devam dedi :) kizimda yoktu. Insallah bunda da cikmaz.Merhaba beni de eklermisin 5 haz
ben de cok aldım canım aynıyız 51 ile hanile kaldım ilk 2ay 49 a düstüm bulantıdan ama simdi 55 kiloyum bulantı bitince istahım arttı baya karnım 6 aylık gibi ilk kızımda seker vardı 9 kilo aldım diyetliydim yine gebelil sekerim var sanırım varmı sadece gebelikte sekeri olanlar ?
Insallah paylasicam bende heyecanla bekliyorum ama belli olmadı :/Kızlar selam. miniklerin cinsiyetleri ve isimleri belliyse paylaşır mısınız listemize ekleyelim ?
B biyomelina @mysteryhrn @skt587 @Beril M T @incebellibardak @Konepone @ebemmmmnry C Cezosshaaa @Betus1905 @Pembegokyuzu @meinfika @Sunrseee @nivenn @mavi8888 A Angel angel @olmadibe @Bulut5870 @Uykucupandaa @ifedupyou @ZzHHrR @arwengsd @Vmd_rubby @feslegenhanim @sagittarius55 @Kalpim @kubrasvasMinnakmucizem @askk3 @Dark Morningstar @Papatyalar ve Huzur MaviFlorra @kadinca1234 @Flykd @anatomim @Merve1410 @Tuba111 @Azelya21 Nazliim @Ergino @Rabbi Hebli Mines Salihin @Blue21 @Meryemsura @tsgmze @mavi-hayal @Gizemliturk46 @burcubur @fatmameltem
Selam. Bebişim erkek, adı ilter olabilir tam karar veremedik değişirse yazarımKızlar selam. miniklerin cinsiyetleri ve isimleri belliyse paylaşır mısınız listemize ekleyelim ?
B biyomelina @mysteryhrn @skt587 @Beril M T @incebellibardak @Konepone @ebemmmmnry C Cezosshaaa @Betus1905 @Pembegokyuzu @meinfika @Sunrseee @nivenn @mavi8888 A Angel angel @olmadibe @Bulut5870 @Uykucupandaa @ifedupyou @ZzHHrR @arwengsd @Vmd_rubby @feslegenhanim @sagittarius55 @Kalpim @kubrasvasMinnakmucizem @askk3 @Dark Morningstar @Papatyalar ve Huzur MaviFlorra @kadinca1234 @Flykd @anatomim @Merve1410 @Tuba111 @Azelya21 Nazliim @Ergino @Rabbi Hebli Mines Salihin @Blue21 @Meryemsura @tsgmze @mavi-hayal @Gizemliturk46 @burcubur @fatmameltem
Merhaba biz de çok merak ediyoruz fakat göstermedi bizim yaramaz. Doktorumuz baya uğraştı sagolsun.Kızlar selam. miniklerin cinsiyetleri ve isimleri belliyse paylaşır mısınız listemize ekleyelim ?
Çok geçmiş olsun .Şuan kanamanız geçti mi . Evet bebekler iyi olsunda gerisi önemli değil .Biz ayniyiz resmen bende 54 ilr basladim 2.5 3 kilo aldım valla hic hamur isi seker veya gereksiz seyler tüketmiyorum ama gecen haftalarda kanamam oldu öyle olunca hareket edemedim ne yediyswm yaradı resmen bakalim 1 ay daha takip edicem kendimi olmazssa diyetisyene giderim belki diyorum doktorum su an icin iyi gidiyorsun bebekte cok iyi dedi zaten önemli olanda bebek o iyi olsun biz veririz kilolari
Çoo tesekkür ederimÇok geçmiş olsun .Şuan kanamanız geçti mi . Evet bebekler iyi olsunda gerisi önemli değil .
Yok canım bende aldım kilo hemde 5 kilo almışım bu 4 aydaYazlanlara bakıyordum da kimse kilo almamış gibi,benim göbeğim baya büyüdü vücudumun genelinde alınan bir kilo yok ama göbek oldukça görünürbirde hanile kıyafetleri hiç almadım henüz,mevcut kıyafetlerim pantolon şu bu asla olmuyor daha oversize kullandığım elbiseleri giyerek idare ediyorum şu an.İlk gebeliğim ama doğuma kadar da hamile kıyafetleri almayı düşünmüyorum görünce bile çok rahatsız ediyorlar beni,onun yerine esneyen kumaşlı kıyafetler alacağım.genel olarak elbiselerle filan geçiririm bu kışı sanırım siz nasıl yapıyorsunuz
Ben de hamile kiyafeti sevmiyorum. Ilkinde tarzimin buyuk bedenini aldim hep. Simdi de oyle yapicam. Ben hala kiyafetlerimi giyebiliyorum ama 18 falan olunca ben de giyemem diye tahmin ediyorum. Bazi pantolanlar rahatsiz ediyor beni de.... Beli lastikli dar pacalarim hala rahat oluyorYazlanlara bakıyordum da kimse kilo almamış gibi,benim göbeğim baya büyüdü vücudumun genelinde alınan bir kilo yok ama göbek oldukça görünürbirde hanile kıyafetleri hiç almadım henüz,mevcut kıyafetlerim pantolon şu bu asla olmuyor daha oversize kullandığım elbiseleri giyerek idare ediyorum şu an.İlk gebeliğim ama doğuma kadar da hamile kıyafetleri almayı düşünmüyorum görünce bile çok rahatsız ediyorlar beni,onun yerine esneyen kumaşlı kıyafetler alacağım.genel olarak elbiselerle filan geçiririm bu kışı sanırım siz nasıl yapıyorsunuz
Ben de malesefGunaydin
Ben artik rahat uyuyamiyorum. Gece uyanip duruyorum. Cok donuyorum. Gobek ustu uyuyamiyorum, zaten hemen batma gibi bi his oluyor karnimda, donuyorum. Saga sola sirt ustu derken sabah oluyor ve erken uyaniyorum. Sanirim uykusuz gunlere hazirlik basladi bedenimce
Doktorum bir hafta sonra platese kanama olmazsa baslayabilirsin dedi. Insallah baslarim da onun inanilmaz faydasi var bedene... O kadar iyi hissettiriyor ki...
Merhaba canım cinsiyetimiz KIZKızlar selam. miniklerin cinsiyetleri ve isimleri belliyse paylaşır mısınız listemize ekleyelim ?
Henüz netleşmedi 11 ekimde randevum var, inşallah ozmanKızlar selam. miniklerin cinsiyetleri ve isimleri belliyse paylaşır mısınız listemize ekleyelim ?
Yakınında eczane varsa oraya ölçtür canım, tansiyon olabilirGünaydın arkadaslarımm bugün kafamın sol tarafında sersemlik var neden olabilirrr tansiyon falan ölçtürsem mi? Bir de çarpıntım var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?