Oglumda da 5 aylikken ufak lekelenmelerim oluyordu. Ama bunda 10 haftalikken yogun bir kanama oldu. Saglikli sihatli ise hayirlisi ile kucagimiza aliriz insallah. Kanamam oldugu gun de hayirlisini hep diledim dua ettim.benımde keseye uzak cok sukur ,en hayırlısı saglıkla kucagınıza alın inşallah
Valla bizimkinin cihazı da son model samsung bu saatten sonra değişirse aldığım kıyafet paralarını dr a fatura ederimBana göstermedi de pozisyonu uygundu cihazda baya iyiydi , kesin mi dedik evet kız dedi
TeşekkürlerGozunuz aydin
Çok teşekkür ederim canım inşallahGözün aydın canım çok sevindim Allah tüm diğer bekleyenlerin başına nasip etsin inşallah
Çok şükür canım sonucu görünce derin bi nefes aldım ama perinatolog a göründüm size yazdıktan sonra bağırsak da parlaklık var dedi kesin sonuçla gel iki hafta sonra takip edelim dedi içime kurt düşürdü.2haftada bunu düşün şimdi
28 yaşındayım, Sat 22 Haziran, 2.bebeğimSakarya ve 41.5kg dışında; Yaşınız, son adet tarihini, ve kaçıncı çocuk olduğu bilgisini hepsini birlikte paylaşırsanız çok iyi olur
herşeyde vardır hayır kötü dusunmeyelim dua edelim inşallahOglumda da 5 aylikken ufak lekelenmelerim oluyordu. Ama bunda 10 haftalikken yogun bir kanama oldu. Saglikli sihatli ise hayirlisi ile kucagimiza aliriz insallah. Kanamam oldugu gun de hayirlisini hep diledim dua ettim.
benim 2. canım, ne güzel ara verme şansın olmuş çok iyi bence biraz dinlenir belli bir süreye kadar bebeğini büyütürsün, ben belki 40 günlükken işe başlayacağım ilk 40 günde nasıl geçecek hiç bilmiyorum, pek bırakamayacağım bir işim var yönetici de olunca idare etmezler, nasıl olacak nasıl ypacağız ben de göreceğim, biraz oluruna bıraktım.Ben de balık yiyemiyorum. Doktorum ceviz, fındık, badem yemeye çalış en azından dedi. Stresli bir işim vardı. Gebe olduğumu öğrenince ayrıldım. Yurtdışı bağlantılıydı ve bu yüzden biraz zaman kavramı yoktu. 12 yıldır çalışıyorum zaten. Biraz ara verdim , süper oldu
Benim ilk çocuğum ve kız. Hayırlısıyla hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza. Burayı takip etmeyi seviyorum. Kızların güzel paylaşımları umut oluyor.
Bana 11 haftalikken erkege benziyor dedi ve artik kabullendim baya da uzulmustumçunku oglum var bir de kiz.duygusu tatmak istedim. Siz boyle yazdikca belki bu gidisimde kiz mi acaba diye.umutlanmaya baslasam mi Zaten dun gece ruyamda babam kuran okuyordu yaninda da kundaklanmis bir.kiz bebek vardi oğlum kucaklayip seviyordu acaba kizim mi olacak
Gecmis olsun,endiselenmeyin oncelikle panik daha fazla yukseltir tansiyonunuzu.Doktora gidip ilac basladiysaniz etkisini gorursunuz.Muhetemelen alfamed baslatmistir doktor, gunde sekiz taneye kadar alinaniliyor diye biliyorum.Umarim gerek kalmaz.Kilo almayaya dikkat edin,rahat olun sureci kolaylikla atlatirsiniz merak etmeyin.Merhaba, gebeliğinizde tansiyon problemi yaşamışsınız, şu an ben de yaşıyorum. İdrarım normal, ödemlerim ilk aylarda vardı geçti, ama şimdi tansiyonum yükseliyor, başımda basınçla beraber kusuyorum, öyle düşüyor. İlaca da başladık ama çok korkuyorum. Sizin normal tansiyonunuz kaçtı ve en fazla ne kadar çıkıyordu?
Evet alfamed başladık. Benim de 15/10 a çıktı. İnşallah çıkmaz artık, sağolun size de çok geçmiş olsun.Gecmis olsun,endiselenmeyin oncelikle panik daha fazla yukseltir tansiyonunuzu.Doktora gidip ilac basladiysaniz etkisini gorursunuz.Muhetemelen alfamed baslatmistir doktor, gunde sekiz taneye kadar alinaniliyor diye biliyorum.Umarim gerek kalmaz.Kilo almayaya dikkat edin,rahat olun sureci kolaylikla atlatirsiniz merak etmeyin.
Normal tansiyonum 12-8 gebelikte buyuk tansiyon 14-15-16 kucuk tansiyon 9-10 arasiydi
Sleepy Natural di yanlış hatırlamıyorsam üstünde bambu. yazandan almıştım e bebektenÖncelikle teşekkür ederim, kibarlık yapıp cevap verildiğiniz için sleepy hangi serisi kullandınız acaba
Ben aldım 3 kilo aldım 54 kg dim şuan 57 kg göbeğim çıktı benimde baya kotlar olmuyor taytlarimla.idare ediyorum inşaallah çok fazla kilo almam dikkat etmem.lazim ilk gebeligimde 7 kg almıştım bunda galiba daha fazla.olqcakYazlanlara bakıyordum da kimse kilo almamış gibi,benim göbeğim baya büyüdü vücudumun genelinde alınan bir kilo yok ama göbek oldukça görünürbirde hanile kıyafetleri hiç almadım henüz,mevcut kıyafetlerim pantolon şu bu asla olmuyor daha oversize kullandığım elbiseleri giyerek idare ediyorum şu an.İlk gebeliğim ama doğuma kadar da hamile kıyafetleri almayı düşünmüyorum görünce bile çok rahatsız ediyorlar beni,onun yerine esneyen kumaşlı kıyafetler alacağım.genel olarak elbiselerle filan geçiririm bu kışı sanırım siz nasıl yapıyorsunuz
Bende de hiçbir sıkıntı görülmedi. Üç hafta kadar sürdü en son çok koyuydu rengi. Eğer çok ayakta kalıp yorulmazsam leke de olmuyor artık çok şükür. Benim de on gün önce kanama alanı vardı. Şimdi ne durumda bilmiyorum. Ama yine de her ıslaklık hissinde ödüm kopuyorŞuan halen kahverengi akintiniz oluyor mu. Benim 3 hafta oldu kanama olayim. Suan ara ara bazen arka.arkaya.kahverengi akinti devam. Ben de.hic bir sikinti gorumledi. Ancak 10 gun.once kontorle gittigimde halen kanama alani var denildi.
İnşaallah. İyi düşünelim iyi olsun. İki doktor da kanamaya rağmen bebeğin gelişiminde sıkıntı yoksa korkma dedi. Zaten düşecek bebeğe hiçbir tedavi hiçbir ilaç fayda etmezmiş. Kanama alanı büyürse bebeğe baskı yapabilir ya da bebek o alanı sıkıştırdığı için dışarı doğru kanama olabilir fakat korkma öyle kanamayla düşmez bu saatten sonra dedi. Ben rahatladım şahsen bu açıklamalardan sonra Allah'a emanetlerİçimi rahatlattınız Allah sizden razı olsun,hayır rahim agzım alttan ultrasonla 38mm olculdu gayet iyi denildi, kanama alanıım canımı sıkıyor cuma gittiğimde kucuk denildi sonra büyümüş oldugu ve rahim agzında kan biriktiği soylendi kanama alanım tam rahim agzında oldugu için dolgunluk hissedıyorsun dedi kahverengi lekelerim gelıyor , bebek gelişimi 1 hafta onde plasentası yerlesmi kesesi yukarda denildi sorun olmaz inşallah değil mi
Caresi var sonucta,siz panik yapmayin cozulmeyecek bir sorun degilEvet alfamed başladık. Benim de 15/10 a çıktı. İnşallah çıkmaz artık, sağolun size de çok geçmiş olsun.
Aynen ben de sizin gibiyim. 3 hafta hic bir.is yapmadim. Kayinvalidem bakti. Sadece ogla.yemek vs yedirdim. Yarin evime gececegim bakalim nasil olacak biraz da korkuyorum.Bende de hiçbir sıkıntı görülmedi. Üç hafta kadar sürdü en son çok koyuydu rengi. Eğer çok ayakta kalıp yorulmazsam leke de olmuyor artık çok şükür. Benim de on gün önce kanama alanı vardı. Şimdi ne durumda bilmiyorum. Ama yine de her ıslaklık hissinde ödüm kopuyor
Almadım diyordum da 2 kilo almışım normal artık yaniii alalım olmasın bişeylerYazlanlara bakıyordum da kimse kilo almamış gibi,benim göbeğim baya büyüdü vücudumun genelinde alınan bir kilo yok ama göbek oldukça görünürbirde hanile kıyafetleri hiç almadım henüz,mevcut kıyafetlerim pantolon şu bu asla olmuyor daha oversize kullandığım elbiseleri giyerek idare ediyorum şu an.İlk gebeliğim ama doğuma kadar da hamile kıyafetleri almayı düşünmüyorum görünce bile çok rahatsız ediyorlar beni,onun yerine esneyen kumaşlı kıyafetler alacağım.genel olarak elbiselerle filan geçiririm bu kışı sanırım siz nasıl yapıyorsunuz
Dikkat edersiniz evde de bir şey olmaz Allah'ın izniyle korkmayın. Sonuçta bir sıkıntı yok şükür ki normal hayata geçmek lazım. Çalışmaya başlayınca çok gerilmiştim hatta hala ped kullanıyorum okula giderken ama daha rahatımAynen ben de sizin gibiyim. 3 hafta hic bir.is yapmadim. Kayinvalidem bakti. Sadece ogla.yemek vs yedirdim. Yarin evime gececegim bakalim nasil olacak biraz da korkuyorum.
Size daha önce kız ihtimali olduğunu söylemiş doktor. İşte o sebeple 17.hafta olmadan tahmin duymak istemiyorum.Günaydın
Cumartesi günü doktorum 12+3 de kız yüksek ihtimalle dedi, cuma nipt ile cinsiyeti belli olacak henüz beklemedeyim
Umarım sen de iyisindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?