Ben sadece 1 takım yenidogan aldım onu da ilk giydirecegim takim olarak. Kızdan unisex 10 kusur takım çıkarttım taşınma olayından sonra onları yıkayıp boylara ayıracagim ona göre eksik listesi yaparım ama pek eksik çıkacağını sanmıyorumBenim kıyafet işi bitti sayılır3-6 ay zıbın alıcam biraz daha sadece 6 7 tane o kaldı
Benimki de öyle yaptı işte cihazdan bi tuşa basıyor 2 ekran oluyor biri renkli biri siyah beyaz gösteriyor isterse o ekranı sadece siyaha ya da renkliye çeviriyorBenim 15.haftada gittigimde önce siyah beyaz bakıp sonra renkli bakmisti ve renkli net görüntü vermişti banacihazdan cihaza değişiyor demekki. En güzel görüntü 20li haftalarda çıkıyor
Genelde o his bebek tek tarafa toplandığında oluyor. Yada sırtını yaslayıp kendini itiyordur. Kızımda çok oluyordu ama bu sefer daha başlamadı baskı hissetmelerim..Selam kızlar bu hafta yoğun kabızlık yaşadım doktor dupalog mu ne bir ilaç verdi biraz toparladım simdi de afedersiniz vajina kısmım sanki aşağı doğru indi içerden baskı var gibi ne olduğunu anlamadım alt tarafım ağrıyor ilk defa böyle bir şey yaşıyorum bebekler yukarı baskı yapmasa aşağıdan ittiriyolar dicem sizde durumlar nasıl var ni böyle.bir durum yaşayan
Ben de bu satıcıdan alıcam termoslu çantası ile takım olarak favorilerimde duruyorBen bakım çantası olarak Trendyoldan aldım, kalitesi cok iyi geldi. Ekleyeyim fikir olsunEki Görüntüle 3138354
İlk bebek olanların öyle bi şansı yok her şey sıfırdanBen sadece 1 takım yenidogan aldım onu da ilk giydirecegim takim olarak. Kızdan unisex 10 kusur takım çıkarttım taşınma olayından sonra onları yıkayıp boylara ayıracagim ona göre eksik listesi yaparım ama pek eksik çıkacağını sanmıyorum
Gunu gecirecek kadar ayarlasam yeterli gelecek gibi. Kiz yaz bu kis bebegi olunca kiyafetlerde ona gore kizin takimlari daha cok yaz olunca ince gibi bakalim bir sekilde ayarlayacagiz iste.İlk bebek olanların öyle bi şansı yok her şey sıfırdansizin kafanız daha rahat o yüzden ne güzel. Ben de büyük beden daha çok aldım küçük beden çok yok fiyatlar şişmeden aldım bizi kurtaracak kadar
Canım boy derken kaç cm olduğunu söylersen ona göre fikir yurutebilirim kaç yaşa kadar kullanabilecegiyle ilgili.Kizlar ya tecrubeliler yada daha detayli ölçüp bicenler yardimci olur musunuzyoyko park yatak aldim 2-3 yasina kadar kullanir diye ama yatagin boyu cok kisa geldi icine bi de ekstra yatak gelecek cocuk ayaga kalktiginda allah korusun dusme riski olur diye düşündüm. Bu ürünü alanlar düşünceniz nedir
ben de bu tecrübesizlikle acaba neleri gereksiz almışım diyeceğiz sonra dönüp bakınca onu merak ediyorumİlk bebek olanların öyle bi şansı yok her şey sıfırdansizin kafanız daha rahat o yüzden ne güzel. Ben de büyük beden daha çok aldım küçük beden çok yok fiyatlar şişmeden aldım bizi kurtaracak kadar
şükür iyiyiz, dün biraz sıkıntılar devam edince dün de kaldık ama bugün sabahtan bi kontrol daha yapıldı ve çıktık. kahverengi lekelenmeye döndü kanamamlavenderbrown sen nasıl oldun canım
Yaa masallah minigeSelam kızlar bugün kontrolümüz vardı Afp testini verdim bebiş kıpır kıpırdı yüzünü gördükCinsiyetimiz kesin kız bu arada bi değişiklik yok Haftasıyla uyumlu ölçümlerimiz güzel çıktı. Ben de kilo almamışım çok şükür
Canım yatakta 3 kademe var bebek büyüdükçe aşağı indireceksin yatağı böylece düşme riski olmuyorKizlar ya tecrubeliler yada daha detayli ölçüp bicenler yardimci olur musunuzyoyko park yatak aldim 2-3 yasina kadar kullanir diye ama yatagin boyu cok kisa geldi icine bi de ekstra yatak gelecek cocuk ayaga kalktiginda allah korusun dusme riski olur diye düşündüm. Bu ürünü alanlar düşünceniz nedir
Erken başlamış canımBu arada 2 gündür bacağıma kramp giriyor uykumda çok fena, doktora söyledim magnezyum+b6 takviyesi yazdı onu içicem
Ay inşallahhhhGunu gecirecek kadar ayarlasam yeterli gelecek gibi. Kiz yaz bu kis bebegi olunca kiyafetlerde ona gore kizin takimlari daha cok yaz olunca ince gibi bakalim bir sekilde ayarlayacagiz iste.
Valla öyle, şimdi bir kaç ay geçsin yazlik alışverişe başlayacağım bende baya indirim oluyor cunkusende dağıtmaz kenara koyarsın eşyaları 2.de sana da büyük kolaylık olur devir tasarruf devri sonuçta büyük bedenin çaresi var da küçük bedenin yok ki
Al vallaAy inşallahhhhEvet kasımda yazlıklar baya ucuzlar sezon sonu ürünler o zaman ben de alıcam büyük bedenlerden
Olsun canım ya illa ki kullanmadığımız şeyler olacak birine iyi gelen sana iyi gelmiyor, kiminin bebeğine yenidoğan yetmiyor kimi hemen büyük bedenlere geçiyor falan çok değişiyor bu işler deneyip tecrübe edicezben de bu tecrübesizlikle acaba neleri gereksiz almışım diyeceğiz sonra dönüp bakınca onu merak ediyorumben de yenidoğanlarını aldım, 1er takım da inşallah isimleri yazılı hastane çıkışı yaptırıp yenidoğan sayfasını kapatacağım cinsiyet bekliyoruz hala halay ekibinden
şükür iyiyiz, dün biraz sıkıntılar devam edince dün de kaldık ama bugün sabahtan bi kontrol daha yapıldı ve çıktık. kahverengi lekelenmeye döndü kanamamilaçlar yazıldı evde yatıyorum şimdi
17+1 canım benim deYaa masallah minigetam kac haftaliksin canim bende haftaya gidicem bu testi yapacakti dr. Uygulamaya gore 17+4 bugün
Vallahi sorma 2 gece üst üste olunca dr a söyledim yazdığım takviyeyi iç hiç bişeyin kalmaz dedi bakalım alıp denicem inşallah iyi gelirErken başlamış canımay çok kötü bir his gerçekten benim çok çok şiddetli oluyordu kimse yaşamasın, magnezyum rahatlatıyor ama bazen tamamen krampları kesmiyor ama umarım senin tekrari olmaz
Çok zevkli ama bebek alışverişiAl vallao zamanda indirim haberlerini paylaşırız burda birde ek gıda alışveriş dönemi var ahhh bu bebeler çok masraflı yaaaaa
Evet ya indirim görünce hemen atağa geçiyoruzEczanede tansiyon baktır canım istersen
Benim olay gibi, sizin de. Ben ayrıntılıya kadar emin olamam sanırım
İyi yapmışınız, indirim olunca kaçırmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?