Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kramplarım bugün itibarıyla başlamıştır hayırlı olsun 🫣 folüküller büyüdügünü tepki veriyor işte böyle olunca o korkuyu anlatamam kendi kendine çatlacak diye ödüm kopuyor 🥲 Allahım korusun inşallah 🤲 sag sağlim yumoşlar toplanıp embriyo olsaydı üstümden büyük yük kalkacak 🥹🤲👼

Kramplarım bugün itibarıyla başlamıştır hayırlı olsun 🫣 folüküller büyüdügünü tepki veriyor işte böyle olunca o korkuyu anlatamam kendi kendine çatlacak diye ödüm kopuyor 🥲 Allahım korusun inşallah 🤲 sag sağlim yumoşlar toplanıp embriyo olsaydı üstümden büyük yük kalkacak 🥹🤲👼
Catlamayacak merak etme 🤲 çağırma catlayacaklar diye😊 off çok zor senin için de beklemek şimdi 😔 rabbim gönlünü ferahlatsin yollarını açsın ins.🙏🩵 Sağlıklı embriyoların olsun,🌸

Catlamayacak merak etme 🤲 çağırma catlayacaklar diye😊 off çok zor senin için de beklemek şimdi 😔 rabbim gönlünü ferahlatsin yollarını açsın ins.🙏🩵 Sağlıklı embriyoların olsun,🌸

Amin canım benim Amin
Allah razı olsun inşallah 🤲
Hiç sorma bu süreç bitene kadar insan diken üstünde oturuyor 😁 Allahtan sabah randevum var yarın ki duruma göre karar verilecek inşallah 🥰🫶😘

Amin Ecmain inşallah size o müjdeyi verebilirim Allah’ın izniyle 🤲
Sizlerin de güzel haberlerini bekliyorum bol pozitifli bir Nisan ayı olsun inşallah 🤲🥹 tabi ki doktorun ne diyorsa devamke 😁 canım eğer moralini bozmayacaksan yap bazen idrar geç yansıyabiliyor inşallah minik mucizen seninledir bizde seninle bu heyecanı yaşamak nasip olsun 🤲❤️
Amin inşallah kurban bayramına hamiş seneye ramazan bayramına bebislerimize girmeyi nasip etsin rabbim 🤲🏻🙏🏻
Gelene kadar transferim 8 9. Gün olucak zaten canım negatifse de ( Allah'ım korusun) kendimi alıştırmaya çalışıcam

Amin inşallah kurban bayramına hamiş seneye ramazan bayramına bebislerimize girmeyi nasip etsin rabbim 🤲🏻🙏🏻
Gelene kadar transferim 8 9. Gün olucak zaten canım negatifse de ( Allah'ım korusun) kendimi alıştırmaya çalışıcam

İnşallah canım benim Amin Rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah dilerim bizlerde bebek müjdesiyle müjdeleniriz inşallah 🤲🥹👼❤️

Bizim gibi hassas hamilelikler için malesef beklemek zor😔 sonuç pozitif olunca da yüreğin ağzında bekliyorsun buna kendini hazırla ins.🙏😊 Rabbim bu kadar emeği karsiliksiz bırakmaz inanıyorum🙏 ins. Sende pozitif haberini alırsın da beraber bekleriz başka heyecanlarimizla🤲🩵
Amin canım benim aminnn inşallah 🤲🏻🙏🏻 rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah arkadaşım sende mutlaka paylaş sonucunu olur mu

Hepinize merhaba umarım becerebilirim msjim gelir ben de tedaviye baslayacagim 42 yaşımdayım bir kez bursa acibademde oldum negatif şimdi arayış içindeyim balikesirde yaşıyorum nereyi önerirsiniz bana hanimlar

Bu bizim kızlar hamiş kaldı gittiler 😂
Daha karpuz 🍉 kesecektik nereye gittiniz canlarım benim 🥺
Yok bitanem gitmedim buralardayım keyifszsm sadece kanamadan beridir yatıyorum evde randevum 9 ü ama yarın 6.haftaya giriorum yarın yeni doktoru arayıp randevu alacam çnkğ bebek benle mi değil mi anlamam lazım

Bebeğim ben hamileyim zaten 6+5 rabbim sizede nasip etsin ins.🙏 Bana da sağlıkla,zamaninda kucağıma almayi nasip etsin🤲
Ahhh 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️kusura bakma canım benim vallahi kafa gitti o kadar mesaj var ki kim ne durumda karıştırıyorum hep kusura bakma lütfen
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼

Back
X