Aynen kesinlikle oyle. Benim 2 ablam da da dwon sendromlu bebekleriniz dediler. Simdi kizlari saglikli. Inanin teselli.icin soylemiyorum ben sizin sonuclariniz da kesinlikle dogru olmadigina eminim. Bu testleri yapip bosu bosuna annenelere stres yasatiyorlar.Bilsem.ben de yaptormazdim sonucta oyle olsa bile bir çaresi tedavisi yok her turlu kabulumuz ALLAH vermis sonucta diycez ama bu testler insani stres yaptirmaktan baska bi yaptığı yok hani ultrasonda bisi çıksa tamam diycem ama ne biliyim sasirdim artik
İNSAALLAH dedigin gibidir canim dua etmekten başka birsey gelmez elden hersey ALLAHTAN bu 10 gun ömrümden ömür gidecek ve de herseye hazirliycam kendimiAynen kesinlikle oyle. Benim 2 ablam da da dwon sendromlu bebekleriniz dediler. Simdi kizlari saglikli. Inanin teselli.icin soylemiyorum ben sizin sonuclariniz da kesinlikle dogru olmadigina eminim. Bu testleri yapip bosu bosuna annenelere stres yasatiyorlar.
Ocean mummy içeriğinde de folik asit var :) Folik asit bıraktırılmıyor aslında omega 3 içerikli bi takviyeye geçince folik asit bırakılmış gibi bir algı oluşuyor ama o verdikleri takviyelerde de folik asit var içeriğine bakarsan göreceksin sen deBana da folik asit bıraktırdı.
Ocean mummy, d vitamini damla ve solgar gentle ıron kullanıyorum şimdi
Insallah saglikli nur topu gibi bir cocugunuz olacak. Ben de sonuca guvenmiyorum. Arkadaslarin dediklerine katiliyorum. Allah buyuk, hepimiz dua edelim insallahİNSAALLAH dedigin gibidir canim dua etmekten başka birsey gelmez elden hersey ALLAHTAN bu 10 gun ömrümden ömür gidecek ve de herseye hazirliycam kendimi
Kizlar korktuğum gibi geldi sonuc ikili testim pozitif ve kombine risk 1/5 cikti baya yüksek doktor nipt testi yaptirdi kan verdim 10 gune çıkacak sonuç ultrasona bakti hic bi bulgu yok dedi down sendromuna dair ama belli de olmuyormuş baya yüksek riskim biliyordum böyle olacağını ne olur dua edin benim icin
Ah canım... Üzülme desek, stres olma desek ne fayda.. Elinden de gelmiyordur ama ben de inanıyorum Allah'ın iziyle hayırlı güzel mutlu haberler alacaksınızEsimle ikimiz de perisan olduk herseye hazırlamaya calisiyoruz kendimizi
Biliyorum özellikle sordum içinde folik asit var diye, sorun yok dediOcean mummy içeriğinde de folik asit var :) Folik asit bıraktırılmıyor aslında omega 3 içerikli bi takviyeye geçince folik asit bırakılmış gibi bir algı oluşuyor ama o verdikleri takviyelerde de folik asit var içeriğine bakarsan göreceksin sen de
Ben de önemli olanın ultrason olduğunu düşünüyorum içinizi ferahlatacak sonuç gelecek insallah dualarım sizinleKizlar korktuğum gibi geldi sonuc ikili testim pozitif ve kombine risk 1/5 cikti baya yüksek doktor nipt testi yaptirdi kan verdim 10 gune çıkacak sonuç ultrasona bakti hic bi bulgu yok dedi down sendromuna dair ama belli de olmuyormuş baya yüksek riskim biliyordum böyle olacağını ne olur dua edin benim icin
İNSAALLAH canim oyle elde değil ki risk cok cok yuksek artik bir mucize diye bekliyor dua ediyorum ALLAH razı olsunAh canım... Üzülme desek, stres olma desek ne fayda.. Elinden de gelmiyordur ama ben de inanıyorum Allah'ın iziyle hayırlı güzel mutlu haberler alacaksınızİnşallah 10 gün de sürmez de kısa sürede tertemiz sonucu alırsınız Ultrasonda da bulgu yokmuş çok şükür ya.. Günlünü ferah tutmaya çalış canım Dualarım seninle
ALLAH razı olsun İNSAALLAH Temiz cikar sonucBen de önemli olanın ultrason olduğunu düşünüyorum içinizi ferahlatacak sonuç gelecek insallah dualarım sizinle
Benim degerler seninki gibi olsaydi ben nipt bile yapmazdım benimki 5te 1 baya yüksek bi ihtimal o yuzden sen nipt mi yaptirmistinBenimki şöyle çıkmıştı canım bak o yüzden içini ferah tut bebeği üzme ben ilk gün çok üzdüm çünkü onu sonra günlerce özür diledim.
Canım doktorum bana ya 16. Haftada amniyosentez yapalım yada nipt yaptır aklimiz kalmasin dedi.bende nipt yaptırdım ama bak benimde 3 değer yüksek o yüzden içini ferah tut ben bişey çıkmayacağını düşünüyorum acikcasi Allahın izniyle. zaten 10 gün sürmez benimki 6 iş gününde cıktı. Hangi firmaya yaptırdın testiBenim degerler seninki gibi olsaydi ben nipt bile yapmazdım benimki 5te 1 baya yüksek bi ihtimal o yuzden sen nipt mi yaptirmistin
Zaten sorun değil olması, bahsettiğim folik asit bıraktırılmıyor aslında devam ediyoruz kullanmaya yine diğer takviyelerin içinde de 400 mcg şeklinde. Sadece kombine ekstra takviyeler eklenmiş oluyor.Biliyorum özellikle sordum içinde folik asit var diye, sorun yok dedi
Ben bu ikili testlere nedense hiç inanmıyorum ya. Umarım sonuçların güzel gelecek ve boşuna stres yaptığınla kalacaksın bu test yüzünden. Bu ikili testlerle böyle sonuçlar alıp o kadar sağlıklı doğum yapanlar var ki... Ultrason ölçümlerinin sorunsuz olması da çok önemli. İnşallah güzel geleceğine inanıyorum benBenim degerler seninki gibi olsaydi ben nipt bile yapmazdım benimki 5te 1 baya yüksek bi ihtimal o yuzden sen nipt mi yaptirmistin
İNSAALLAH ALLAH hepimizin gönlünden gectigi gibi bebeklerimizin saglikli olmasini nasip etsinBen bu ikili testlere nedense hiç inanmıyorum ya. Umarım sonuçların güzel gelecek ve boşuna stres yaptığınla kalacaksın bu test yüzünden. Bu ikili testlerle böyle sonuçlar alıp o kadar sağlıklı doğum yapanlar var ki... Ultrason ölçümlerinin sorunsuz olması da çok önemli. İnşallah güzel geleceğine inanıyorum ben
İNSAALLAH canim ALLAH hepimize en güzelini sagliklisini nasip etsin hayırlısını da kolay olanından versin İNSAALLAHInsallah saglikli nur topu gibi bir cocugunuz olacak. Ben de sonuca guvenmiyorum. Arkadaslarin dediklerine katiliyorum. Allah buyuk, hepimiz dua edelim insallah
Ben gen lab diye bi firmaya yaptirdim ama sorumlu kişi 7 gun dedi diğeri İstanbul'daki 10 gun dedi bakalim gec olsun temiz sonuclar olsun İNSAALLAH cok korkuyorum engelli çıkarsa nasil yuzlesecrgim bilmiyorum ALLAH yaşatmasın kimseye oyle bir acı oyle bir sınav İNSAALLAH ALLAH bizi evlatlarimizla sinamasinCanım doktorum bana ya 16. Haftada amniyosentez yapalım yada nipt yaptır aklimiz kalmasin dedi.bende nipt yaptırdım ama bak benimde 3 değer yüksek o yüzden içini ferah tut ben bişey çıkmayacağını düşünüyorum acikcasi Allahın izniyle. zaten 10 gün sürmez benimki 6 iş gününde cıktı. Hangi firmaya yaptırdın testi
Merhaba hosbuldum evet ederseniz sevinirm istanbuldayım ben yas 36 ve 2.cocuğum olacak henüz cinsiyeti öğrenmedim. Cuma günü kısmetse ilk adet tarihim 5 haziran buaradaMinnakmucizem @yazosey kızlar hosgeldiniz. Sanırım sizlerde mart anneleri oluyorsunuz. İlk sayfamızda listemiz mevcut, sizleri de listeye dahil edelim mi? Yaş, şehir, kaçıncı çocuk, başlangıç kilosu , son adet başlangıç tarihinizi paylaşır mısınız? Cinsiyet ve bebeğin ismi belliyken onları da ekleyelim?
Dr lar özellikle belirtiyor, bunlar tarama testi tanı değil. Dolayısıyla sonuçlar hiçbir şekilde kesin olmaz. Etkilenip uzulmeniz çok normal ama bu testler sonucunda riskli çıkan çok gebelikte gayet de sağlıklı bebekler doğuyor. Benim kuzenime Dr aldir bu bebeği demiş, aldırmadı tabiiki ve bı daha da o Dr a gitmedi. Maşallah gayet de sağlıklı bebeği oldu. Bunun gibi eminim çok fazla örnek vardır. O yüzden buna çok takılıp boşuna strese girmeyin. Nipt yaptirmissiniz zaten, inşallah ondan güzel sonuçlar alıp rahatlayacaksinizKizlar korktuğum gibi geldi sonuc ikili testim pozitif ve kombine risk 1/5 cikti baya yüksek doktor nipt testi yaptirdi kan verdim 10 gune çıkacak sonuç ultrasona bakti hic bi bulgu yok dedi down sendromuna dair ama belli de olmuyormuş baya yüksek riskim biliyordum böyle olacağını ne olur dua edin benim icin
Amin canım sağlıkla sorunsuz geçsin herkesin hamileliği ve hepimiz sağlıkla alalım kucağımiza. Insalllah test sonucunda güzel gelecek Allahın izniyleBen gen lab diye bi firmaya yaptirdim ama sorumlu kişi 7 gun dedi diğeri İstanbul'daki 10 gun dedi bakalim gec olsun temiz sonuclar olsun İNSAALLAH cok korkuyorum engelli çıkarsa nasil yuzlesecrgim bilmiyorum ALLAH yaşatmasın kimseye oyle bir acı oyle bir sınav İNSAALLAH ALLAH bizi evlatlarimizla sinamasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?