Dualarım seninle nipt temiz gelecektirKizlar korktuğum gibi geldi sonuc ikili testim pozitif ve kombine risk 1/5 cikti baya yüksek doktor nipt testi yaptirdi kan verdim 10 gune çıkacak sonuç ultrasona bakti hic bi bulgu yok dedi down sendromuna dair ama belli de olmuyormuş baya yüksek riskim biliyordum böyle olacağını ne olur dua edin benim icin
31yaş kaç canım ?
Esimle ikimiz de perisan olduk herseye hazırlamaya calisiyoruz kendimiziCanım içini ferah tut nolur bak ultrasonda bir sıkıntı görülmemiş. Bu testler kesin sonuç vermiyor sadece bir yüzde hesabı. İnşallah nipt testin temiz gelir, sana 10 gün geçmez şimdi çok iyi anlıyorum ama stres yapma lütfen kendini de bebişi de üzme
Pozitif olmaya çalışın canım.. Bak burda senin gibi 2li testi riskli çıkan arkadaşlarımız oldu. Nipt testleri temiz çıktı. İnşallah seninki de temiz çıkacak ben inanıyorumEsimle ikimiz de perisan olduk herseye hazırlamaya calisiyoruz kendimizi
Pozitif olmaya çalışın canım.. Bak burda senin gibi 2li testi riskli çıkan arkadaşlarımız oldu. Nipt testleri temiz çıktı. İnşallah seninki de temiz çıkacak ben inanıyorumEsimle ikimiz de perisan olduk herseye hazırlamaya calisiyoruz kendimizi
Yaşiniz kac ondan da risk cikmis olabilir,insallah guzel sonuclar alirsiniz.Kizlar korktuğum gibi geldi sonuc ikili testim pozitif ve kombine risk 1/5 cikti baya yüksek doktor nipt testi yaptirdi kan verdim 10 gune çıkacak sonuç ultrasona bakti hic bi bulgu yok dedi down sendromuna dair ama belli de olmuyormuş baya yüksek riskim biliyordum böyle olacağını ne olur dua edin benim icin
Canim nipt testiyle kesin olarak belli olacak suan sadece olasılık bu, moralinizi bozmayın, söyle yazılmış bir yerde. İnşallah sağlıklı bir şekilde doğacak, üzme kendini ve bebisini.Esimle ikimiz de perisan olduk herseye hazırlamaya calisiyoruz kendimizi
Bana da folik asit bıraktırdı.Kızlar folik asit kullanıp da 12 hafta sonrasında bırakan oldu mu? Ben hala folik asit kullanıyorum ayrıca decavit ve kan yapıcı bişey kullanıyorum.
Temiz gelecek canım sonuç merak etmeKizlar korktuğum gibi geldi sonuc ikili testim pozitif ve kombine risk 1/5 cikti baya yüksek doktor nipt testi yaptirdi kan verdim 10 gune çıkacak sonuç ultrasona bakti hic bi bulgu yok dedi down sendromuna dair ama belli de olmuyormuş baya yüksek riskim biliyordum böyle olacağını ne olur dua edin benim icin
Canım lütfen kendine stres yapma bebegi de kendini de üzme benim de hem kombine risk hem biyokimyasal yüksek çıkmıştı ama çok şükür nipt testi temiz geldi Allahın izniyle senin de öyle gelir.simdiki aklım olsa kesinlikle ikili test yaptırmazdım.Kizlar korktuğum gibi geldi sonuc ikili testim pozitif ve kombine risk 1/5 cikti baya yüksek doktor nipt testi yaptirdi kan verdim 10 gune çıkacak sonuç ultrasona bakti hic bi bulgu yok dedi down sendromuna dair ama belli de olmuyormuş baya yüksek riskim biliyordum böyle olacağını ne olur dua edin benim icin
İNSAALLAH canim yani 50de 1 bile olsa üzülmezdim ama 5te 1 ihtimal olması yıktı beniCanım lütfen kendine stres yapma bebegi de kendini de üzme benim de hem kombine risk hem biyokimyasal yüksek çıkmıştı ama çok şükür nipt testi temiz geldi Allahın izniyle senin de öyle gelir.simdiki aklım olsa kesinlikle ikili test yaptırmazdım.
Canım içini ferah tut kendini perişan etme bol bol dua et ben inanıyorum testin temiz gelecek. Ultrasonda herşey normal çıkmış zaten önemli olan buEsimle ikimiz de perisan olduk herseye hazırlamaya calisiyoruz kendimizi
İNSAALLAH canim tek temennim o yondeCanim nipt testiyle kesin olarak belli olacak suan sadece olasılık bu, moralinizi bozmayın, söyle yazılmış bir yerde. İnşallah sağlıklı bir şekilde doğacak, üzme kendini ve bebisini.
Tarama-Pozitif sonucuna sahip çoğu gebe Down Sendromlu bir bebeğe sahip değildir.
Örneğin Tarama-Pozitif sonuçlu her 23 gebeden sadece biri Down Sendromlu bir gebeliğe sahiptir.
Yasin 31 yas riski cikmadi ama kandaki degerler cok anormaldi o yuzden risk ciktiYaşiniz kac ondan da risk cikmis olabilir,insallah guzel sonuclar alirsiniz.
İNSAALLAH canim ALLAH büyük ALLAHIM saglikliysa nasip etsin bize İNSAALLAHPozitif olmaya çalışın canım.. Bak burda senin gibi 2li testi riskli çıkan arkadaşlarımız oldu. Nipt testleri temiz çıktı. İnşallah seninki de temiz çıkacak ben inanıyorum
Benimki şöyle çıkmıştı canım bak o yüzden içini ferah tut bebeği üzme ben ilk gün çok üzdüm çünkü onu sonra günlerce özür diledim.İNSAALLAH canim yani 50de 1 bile olsa üzülmezdim ama 5te 1 ihtimal olması yıktı beni
İNSAALLAH canim birazcık umudum zaten ultrason somuclari 2 kere bakti hatta doktor ben down sendromuna ait bi bulgu göremedim dedi ama iste oluomus yine deCanım içini ferah tut kendini perişan etme bol bol dua et ben inanıyorum testin temiz gelecek. Ultrasonda herşey normal çıkmış zaten önemli olan bu
Yok canim oyle dusunme. Arkadasimil da 25 yasindaydi baya baya riskli cikmisti. Sonra tekrar kan vs sonuclari yurt disina yollatmisti orda da tertemiz cikmisti. Sapa saglam.cocugu oldu. Benim doktorum hic önermedi bile bu testleri hata orani yuksek diye.Esimle ikimiz de perisan olduk herseye hazırlamaya calisiyoruz kendimizi
Bilsem.ben de yaptormazdim sonucta oyle olsa bile bir çaresi tedavisi yok her turlu kabulumuz ALLAH vermis sonucta diycez ama bu testler insani stres yaptirmaktan baska bi yaptığı yok hani ultrasonda bisi çıksa tamam diycem ama ne biliyim sasirdim artikYok canim oyle dusunme. Arkadasimil da 25 yasindaydi baya baya riskli cikmisti. Sonra tekrar kan vs sonuclari yurt disina yollatmisti orda da tertemiz cikmisti. Sapa saglam.cocugu oldu. Benim doktorum hic önermedi bile bu testleri hata orani yuksek diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?