2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ne yapalim bebisler iyi olsun biz toplarız vücutları sonra nereye yönlendircekmis merak ettim ama
Bir pilates ve yoga hocasına Aşıro kilo aldım diyetisyene yönlendirdi artık bana yeme bile demiyor. Nolcak bu gidişle halim bimiyorum. 0 bedenden oldum 38 40 beden. Göbeğim 6 aylık gibi. Kilodan menisküs oldum. Doğumdan sonra Hadi kiloları veririm de Çatlama potansiyelim de çokkkk yüksek kremle yıkanıyorum resmen ama bu kilo artışına işe yararsa ne ala

Bayadır giremiyorum hastalıklardan.. kaçırmışım cinsiyetinin erkek olduğunu.. o da güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Nasıl geçiyor canım? Şu an kaçıncı haftandasın? Aralarında gün olarak fark var mı?
10 haftalıkken çok büyük bir sıkıntı atlattım şükür iyiler şu an ama ağarılarım var hiç geçmeyen çok yürüyünce yorulunca fazlalaşıyor 1-3 gün var aralarında ölçüm değişiyor ama orantılı şu an 17.haftadayım sen kaçıncı haftadasın ki zar göremedi benim 8.haftamda zar görünmüştü ama değişebilir tabi

Benim de 12+3 te kanamam başladı. Oyuzden 15te başladım pilates yapmaya. Ben de bir kg aldım hem hızlı kilo almamak, hem de rahat bir hamilelik ve doğum geçirmek için yapıyorum

Benim de 12+3 te kanamam başladı. Oyuzden 15te başladım pilates yapmaya. Ben de bir kg aldım hem hızlı kilo almamak, hem de rahat bir hamilelik ve doğum geçirmek için yapıyorum
Ay darısı basima diycem de benim kanama tam kapaniyor sonra bir gün yoruluyorum hemen geri basliyor isi bırakmak zorunda kaldim su 1 ay gecsin düzelir insallah ama gercekten normal dogumu cok kolaylastiriyor yakın arkadasim 4 ay elçin demirel videolarini yaptı pırt diye dogurdu sahidim insallah bizimde öyle saglikla kolaylikla olur.

Teşekkür ederim isten gelince hep uzanmaya çalışıyorum insallah benimde cikar

yaşadığım şehirde perinatolog yok radyolog bulduğuma o sebeple sevinmiştim ama bakalım araştırmalrım sürecek . bulamazsam da artık sağlık olsun inşallah 20 li haftalarımıza sağlıkla geliriz de o zaman baktırırım

fetal dna yı da ben bir firmayla telefon açıp görüşmedim ama araştırdım doktoruma sordum doktorum yaptırmanızı öneririm de dedi aslında ama en büyük vazgeçme sebebim benim kanımdan iki bebeğin hormonlarını ayırıyorlar ama ikisininkini birbirinden ayıramıyorlar. dolayısıyla bana iki bebek için ayrı ayrı rapor sunamıyorlar. Allah korusun farazi bi durumda sorun var çıktı diyelim her türlü iki keseye de amniyosentez yapılması gerek ki tam sonuç çıksın. bunun yerine usg ve detaylı usg tercihim oldu.
Allah sağlıkla kavuştursun bebeklerimize üstüne çok da yapılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum

Kızlar bu isimler nasıl sizce, erkek çocuğa isim bulmak ne zormuş ya Fikirlerinizi bekliyorum.

Ali Kaan, Talha, Ceyhun, Eyüp, Alperen, Buğrahan
Aralarinda en gyzel Ali Kaan. Benim oğlumun da Ali Çınar. Esim Ali Istedi ben Çınar birlestirdik hosumuza.gitmisti Kimseye izin vermedim tek isim soylemelerine. Şuan Oglum da ismini.cok seviyor ve tek.isim soylediklerinde kendi ismi olmadigini saniyor. Ama ailede herkes Ali Çinar diyor. Sadece disaridaki bazi insanlar.hemen Ali diyorlar. Ali koymak isteseydim Ali koyardim bazilarini duzeltiyorum hemen.

Geçmiş olsun canım. Benimkilerde de 1-3 gün arası değişiyor. Ben şu an 12. haftadayım. Ultrason kalitesinden de kaynakalanabilir. Detaylıya gidince zar meselesini perinatologa soracağım

Çok haklısın canım

Günaydın kızlar

Evet çok pahalı ben sürekli bakıyorum ama adam akıllı giyilecek bi şey bulamadım valla hays tan bi tane gömlek gecelik tarzı almıştım uzun kollu pamuklu bi tane daha sade bi şey almak istiyorum emzirmeye uygun inşallah denk gelir
Penti indirimine baktım ben 2 pijama fiyatını tek pijamaya yazmışlar
Ahahahaha aynen kv geceliğini hastane çıkışını fl da alacağım dedi dedim yok ben sipariş ettim bile Normal gecelikler bile güzel değil en güzeli şort tişört
Amaaan amaaaan hastanede mahidevran sultan gibi dolaşırsın valla kaynanaya bırakılmaz bu işler evet bi de önüne kurdele falan takıyolar ya iyice kıl oluyorum yap dümdüz şunu işte
Kendim yapıyorum, önceden de yapardım zaten sürekli. Oyuzden zor gelmiyo Elçin Demirel var, hamile pilatesi yapıyor. Onun hamileler için serilerini yapıyorum. Çok rahatlatiyo tavsiye ederim
Oyy süper ben bi ara çok düzenli Pamela Reif videolarını yapıyordum çok güzel sıkılaşmıştım. Hamile pilatesine de bi bakıcam en azından haftada 3 gün bile yapsam süper olur
Ay bu beden işleri beni çıldırtacak yavvv
Çoğu markada da 1-3 ten 3-6 ya geçiyor 3 ay yok. Çok çok almadım ben de o yüzden kıyafetleri. Arkadaşım yeni doğum yaptı 1 ay yenidoğan 1 ay 1-3 giydirdim şimdi 3 aya geçtik dedi. 1 ay yetecek şekilde almak en mantıklısı. Bi de kış olacak kurutma olayı da sıkıntı kurutma makinem yok ama inşallah yeter aldıklarım

Ya inan ki bende kusmam yok ama en başından beri hiç iştahım olmadı çalışmıyodum hareketsiz kaldım diye düşünüyorum:) işe başladım şimdi biraz yürüyüş yapıcam dediğin gibii

Aaa günde bi kere sürdüm ben, dur bende öyle yapiyim lieracla bütünleşmek mi lazım acaba çok geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun Rabbim seni de bebeğinide korusun inşallah ben kızıma hamileyken 20 li haftalarda bize de yandan çarpmışlardı çok şükür hiç birşey olmadı içini ferah tut sen iyiysen bebek de iyidir onun koruması çok yüksek sert bir darbe almadığı sürece Allahın izniyle birşey olmaz
Bi de bana multivitamin vermedi gyno ferro sanal verdi içeriğinde folik asit demir b12 varmis bi de devit damla verdi acaba multivitamin istemeli miydm siz neler kullanıyorsunuz
canım bana geçen hafta ocean mummy verdi içeriğini kıyasla istersen
Kızlar bana da tahmin yaparmısiniz henüz göremedik bugün gittik ama bacaklarını kapatti doktorda fazla uğraşmadi zaten
Eki Görüntüle 3132898
bana kız gibi geldi canım sağlıkla gelsin minik kuzucuk
çok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun seni de bebeğini de

Kızlar bu isimler nasıl sizce, erkek çocuğa isim bulmak ne zormuş ya Fikirlerinizi bekliyorum.

Ali Kaan, Talha, Ceyhun, Eyüp, Alperen, Buğrahan
canım bende sürekli isim arıyorum benimde en sevdiklerim ömer ve kerem ama karasızım bende klasik isim seviyorum yeni nesil isimleri çok sevmiyorum anlamlı da olmalı söylemesi de kolay olmadı ben aralarında en çok ali kağanı beğendim bizde iki isim koyarsak ömer ali olabilir dedik bakalım daha zaman çok fikirler değişebilir kızımda çok hızlı karar vermiştik aslında
canım bebeğin doğum kilosu ve boyu çok önemli ben kızımda yeni doğan aldığım takımların hiç birini giydiremedim 3600 kg 52 cm doğmuştu tabi markadan markaya da kalıp farkları oluyor o yüzden ben 2-3 tane 1-3 , 2-3 tane 3-6 şeklinde almayı düşünüyorum çok abartmadan bebek doğuncada hemen internetten bile söylersin bebeğinin gelişimsel durumuna göre ama çok küçük almamaya gayret et çok hızlı büyüyorlar çünkü az alıp sık sık yıkayacağız ilk 1 ay

Yine bir kampanyayı daha kaçırmışım kızlar ya bu arada penti de çok pahalanmış. En iyisi trendyoldan falan bakayım ben de
Penti aşırı pahali geldi bana da, eskiden böyle değildi uyguna biseyler bulunurdu. Çok bisey almaya gerek yok aslinda kendin için, hastane için bir gecelik bir de önden düğmeli pijama takımı, evdekilerden de idare edersin

benimki rapid nipt diye geçiyor hızlı tipi mi acaba ? 5 iş gününde mutlaka çıkar dediler bakalım göreceğiz.

bence Ömer koy çok güzel bir isim, hem de etrafında çok olmaz kendine münhasır olur. Benim oğlumun adı da Tarık, hiç etrafında yok çok iyi oluyor iyi ki öyle koymuşuz diyoruz.İki isim çok zor oluyor, etrafımda iki isimli çok var eşim de 2 isimli, bezmiş durumda, ilk ismini sevmiyor herkes ilk ismi söylüyor falan, tabi tercih meselesi ama kullanımı zor oluyor

aynen canım işte onu da öngöremediğimizden insan nasıl alsam diye şaşırıp kalıyor yenidoğan 7 takım kıyafetim var şuan iç zıbınlar hariç başka almayacağım yenidoğan, 1-3 de 4 takımım var belki 1 tane daha alırım sonra 3 ve 3-6 alıcam. peki mayısta evin içinde uzun mu giydirilir kısa mı 3 ayları nasıl almak lazım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…