- Konu Sahibi mayala katar
- #1.761
5.gün embriyosu mu cnm cok güzel değerin ikiz olabilir benceİnş canım çok teşekkür ederim Allahım boş bırakmasın kimsenin kucağını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5.gün embriyosu mu cnm cok güzel değerin ikiz olabilir benceİnş canım çok teşekkür ederim Allahım boş bırakmasın kimsenin kucağını
Amin amin inşallahİnş canım çok teşekkür ederim Allahım boş bırakmasın kimsenin kucağını
Yaaaaa ne güldümSenin yorumunu okudum tekrar güldüm sadecimbilsen daha ne maceralar var vallahi Opu sonrası ertesi gün embriyolog aradığında hiç döllenme olmadı diyince bende o an herşey durdu sanki başka dünyaya gittim kız dedim nasıl olur saçmalamayın nasıl döllenme olmaz demek ki içine sperm katmamışsınız dedim herhalde yumurtanın etrafına bırakmışlar kendisi girsin diye dedim siz nasıl risk alırsınız yaw doktor diyor yok biz dört yumurtanın içine en iyi kaliteli spermi bıraktık döllenme olmadı aman bir hafta ağlıyordum kız nasıl olmaz diye sonra araştırdım gerçekten olmayabilirmiş
![]()
Ayyy hadi gözünüz aydın canım Allah tamamına erdirsin, bebeğine kavuştursunnnEvet pazar günü verdim 107 çıktı bugün verdim 260 çıktı Perşembe günü test günüm![]()
Yaaaaa ne güldümKuzuuummm sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün bebeğine kavuş sağlıkla kolaylıkla inşaallah
![]()
Ayyyy kuzummmm gözünaydınnn ikizler geliyor galibaa çünkü değerin maşaallah baya yüksekKızlar sonucum 338 7.güne normalmi ya
Ay şu kısacık zamanda görmeden çok sevdim seni, sarılıyorum sana kuzumah ah canım bu tüp bebek bizde herşeyi sorgulatır oldu
amin amin hep beraber inşallah o günleri görelim Allah razı olsun
![]()
Çok teşekkürAy şu kısacık zamanda görmeden çok sevdim seni, sarılıyorum sana kuzum![]()
Teşekkür ederim balımAfiyet şifa olsun canım![]()
İnşallah , aminhaklısın canım benim, benim de öyle transferlerim iptal olmuştu şimdiye kadar. seni çok iyi anlıyorum..hep aynı hisler benzer duygular..
İnşallah bi sonraki tedavinde herşey gönlünce olacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun![]()
Senin yorumunu okudum tekrar güldüm sadecimbilsen daha ne maceralar var vallahi Opu sonrası ertesi gün embriyolog aradığında hiç döllenme olmadı diyince bende o an herşey durdu sanki başka dünyaya gittim kız dedim nasıl olur saçmalamayın nasıl döllenme olmaz demek ki içine sperm katmamışsınız dedim herhalde yumurtanın etrafına bırakmışlar kendisi girsin diye dedim siz nasıl risk alırsınız yaw doktor diyor yok biz dört yumurtanın içine en iyi kaliteli spermi bıraktık döllenme olmadı aman bir hafta ağlıyordum kız nasıl olmaz diye sonra araştırdım gerçekten olmayabilirmiş
![]()
Kaç embriyo transfer edildi kuzum ? Ayy çok heyecanlı baya yüksek ikiz gibi oİşte bende öyle dedim ikizmi acaba dedim
Canim maşallah çok sevindimKızlar sonucum 338 7.güne normalmi ya
Çift embriyo transfer edildiCanim maşallah çok sevindimçift embriyo mu transfer edildi ikiz mi yoksa
![]()
Ohhh maşallah ikiside tuttu o zamanÇift embriyo transfer edildi
Nasıl bir tiroid sorunu vardıAynen bir tüp bebek yaptırdık iki embriyom vardı transferler tutmadı bu sefer ikinciye geçtik üç embriyom var bir tane tek bir tane çift olacak şekilde donduruldu şimdi üçüncü kez transfer olacağım tutunmama sebebi araştırldı şeker ve tiroid sorunum çıktı ona yönelik tedavi oldum bakalım hayırlısıarada bir tane spontane kendiğimidrn spontane gebelik oluştu o da kimyasal oldu maalesef
Bazı değerlerime yüksek dedi doktor normalde olsa ilaç kullanman gerekmez ama tutunmaya engel olacağı için düşük dozda ilaç verdiNasıl bir tiroid sorunu vardı
Amin amin canımaminn inşallahya karnımızda ya kucağımızda girelim hepimizz. yeni topikler açalım hamişlik tavsiyeleri verelim birbirimize. aminnnnn
![]()