• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin yorumunu okudum tekrar güldüm sadecim 😂 bilsen daha ne maceralar var vallahi Opu sonrası ertesi gün embriyolog aradığında hiç döllenme olmadı diyince bende o an herşey durdu sanki başka dünyaya gittim kız dedim nasıl olur saçmalamayın nasıl döllenme olmaz demek ki içine sperm katmamışsınız dedim herhalde yumurtanın etrafına bırakmışlar kendisi girsin diye dedim siz nasıl risk alırsınız yaw doktor diyor yok biz dört yumurtanın içine en iyi kaliteli spermi bıraktık döllenme olmadı aman bir hafta ağlıyordum kız nasıl olmaz diye sonra araştırdım gerçekten olmayabilirmiş 😆🤨
Yaaaaa ne güldüm 😂😂😂 Kuzuuummm sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün bebeğine kavuş sağlıkla kolaylıkla inşaallah 💕🥰🥰

Senin yorumunu okudum tekrar güldüm sadecim 😂 bilsen daha ne maceralar var vallahi Opu sonrası ertesi gün embriyolog aradığında hiç döllenme olmadı diyince bende o an herşey durdu sanki başka dünyaya gittim kız dedim nasıl olur saçmalamayın nasıl döllenme olmaz demek ki içine sperm katmamışsınız dedim herhalde yumurtanın etrafına bırakmışlar kendisi girsin diye dedim siz nasıl risk alırsınız yaw doktor diyor yok biz dört yumurtanın içine en iyi kaliteli spermi bıraktık döllenme olmadı aman bir hafta ağlıyordum kız nasıl olmaz diye sonra araştırdım gerçekten olmayabilirmiş 😆🤨
😄😄 gerçekten burda birbirimizi anlamamız , aynı şeyleri yaşıyor olmamız konuşabilmemiz o kadar güzel ki
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah , hayırlı , sağlıklı evlatlarımız kolaylıkla olsun 🙏🏻

Hanımlar ben birşey sorcam. Ben bu ay adetle transfer sürecine geçicem ya transfer öncesi bu ay yasmin kullanmami istedi doktorum. Şuan 4 tane kaldi bitmesine. Bu yasmin bitince tam olarak kaç gün sonra adet oluyoruz. Biran önce transfere geçmek istiyorum da :KK54::KK6:

Aynen bir tüp bebek yaptırdık iki embriyom vardı transferler tutmadı bu sefer ikinciye geçtik üç embriyom var bir tane tek bir tane çift olacak şekilde donduruldu şimdi üçüncü kez transfer olacağım tutunmama sebebi araştırldı şeker ve tiroid sorunum çıktı ona yönelik tedavi oldum bakalım hayırlısı 🙄 arada bir tane spontane kendiğimidrn spontane gebelik oluştu o da kimyasal oldu maalesef
Nasıl bir tiroid sorunu vardı

Back
X