2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
ben genoksa yaptırdım, doktor bir forma verdi, üstünedeki numarayı verdim, nerde isem gelip hemen kanımı aldılar, şöyle söyleyim yarım saat içinde istanbulda yanıma gelip kanımı alıp hallettiler. süreç çok hızlı ilerledi inşallah sonuç süreci de böyle hızlı ilerler

evin sıcaklıgına göre degişir. bizim evin yalıtımı cok iyi mesela, biz kışın kombiyi cok az acarız. genelde 1 aylıga kadar bebege sizden bir kat fazla giydirin, 1 aydan sonra sizinle aynı giyebilir diyor doktorlar. ben evde sadece uzun kollu zıbın giydiriyordum mayısta üstüne pijama filan giydirmeden ama bulundugunuz sehre, evin sıcaklıgına gore degişir dedigim gibi.

Mayista yasadiginiz şehire bagli genel de ilk haftalari serin oluyor. Ondan uzun kollu.giydirirlir. Yeni dogan fazlasiyla varmis sizin. Ben cok bir sey almamistim dogduktan sonra ihtiyaca gore.aldim. Yeni dogan hastane cikisi.ile birlikte sadece 2 takim almistim. Gerisi 0-3 ay aldim.Zaten ilerleyen aylarda insan yaklasik kac kilo kac boyunda dogacagini da anliyor. Ogluma yeni dogan cok.olmazdi da dogum şişi 200 grm eksiltilmis haliyle 3700 du. Bu.dogum işi belli.olmuyor. Allah gostermesin erken dogum oluyor premature bebek olabiliyor.

Biz İzmirdeyiz nisanın ortasında kombiyi kapıyoruz ama geceleri falan evin içi çok sıcak olmuyor serin oluyor yine o yüzden evde uzun giydiririm sanırım kombiyi açmam sıcak çok bunaltıcı oluyor uzun giydirmek daha mantıklı gibi

Aslında hepsi yenidoğan değil canım 0-3 te var içlerinde 3 tane yenidoğan 4 tane 0-3 gibi. Bu arada bu saydığım takımlara hastane çıkışları da dahil. Şimdilik başka almıcam bakalım 3 ay ve 3-6 ları almaya başlarım.

Dogunca insan oyle gyzel ayarliyor ki her seyini. Zaten bebekte sinyalini veriyor. sicaklayinca kizariyor vucudu.

canım izmir sıcak olur ama bebeklerimiz küçük olduğu ince uzun kollu penye giydirebilirsin ben ankarada yaşıyorum ağustos sonu doğum yaptım ilk aylar sıcak olmasına rağmen anne karnında sıcağa alışkın oldukları için uzun kollu penye giydirdim ama bu minnoşlar ne güzel yaza kadar 5 aylık olurlar kısacık giydiririz

Aynen canım gündüz kısa kollu gece uzın kollu ince penye iş görür bence de

3 ekimde bende tetanoz olacağım canım

Ali Çınar da güzelmiş canım adıyla büyüsün inşallah :) Ben de ondan korkuyorum ya birini uyarsan öbürü der. Ama Ali kısa bi isim yani Kaan da kısa rahatça birlikte söylenebilir diye düşünüyorum

Ah ah Ömer ismini o kadar seviyorum ki. Ama malesef abimin ismi Kerem de yanına çok yakışmış

Kız daha haziranda bi arkadaşıma pentide hediye olarak hamile pijaması almıştım şu beli yüksek olanlardan. Çok da tatlı güzel bi pijama. 180 tlye almıştım. Şok oldum dün görünce bi pijama takımı 500-600 tl şaka gibi

Kuzu sen beden olayını komple kaldır kıyafetleri cm hesabı al. Bak sana güzel bir kıyak yapayım.
Benim kızım 49cm doğdu.
1.ayda 53 cm, 2.ayda 56 cm, 3.ayda 60 cm, 4.ayda 62cm ,5. Ayda 64cm ,6.ayda 66 cm 9.ayda 70 cm , 12.ayda 75 cm idi
Ben bedenleri hep boya göre alıyorum, aylık olarak ortalama hesap et 45 ile 53 cm doğma ihtimalini düşün ona göre beden al

valla çok iyi denk gelmiş almışsın canım suan cok saçma fiyatlar. ben de kış için termal pijama takımı bakayım dedim cocuga 330 tl, büyükler icin dedigin gibi 500-600 tl civarı.
Dolap uygulamasını kullanıyorum ben birkaç yıldır, yeni & etiketli ürünler de satılıyor onlardan alıyorum şimdiye kadar olumsuz bir deneyimim olmadı tavsiye ederim.

Ben de dolap kullanıyorum ama daha hiç bir şey almadım. Geçen bebek bezlerine baktım açılmamış hani bazen alıyorlar çocukta pişik yapıyor vs satıyorlar. Primalara baktım ordan bez alabilirim uyguna bulursam. Çok mantıklı bence de

kızlar şimdi doktordan geldim ocean mummy e başlamıştım zaten d vitamini ve kan ilacı başlattı soran arkadaşlar vardı aklımdayken yazayım dedim siz neler kullanıyorsunuz. ben bunların yanında ekstra troid ilacı, progestan ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum malesef ama durumumdan kaynaklı.

Elenatal 2 (omega 3 içerikli multivitamin)
D vitamini
Kan ilacı
Tiroid hapı
Coraspin
Progestan fitil (son kutum şükürler olsun )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…