• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hayırlı olsun gözünüz aydın 🤗

Ben de Genoksa yaptırdım Tekirdağ'dayim benim 6 günde sonuçlandı sizin baya hızlı olmuş 😊 çok şükür sağlıklı

2li tarama sonrası yaşadığım stres çok kötüydü
Ay ne güzel çabuk çabuk sonuçlanmış. Maşallah canım 🧿 Çok şükür 🙏🏻
6 iş günü di mi? Benim bugün 5 iş günü oldu. Yarın 6 ama çıkmaz sanki ya :KK51: Haftaya pazartesi salı falan çıkar da insallah hayırlı haberlerle sevinirim ben de 🙏🏻
Bu arada cinsiyet söyledi mi 😁

kızlar merhaba benmde 2 nisan ama ben martta olabilirim o yüzden buradayımm 11 haftalıgım suan cinsiyet ne zamna belli olur
Hosgeldin 🌸 Hayırlı olsun inşallah 🧿 Sağlıkla gelsin 🙏🏻 12. haftadan sonra artık belli olmaya başlıyor ama en net 14ten sonra söylüyorlar genelde. 15-16.

kızlar merhaba benmde 2 nisan ama ben martta olabilirim o yüzden buradayımm 11 haftalıgım suan cinsiyet ne zamna belli olur
11. Haftada bana bakacaktı doktorum tabi ufaklık gostermemekte çok ısrarcı olunca kaldı, ne zaman kontrolünüz

Erkek gibi düşündüm canım hayırlı olsun 🙏🏻💕

Aynen erkek cikarsa demekki dogru tespit olur

Erkek gibi geldi bana canım

Anlamıyorum ama içime erkek doğdu kafa yapısı sanki bide yatkın geldi 😙😙

Erkek sankiiiii :) şu instadaki hesaba yazdın 🙃
Evet kızlar, doğru hissettiniz cinsiyetimizi bugün öğrendik Erkek.💙 Bende başından beri sağlıklı olmasını ve Rabbim gönlümden geçeni biliyordu hayırlısını istedim hep. Şükürler olsun bir kızım var Rabbim birde oğlumu sağlıkla almayı nasip eder inşallah. Kesinleşti Rheaa Rheaa
cinsiyetimiz listeye ekleyebilirsin.🥰🙏🏻

Evet kızlar, doğru hissettiniz cinsiyetimizi bugün öğrendik Erkek.💙 Bende başından beri sağlıklı olmasını ve Rabbim gönlümden geçeni biliyordu hayırlısını istedim hep. Şükürler olsun bir kızım var Rabbim birde oğlumu sağlıkla almayı nasip eder inşallah. Kesinleşti Rheaa Rheaa
Hayırlı olsunnnnn sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🧿❤️💗

Kızlar ikiliden çıktım şimdi çok şükür herşey yolundaymış ölçümler gayet güzel dedi 🙈🧿 yüksek ihtimal kız dedi 12+2 perinatolıg 😁 sizce?? Değişme ihtimali yoktur değil mi kendimi kıza alıştırmaya başlıyorum 😝😝
Cok sevindim. Saglikla gelsin prenses🤲💐 bana da kiz gibi geldi ama baska goruntu yok mu?

Merhaba öncelikle herkes umarım sağlıkla kucağına alır bebeğini❤️

Fh2512 Fh2512 ben tüp bebekle hamile kaldım ve ilk transferim kimyasalla sonuçlandı, tam o sırada yaptırdığım pıhtılaşma testi sonucum çıktı. Pıhtılaşma meyilliymişim. Tüp bebek doktorum etkenin direk bu olduğunu söylemedi fakat neden olabileceğini söyledi. İlk transferim yüksek kaliteli embriyoydu. Hemen ardından ikinci transfere geçtik ve ikincide pozitifi aldım. Oksapar(kan sulandırıcı başlamıştık tabii) üstelik İkinci transferim daha düşük tutmaz denen bir kalitede embriyoydu.
Açıkçası ben ilkinin kimyasal olma sebebini pıhtılaşma olduğunu düşünüyorum.
Doğuma kadar iğne vurulacak olma düşüncesi bile beni yıpratıyor bazen. Fakat öyle böyle 17. Haftaya yaklaştım geçiyor bi şekilde zaman. Bebeğime bişey olmasındansa vurulurum diyorsun. O yüzden tek bi doktorla kalma derim, farklı bi doktordan daha görüş almalısın
Teşekkür ederim açıklaman için canım sanada geçmiş olsun. Yarın tekrar Bi doktora daha gideceğim zaten inşallah Bi çözüm bulunur da bende rahatlarım. Tabiki bebeğim için vurulurum iğneyi 🌸

Arastirma hastanelerin de oluyor canim. Ben Istanbul da Kanunide yaptirdim ve doktor cok iyi bir kadindi. Ozeldeki gibi ilgilendi 🙂
Kanuniye yakınmısın canım sen bende genetik testimi orda yaptırmıştım 😌

Bildiğim kadarıyla devlet hastanelerinde perinatolog yok, hic denk gelmedim ama fakülte hastanesinde kadın doğum içerisinde oluyor. Size en yakın fakülteden perinatoloji den randevu alabilirsiniz.
Evet canım belirli hastanelerde var şehir ve Araştırma hastanelerinde oluyor genellikle

minseo minseo canım ya dün midem çok rahatsızdı buraya bile bakamadım o kadar kötü oldum ki midem yandı yani soda falan içtim ama zor geçti 😔😔

ALLAH saglikla kucagina almayı nasip etsin İNSAALLAH

Back