• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar benm rahimdeki ağrı geçmiyor artıyor gittikçe yurumekte çok zorlanıyorum normalmi bu kadar ağrı Dr rahim büyüdüğü için oluyor demişti ama bana anormal geliyor artık ne yapcam bilmiyorum
Kesintisizse bi doktoruna danış bence canım bilemedim geceleri ve sabah uyanınca oluyo bende genelde

Kızlar benm rahimdeki ağrı geçmiyor artıyor gittikçe yurumekte çok zorlanıyorum normalmi bu kadar ağrı Dr rahim büyüdüğü için oluyor demişti ama bana anormal geliyor artık ne yapcam bilmiyorum
Yani doktoruna danis canim. Eger normalse de hayatini baya.etkiliyor magnezyum falan verir belki.

Kızlar ben grip oldum:KK43: aranızda grip olan var mı? Neler kullandınız?

Üzülüyorum :KK43:
Çok geçmiş olsun canım ben oldum ıhmalur kaynattım 1 fincan içine az limon ve bal kattım sabah akşam içtim öyle iy geldiği yumuşattı resmen beni günde 1 parol aldım öğlen gibi. Bir de burun spreyi kullandım yani bildiğin sprey değil deniz suyu gibi tuzlu su hamilelerin kullandığı gece yatarken sıktım 3 gün çok rahatladım. Dene istersen çok geçmiş olsun. Spreyde ekte paylaşıyorum.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 41
İleri hafta mide bulantılarının sebebi idrar yolu enfeksiyonu olabiliyor demişti doktorum. İdrar tahlili verin isterseniz.
Pek ileri sayılmam canım o 6.aydan sonra falan oluyor sanırım ben 6.haftadan beridir yoğun geçirdim hala ilaç alıyorum sadece beni eskidi gibi rahatsız etmeyecek şekilde azaldı. Bir de idrarda yanma kötülük, kaşıntı akıntı vs yok şuan o yüzden doktorum herkes duymadı. Ama dikkat etmekte yarar var ilerleyen haftalarda da bir de idrar yüzünden yaşamak istemiyorum. İnşallah bulantısız geçiririm Bundan sonra canım 💐

Canım yarın şiddetli varsa yarın bir doktora gözük istersen kontrol amaçla. Yoksa bir de altının üzerine stres yapacaksın bir sorun mu ver diye o yüzden kendini rahatlatmak istiyorsan yarın bir gözük derim canım. Ama eminin rahimle ilgilidir. Çok geçmiş olsun canım benim 🙏

Fsh ve lh oranı 1,5 tan büyükse pcos şüphesi oluyor. Sizin ultrasonda da görünmüş zaten ama pcos büyütülecek bişey değil bu konuyu kafaya takmayın. Size tavsiyem takviye kullanmanız belki doktorunuz da önermiştir. Özellikle bal+polen+propolis+arı sütü karışımı kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim. İnşallah en kısa sürede güzel haberi alırsınız 🙏
Bal polen arı sütü karışımını nasıl kullanmalıyız sabah akşam aç karnına gibi mi

Kızlar ne güzel artım hepiniz öğrenmeye başlamışsınız cinsiyetleri çok şükür güzel haberler alıyorum artık bu saatten sonra da hep güzel haberler gelecek diye düşünüyorum hep. Hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepsini bizlere. 🙏🌸

Canım yarın şiddetli varsa yarın bir doktora gözük istersen kontrol amaçla. Yoksa bir de altının üzerine stres yapacaksın bir sorun mu ver diye o yüzden kendini rahatlatmak istiyorsan yarın bir gözük derim canım. Ama eminin rahimle ilgilidir. Çok geçmiş olsun canım benim 🙏
Çok teşekkür ederim Canm yarın zaten gidecektim randevum vardı bugün artık yuruyemiyek duruma gelince endişelendim WC ye bile zor gidiyorum o kadar çok ağrıyor

Merhaba arkadaslar ben mayıs annesi olacağım inşallah. Sizler cinsiyetleri öğreniyorsunuz yavaş yavaş. Cinsiyet öğrenen arkadaşlar 6 veya 7. Haftada bebek kesenin ne tarafında oluşmuştu acaba. Hani ramzi teorisi varmışta merak ettim doğru oluyor mu. Karından cekilmis ultrasonda bebek kesenin sağında ise kız, solunda ise erkek oluyormus sizlerde tuttu mu bu
Ben başından beri karnımın sağ alt tarafında hissediyorum, karından bakılan ultrason da sağ tarafta duruyordu. Cinsiyetimiz erkek, aşermeler kızımda çok tatlı yedim, şimdikinde ise tuzlu şeyler istiyor çok canım. Çin takvimine göre de erkek diyordu. Tabi herkese göre değişebilir.🤗

Çok geçmiş olsun canım ben oldum ıhmalur kaynattım 1 fincan içine az limon ve bal kattım sabah akşam içtim öyle iy geldiği yumuşattı resmen beni günde 1 parol aldım öğlen gibi. Bir de burun spreyi kullandım yani bildiğin sprey değil deniz suyu gibi tuzlu su hamilelerin kullandığı gece yatarken sıktım 3 gün çok rahatladım. Dene istersen çok geçmiş olsun. Spreyde ekte paylaşıyorum.
Çok teşekkür ederim canım iyi ki burası var insan çaresiz hissetmesin hiç bi zaman bizi en iyi biz anlarız kendimden çok bebisi düşünüyorum

Arkadaşlar merhaba 15 haftalık hamileyim bir haftadır sadece akşamları olan nefes darlığı mi var. Neden olur bunu yaşayan var mı ? Sanki ciğerlerim tam sismiyo gibi çok sıkıntı çekiyorum psikolojik mıdır diye düşündüm ama kafama taktigim bı konu yok neden olur

Kızlar selam yazdıklarınızı okuyorum ama girip cevap vermeye vakit bulamıyorum 😔 biz artık 12 haftalık olduk en son geçen hafta gitmiştim kontrole ama doktorum belli değil henüz dedi.video görüntüsünden foto ekliyorum,sizce cinsiyeti nedir benim miniğimin 🥳
799DBA7F-B3B2-4855-9B0C-4689E0A65402.jpeg

Kızlar selam yazdıklarınızı okuyorum ama girip cevap vermeye vakit bulamıyorum 😔 biz artık 12 haftalık olduk en son geçen hafta gitmiştim kontrole ama doktorum belli değil henüz dedi.video görüntüsünden foto ekliyorum,sizce cinsiyeti nedir benim miniğimin 🥳Eki Görüntüle 3130604
Erkeğe benzettim sağlıkla kucağına al inşallah🥰

Arkadaşlar merhaba 15 haftalık hamileyim bir haftadır sadece akşamları olan nefes darlığı mi var. Neden olur bunu yaşayan var mı ? Sanki ciğerlerim tam sismiyo gibi çok sıkıntı çekiyorum psikolojik mıdır diye düşündüm ama kafama taktigim bı konu yok neden olur
Genelde son aylara doğru daha çok olur ama vücudumuzda sürekli hormon dalgalanması oluyor, kan hacmimiz sürekli artıyor, sürekli böyle olacağını düşünmüyorum geçici bir durumdur endişelenmeyin bence.

Back