- 28 Eylül 2009
- 3.546
- 5.591
- 358
- 41
Ben de bugün çok kötüyüm canım boğazım aşırı yanıyor. İlaçta içemiyorum rahatlamak için ne yapsam diye bakıyorum etrafa, burnumda tıkalı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bugün çok kötüyüm canım boğazım aşırı yanıyor. İlaçta içemiyorum rahatlamak için ne yapsam diye bakıyorum etrafa, burnumda tıkalı
Sağlıcakla gelsin inşallah canımEvet kızlar, doğru hissettiniz cinsiyetimizi bugün öğrendik Erkek.Bende başından beri sağlıklı olmasını ve Rabbim gönlümden geçeni biliyordu hayırlısını istedim hep. Şükürler olsun bir kızım var Rabbim birde oğlumu sağlıkla almayı nasip eder inşallah. Kesinleşti
Rheaa
cinsiyetimiz listeye ekleyebilirsin.![]()
Benim 15 gün oldu hala çıkmadıAy ne güzel çabuk çabuk sonuçlanmış. Maşallah canımÇok şükür
6 iş günü di mi? Benim bugün 5 iş günü oldu. Yarın 6 ama çıkmaz sanki yaHaftaya pazartesi salı falan çıkar da insallah hayırlı haberlerle sevinirim ben de
Bu arada cinsiyet söyledi mi![]()
Ayyy çok güzellll darısı başımızaaaEvet kızlar, doğru hissettiniz cinsiyetimizi bugün öğrendik Erkek.Bende başından beri sağlıklı olmasını ve Rabbim gönlümden geçeni biliyordu hayırlısını istedim hep. Şükürler olsun bir kızım var Rabbim birde oğlumu sağlıkla almayı nasip eder inşallah. Kesinleşti
Rheaa
Merhaba hayırlı olsun. Kese konumu değil de 10 haftadan sonra nub a baktık o da kimin tuttu kimin tutmadı hatırlayamadımMerhaba arkadaslar ben mayıs annesi olacağım inşallah. Sizler cinsiyetleri öğreniyorsunuz yavaş yavaş. Cinsiyet öğrenen arkadaşlar 6 veya 7. Haftada bebek kesenin ne tarafında oluşmuştu acaba. Hani ramzi teorisi varmışta merak ettim doğru oluyor mu. Karından cekilmis ultrasonda bebek kesenin sağında ise kız, solunda ise erkek oluyormus sizlerde tuttu mu bu
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahEvet kızlar, doğru hissettiniz cinsiyetimizi bugün öğrendik Erkek.Bende başından beri sağlıklı olmasını ve Rabbim gönlümden geçeni biliyordu hayırlısını istedim hep. Şükürler olsun bir kızım var Rabbim birde oğlumu sağlıkla almayı nasip eder inşallah. Kesinleşti
Rheaa
Hayırlı olsun canım, sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet kızlar, doğru hissettiniz cinsiyetimizi bugün öğrendik Erkek.Bende başından beri sağlıklı olmasını ve Rabbim gönlümden geçeni biliyordu hayırlısını istedim hep. Şükürler olsun bir kızım var Rabbim birde oğlumu sağlıkla almayı nasip eder inşallah. Kesinleşti
Rheaa
Teşekkürler canımCok sevindim. Saglikla gelsin prensesbana da kiz gibi geldi ama baska goruntu yok mu?
Canım hayırlı olsun bebişinMerhaba arkadaslar ben mayıs annesi olacağım inşallah. Sizler cinsiyetleri öğreniyorsunuz yavaş yavaş. Cinsiyet öğrenen arkadaşlar 6 veya 7. Haftada bebek kesenin ne tarafında oluşmuştu acaba. Hani ramzi teorisi varmışta merak ettim doğru oluyor mu. Karından cekilmis ultrasonda bebek kesenin sağında ise kız, solunda ise erkek oluyormus sizlerde tuttu mu bu
Pofff!! İnşallah artık çıkar yaa... Çok sinir bozucuuu!!Benim 15 gün oldu hala çıkmadıkeşke başka yere yaptırsaydım
İleri hafta mide bulantılarının sebebi idrar yolu enfeksiyonu olabiliyor demişti doktorum. İdrar tahlili verin isterseniz.Benim de ne güzel düzelmişti az çok iyiydim 2 gündür yine bulantı yaşıyorum ne yesem bulanıyor aç kalayım bulanıyor 9 ay sürmez inşalalh geçer. gerçekten bitsin bir daha gelmesin. Hamilelikte en zor süreçlerden birisi de bu canım .
Hayırlı olsun canımEvet kızlar, doğru hissettiniz cinsiyetimizi bugün öğrendik Erkek.Bende başından beri sağlıklı olmasını ve Rabbim gönlümden geçeni biliyordu hayırlısını istedim hep. Şükürler olsun bir kızım var Rabbim birde oğlumu sağlıkla almayı nasip eder inşallah. Kesinleşti
Rheaa
Çok geçmiş olsun canım ya.. Vitamin alabilirsin sanırım. Ihlamur bal.. Burnuna okyanus suyu sık. Bal zencefil karıştır ye. Ateş ağrıya Parol. Boğaz spreyi gargara falan da kullanılıyor olabilir. Doktora sorarsın canım.. Benim de burnum tıkandı tıkanacak gibi.. Hastaliksiz atlatsak keşke ya..Kızlar ben grip oldumaranızda grip olan var mı? Neler kullandınız?
Üzülüyorum![]()
Ay ben de Atakent'teyimEvet Atakentte oturuyorum. Kanuniye cok yakin sayilmaz ama Istanbul icin bence yakin![]()
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahİnşallah 2023 Mart ayında kız bebek annesi olacağım. Heyecanlıyım ve burada benim gibi anne adaylarıyla ve tecrübeli annelerle fikir alışverişinde bulunmak çok iyi olacak![]()
Biz de 6 7 yıl önce Asya koyarız ismini kız olursa demiştik ama şu an vazgeçtik gibi. Çevrede çok duyulmaya başladı diyeKızlar kız isimleri için fikirleriniz nelerdir?
Asya, Ada benim hoşuma gidiyor. Eşim Alara diyorama benim içime sinmedi
Diğer modern isimlerde genelde çevremde var
![]()
Hayırlı olsunnnnn sağlıkla kucağınıza alın inşallah
![]()
ALLAH saglikla kucagina almayı nasip etsin İNSAALLAH
Sağlıcakla gelsin inşallah canım![]()
Ayyy çok güzellll darısı başımızaaa![]()
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah![]()
Hayırlı olsun canım, sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
aminn arkadaşlar tek tek çok teşekkür ederim herkese Rabbim herkesin gönlündeki muradı versin inşallah.Hayırlı olsun canımSağlıkla gelsin inşallah.. Ne mutlu sana
Çok geçmiş olsun canım ya.. Vitamin alabilirsin sanırım. Ihlamur bal.. Burnuna okyanus suyu sık. Bal zencefil karıştır ye. Ateş ağrıya Parol. Boğaz spreyi gargara falan da kullanılıyor olabilir. Doktora sorarsın canım.. Benim de burnum tıkandı tıkanacak gibi.. Hastaliksiz atlatsak keşke ya..
Ay ben de Atakent'teyim
Yok yok bence çok yakın diyebiliriz
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah![]()
Eşimde eski gibi dedi asyaBiz de 6 7 yıl önce Asya koyarız ismini kız olursa demiştik ama şu an vazgeçtik gibi. Çevrede çok duyulmaya başladı diyeönerim yok önerilere açığım ben de. Erkeğe Çınar dedik ama kıza daha netlik yok ı-ı
![]()
Çok geçmiş olsun canım benim birebir aynı durumdayım tam mevsim geçişi off ya perişan oldum vallaBen de bugün çok kötüyüm canım boğazım aşırı yanıyor. İlaçta içemiyorum rahatlamak için ne yapsam diye bakıyorum etrafa, burnumda tıkalı
Nehir, Doğa, Duru, Çağla benim beğendiğim kız isimleri. Daha çok zamanımız var canim, içine sinen bir isim bulursunEşimde eski gibi dedi asyaDuru, Öykü, Ülkü.. Ben Ada’ya ısındım biraz ama bakalım
Çınar çok güzel isim ama erkek değil ki bizimkiler
![]()
Bunlarda çok güzel canım Duru benimde aklıma geldi, teşekkürlerNehir, Doğa, Duru, Çağla benim beğendiğim kız isimleri. Daha çok zamanımız var canim, içine sinen bir isim bulursun