Amannn dur alıştırma sakınKızlar ikiliden çıktım şimdi çok şükür herşey yolundaymış ölçümler gayet güzel dediyüksek ihtimal kız dedi 12+2 perinatolıg
sizce?? Değişme ihtimali yoktur değil mi kendimi kıza alıştırmaya başlıyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amannn dur alıştırma sakınKızlar ikiliden çıktım şimdi çok şükür herşey yolundaymış ölçümler gayet güzel dediyüksek ihtimal kız dedi 12+2 perinatolıg
![]()
Ayy hadi bakalım seninki aynı mı kalıcak değişecek miKız gibi ama net değil grubuna hoş geldin canımm, 11 ve 13 de kız gibi denen bebeğimi inşallah 15+0 da öğrenicem pazar günü
![]()
Hadii yaAmannn dur alıştırma sakınBenimkini de kıza benzettiler erkekmiş
Sen yine bekle biraz canım bi kaç haftaya netleşir artık zaten
![]()
Erkekten kıza dönen de var kızdan erkeğe de ama 15,16 haftadan sonra bu değişme vakaları çok daha düşükAyy hadi bakalım seninki aynı mı kalıcak değişecek mikızdan erkeğe döndüğü oluyor mu ki
Evet kız annelerine ekleniyoruz sanırım
![]()
Evet soyledi. Ama 2 hafta sonra kesinlesir de dedi. Masallah sizinkine deBen doğurduğumu bile unutabilecek aşamadayımEkim ayında tam 7 yıl olacak doğum yapalı
İnşallah bari tecrübelerle beraber ilk zamanlari daha kolay geçiririm ben de :)
Ay maşallah canımDoktor erkek demiş miydi? Ben net görmedim bir yerlerini ama
görünüşü erkeğe benziyor. Sağlıkla gelsin
Bu arada benim minnaka da benzettim seninkini. Benimki de mi erkek acep diye düşündüm.
Penguenler de tatlı olur ama, napalimTadını çıkaralım sekerim
![]()
Ay ben kaçırmışım senin mesajını, cinsiyetleri öğrenmişsin ne güzelBen şuan bekliyorum ölçüm aldılar amacinsiyet de söylediler
resim vermiyorlarmış ondan resim atıp tahmin edin diyemicem direkt söylüyorum
Tek yumurta ikizleri erkek, diğer tarafta yalnız büyüyen bebeğim ise kız olacakmış
Şimdi erkeklerin kan akışında sorun varmış sanırımdetaylıda bakacaklar şimdi
![]()
aaa senin de mi belli oldu canım, ben de sana hep kız dedik diye hatırlıyorum :) hayırlısı saglıkla dogsun kuzucukAmannn dur alıştırma sakınBenimkini de kıza benzettiler erkekmiş
![]()
Evet canım doktorum ilkten kıza benzetmişti, herkes kız demişti burda da, instagramdaki sayfa da %80 kız demişti :) Son kontrolüm de erkek olduğunu öğrendik bakalım değişmez artık heraldeaaa senin de mi belli oldu canım, ben de sana hep kız dedik diye hatırlıyorum :) hayırlısı saglıkla dogsun kuzucuk
bence de 15 haftalıkta artık yanılma payı cok düşük olur. oğlumda 15 haftalıkken soguk algınlıgı gecirmiştim, cinsiyet öğrenme amacıyla degil ama hasta oldugum icin o sırada bir kadın dogumcu bakmıstı, daha ultrason aletini tuttugu ilk dakika cinsiyeti öğrenmişmiydiniz dedi, orda anladım erkek oldugunuErkekten kıza dönen de var kızdan erkeğe de ama 15,16 haftadan sonra bu değişme vakaları çok daha düşük![]()
kac haftalıkken erkek dediler, eğer 15ten sonraysa değişmez bence :) bana da o sayfa %90 kız dedi ama bakalım cumartesi öğrenicez biz deEvet canım doktorum ilkten kıza benzetmişti, herkes kız demişti burda da, instagramdaki sayfa da %80 kız demişti :) Son kontrolüm de erkek olduğunu öğrendik bakalım değişmez artık heralde![]()
Hadi bakalımmmbence de 15 haftalıkta artık yanılma payı cok düşük olur. oğlumda 15 haftalıkken soguk algınlıgı gecirmiştim, cinsiyet öğrenme amacıyla degil ama hasta oldugum icin o sırada bir kadın dogumcu bakmıstı, daha ultrason aletini tuttugu ilk dakika cinsiyeti öğrenmişmiydiniz dedi, orda anladım erkek oldugunubir hafta sonra kendi doktorumda cinsiyeti öğrenmiştik. 15 haftalıkta hala belli olmuyor diyorsa doktor bence kızdır :)
Ay ben bunu görmüş müydüm acaba.. Her şey karışıyor artıkAmannn dur alıştırma sakınBenimkini de kıza benzettiler erkekmiş
![]()
Masallah canımKızlar ikiliden çıktım şimdi çok şükür herşey yolundaymış ölçümler gayet güzel dediyüksek ihtimal kız dedi 12+2 perinatolıg
![]()
Gözünüz aydın sağlıkla gelsinKızlar selammm bugün kontrolüm vardııı benimde prensesim oluyoooorrr:))
Maşallah canım banada bı Dr kıza benziyor dedi ikinci dr erkeğe benziyor dedi yarın randevum var bakalım ne dicekler bu seferKızlar ikiliden çıktım şimdi çok şükür herşey yolundaymış ölçümler gayet güzel dediyüksek ihtimal kız dedi 12+2 perinatolıg
![]()
Hayırlısı olsunKızlar selammm bugün kontrolüm vardııı benimde prensesim oluyoooorrr:))
Hayırlı olsun gözünüz aydınBen şuan bekliyorum ölçüm aldılar amacinsiyet de söylediler
resim vermiyorlarmış ondan resim atıp tahmin edin diyemicem direkt söylüyorum
Tek yumurta ikizleri erkek, diğer tarafta yalnız büyüyen bebeğim ise kız olacakmış
Şimdi erkeklerin kan akışında sorun varmış sanırımdetaylıda bakacaklar şimdi
![]()
Ben de Genoksa yaptırdım Tekirdağ'dayim benim 6 günde sonuçlandı sizin baya hızlı olmuşMerhaba,
Konuyla alakası yok ama soranlar olmuştu, yazmak istedim.
Yaş sebebiyle ikili testten ziyade direk Nifty testi önermişti doktorum.
Ankara Genoks a yaptırdık. Bursa'da oturuyorum ve hemşire bulunduğumuz konuma gelerek kanımı aldı.
Sonuç tam 4 iş gününde çıktı.(Allah a şükür temiz) Hızlı sonuç isteyenler için uygun olabilir. Sevgiler.
Daha yeni öğrendik 16+3te bana da değişmez gibi geliyor bakalım detaylı ultrasonda da iyice netleşir sanırım :)kac haftalıkken erkek dediler, eğer 15ten sonraysa değişmez bence :) bana da o sayfa %90 kız dedi ama bakalım cumartesi öğrenicez biz de
Amin inşallah canım sen de öğrenirsin az kalmış heyecanlı bekleyişlerAy ben bunu görmüş müydüm acaba.. Her şey karışıyor artık
Sağlıkla gelsin inşallah yaa
Demek o instagram sayfası da yanılmış haa.. İyice meraklanmaya başladım bak şimdi
Masallah canımBacak arasında bir şey göremediyse demek
öyle demiştir. Bana doğrudur gibi geldi
ama bekle bakalım.. Mecbuuur.. Çok kaptırma kendini madem, bak değişebilirmis.. Ay benim daha 2 hafta var
![]()