• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar ikiliden çıktım şimdi çok şükür herşey yolundaymış ölçümler gayet güzel dedi 🙈🧿 yüksek ihtimal kız dedi 12+2 perinatolıg 😁 sizce?? Değişme ihtimali yoktur değil mi kendimi kıza alıştırmaya başlıyorum 😝😝
Amannn dur alıştırma sakın😂😂 Benimkini de kıza benzettiler erkekmiş 🤭 Sen yine bekle biraz canım bi kaç haftaya netleşir artık zaten 🥰👍

Ben doğurduğumu bile unutabilecek aşamadayım :KK70:Ekim ayında tam 7 yıl olacak doğum yapalı 🤣😅 İnşallah bari tecrübelerle beraber ilk zamanlari daha kolay geçiririm ben de :)

Ay maşallah canım 😊🧿🥰 Doktor erkek demiş miydi? Ben net görmedim bir yerlerini ama😅 görünüşü erkeğe benziyor. Sağlıkla gelsin 😊🙏🏻
Bu arada benim minnaka da benzettim seninkini. Benimki de mi erkek acep diye düşündüm.

Penguenler de tatlı olur ama, napalim 😅😍 Tadını çıkaralım sekerim 😅🥰
Evet soyledi. Ama 2 hafta sonra kesinlesir de dedi. Masallah sizinkine de🤲 hepsi tatlis bu bebislerin😋

Ben şuan bekliyorum ölçüm aldılar ama 🌸 cinsiyet de söylediler 🥰 resim vermiyorlarmış ondan resim atıp tahmin edin diyemicem direkt söylüyorum 😍

Tek yumurta ikizleri erkek, diğer tarafta yalnız büyüyen bebeğim ise kız olacakmış 🥰🥰🌸

Şimdi erkeklerin kan akışında sorun varmış sanırım😑 detaylıda bakacaklar şimdi 🌸
Ay ben kaçırmışım senin mesajını, cinsiyetleri öğrenmişsin ne güzel ❤️ bir sorun cıkmaz inşallah kuzularında, saglıkla kavuşun canım

Amannn dur alıştırma sakın😂😂 Benimkini de kıza benzettiler erkekmiş 🤭 Sen yine bekle biraz canım bi kaç haftaya netleşir artık zaten 🥰👍
aaa senin de mi belli oldu canım, ben de sana hep kız dedik diye hatırlıyorum :) hayırlısı saglıkla dogsun kuzucuk

aaa senin de mi belli oldu canım, ben de sana hep kız dedik diye hatırlıyorum :) hayırlısı saglıkla dogsun kuzucuk
Evet canım doktorum ilkten kıza benzetmişti, herkes kız demişti burda da, instagramdaki sayfa da %80 kız demişti :) Son kontrolüm de erkek olduğunu öğrendik bakalım değişmez artık heralde 🤭

Erkekten kıza dönen de var kızdan erkeğe de ama 15,16 haftadan sonra bu değişme vakaları çok daha düşük😊
bence de 15 haftalıkta artık yanılma payı cok düşük olur. oğlumda 15 haftalıkken soguk algınlıgı gecirmiştim, cinsiyet öğrenme amacıyla degil ama hasta oldugum icin o sırada bir kadın dogumcu bakmıstı, daha ultrason aletini tuttugu ilk dakika cinsiyeti öğrenmişmiydiniz dedi, orda anladım erkek oldugunu :D bir hafta sonra kendi doktorumda cinsiyeti öğrenmiştik. 15 haftalıkta hala belli olmuyor diyorsa doktor bence kızdır :)

Evet canım doktorum ilkten kıza benzetmişti, herkes kız demişti burda da, instagramdaki sayfa da %80 kız demişti :) Son kontrolüm de erkek olduğunu öğrendik bakalım değişmez artık heralde 🤭
kac haftalıkken erkek dediler, eğer 15ten sonraysa değişmez bence :) bana da o sayfa %90 kız dedi ama bakalım cumartesi öğrenicez biz de

bence de 15 haftalıkta artık yanılma payı cok düşük olur. oğlumda 15 haftalıkken soguk algınlıgı gecirmiştim, cinsiyet öğrenme amacıyla degil ama hasta oldugum icin o sırada bir kadın dogumcu bakmıstı, daha ultrason aletini tuttugu ilk dakika cinsiyeti öğrenmişmiydiniz dedi, orda anladım erkek oldugunu :KK70: bir hafta sonra kendi doktorumda cinsiyeti öğrenmiştik. 15 haftalıkta hala belli olmuyor diyorsa doktor bence kızdır :)
Hadi bakalımmm 😎😎😊

Ay ben bunu görmüş müydüm acaba.. Her şey karışıyor artık 😅
Sağlıkla gelsin inşallah yaa 🥰🙏🏻
Demek o instagram sayfası da yanılmış haa.. İyice meraklanmaya başladım bak şimdi 🙈
Kızlar ikiliden çıktım şimdi çok şükür herşey yolundaymış ölçümler gayet güzel dedi 🙈🧿 yüksek ihtimal kız dedi 12+2 perinatolıg 😁 sizce?? Değişme ihtimali yoktur değil mi kendimi kıza alıştırmaya başlıyorum 😝😝
Masallah canım 😊🧿 Bacak arasında bir şey göremediyse demek 😁 öyle demiştir. Bana doğrudur gibi geldi 🥰 ama bekle bakalım.. Mecbuuur.. Çok kaptırma kendini madem, bak değişebilirmis.. Ay benim daha 2 hafta var :KK51::işsiz:

Maşallah canım banada bı Dr kıza benziyor dedi ikinci dr erkeğe benziyor dedi yarın randevum var bakalım ne dicekler bu sefer

Ben şuan bekliyorum ölçüm aldılar ama 🌸 cinsiyet de söylediler 🥰 resim vermiyorlarmış ondan resim atıp tahmin edin diyemicem direkt söylüyorum 😍

Tek yumurta ikizleri erkek, diğer tarafta yalnız büyüyen bebeğim ise kız olacakmış 🥰🥰🌸

Şimdi erkeklerin kan akışında sorun varmış sanırım😑 detaylıda bakacaklar şimdi 🌸
Hayırlı olsun gözünüz aydın 🤗
Merhaba,
Konuyla alakası yok ama soranlar olmuştu, yazmak istedim.
Yaş sebebiyle ikili testten ziyade direk Nifty testi önermişti doktorum.
Ankara Genoks a yaptırdık. Bursa'da oturuyorum ve hemşire bulunduğumuz konuma gelerek kanımı aldı.
Sonuç tam 4 iş gününde çıktı.(Allah a şükür temiz) Hızlı sonuç isteyenler için uygun olabilir. Sevgiler.
Ben de Genoksa yaptırdım Tekirdağ'dayim benim 6 günde sonuçlandı sizin baya hızlı olmuş 😊 çok şükür sağlıklı

2li tarama sonrası yaşadığım stres çok kötüydü

Kizlar karniniz da tatli tatli bir kaşinti oluyor mu. Benim arada oluyor ama kasimiyorum ufak ufak sıkıyorum. Kaşidigimizda karin çatliyormus. Ilk hamileligimde karnim hiç çatlamamisti.

Ay ben bunu görmüş müydüm acaba.. Her şey karışıyor artık 😅
Sağlıkla gelsin inşallah yaa 🥰🙏🏻
Demek o instagram sayfası da yanılmış haa.. İyice meraklanmaya başladım bak şimdi 🙈

Masallah canım 😊🧿 Bacak arasında bir şey göremediyse demek 😁 öyle demiştir. Bana doğrudur gibi geldi 🥰 ama bekle bakalım.. Mecbuuur.. Çok kaptırma kendini madem, bak değişebilirmis.. Ay benim daha 2 hafta var :KK51::işsiz:
Amin inşallah canım sen de öğrenirsin az kalmış heyecanlı bekleyişler🥰🙏

kızlar merhaba benmde 2 nisan ama ben martta olabilirim o yüzden buradayımm 11 haftalıgım suan cinsiyet ne zamna belli olur

Back