Cenk Sayın a gidiyorum ben. Çokta memnunum kendisi prof,perinatalog. Çokta güzel ilgileniyor... fakültede hoca kendisi. Muayenehanesi var ve ben kontrole gittigimde gerek gebelik öncesi kontrol gerek kadın hastalıkları gerek gebelik detayli ultrason o kadar çok kişiyle karşılaşıyorum ki... ama çok bilgili biri, tahlilleri fakültede yaptiriyorsunuz ona ücret vermiyorsun hiç.
Birde özel trakya hastanesinde Asuman Hanım var. Onu da çok severim. Çok tatlı kadındır, benim ilk kızımda kendisi doktorumdu, doğumunda ameliyatımi o yaptı. Şimdiki hamileligimde de gebelik öncesi kontrolleri kendisine yaptırmıştım. Ama özelde testler çok yüksek devlet hastanesinde de sıra bulunmuyor. Kendisine devam etmeme sebebim kızımda gebelik sekerimi onemsemedi değer önemli değil demişti, Cenk hoca detaylida çok fena firca atıp fakülteye diyabet bölümüne hemen göndermişti. Yani Asumanin gözünden bazı şeyler kaçabiliyor. Ama tatlı bir kadın

Cenk hocanın dezavantajı gebelik gibi bir durumda en başta gebeligi ilk öğrendiğinde takibini kabul ediyor, sonradan asla kabul etmiyor.... ama şiddetle Cenk i tavsiye ederim. Alanında çok iyi gerçekten..