Bence erkek arti isareti ile belirtmis deKizlar sanki benimki cok net erkek dimi? Dunden kareler
Canım 2.resimde erkek daha net belli sanki yaKizlar sanki benimki cok net erkek dimi? Dunden kareler
Kiza benzettim cnm 2 li tarama testinde gosterirse söyler drKızlar günaydın kontrolden ciktik bi sikinti yok şükür 3 bucukta 2 li tarama testine gidecegiz buda resmimiz bacaklarini acmadigi icin goremedik cinsiyetini tahmin yaparmisjniz
bir de bende şişkinlikte çok oluyor, karbo falan ne yesem bir anda karnım davul gibi, sabahları karnım bir tık daha iyi.ama yine de bildiğin 3 kilo ile bile boyum da kısa penguen gibi oldum göbek öndeBen neme lazım diye bekletmiştim. Son anda yakaladıkama aslında yaz hamilesiydim ben şimdi kış olacağım. Bakalım giyebildiklerimi giyeceğim. Üstler hep kısa kollu. Olmaz onlar.. 3-4 tane falan da pantolon var.
Yok hızlı değil aslında. 12 haftada 2-3 kilo normal diyorlar. Herhalde benimkiler büyük beden, ondan bol geldi bana. Ben de 3 kilo aldım ve aslında geçen seferkinden de 3 kilo daha kilolu şekilde hamile kalmıştım zaten. Yine de göbüş kısmını dolduramadim ama yakında dolar :)
Tamam canım. Akşam bakarım yazarım
İnşallah toparlarsin hemen. Bende kansızlık falan yok ona ragmen hala halsizlik devam ediyor. Uykum var yine bak
hahahahaha o da iyiyimiş, bizim ikinci olunca o heves mi yok ne...benim bir önceki düşük oldu canım ondan bir çekinir oldum söylersem de bu da düşerse diye herhalde...öyle öyle bu haftayı buldukBenimkini konu komşu, okul duymayan kalmadı
Evet cnm erkek gibi..Kizlar sanki benimki cok net erkek dimi? Dunden kareler
Ben aynı konuyu kızımda yaşıyorum ve çok sinirleniyorum densizliklere.. kızımın boyu yaşına göre üst sınırda. 24 aylık 90 cm. Parkta oynuyorlar mesela soruyorlar söylüyorum aaaa ne kadar büyük böyle giderse 2 metreyi geçer hem de kızBenim de bu ara aşırı sinirlendiğim bir konu. Kaç aylık ? şu kadar diyorum aaa ne kadar büyük karnın diyolar hemen.
Ya ne kadar densiz insanlar var, sanane dimi her insan bir mi. Haftami. Büyük söyleyeceğim artık densizlikler yüzünden
iç karnın büyük mü küçük mü ona göre değişiyor diyorlar:) benim de özellikle son 1 haftada cok büyüdü, bol kıyafetlerle sakladım şimdiye kadar anlayan olmadı çevremde ama artık saklanacak gibi degil sanki :) kafana takma canım etraf hep konusur, büyük olsa niye büyük küçük olsa niye küçük, sen hamileliğin tadını cıkarİyi akşamlar kızlarcanlar 16 haftalık hamileyim ama karnım 5-6 aylık gibi duruyor herkes çok buyuk diyor sizce bu normal mi bilemedim 9.cu aya kadar benim göbüşü düşünemiyorum
biz böyle şüphelerle cinsiyet bölümünü ancak 20.haftalarda doldurucaz%100 ise sende okeysen listeye ekliyorumbazen yanilma olabiliyor canım
EveeettttCanım 2.resimde erkek daha net belli sanki yaama o küçük çenesi çok güzel değil mi
Kızımda göbegim küçüktü yok gibiydi bana iç karnın var o zamn dediler ama bunda iç karın yok bence direk göbekiç karnın büyük mü küçük mü ona göre değişiyor diyorlar:) benim de özellikle son 1 haftada cok büyüdü, bol kıyafetlerle sakladım şimdiye kadar anlayan olmadı çevremde ama artık saklanacak gibi degil sanki :) kafana takma canım etraf hep konusur, büyük olsa niye büyük küçük olsa niye küçük, sen hamileliğin tadını cıkar
benim de bir arkadasımın kızının boyu bayag uzun, 2 beden büyük giydiriyor o da mesela ileride kızı topuklu ayakkabı giyemeyecek diye üzülüyor :) etraf biraz da çekememekten konusuyor canım takmayın kafanıza, zayıf olsa dert kilolu olsa dert, uzun olsa dert kısa olsa dert milleteBen aynı konuyu kızımda yaşıyorum ve çok sinirleniyorum densizliklere.. kızımın boyu yaşına göre üst sınırda. 24 aylık 90 cm. Parkta oynuyorlar mesela soruyorlar söylüyorum aaaa ne kadar büyük böyle giderse 2 metreyi geçer hem de kızyapıyorlar suratları böyle garip garip. Sonra eşim soranlara 3 yaşında demeye basladi bu sefer de aaa daha cümle kuramıyor mu bir pedagog a gidin yazık televizyon izlemeyin evde demeye başladılar. Yani nasıl sinir oluyorum anlatamam.
Aşırı sinirleniyorum benim göbegim ben mutluyum böyle ama yok çok meraklılar bilicekler herşeyiBenim de bu ara aşırı sinirlendiğim bir konu. Kaç aylık ? şu kadar diyorum aaa ne kadar büyük karnın diyolar hemen.
Ya ne kadar densiz insanlar var, sanane dimi her insan bir mi. Haftami. Büyük söyleyeceğim artık densizlikler yüzünden
benim de oğlum var, bu seferki kız olursa çok garip hissedecegim, erkeğe cok alışmışım, kıza nasıl bakarım babasına cok düşkün olursa tuhaf hissedermiyim diyorum :) malum oğlanlar anneye cok düşkün oluyor. senin icin de güzel olmuş bence, kızın çok güzel ablalık yapacaktırEveeettttcok tatlii yaa... Hep kiz dusundum bi de kizim demeye almistim ya oglum garip geliyor ama sevdim coookk tesekkur ederim
Yemek çok yemiyorum kararında su çok içiyorum tabii bebekte büyüyor normal ama böle sorunca herkes bende ters giden ne diyorumBenimki de öyleeedüz karından nasıl oldu da 6 aylık karına ulaştım bilmiyorum. 9 ayda biz kocamama olacağız bence de
bizim insanımız ne zaman bana ne demeyi öğrenir acabaBen aynı konuyu kızımda yaşıyorum ve çok sinirleniyorum densizliklere.. kızımın boyu yaşına göre üst sınırda. 24 aylık 90 cm. Parkta oynuyorlar mesela soruyorlar söylüyorum aaaa ne kadar büyük böyle giderse 2 metreyi geçer hem de kızyapıyorlar suratları böyle garip garip. Sonra eşim soranlara 3 yaşında demeye basladi bu sefer de aaa daha cümle kuramıyor mu bir pedagog a gidin yazık televizyon izlemeyin evde demeye başladılar. Yani nasıl sinir oluyorum anlatamam.
Benimde çok şükür ağrım falan yok biraz yorulduğumda oluyor o kadar ama normalde olmuyor. Ama bulantı çok şükür en zirvesine kadar yaşadım. Zaten midem hassas tam tavan yaptı gebelikte. Allah diyorum kimseye vermesin gerçekten de çok kötü. Sen de bir sorun yok sen şanslısın canım Allah’ın sana mükafatı bu çünkü küçücük bebeğin var daha yerinden kalmamasaydın perişan olurdun sen de çocukta Allah dağına göre kar veriyor. Ben de Asya da bana bakacak kimse yoktu babam Ca hastasıydı annem onunla ilgileniyordu kardeşlerim çalışıyordu hep. O yüzden çok güzel geçirdim ilk gebeliğimi ama hepsi bir olmuyor işte ne yazıkki. İnşallah hiç böyle olmazsın canım benimYa bende mi sorun var diye düşünüyorum. Ne bir mide yanmam var, ne mide ekşimesi ne kasık ağrısı ne göbek ağrısı vs. Hiçbiri yok yaaaböyle olunca ve sürekli duyunca endişe katsayım artıyor sureklii
Tesekkur ederim. Insallah sizin de gonlunuze gore saglikli bir sekilde dogar bebisinizbenim de oğlum var, bu seferki kız olursa çok garip hissedecegim, erkeğe cok alışmışım, kıza nasıl bakarım babasına cok düşkün olursa tuhaf hissedermiyim diyorum :) malum oğlanlar anneye cok düşkün oluyor. senin icin de güzel olmuş bence, kızın çok güzel ablalık yapacaktır
Cok ilginç gerçekten, tüylerim diken diken oldu. Elbette bir anlamı vardır. Hayırlısıyla sağlıkla büyütün inşallah.Tesekkur ederim. Insallah sizin de gonlunuze gore saglikli bir sekilde dogar bebisinizkizim simdiden sahipleniyor kiskaniyor falan... Sanki kendi kiskancligini ters duyguya donusturerek yenmeye calisiyor, boyle gozlemledim. Kizim keyfine gore oynasin kardesi ile okula basladi zaten kizim... Gunduz olmicak... Cok guzel duygular ...
Ben ruyamda Haz mevlananin annesini gormustum. Muhammad Celaleddin ismini koymam gerektigini falan... Taa 8 hafta mi ne erkek demisti ismi ile. Dun erkek dedi doktor, bugun de mevlanayi gordum nurluca, kizimla benim yanagimizi oksadi... Yani bu ismi koymak bana farz oldu, oyle hissediyorm. Esim suanda sessizligini koruyor. Kendi doktorumuzu bekliyor. Insallah kabul eder... Ismi ile dogacak insallahBir de ben aslen konyaliyim, hic tesaduf degil bunlar ...
Benimde ayak numaram küçük 35-36 giyiyorum çocuk reyonundan mi alıyorsun diyenler olmustu bir arabizim insanımız ne zaman bana ne demeyi öğrenir acaba
benim de boyum türk kadını ortalaması üstünde ve ayak numaram 40. ay Allahım ben çocukken aileme “ ayağı her büyüdüğünde ayakkabısını değiştirmeyin önünü alamazsınız” derlerdi. babam da “ nesi var kızımın ayakları yere sağlam basıyor “ derdidensizler her yerde , 4 yanımızda . çok kaşınana sana ne sorusunu yapıştırıverin
Bende 1-2 yaş büyük alıyorum mecbur çünkü olmuyor kıyafetler , sağlık olsun yeter ki... topuklu ayakkabı da giyer ya neden diymesin ki, benim boyum kısa genel olarak 160. Eşim 190benim de bir arkadasımın kızının boyu bayag uzun, 2 beden büyük giydiriyor o da mesela ileride kızı topuklu ayakkabı giyemeyecek diye üzülüyor :) etraf biraz da çekememekten konusuyor canım takmayın kafanıza, zayıf olsa dert kilolu olsa dert, uzun olsa dert kısa olsa dert millete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?