Bende hiçbiri yokBenimde çok şükür ağrım falan yok biraz yorulduğumda oluyor o kadar ama normalde olmuyor. Ama bulantı çok şükür en zirvesine kadar yaşadım. Zaten midem hassas tam tavan yaptı gebelikte. Allah diyorum kimseye vermesin gerçekten de çok kötü. Sen de bir sorun yok sen şanslısın canım Allah’ın sana mükafatı bu çünkü küçücük bebeğin var daha yerinden kalmamasaydın perişan olurdun sen de çocukta Allah dağına göre kar veriyor. Ben de Asya da bana bakacak kimse yoktu babam Ca hastasıydı annem onunla ilgileniyordu kardeşlerim çalışıyordu hep. O yüzden çok güzel geçirdim ilk gebeliğimi ama hepsi bir olmuyor işte ne yazıkki. İnşallah hiç böyle olmazsın canım benim
Ayy hayırlı olsun, bir de ben öğrenebilsem artıkKızlar günaydın herkese dün kontrolüm vardı fetal DNA ile cinsiyet öğrenmiştim biliyorsunuz doktorda gördü ve kesin kız dediRheaa beni de listeye ekleyebilirsin Herşey yolunda şimdilik çok şükür bebek arabasını ve bir kaç parça kıyafet aldım ben de şimdiden ,joie %25 indirimden yararlanmıştım şimdiden fiyat 2 bin lira artmış bile 1 ay sonra tekrar görüşelim dedi doktorum benden haberler böyle umarım hepimiz sorunsuz hamilelik süreci geçirip sağ Salim kucaklarız bebişlerimizi
Ben iyice bıktım her halta karışan insanlardan, her insan farklı, herkesin gelişimi farklı.Ben aynı konuyu kızımda yaşıyorum ve çok sinirleniyorum densizliklere.. kızımın boyu yaşına göre üst sınırda. 24 aylık 90 cm. Parkta oynuyorlar mesela soruyorlar söylüyorum aaaa ne kadar büyük böyle giderse 2 metreyi geçer hem de kızyapıyorlar suratları böyle garip garip. Sonra eşim soranlara 3 yaşında demeye basladi bu sefer de aaa daha cümle kuramıyor mu bir pedagog a gidin yazık televizyon izlemeyin evde demeye başladılar. Yani nasıl sinir oluyorum anlatamam.
Ayy çok sinir oluyorum ya , benim oğluma da ayaklarına söylüyorlar. Sanane dimi seni ne ilgilendiriyo.bizim insanımız ne zaman bana ne demeyi öğrenir acaba
benim de boyum türk kadını ortalaması üstünde ve ayak numaram 40. ay Allahım ben çocukken aileme “ ayağı her büyüdüğünde ayakkabısını değiştirmeyin önünü alamazsınız” derlerdi. babam da “ nesi var kızımın ayakları yere sağlam basıyor “ derdidensizler her yerde , 4 yanımızda . çok kaşınana sana ne sorusunu yapıştırıverin
Bence de şükret canım keşke bende senin gibi olabilseydim. Dediğim gibi benim de ilk gebeliğim senin ki gibiydi sadece karnım büyüyordu 10 gün hafif bulantım oldu ama rahatsız edici değildi çoo hafifti başka da hiç bişi olmadı ne mutluydumBende hiçbiri yokburda yazıyor ya kasığim ağrıdı, belim ağrıdı yada midem eksidi vs. Yok anacım yok.. sonra içimi bir telaş alıyor sonda diyorum ki dertsiz başına dert ariyorsun otur işte şükret haline
Kiz benim ilki de böyleydi, tek fark onda çok aserme vardı ilk başlarda. Birde 1.ayda düşüm tehlikesi olmustu kanamam vardı ama yine hiç belirti yoktu ki..Bence de şükret canım keşke bende senin gibi olabilseydim. Dediğim gibi benim de ilk gebeliğim senin ki gibiydi sadece karnım büyüyordu 10 gün hafif bulantım oldu ama rahatsız edici değildi çoo hafifti başka da hiç bişi olmadı ne mutluydumşu Halimle kıyaslanınca arada uçurum var. Sen aramızdaki şanslı gebelerden biriisisn canım
Çok teşekkür ederimCenk Sayın a gidiyorum ben. Çokta memnunum kendisi prof,perinatalog. Çokta güzel ilgileniyor... fakültede hoca kendisi. Muayenehanesi var ve ben kontrole gittigimde gerek gebelik öncesi kontrol gerek kadın hastalıkları gerek gebelik detayli ultrason o kadar çok kişiyle karşılaşıyorum ki... ama çok bilgili biri, tahlilleri fakültede yaptiriyorsunuz ona ücret vermiyorsun hiç.
Birde özel trakya hastanesinde Asuman Hanım var. Onu da çok severim. Çok tatlı kadındır, benim ilk kızımda kendisi doktorumdu, doğumunda ameliyatımi o yaptı. Şimdiki hamileligimde de gebelik öncesi kontrolleri kendisine yaptırmıştım. Ama özelde testler çok yüksek devlet hastanesinde de sıra bulunmuyor. Kendisine devam etmeme sebebim kızımda gebelik sekerimi onemsemedi değer önemli değil demişti, Cenk hoca detaylida çok fena firca atıp fakülteye diyabet bölümüne hemen göndermişti. Yani Asumanin gözünden bazı şeyler kaçabiliyor. Ama tatlı bir kadınCenk hocanın dezavantajı gebelik gibi bir durumda en başta gebeligi ilk öğrendiğinde takibini kabul ediyor, sonradan asla kabul etmiyor.... ama şiddetle Cenk i tavsiye ederim. Alanında çok iyi gerçekten..
Düşük tehlikesi yaşadığın için belki de bulantı olmamıştır. Diyorum ya Allah dağına göre kar veriyor canım. İnşallah hiç birisini yaşamadan sağlıkl kucağına alırsın bebişini canımKiz benim ilki de böyleydi, tek fark onda çok aserme vardı ilk başlarda. Birde 1.ayda düşüm tehlikesi olmustu kanamam vardı ama yine hiç belirti yoktu ki..
Benim de ikinci ama tamamen benim dışımda geliştibir de bende şişkinlikte çok oluyor, karbo falan ne yesem bir anda karnım davul gibi, sabahları karnım bir tık daha iyi.ama yine de bildiğin 3 kilo ile bile boyum da kısa penguen gibi oldum göbek önde
hahahahaha o da iyiyimiş, bizim ikinci olunca o heves mi yok ne...benim bir önceki düşük oldu canım ondan bir çekinir oldum söylersem de bu da düşerse diye herhalde...öyle öyle bu haftayı bulduk
Gözün aydın canım darısı diğer yaptıranlara inşallah Türkiye de yapılıyormuş galiba ondan bu kadar hızlı cıktıMerhaba,
Konuyla alakası yok ama soranlar olmuştu, yazmak istedim.
Yaş sebebiyle ikili testten ziyade direk Nifty testi önermişti doktorum.
Ankara Genoks a yaptırdık. Bursa'da oturuyorum ve hemşire bulunduğumuz konuma gelerek kanımı aldı.
Sonuç tam 4 iş gününde çıktı.(Allah a şükür temiz) Hızlı sonuç isteyenler için uygun olabilir. Sevgiler.
canım ben kan pıhtılaşması sebebiyle iğne kullanıyorum normalde özelde takipliyim ama kaydım olsun diye devlete de gittim devlette iğne kullandığımı söyleyince sonuçlarını getir duruma göre perinotolojiye yönlendirelim dedi. ayrıntılı ultrason içinde önceden randevu oluşturduk yoğunluk sebebiyle bu tabiki ankarada şehir hastanesi prosedürü hastane hastane de değişebilir.Bildiğim kadarıyla devlet hastanelerinde perinatolog yok, hic denk gelmedim ama fakülte hastanesinde kadın doğum içerisinde oluyor. Size en yakın fakülteden perinatoloji den randevu alabilirsiniz.
Evet öyle canım İstanbul’da da. Bakırköyde buldum bi doktor ilgisi de iyiymiş fiyat da makul geldi oraya gidebiliriz.canım ben kan pıhtılaşması sebebiyle iğne kullanıyorum normalde özelde takipliyim ama kaydım olsun diye devlete de gittim devlette iğne kullandığımı söyleyince sonuçlarını getir duruma göre perinotolojiye yönlendirelim dedi. ayrıntılı ultrason içinde önceden randevu oluşturduk yoğunluk sebebiyle bu tabiki ankarada şehir hastanesi prosedürü hastane hastane de değişebilir.ikizlerkadini96
Ben doğurduğumu bile unutabilecek aşamadayımvalla cok guzel hem dogal insanin içi de rahat ediyor. Belki 2. de mememiz alisik diye yara olmaz diye umut ediyorum. Çunku emzirmeyi birakali daha 1 yil olmadi tam olarak
Ay maşallah canımKizlar sanki benimki cok net erkek dimi? Dunden kareler
Penguenler de tatlı olur ama, napalimbir de bende şişkinlikte çok oluyor, karbo falan ne yesem bir anda karnım davul gibi, sabahları karnım bir tık daha iyi.ama yine de bildiğin 3 kilo ile bile boyum da kısa penguen gibi oldum göbek önde
Gözünüz aydınKızlar selammm bugün kontrolüm vardııı benimde prensesim oluyoooorrr:))
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin minik kızçeKızlar selammm bugün kontrolüm vardııı benimde prensesim oluyoooorrr:))
yaş kaçtı canım senin ? kaçıncı haftada yaptırdın ? ben de bu hafta sonu gideceğim ne isteyecek bilmiyorum ama yaş 39Merhaba,
Ankara Genoks a yaptırdık. Bursa'da oturuyorum ve hemşire bulunduğumuz konuma gelerek kanımı aldı.
Sonuç tam 4 iş gününde çıktı.(Allah a şükür temiz) Hızlı sonuç isteyenler için uygun olabilir. Sevgiler.
Simdi gördüm canım. Ben de Genoks'a verdim, Istanbul'da ama.. Kendi laboratuvarları mi var yoksa yurtdisina mi gidiyor acaba? Hepsi kendi laboratuvarında bakıyorsa belki Istanbul'da yoğunluk vardır diyorum. 1 hafta geçti benim kan vereli. Doktor 2 haftada çıkar diyordu gerci ama muhtemelen o da fazla fazla söyledi. Ben de bekliyorum bakalım. Haftaya çıkar bari inşallah.. Güzel sonuçlar gelsinMerhaba,
Kız gibi ama net değil grubuna hoş geldin canımmKızlar ikiliden çıktım şimdi çok şükür herşey yolundaymış ölçümler gayet güzel dediyüksek ihtimal kız dedi 12+2 perinatolıg sizce?? Değişme ihtimali yoktur değil mi kendimi kıza alıştırmaya başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?