• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Arkadaşıma hep erkek dendi. Detayı muayene de dahil olmak üzere 25 li haftalarda cinsiyetini kız olarak öğrendi yani her turlu yanılma olabiliyor...
Dogrudur canin ben cevrem de hic oyle denk gelmeyince. Aslinda benim gittigim doktorun.ultrasonu cok iyiydi ablamlar, yengem cevreden tanidiklar hepimiz ona gitmistik. Doktorun hic yanildigini gormedik. Simdi ona gitsem bu hafta soylemisti cinsiyetini. Dogumumda hastaneye gicik oldum diye gitmedim. Bir de malum basima gelenler kanama vs direk universite hastanesine gittim cunku en iyi ilgilenecek yerdi cokta guzel baktilar.

Günaydın herkese 🌼
Rheaa Rheaa K kadinca1234 Edirne'de hangi doktora gidiyorsunuz? Bir arkadaşım hamile kalmadan önce kontroller için gitmek istiyorda ayrıca takip için de gidecek memnun musunuz doktorunuzdan? Şimdiden teşekkürler

Bu kontrolde soylemeyi dusunuyorum doktora ... Zarari varsa zaten kullanmam, sabrederim. Bulanti icin Verdi, onu da cok kotu olmadikca kullanmiyorum...
Kusura bakma anca girebildim buraya mesajını da yeni gördüm. Ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum geçen sağlık ocağında yazdırdım ordaki doktor da çok şanslısın iyi bir doktorun var sana bunu en başında yazmış dedi hamilelik öncesi kabızlık şikayetlerim oluyordu magnezyum sayesinde hiç olmadı demir hapı bile etki etmedi

İyi akşamlar kızlar ☺️🌺canlar 16 haftalık hamileyim ama karnım 5-6 aylık gibi duruyor herkes çok buyuk diyor sizce bu normal mi bilemedim 🙄 9.cu aya kadar benim göbüşü düşünemiyorum🤣
Benim de bu ara aşırı sinirlendiğim bir konu. Kaç aylık ? şu kadar diyorum aaa ne kadar büyük karnın diyolar hemen.
Ya ne kadar densiz insanlar var, sanane dimi her insan bir mi. Haftami. Büyük söyleyeceğim artık densizlikler yüzünden

Bildiğim kadarıyla devlet hastanelerinde perinatolog yok, hic denk gelmedim ama fakülte hastanesinde kadın doğum içerisinde oluyor. Size en yakın fakülteden perinatoloji den randevu alabilirsiniz.
Arastirma hastanelerin de oluyor canim. Ben Istanbul da Kanunide yaptirdim ve doktor cok iyi bir kadindi. Ozeldeki gibi ilgilendi 🙂

Kizlar aranizda Bursada yasayan var mi?Bildihiniz iyi bir perinatolog var mi Bursa'da?

Gercekten oyle cunku hersey mideye bagliymis bunu anladım yemek yemeyi gectim artik mide bulantısından hic bisey yapasın gelmiyor bebisler saglikla gelsin de İNSAALLAH su bulantilar da geçsin.. senin gecmis geri gelmiş demekki hormonlar surekli oynuyor kan akisi hizlaniyormus ya gittikçe ondan da olabilir
Evet 2 gündür bulantım yine fazlaydı bugün yine yok denilecek kadar az ve enerjiğim bulantı olduğunda enerjin düşüyor baş dönmesi ve baş ağrısını tetikliyor. Halsizliği tetikliyor zaten halsizlik oluyot bulantı olduğunda da daha da artıyor. Neyse ki bugün yine güzel uyandım inşallah böyle böyle komple gider Allah yardımcısı olsun sürekli yaşayanların ve yaşayacak olanların.

Kızlar günaydın kontrolden ciktik bi sikinti yok şükür 3 bucukta 2 li tarama testine gidecegiz buda resmimiz bacaklarini acmadigi icin goremedik cinsiyetini tahmin yaparmisjniz

Eklentiler

• IMG_20220915_091315.jpg
    IMG_20220915_091315.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 95
Günaydın herkese 🌼
Rheaa Rheaa K kadinca1234 Edirne'de hangi doktora gidiyorsunuz? Bir arkadaşım hamile kalmadan önce kontroller için gitmek istiyorda ayrıca takip için de gidecek memnun musunuz doktorunuzdan? Şimdiden teşekkürler
Cenk Sayın a gidiyorum ben. Çokta memnunum kendisi prof,perinatalog. Çokta güzel ilgileniyor... fakültede hoca kendisi. Muayenehanesi var ve ben kontrole gittigimde gerek gebelik öncesi kontrol gerek kadın hastalıkları gerek gebelik detayli ultrason o kadar çok kişiyle karşılaşıyorum ki... ama çok bilgili biri, tahlilleri fakültede yaptiriyorsunuz ona ücret vermiyorsun hiç.
Birde özel trakya hastanesinde Asuman Hanım var. Onu da çok severim. Çok tatlı kadındır, benim ilk kızımda kendisi doktorumdu, doğumunda ameliyatımi o yaptı. Şimdiki hamileligimde de gebelik öncesi kontrolleri kendisine yaptırmıştım. Ama özelde testler çok yüksek devlet hastanesinde de sıra bulunmuyor. Kendisine devam etmeme sebebim kızımda gebelik sekerimi onemsemedi değer önemli değil demişti, Cenk hoca detaylida çok fena firca atıp fakülteye diyabet bölümüne hemen göndermişti. Yani Asumanin gözünden bazı şeyler kaçabiliyor. Ama tatlı bir kadın 😊 Cenk hocanın dezavantajı gebelik gibi bir durumda en başta gebeligi ilk öğrendiğinde takibini kabul ediyor, sonradan asla kabul etmiyor.... ama şiddetle Cenk i tavsiye ederim. Alanında çok iyi gerçekten..

• Beğen
Reactions: Cmz
Arastirma hastanelerin de oluyor canim. Ben Istanbul da Kanunide yaptirdim ve doktor cok iyi bir kadindi. Ozeldeki gibi ilgilendi 🙂
🤭🤭🤭 hayatımda hiç Istanbulda hastaneye gitmeyince ne bileyim, burda 1.tane klasik devlet hastanesi 1 tane fakültede var. Her yerde benzer prosedür sanıyor doğal olarak insan 🙃 cahilligin gözü kör olsun 🤭🤭🤭

Benimki de öyleee 🙊 düz karından nasıl oldu da 6 aylık karına ulaştım bilmiyorum. 9 ayda biz kocamama olacağız bence de 😅
Annemlerin hep soyledigi iç karin genis olmayinca karin çok buyurmus. Ilk hamileligim de karnim bir an.önce ciksin hamile oldugum belli olsun diyordum😁 ama baya gec belli olmustu.

Ya bende mi sorun var diye düşünüyorum. Ne bir mide yanmam var, ne mide ekşimesi ne kasık ağrısı ne göbek ağrısı vs. Hiçbiri yok yaaa 😒😒😒😒 böyle olunca ve sürekli duyunca endişe katsayım artıyor sureklii
Herkes bir değil canım senin rahat geçiyor demek ki, ne güzel 😃
Kizlar sanki benimki cok net erkek dimi? Dunden kareler 😌🤲
Ben cinsiyetten anlamam ama çenesinin şekline hayran kaldım, maşallah küçük kuzuya

Back