2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Gunaydin. Beyaz, sari, yesilimsi akinti hamilelikte olur normal. Ama kasinti vs yoksa tabi. Idrar yaparken yanma vs yoksa. Bazen enfeksiyon kaynakli oluyor. Hamilelikte enfeksiyon da cok oluyor Ama soylediklerim yoksa enfeksiyon degildir normaldir.
Çok teşekkür ederim kaşıntı yok içimi rahatlattin biraz olsun

Yeşil ise idrar testi ver idrar enfeksiyonu olabilir büyük ihtimalle canım
Yarın kontrole gideceğim doktor ister sanırım idrar testi
Teşekkürler yarin kontrole gidecegim ins. Nedeni belli olur

Mide yanması başlayan var mı?

2-3 gündür yemeklerden sonra midem yanıyor.
Benm birkaç gündür midem yanıyor 8 9 aylikmisim gibi rahimde ağrı oluyor birde pıhtılaşmadan dolayı bacak ve kollarındaki uyuşma baya arttı başka da birşey yok rabbim sağlık sıhhat versin hepimize

Gercekten oyle cunku hersey mideye bagliymis bunu anladım yemek yemeyi gectim artik mide bulantısından hic bisey yapasın gelmiyor bebisler saglikla gelsin de İNSAALLAH su bulantilar da geçsin.. senin gecmis geri gelmiş demekki hormonlar surekli oynuyor kan akisi hizlaniyormus ya gittikçe ondan da olabilir

Ay ne acayip aynı haftalarda olduğumuz kişilerle aynı belirtileri yaşıyoruz bende rahim ağrısı sürekli yok ama yorulunca yürürken falan böyle baskı ağrı gibi oluyor, bir de dün gece ilk kez göbek deliğim acıdı

Kızlar fetal DNA yaptıracaktım. Genetiğe randevu almıştım. Bulunduğum şehirde yapmıyorlar. Ankara veya İstanbul’a gitmen lazım dedi doktor. Tabi gebeliğim riskli olduğu için yolculuk yapamam. Bugün doktor ense kalınlığına ve burun yapısına baktı normal dedi. 13. haftamda da perinatolog detaylı ultrasonla bakacak. İnşallah sorun olmaz

Inşallah sağlıcakla al kucağına canım. Ense kalınlığı ve burun kemik oluşumu önemli dedi benim doktorumda.yas kaynaklı ikili taramam yüksek cıktı aklında kalmasın istersen nipt yaptır dedi. Bende yarın yaptıracağım inşallah güzel sonuçlar çıkar hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…