Doğuma 1 ay kala falan şu ayva çekicilerini tekrardan danışacağım size canım balla ben sezeryan sancısı ağrısı çekmedim ama omuzlarım tutuldu ve meme sancısı çok çektim omuzlarım 10 gün sürü çocuğu kucağıma zor alıyordum ameliyathanede tutulmuştum ilk ameliyatımı birde kendimi kasmıştım korkudan :)) hep hissedeceğim bayılsam bile kesin hissedeceğim diyordum kendimeMiIsmi neydi hatirlamiyorum ama lansinoh marka memeyi koruyan kapak gibi bir şey vardi. Ben emdikten sonra memeyi yikayip kurulayip onu taktim hep, yara olmadi. Benim sikintim da sut cok oldugu icin, masallah, kizima ilk hafta fazla geliyordu dolu olunca da sisiyordu. Sagma makinasi ile sagip attim fazla sutu,yoksa dayanilmiyor agriya O sekilde sukur yarasiz kazasiz gecmisti. Ben de 20 ay emzirdim kizimi, baya da severdi Aaa bi de kisin ayva cekirdeklerini toplamistim, onu suya koyuyordum jel gibi oluyor zaten, onu surdum dogumdan once baslamistim korkudan
Ay emzirmek cok guzel, insallah hepimize nasip olur
Yeşil ise idrar testi ver idrar enfeksiyonu olabilir büyük ihtimalle canımKızlar günaydın yeşil akıntı yaşayan var mı aranızda bi kac gündür fazla gelmeye basladi biraz arastirdim endise etmeye basladim dogrusu yarın kontrolüm var cok tedirginim
Alerji konusu cidden zor Allah yardımcın olsun canim. Senin tahlilde d vitamini de düşük demistin diye hatırlıyorum oyuzden direkt aklıma sen geldin. İnşallah en yakın zamanda atlatirsinizEvet bu benim aklımda edirnye gittigimde doktorlarla (hem k.dogum hem cocuk) konuşacağım. alerji konusunda diyetisyenle görüştük dün o da d vitaminiyle ilgili doktorlarla gorusmemi istedi. Bakalım probiyotik-prebiyotik takviyelerle belki süreci kısaltıriz
Ayrıca bu görseli benimle paylaştığın için çok teşekkür ederim.böyle bilgilere denk gelirseniz her zaman bir etiket kadar yakınım alerji konusu benim en hassas noktam
Canım bana zarar verrdi ben memnun kalmadım kimse memnun değil demek pek doğru olmaz. Tabi herkesin kendi tercihi benceBende seninle aynı fikirdeyim onu yakınca havasız kalacak bu da akan sütün tahriş etmesine sonrada enfeksiyona kadar yol açabilir. Çünkü kızındayken de sütüm bol bol geliyordu. Krem sürüp yapışmasın diyede göğüs pedi takıyordum. Ona akıyordu hatta şakır şakır. Öyle gümüş falan takıp ıslak bırakamam. Bence de senin ıslak kaldığı için öyle olmuştur canım. Tecrübeni yazdığın için teşekkür ederim bizde bu sayede kullanmayız gümüş falan. Zaten anlattığında mantıklı şey. Sürekli kuru kalsa tamam ama oradan süt geliyor.
Ay evet benim düşük, gebelik öğrenmeden önce kullanıyordum ama hamileyken doktorum ilk3 aylık dönemde d vitamini kullanmayı kesti. Haftaya kontrole tekrar gidince soracağım başlarım herhalde. Kızıma da doktoruna sorup hemen başlarım belki fayda sağlar yaaAlerji konusu cidden zor Allah yardımcın olsun canim. Senin tahlilde d vitamini de düşük demistin diye hatırlıyorum oyuzden direkt aklıma sen geldin. İnşallah en yakın zamanda atlatirsiniz
Malesef devlet hastaneleri böyleEderim tabi canım bakalım cumayı iple çekiyorum. Bebeğimi de doğru düzgün bakamadımki doktor yalap şalap testle alakalı konuşurken baktı gayet sağlıklı suyunda iyi dedi haftasına göre uyumlu dedi kalbine baktı 1 dakika falan sürdü hiçbişey anlamadım ben muayene olurken asistanlar başka hasta alıp sonuç bakıyorkardı çok sinir oldum bu yüzden devlete gitmek istemiyorum bazenultarosunu görseniz hele gülersiniz ultrason demeye bin şahit lazım beyazlık var sadece kağıtta
Evet malesef özellerde pahalandı her gittiğimde zamlı fiyat ödüyorum muayeneyeMalesef devlet hastaneleri böyleözeller de almış başını gitmiş fiyatlar öyle böyle değil yani. İyiki özel sigorta yaptırmışım diyorum ama her şey geçmiyor tabi. Mesele 10 ekimde detaylı ultrasona gireceğim onu karşılamıyor 1.000 küsür tl diyorlar Allah yardımcımız olsun
Yok canım emzirirken silikon meme ucu taksam yeterli olacaktır bana öyle gümüş falan havasız bırakamam. Pedler bile uzun kaldığında hemen kaşındı yapıyor benim cildim de çok hassas zaten kendimi bildiğim için aklımın ucundan bile geçirmiyorum canım benimCanım bana zarar verrdi ben memnun kalmadım kimse memnun değil demek pek doğru olmaz. Tabi herkesin kendi tercihi benceherkes kendine göre kar zarar düşünüp ona göre almalı
Ben de aynıyım valla yemek yapmak yemek bir külfet gibi ev isi bile içimden gelmiyor bulantilar mahvediyor bas agrisi kusmayi tetikliyor uyku bile uyuyamıyorum umarım 9 ay boyunca bole sürmez dogru düzgün yedigomden de bisi anlamiyorumValla helal olsun sana sendeki enerjiden bende istiyorum Allahım nasip edersin inşallah. Bulantım yine başladı akşam üzeri sabahları oluyorsu zor tutuyordum kusmamak için geçiyordu. Bu akşam hem halsizlik hem bulantı midem fokur fokur bu da beni yatalak gibi yapıyor. İnşallah yarına düzelir. Keşke ben de artık normal hayatına dönebilsem tamamen. Vallahi sen yazınca ne kdar özeniyorum bir bilsen. Ne güzel geçiriyorsun enerjiksin. Baksana kışlıkları hazırlıyorsun. Maşallah sana canım hem de uzaklığa rağmenAllahım duy sesimi bana da biraz enerji güç ver bulantılarım bitsin tamamen gitsin inşllah
ALLAH sifa versin beterin beteri var derler ya oyle ALLAH dermansız dert vermesinBenim mide bulantim baya hafifledi aylardir cok kotuydum.Tama rahata erdim her insan gibi yasamaya basladim derken pazar gunu ani bir.kanamayla hastanelik oldum. Simdi ye iç yat sadece şuan o sekikdeyim yasak bir sure.her sey. Diyorum mide bulantisi da neymis Allah baska dert vermesin. Evet cok.zor mide bulantisi ama şuan.ki durumum daha kotu. Insanin basina bir.sey gelince once ki gunlerinin kiymetini daha cok anliyor. Gecer mide bulantinda enerjinde yerine gelir canim
Yaaa.. aynısını yazacaktım. Daha önce de yazdım galiba hatta beni de o kurtardı. Kremler falan ne fayda. Kabuk tutup kanıyordu artık.. Ağlaya ağlaya veriyordum mememi. Neyse ki yavruşum memeciydi şükür de, o da vazgeçmedi. O yağı sürüp sonraki emzirmeye kadar streç kapıyordum ucuna. Onun sayesinde iyileşmiştimeme yaralarinda kesinlikle tahinin.uzerinde biriken yağ derim. Dogum yaptim bir kac gun sonra meme ucum fena yara oldu ne.surdu isem olmadi. Tahinin ustundeki yaği duzenli surdum aninda duzeltmisti.
Aynen canim cok sagolALLAH sifa versin beterin beteri var derler ya oyle ALLAH dermansız dert vermesin
Geçmiş olsun canım. Yeşili bilmiyorum. Enfeksiyon falan mı acaba? Belki bilen vardır.Kızlar günaydın yeşil akıntı yaşayan var mı aranızda bi kac gündür fazla gelmeye basladi biraz arastirdim endise etmeye basladim dogrusu yarın kontrolüm var cok tedirginim
Sağlıkla gelsin inşallah.. Gözün aydınMerhaba kizlar,benim de kontrolum vardi bugun,ultrason bulgulari normal ama fetal dna oneriyorum dedi yas sebebiyle.Yuzde yetmis kiz gibi dedihayirlisi bakalim saglicakla gelsin.
Gözün aydın. Sağlıkla da ilerlesin inşallahSelam kızlar ben de bugün hastanedeyim. Riskli gebelik olduğu için üniversite hastanesinde devam edeceğim. Adet tarihime göre 10+5 im ancak ultrasonda 11+3 ve 11+5 çıktı. Geçen hafta arada 4 gün fark vardı azalmış. Ense kalınlığı ve burnuna baktı normal dedi doktor. Kalp atışları da pozitif. Folik asite 14. haftaya kadar devam et dedi. İki hafta sonra için de perinatolojiye randevu aldım. Doktor perinatoloji için 6. hafta gelmem gerektiğini söyledi. Biraz geç kaldım umarım sorun olmaz
Geçmiş olsun.. İnşallah artık bir an önce geçer..Ben de aynıyım valla yemek yapmak yemek bir külfet gibi ev isi bile içimden gelmiyor bulantilar mahvediyor bas agrisi kusmayi tetikliyor uyku bile uyuyamıyorum umarım 9 ay boyunca bole sürmez dogru düzgün yedigomden de bisi anlamiyorum
Yaaa.. aynısını yazacaktım. Daha önce de yazdım galiba hatta beni de o kurtardı. Kremler falan ne fayda. Kabuk tutup kanıyordu artık.. Ağlaya ağlaya veriyordum mememi. Neyse ki yavruşum memeciydi şükür de, o da vazgeçmedi. O yağı sürüp sonraki emzirmeye kadar streç kapıyordum ucuna. Onun sayesinde iyileşmişti
Benim de ne güzel düzelmişti az çok iyiydim 2 gündür yine bulantı yaşıyorum ne yesem bulanıyor aç kalayım bulanıyor 9 ay sürmez inşalalh geçer. gerçekten bitsin bir daha gelmesin. Hamilelikte en zor süreçlerden birisi de bu canım .Ben de aynıyım valla yemek yapmak yemek bir külfet gibi ev isi bile içimden gelmiyor bulantilar mahvediyor bas agrisi kusmayi tetikliyor uyku bile uyuyamıyorum umarım 9 ay boyunca bole sürmez dogru düzgün yedigomden de bisi anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?