Valla ben de aynı şeyleri düşünüyorum hala ultrasonda görünce şok oluyorum sanki başka birinin ultrasonu gibi geliyorBen hala idrak edemiyorum nasıl yani burda bebek mi varsağlıkla büyüsünler inşallah
Tebrik ederimKızlar az önce oğlum olacağını öğrendim
Canımmm tebrik ederim bu sene sanki oğlan daha mi çok
Geçen gün şubat annelerinin listesine baktım neredeyse yüzde 80 i erkekTeşekkür ederimmmDi mi iyi oğlan yaptı bu sene
Bence inanin erkek kendine erken.belli eder.Selamlar, ikili test yaptik bugun. Detayli muayenede her sey guzel cikti sukur. Cinsiyeti erkekmis12+1 olunca pek inanmak gelmiyor icimden ama perinatolog olunca da taaa kalbin kapagina kadar bakti, herhalde dolrudur da diyorum. 2 hafta sonra netlesir diye ekledi de :) bakalim benden haberler bunlar. Sukur saglikli ya cinsiyeti zaten onemli degil
Hayırlısı olsun canım, kesin ise cinsiyeti listeye ekleyelimKızlar az önce oğlum olacağını öğrendim
Sağlıklı olsun da, hayırlı olsun çok sevindim adınıza darısı diğer heyecanlı meraklı annelereSelamlar, ikili test yaptik bugun. Detayli muayenede her sey guzel cikti sukur. Cinsiyeti erkekmis12+1 olunca pek inanmak gelmiyor icimden ama perinatolog olunca da taaa kalbin kapagina kadar bakti, herhalde dolrudur da diyorum. 2 hafta sonra netlesir diye ekledi de :) bakalim benden haberler bunlar. Sukur saglikli ya cinsiyeti zaten onemli degil
11 ve 13 de kız gibi denilen bebeğimin 15 de erkek denmesi ihtimali nedir sizce bu pazar şoka girer miyim hahahaBence inanin erkek kendine erken.belli eder.Benim de ablamin da 10 haftalik iken cinsiyeti belliydi.
Ben ruyamda ismiyle erkek gormustum de gonlumde kizimin yanina kiz diyorduBence inanin erkek kendine erken.belli eder.Benim de ablamin da 10 haftalik iken cinsiyeti belliydi.
Cok tesekkur ederimSağlıklı olsun da, hayırlı olsun çok sevindim adınıza darısı diğer heyecanlı meraklı annelere
Kizimda 13te erkek denilmisti. Kiz istiyorduk esimle. Sonra uzulduk ister isyemez. Ilk cocuk tabii bi de ... Sonra 17.hafta gittik. Doktor aaa kizmis dedi11 ve 13 de kız gibi denilen bebeğimin 15 de erkek denmesi ihtimali nedir sizce bu pazar şoka girer miyim hahahakendimi kıza şartlamak istemiyorum kesinleşmeden
Ben de aynı şeyleri düşünüyorum11 ve 13 de kız gibi denilen bebeğimin 15 de erkek denmesi ihtimali nedir sizce bu pazar şoka girer miyim hahahakendimi kıza şartlamak istemiyorum kesinleşmeden
Benim de var canım ilk başlarda daha çoktu ama son zamanlarda arttı biraz. Bir de bel ve leğen kemiğim çok ağrıyor, büyüdüğü için midir artık bilemedimMide yanması başlayan var mı?
2-3 gündür yemeklerden sonra midem yanıyor.
Soyledigim gibi.kizlar da yanilma oluyor da erkekte pipi gorundu mu tamamdir yanilma olmuyor11 ve 13 de kız gibi denilen bebeğimin 15 de erkek denmesi ihtimali nedir sizce bu pazar şoka girer miyim hahahakendimi kıza şartlamak istemiyorum kesinleşmeden
ilk çocukta kiz erkek fark etmiyor ama insan 2. de olmayani istiyor.Allah once saglik versin ama şuan kizim olmasini cok istiyorumBen ruyamda ismiyle erkek gormustum de gonlumde kizimin yanina kiz diyordukesinlikle erkek olunca uzulmem. Hayirlisi, kariyerimde istedigim yere gelirsen serefine belki ucuncu gelir
Yüzde kaç dedim 100 dedi ama insan yine de korkuyor yanılıyorsa diyeHayırlısı olsun canım, kesin ise cinsiyeti listeye ekleyelim
İnşallah canım. İkili taramayı ikizlerde uygulamadıkları için yaptırmadım. Nipt de burda yok. İnşallah sonuçlar güzel olur hepimiz içinInşallah sağlıcakla al kucağına canım. Ense kalınlığı ve burun kemik oluşumu önemli dedi benim doktorumda.yas kaynaklı ikili taramam yüksek cıktı aklında kalmasın istersen nipt yaptır dedi. Bende yarın yaptıracağım inşallah güzel sonuçlar çıkar hepimiz için
Ayy maşallah canım sağlıkla gelsin oğlunSelamlar, ikili test yaptik bugun. Detayli muayenede her sey guzel cikti sukur. Cinsiyeti erkekmis12+1 olunca pek inanmak gelmiyor icimden ama perinatolog olunca da taaa kalbin kapagina kadar bakti, herhalde dolrudur da diyorum. 2 hafta sonra netlesir diye ekledi de :) bakalim benden haberler bunlar. Sukur saglikli ya cinsiyeti zaten onemli degil
Insallah saglikli bir kiziniz olsun. Zaten her kadinin bir kizi olmali. Apayri bir sey... Allah'ima sukrediyorum kizimi bana verdigi icin. Ne yapsam ne kadar cok sukretsem az bence!ilk çocukta kiz erkek fark etmiyor ama insan 2. de olmayani istiyor.Allah once saglik versin ama şuan kizim olmasini cok istiyorum
TesekkurlerAyy maşallah canım sağlıkla gelsin oğlunErkekse doğrudur bence erken haftalarda öğreniliyor bende yarın gidicem ikili ve detaylıya 12+2 oluyorum inşallah bende öğrenirim
Ben hic anlayamadim goruntuden... Insallah gonlunuzdeki saglikla olsunKızlar cinsiyeti tahmin edebilir misiniz 11+5 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?